Cum să dormi de păr

Vopselele de păr este o modalitate excelentă de a vă scutura stilul normal și de a vă exprima personalitatea. Spre deosebire de lucrările de colorare standard, coloranți în DIP vă permit să afișați o culoare nouă, păstrând în același timp rădăcinile în tact. Când se face bine, coloranții DIP pot crea gradienți frumoși și contraste de culoare interesantă.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea produselor dvs
  1. Imagine cu titlu de păr DIP Pasul 1
1. Determinați o culoare care vă convine. Înainte de a începe acest proces, este mai bine să vă dați ceva timp pentru a vă afla aspectul pe care doriți să îl creați. Uită-te online pentru inspirație și citiți recenzii pentru diferite tipuri de produse de iluminat și de colorat. În funcție de traseul pe care îl alegeți, rezultatele dvs. pot fi permanente, deci este important să planificați cu atenție!
  • S-ar putea să alegeți să vă potriviți cu ochii sau să utilizați o altă culoare care vă plătește pielea.
  • Alternativ, dacă există o culoare pe care ați iubit-o întotdeauna, dar asta nu vă place foarte mult, un vopsea dip poate fi o modalitate excelentă de a vă bucura de ea fără să o utilizați pentru a vă încadra fața. Asigurați-vă că nu vă înmuiați prea adânc - păstrați-l la sfaturile părului.
  • Imagine cu titlu de păr DIP Pasul 2
    2. Achiziționați un produs de albire sau de iluminare. Dacă aveți părul întunecat și doriți să obțineți sfaturi de culoare deschisă, acesta este un pas necesar. Va trebui să aliniați culoarea întunecată de la părul dvs., astfel încât colorantul colorat să ia mai târziu în acest proces. Dacă aveți deja păr foarte ușor sau dacă nu vă deranjează să așezați o culoare asupra culorii naturale, puteți sări peste acest pas.
  • Coloranți colorați de păr stau pe partea superioară a culorii naturale a părului. De exemplu, dacă aplicați un colorant de păr Pastel roz la păr blond foarte ușor, acesta va apărea pastel roz. Cu toate acestea, va fi mult mai subtil și întuneric când este stratificat pe partea de sus a părului întunecat.
  • Imagine cu titlu de păr DIP Pasul 3
    3. Alegeți vopsea de păr. Puteți găsi tot felul de culori funky online și puteți găsi cele mai multe culori "normale" la Farmacia locală sau la magazinul de frumusețe. Puteți chiar să vă uitați la recenzii online pentru a vedea ce trebuie să spună alte persoane despre produs și cum arată în diferite culori și texturi de păr.
  • Cumpărați mai mult vopsea de păr decât credeți că veți avea nevoie. Nu vrei să fugi cu jumătate din părul tău lăsat să vopsească.
  • Achiziționați și niște mănuși. Vopselele de păr vă va pata degetele, deci este mai bine să le păstrați acoperite în timpul acestui proces.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătiți-vă părul și stația de lucru
    1. Imagine cu titlu de păr DIP Pasul 4
    1. Puneți un tricou vechi. Este mai ușor să-ți păstrezi părul în jos în timp ce dați-l pe moarte, astfel încât să puteți vedea exact unde se află culoarea. Aceasta înseamnă că colorantul va ajunge cu siguranță pe orice cămașă pe care o purtați, așa că asigurați-vă că purtați un vechi pe care nu-l pasă. Dacă aveți o rochie de coafură sau un poncho de un fel, care va funcționa, de asemenea. Înfășurați gâtul cu un prosop de mână vechi, astfel încât să evitați colorarea gâtului cât mai mult posibil.
  • Imagine cu titlu de păr DIP Pasul 5
    2. Configurați consumabilele în baie. Este mai ușor să vă dați vopsirea părului în baie, pentru că are tot ce aveți nevoie: un contor, apă și o oglindă. Poate doriți să vă acoperiți contorul, mai ales dacă este o culoare deschisă, pentru a evita orice colorare de la colorarea părului.
  • Imagine cu titlu de păr DIP Pasul 6
    3. Decideți ce secțiuni doriți să vopiți. Puteți să vă dați vopsiți doar capetele părului dvs. sau puteți aduce colorantul trei sferturi din calea în sus a arborelui. Este complet de până la tine cât de mult doriți să colorați - asigurați-vă că aveți suficientă vopsea! Puteți lega orice fire pe care nu doriți să le vopsiți pentru a face procesul mai ușor.
  • Asigurați-vă că vă îmbraciți bine părul înainte de a începe.
  • Asigurați-vă că părul dvs. este despărțit de locul în care va fi în mod normal. Cea mai proastă cale de a înmormânta părul tău este să lucrezi cu părul uscat, care este în mod obișnuit, cum va fi în mod obișnuit în ziua de zi cu zi.
  • Lungimea părului va determina cât de mult părul puteți să vă dați vopsirea fezabilă. Părul mai lung poate necesita mai mult vopsea în timp ce părul mai scurt decât un BOB poate fi dificil de scufundat.
  • Imagine intitulată DIP DYE Pasul 7
    4. Bleachați secțiunile părului dvs. veți muri. Dacă doriți ca culoarea finală să fie mai ușoară decât culoarea naturală, va trebui să înălbiți mai întâi. Albirea părului îți îndepărtează pigmentul natural, deci va crea și o culoare mai vibrantă și îndrăzneață. Urmați instrucțiunile din produsul dvs. special pe care l-ați cumpărat. Aplicați-o numai la secțiunile pe care doriți să le culcați.
  • Pentru instrucțiuni mai detaliate pas cu pas cu privire la procesul de albire, faceți clic pe Aici.
  • Înălbitorul părului va usca. După ce ați terminat de alungare, o condiție profundă pentru a umple o parte din umiditatea pierdută.
  • Partea 3 din 3:
    Îndepărtați-vă părul
    1. Imagine cu titlu de păr DIP Pasul 8
    1. Se amestecă colorantul conform instrucțiunilor de ambalaj. Unele coloranți de păr, cum ar fi panica maniaca, pot fi aplicate parului direct din pachet. Pot fi nevoie de alte coloranți. Dacă aveți o culoare îndrăzneață și doriți să o faceți mai ușoară, puteți adăuga întotdeauna un balsam pentru a dilua culoarea. Dacă doriți o culoare pe care nu o puteți găsi, puteți să o creați întotdeauna prin amestecarea a două coloranți colorați diferiți.
  • Imagine intitulată DIP DYE Pasul 9
    2. Aplicați colorantul la părul dvs. Puteți folosi o perie pentru ao picta pe secțiune sau puteți să-l "dați" într-un castron umplut cu vopsea, răspândindu-l de-a lungul secțiunii părului cu mâna dvs. de manevră. Concentrați majoritatea colorantului la capetele părului, asigurându-vă că sfaturile sunt complet saturate. Pe măsură ce aduceți colorantul în sus, utilizați mai puțin vopsea astfel încât să se estompeze treptat în culoarea dvs. naturală.Faceți acest lucru peste cap, având grijă să vopiți aceeași lungime a secțiunilor. Vrei ca culoarea să fie chiar în jurul întregului tău cap.
  • Imagine cu titlu de păr DIP Pasul 21
    3. Amestecați culoarea. Amestecarea culorii în părul dvs. natural este important. Aplicați colorantul gros la capetele părului pentru a crea o culoare îndrăzneață, solidă. Când vă apropiați de zona părului în care părul vopsit se amestecă în părul dvs. natural, utilizați sfaturile degetului pentru a trage încet o parte din colorantul, fără a satura părul. Acest lucru va ajuta culoarea să se ușureze încet și vă va ajuta să evitați o linie stark între părul colorat și părul dvs. natural.
  • Imagine intitulată DIP DYE Pasul 10
    4. Înfășurați fiecare secțiune vopsită cu folie de aluminiu. Acest lucru vă va încălzi părul și va accelera procesul de moarte. De asemenea, vă va împiedica să faceți o mizerie pe măsură ce colorantul se află pe părul vostru. Cu toate acestea, acest pas este complet opțional.
  • Imagine intitulată DIP DYE Pasul 11
    5. Lăsați colorantul pe părul dvs. în conformitate cu instrucțiunile de pachete. Verificați periodic culoarea pentru a vedea dacă este suficient de luminos. Cu mulți coloranți colorați, cu atât mai mult vă lăsați să stea, cu atât mai luminos va fi. Doar asigurați-vă că ați verificat ambalajul pentru instrucțiunile produsului dvs. specific. Amintiți-vă, unii coloranți vor dispărea treptat cu spălări, așa că dacă nu lăsați-o să stea foarte mult, veți obține o culoare de palidere care spală mai repede.
  • Imagine cu titlu de păr DIP Pasul 12
    6. Clătiți colorantul. Odată ce ați lăsat colorantul să stea pentru perioada necesară, puteți să o clătiți. Utilizați apă rece pentru a îndepărta toate urmele colorantului și pentru a aplica un balsam pentru a vă da părului unele umiditate și strălucire. Nu spălați cu șampon, deoarece va fi mai probabil să scoată o parte din vopsea din părul dvs. și să o ușurați. Cu cât vă spălați părul, cu atât va dura mai mult vopseaua DIP!
  • Imagine intitulată DIP DYE Pasul 13
    7. Stilul părului tău ca de obicei. Ca și șampoane, produsele de căldură pot determina culoarea să se estompeze mai repede. Când este posibil, evitați utilizarea uscătoarelor suflate, a fiarelor plate și a fiarelor de curling. Dacă le folosiți, asigurați-vă că utilizați o protecție împotriva căldurii. Distrează-te la stilul tău nou, experimentând cu stiluri noi de distracție pentru a arăta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă utilizați panică maniacală sau alt colorant pe bază de legume, îl puteți lăsa atâta timp cât doriți, fără a vă deteriora părul. Cu cât îl lăsați mai mult, în mod obișnuit, cu atât mai strălucitoare va fi culoarea și cu cât va dura mai mult.
  • În funcție de cât de poros este părul, unele culori și branduri vor rămâne mai mult decât altele. Dacă o singură culoare se spală sau se estompează foarte repede, nu fi dezamăgit! Încercați să jucați în jurul valorii de diferite culori și branduri de-a lungul timpului pentru a găsi cele mai bune în părul dvs.
  • Cumpărați un balsam și un șampon care este formulat pentru părul tratat cu culori. Dacă vă ușurați părul în primul rând, procesul de albire va afecta capetele părului. O condiție profundă în mod regulat pentru a evita capetele divizate.
  • Avertizări

    Aveți grijă atunci când spălați părul în duș. Coloranți pot pata perdele de duș și pereți de duș.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Tricou vechi
    • Vechiul prosop de mână
    • Perbi sau pieptene
    • Clipuri de păr sau cravate de păr
    • Color Bowl
    • Bleach Dye / Pre-Lighter (opțional)
    • Folie de aluminiu (opțional)
    • Vopsea colorată
    • Perie de colorare
    • Mănuși din plastic
    • Apă
    • Balsam
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar