Cum să se usuce părul curat

În timp ce având părul curat este o binecuvântare multe femei cu păr drept ar muri, ci și mai multe provocări. Părul curat tinde să fie mai uscat decât părul drept, predispus la frizzie și spargere, și necesită o mare grijă. De asemenea, adesea durează foarte mult să se usuce! Iată că modalitățile de a vă usca părul pentru a reduce daunele cauzate de utilizarea căldurii, pentru ao usca cu deteriorări minime, pentru ao usca mai repede și pentru a spori și suprima bucle în timpul uscării.

Pași

Metoda 1 din 4:
Permiteți-vă ca părul să se usuce
  1. Imagine intitulată Dry Curly Pasul 1
1. Spala-ti parul. Părul curly este adesea mai uscat decât părul drept, deoarece uleiurile naturale produse la scalp au o manevrare dificilă prin răsturnarea părului curl. Rezultatul este că aceste uleiuri naturale nu sunt distribuite pe tot parcursul părului, în special la capete. Acest lucru face ca părul să fie uscat și apoi să se rupă și să devină frizzy. Dacă vă spălați părul curl în fiecare zi, utilizați un șampon hidratant care îl va hidrata pentru a preveni ruperea acestuia și pentru a reduce frizul, se termină și adăugați strălucirea.
  • Alegeți un șampon care este fie fără sulfat sau nu conține laurii sulfat de amoniu, sulfat de amoniu sau lauril sulfat de sodiu. Acestea sunt, în esență, detergenți puternici care vă îndepărtează părul și scalpul uleiurilor naturale de părul dvs.
  • Încercați să stați departe de toate produsele care conțin alcool, care suge umiditatea părului și dă bucle care arată și simt crocante.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 2
    Imagine intitulată Ury Curly Pasul 2
    2. Alternativ între un balsam hidratant și proteine. Părul are nevoie de un echilibru atât de umiditate, cât și de proteine ​​pentru a avea elasticitate. Aceasta înseamnă că se întinde fără rupere și este indicatorul principal al sănătății părului. Produsele de protecție proteine ​​nu numai că penetrează arborele de păr pentru ao face mai puternici, dar formează, de asemenea, un film pe cuticulele părului sau stratul exterior al părului, așa că s-au așezat plat. Acest lucru ajută la reducerea frizelor.
  • Utilizați un balsam de proteine ​​care conține grâu, keratină, mătase, lapte, colagen sau soyor un balsam hidratant care conține ulei de jojoba, glicerină (sau glicerină vegetală), aloe vera, unt de shea sau vitamina E.
  • Puteți alterna între cele două zilnice, la fiecare câteva zile sau săptămânal. Puteți chiar să utilizați unul mai des decât celălalt, în funcție de textura părului dvs. și cât de des folosiți căldură pentru a fi stilul.
  • Utilizați un balsam de proteine ​​mai des în cazul în care părul se simte uscat și frizzy, se întinde foarte mult, dar se descompune, se simte limpede atunci când este umed sau dacă nu-și păstrează foarte bine curl sau stilul.
  • Utilizați mai des un balsam de hidratare, dacă părul se rupe sau se fixează foarte ușor, se simte fragil sau de paie, sau nu se întinde prea mult sau deloc.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 3
    3. Încercați "CO-Spălați" părul cu balsam în schimb. Mișcarea "co-spălare" necesită pentru a sări peste șampon, deoarece se îndepărtează uleiurile naturale în timp. În schimb, recomandă utilizarea unui balsam de curățare blândă. Alegeți un balsam care este proiectat pentru co-spălare sau care spune că este un balsam de curățare. Ele se vor eticheta adesea ca atare și conțin ingrediente naturale ca aloe vera. Evitați orice cu siliconi, deoarece vor cântări părul.
  • Spălați părul cu un balsam de curățare la fiecare 3-7 zile, în funcție de tipul de păr. Spălați mai puțin de multe ori curlierul și mai gros.
  • Utilizați mai mult decât în ​​mod normal, masându-l, la capăt de la rădăcină la capăt și lăsați-l să absoarbă timp de 3-5 minute înainte de clătire.
  • Spălați-vă părul cu un șampon fără sulfat, clarificând fiecare 2-4 săptămâni, deoarece condiționerile de curățare cauzează acumularea.
  • Colasina nu este recomandată pentru cei cu păr fin, deoarece va cântări părul subțire în jos și îl va face prea uleios.
  • Dacă nu știți tipul de curl, mergeți la site-uri ca acesta pentru a afla:[1].
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 4
    4. Îndepărtați în mod corespunzător umiditatea excesivă pentru a accelera uscarea prin aer. Nu frecați niciodată părul cu un prosop pentru ao obține uscător. Prosop-uscarea părului dvs. creează viguros frecare, determinând cuticulele de păr să se rătăcească. Vrei ca ei să se așeze și să netezi pentru a reduce frizzul. În schimb, strângeți ușor apă de apă din părul dvs. folosind mâinile. Apoi utilizați un prosop sau micro-fibră, o cârpă super-absorbantă pentru a înmuia mai multă apă prin prima stoarcere și apoi în jos.
  • Tricourile sunt o alternativă excelentă pentru părul curat, deoarece sunt netede și nu se rătăcesc cu cuticulele părului.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 5
    5. Aplicați un balsam de frunze și desen. Uscarea cu aer permite părului mai mult timp pentru a absorbi umiditatea din aer și pentru a umfla. Acest lucru îl face mai apt să se rupă și cuticula pentru a deveni dură și a provoca frizz. Climatizerile de frunze conțin polimeri care formează o barieră sau un film pe firul părului, blocând umiditatea și reducerea frizelor. Pietrecizează balsamul de frunze prin părul cu un pieptene cu undă largă. (Folosind o perie pentru a remorca prin parul dvs. după ce vă spălați este foarte dăunător.) Să se concentreze pe arborele mijlocii sau pe mijlocul lungimii părului, la capete.Iată câteva sfaturi de detaliere pentru a face procesul mai puțin dăunător.
  • Împărțiți-vă părul în 4-8 secțiuni și fixați fiecare cu știfturile Bobby, clipuri cu pin plat sau clipuri de crocodil.
  • Eliberați o secțiune la un moment dat și folosiți fie degetele, fie un pieptene cu o lățime cu ușurință, pentru a garnit ușor părul, începând cu capetele și lucrați spre rădăcini.
  • Dacă întâmpinați un nod deosebit de supărător, puneți un balsam pe degetele dvs. pentru ao lucra.
  • Odată ce ați deținut o secțiune de păr, dați-i o răsucire și fixați-o înapoi înainte de a trece la altul. Când fiecare se face, ia toate pinii și clipuri din părul tău.
  • Dacă părul tău este foarte gros, foarte curly sau ai mase de bucle, folosești un pieptene cu dinți lungi care să-ți pătrundă părul.
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 6
    6. Aplicați produsul corespunzător pentru părul dvs. Uscarea aerului Părul nu înseamnă doar lăsarea aerului să se usuce. Folosirea produselor face o mare diferență atunci când sunteți styling fără căldură. Trebuie să aplicați un ser anti-frizz și / sau curling, ulei, cremă, gel, mousse, loțiune sau spray înainte ca părul să devină prea uscat pentru a controla frizz și pentru a defini și controla / ține buclele. Tipul (tipurile) pe care îl alegeți depinde de textura părului, de tipul dvs. de curl și cum doriți ca buclele să se uite. Este posibil să găsiți cea mai bună combinație de două sau mai multe lucrări.
  • Serurile, uleiurile, loțiuni și creme sunt, în general, utilizate pentru a netezi.
  • Gelurile și cremele mai groase sunt folosite cel mai adesea pentru a ajuta la controlul / ținut sau pentru a defini / forma.
  • Moasurile și spumele adaugă volumul și ajută la definirea / forma.
  • Spray-urile pot face multe dintre aceste lucruri, în plus față de adăugarea texturii.
  • Citirea recenziilor online este o modalitate excelentă de a vă ajuta să selectați produsele.
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 7
    7. Partei părului și scrunch sau răsuciți-l. Utilizați un pieptene sau degetele pentru a vă forma partea naturală. Găsiți partea dvs. naturală prin combinarea părului înapoi și apoi clătiți-vă capul. Acest lucru va face parte în mod natural. Apoi mișcați degetele într-o mișcare zigzag la scalpul dvs. pentru a vă ridica părul departe de rădăcini. Acest lucru îl va da lift și circulația aerului să se usuce mai repede.Următorul folosiți-vă mâinile pentru a vă scutura părul, fie răsuciți-l, în funcție de tipul dvs. de curl și de aspectul dorit.
  • Când scrunching, stai drept drept sau flip-ul mai întâi pe o parte, la celălalt și apoi înainte.
  • Oricum, puneți mâna sub capătul părului, o secțiune la un moment dat și scrunch în sus spre rădăcină de câteva ori. Apoi treceți la o altă secțiune.
  • Când răsuciți, utilizați degetele pentru a cârlig pe 1-3" Secțiuni de păr și răsuciți-l în jurul degetului, deplasându-vă de jos în sus și țineți apăsat timp de 15-30 de secunde. Acestea ar trebui să fie destul de bine definite. Dacă nu, adăugați un produs mai mic la părul dvs.
  • Pe măsură ce părul se usucă, nu atingeți-l! Rularea mâinilor prin părul dvs. se rupe doar buclele și creează flyaways și bucăți de păr frizzy.
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 8
    8. Adăugați volum cu știfturi și tehnici de despărțire. Unul dintre beneficiile utilizării căldurii pentru a vă usca părul este că ajută la ridicarea rădăcinilor pentru a oferi volum, mai ales în partea de sus a capului. Iată câteva trucuri pentru a adăuga volum care implică partajarea părului și fixarea acestuia în moduri diferite, deoarece aerul se usucă.
  • Partea părului în partea laterală în mod normal nu o să-l răsturnați chiar înainte de a fi uscată.
  • Creați o parte laterală mai profundă pe partea pe care o împărțiți în mod normal părul și apoi răsuciți-l chiar înainte ca părul să fie uscat.
  • Faceți o parte zigzag și folosiți degetele pe o parte de-a lungul părții naturale chiar înainte ca părul să se usuce. Sau puteți face o parte zigzag după ce părul se usucă.
  • Luați clipuri cu pin plat, care nu vor lăsa linii sau note în părul dvs. și le-au aprins la rădăcinile din partea de sus a capului și de-a lungul liniei dvs. de parte. Scoateți-le atunci când părul este uscat.
  • Utilizați cleme de gheare pentru a fixa rândurile de păr. Apuca două, aproximativ 1-2 "secțiuni de păr lângă frunte (una pe fiecare parte a părții dvs.), s-au prăbușit și o fixați cu un mic clip de gheare. Faceți 2-4 mai multe rânduri în urmă sau plecând de pe frunte.
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 9
    9. Lăsați-vă părul să se usuce și să-i dați atingerile de finisare. Lăsați părul să se usuce complet, apoi eliminați orice clipuri. Utilizați degetele pentru a separa buclele, dacă nu au fost uscate în stilul pe care îl preferați. Dacă se separăm, utilizați doar una sau două degete pentru a slăbi ușor fiecare curl. Puteți să le slăbiți mai mult o a doua oară - cu toate acestea, slăbirea suprapusă nu este o remediere ușoară.Terminați cu un produs de stil, cum ar fi acestea.
  • Spritz sau pulverizați un spray rezistent la umiditate rezistentă la umiditate medie sau mediu. Țineți canalul de aproximativ 12 "din cap. Păstrați mâna în mișcare tot timpul și utilizați cea mai mică cantitate necesară.
  • Pentru un finisaj texturat sau piept, frecați o cantitate de masterat de penny între palmele tale. Utilizați degetele pentru ao aplica de la arborele mijlocii la capete.
  • Utilizați geluri mai groase, solubile în apă (sau cele cu gumă de guar) care nu se simt lipicioase pentru a ajuta la îmblânzirea și controlul buclelor medii-la-mari. Utilizați creme densătoare pentru buclele strânse.
  • De asemenea, vă puteți termina părul cu un ser anti-frizz sau netezire sau un ulei natural de tratament, cum ar fi argan, nucă de cocos, avocado, migdale dulci sau semințe de struguri. Utilizați doar un dAb și frecați-l între palme înainte de a) aplicându-l în zonele care sunt îngrozitoare sau au nevoie de mai mult control sau b) la capete folosind o mișcare de răsucire.
  • Evitați produsele cu siliconi decât dacă sunt solubili în apă sau mai blând pe păr. Mai multe siliconi blânde sunt amodimeticone, ciclometiconă / ciclopensiloxan și trimetil-sililommodi-meticonă. Siliconii care sunt mai solubili în apă includ dimeticonă behenoxi și dimeticonă stearoxi.
  • Metoda 2 din 4:
    Uscarea sufloasă păr curly
    1. Imagine intitulată Ury Curly Pasul 10
    1. Cumpărați uscătorul de suflare dreapta. Toată utilizarea căldurii pe păr este dăunătoare într-un fel, în special pentru părul curat, care tinde deja să fie uscat și mai predispus la rupere. De fapt, căldura excesivă schimbă proteinele în părul care creează forma spirală a părului curl. Așadar, utilizați un uscător de suflare care nu are mai mult de 1300-1874 wați (1400 wați este cu adevărat nevoie) cu un buton răcit și mai multe setări de căldură și viteză.
    • Dacă intenționați să vă uscați frecvent părul curbat, obțineți un uscător de suflare ceramică, ceramică sau ceramică. Toate reduc daunele fie prin emiterea căldurii infraroșii, fie prin utilizarea ionilor negativi pentru a descompune moleculele de apă.
  • Imagine intitulată Uscarea părului Curly Pasul 11
    Imagine intitulată Uscarea părului Curly Pasul 11
    2. Asigurați-vă că obțineți un difuzor. Unele uscătoare suflare vin cu difuzoare - alții nu. Cu toate acestea, ele sunt cruciale pentru uscarea suflării părului creț, deoarece acestea ajută în mod egal să distribuie căldură, să creeze volum în bucle grele, să minimizeze Frizz, și să ajuți să păstrezi buclele intacte. Duza normală de pe un uscător de suflare suflă părul peste tot, care denaturează doar modelele de curl și creează frizz. Difuzoarele sporesc, de asemenea, buclele pentru părul mai puțin ondulat.
  • Alegeți un difuzor care este concav în centru, sau nu plat, astfel încât buclele se pot odihni în interiorul acestuia și se pot forma în mod natural. Sau cumpărați una care are o formă asemănătoare cupă în care buclele pot cuibă.
  • De asemenea, căutați un difuzor care are o lățime de aproximativ 2½-3 "pentru o mai bună distribuție a căldurii și care are cel puțin 1-2" degete lungi "pentru a ajuta buclele separate. Ei trebuie să fie suficient de lungi pentru a ajunge la rădăcini pentru ridicare și volum.
  • În timp ce multe difuzoare pretind că se potrivesc tuturor uscătorilor de păr, recenzenții online spun că acest lucru nu este întotdeauna cazul. Este posibil să trebuiască să mergeți prin încercare și eroare.
  • De asemenea, ați putea cumpăra un uscător de suflare care vine cu un difuzor, cumpărați un difuzor care vine cu un inel sau curea pentru ao ajuta la uscătorul de suflare sau de a accesa site-ul dvs. de produs al companiei Dower și a vedea dacă recomandă difuzoare speciale pentru dvs. Modelul de uscător.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 12
    3. Spălați-vă și condiționați părul. După ce ți-ai spălat părul, folosește un pieptene cu undă larg pentru a distribui fie un balsam hidratant sau proteine ​​prin părul tău. Cu excepția cazului în care sunteți-spălare, alternarea între cele două pe o bază zilnică sau săptămânală va ajuta la menținerea echilibrului adecvat al nevoilor de umiditate și proteine ​​pentru rezistență și elasticitate. Lăsați-l să absoarbă în părul dvs. timp de câteva minute înainte de clătire. Apoi clătiți-vă părul din nou cu apă rece pentru a sigila cuticulele.
  • După aceea, folosiți-vă mâinile pentru a stoarce ușor apă excesivă din păr. Următoarea stoarceți părul cu un tricou, un prosop moale sau o cârpă micro-absorbantă, micro-fibră, pentru a înmuia mai multă apă înainte de a se potrivi în jos pentru a ajuta cuticulele să se așeze plat.
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 13
    4. Aplicați un produs anti-frizz, curling sau netezire și de a vă detngan părul. Împărțiți-vă părul în secțiuni și folosiți un pieptene cutanat pentru a vă detui. După ce ați desenat o secțiune, răsuciți-l și fixați-l cu un clip. După ce ați terminat, eliminați toate clipurile.
  • Puteți aplica produsul la fiecare secțiune a părului pe măsură ce vă desenați. Sau îl puteți aplica după aceea.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 14
    5. Aplicați un protector termic. Deși veți vă usca părul pe căldură scăzută la medie, orice căldură este dăunătoare părului. Protecția termică formează o barieră protectoare în jurul fiecărui suport de păr pentru a reduce deteriorarea cuticulelor de păr. De asemenea, au tăiat uscarea arborelui de păr mai mult decât este necesar. Unele sunt bazate pe silicon și oferă cea mai mare protecție, dar acestea creează și cele mai multe acumulări și adesea cântăresc părul. Alții sunt bazați pe apă și pe bază de ulei. Evitați că acesta din urmă ar trebui, dacă părul dvs. devine extrem de gras.
  • După ce îl îmbraci prin părul, creați-vă partea, țineți capetele părului cu mâinile, scuturați-le pe partea laterală, apoi lăsați-vă să mergeți astfel încât buclele să se întoarcă înapoi.
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 15
    Imagine intitulată Dry Curly Pasul 15
    6. Uscați părul cu difuzorul. Există câteva modalități de a face acest lucru și multe lucruri depind de lungimea și grosimea părului dvs. și cât de mult doriți să creați. Pentru început, totuși, lucrați întotdeauna în secțiuni (puteți utiliza clipuri dacă acesta ajută).De asemenea, suflați-vă pe căldură scăzută la medie, astfel încât să nu vă ardeți scalpul și să utilizați o setare de viteză scăzută la medie pentru a reduce Frizj. În plus, uscați doar părul 80-95% dacă este curbat, nu ondulat, înainte de a lăsa aerul să se usuce restul drumului. Face ca scopurile să fie ultima sau deloc. Ambele măsuri vor reduce daunele și frizul.
  • O modalitate de a se usca cu un difuzor este de a ține uscătorul de suflare la un unghi de 90˚ de la cap și să așezați difuzorul la rădăcinile unei secțiuni de păr. Începeți la nivelul gâtului și țineți ușor capetele departe de uscătorul de suflare. Porniți uscătorul de suflare și utilizați degetele difuzorului pentru a ridica părul la rădăcini. Mișcați într-o direcție circulară în același timp.
  • Un alt mod, unul care va adăuga mai mult volum, este de a vă întoarce capul cu susul în jos și puneți difuzorul la rădăcinile părului. Utilizați degetele difuzorului pentru a ridica rădăcinile într-o direcție circulară. Apoi folosiți difuzorul pentru a scuica arborele mijlociu pentru a ține și usca. Cu această metodă, doriți ca rădăcinile și arborele mijlocii să se usuce complet pentru a bloca volumul.
  • O altă opțiune este să vă înclinați capul într-o parte și să utilizați mâna pentru a cupla o singură secțiune de păr de la arborele mijlociu la rădăcină. Așezați difuzorul la rădăcini și țineți uscătorul la un unghi de 90˚.Atunci porniți uscătorul de suflare și uscați timp de câteva minute înainte de ao transforma Off pentru a vă deplasa la o altă secțiune. Înclinați-vă capul în direcția opusă pentru a face cealaltă parte, apoi începeți la coroană și mutați în jos. În cele din urmă, reveniți prin utilizarea butonului răcoros al uscătorului pentru a le seta.
  • În cele din urmă, dacă părul tău este ondulat și încerci să adaugi mai mult curl, plasați capetele în ceașcă de difuzor o secțiune la un moment dat. Împingeți-l la scalp și țineți-l până când se usucă.
  • Unii consideră că este benefic pentru a lăsa părul lor să se usuce timp de 20-30 de minute sau până când este de aproximativ 50% uscat, pentru a permite modelul său natural curl la o formă mai bună. Dacă încercați să îmbunătățiți curl, totuși, trebuie să începeți să vă uscați imediat.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 16
    7. Permiteți părului să se usuce complet și să aplice un produs de finisare. Odată ce părul este uscat, doriți să îl setați. Spritz sau pulverizați un spray flexibil sau rezistent la umiditate medie, într-o mișcare continuă deasupra părului. Puteți folosi, de asemenea, o pomadă, mai ales dacă părul tău se simte puțin crocant, netezându-l, nu prin, buclele tale. Sau puteți termina cu o picătură de ser sau un ulei bazat natural. Ofiinați-l peste pete frizante sau aplicați-l la capete cu o răsucire.
  • Metoda 3 din 4:
    Uscarea părului mai repede
    1. Imagine intitulată Dry Curly Pasul 17
    1. Părul de păr și înfășurați-l. Uscarea părului curat la mijlocul-lung, cu căldură, va dura de obicei 30 de minute, dacă nu mai mult. Dacă nu aveți de data aceasta, cea mai bună alegere în multe cazuri este să setați și să vă înfășurați părul înainte de a vă culca. În timp ce părul este încă umed, nu umed sau uscat, vânt 1-2 "secțiuni spre scalpul dvs. și asigurați-vă fiecare cu bobby pini. Apoi, înfășurați părul într-o eșarfă de mătase pentru a reduce flyaways. Când te ridici, folosiți degetele sau un pieptene cu vârf înțepenit pentru a vă dezvălui buclele și stilul.
    • Dacă părul dvs. este deosebit de buclat, puteți, de asemenea, să vă răsuciți sau să vă împânși părul înainte de a-l împacheta.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 18
    2. Încercați "plopping" părul pentru a reduce timpul de uscare. Ideea din spatele plopingului este că nu numai că reduce cât durează părul să se usuce, dar ajută, de asemenea, să creeze un aspect mai bine lustruit. Deoarece buclele tale se vor stivui unul de celălalt prin plopping, vor avea mai mult primăvară și formă și veți obține mai mult volum la rădăcinile voastre. Spălați, starea și aplicați mai întâi un produs anti-frizz sau curling la părul dvs. Apoi urmați acești pași.
  • Așezați un tricou mare pe o suprafață plană, cu mâneci scurte cele mai apropiate de dvs.
  • Îndoiți-vă și plasați-vă capul în centru, astfel încât părul dvs. se culcă deasupra lui pe tricou și se îndoaie capătul tricoului peste părul și partea superioară a capului.
  • Luați mânecile și răsuciți spre urechi spre urechi. Legați-l (sau asigurați-vă cu un clip) slab la baza gâtului.
  • Lăsați-l timp de aproximativ 15-30 de minute și lăsați-vă părul să se usuce la aer restul drumului.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 19
    3. Utilizați un uscător de capotă sau un uscător cu glugă. Un uscător de capotă este un capac din plastic pe care îl înfășurați în jurul părului pentru ao usca. Este o metodă mai blândă de uscare a părului decât utilizarea unui uscător de suflare, deși durează mai mult. Cu toate acestea, va accelera, de asemenea, timpul total de uscare dacă nu doriți să utilizați un uscător de suflare din cauza efectelor sale dăunătoare. Uscătoarele cu glugă sunt o altă alternativă mai puțin dăunătoare.Ele nu sunt la fel de scumpe cum ați putea crede - totuși, asigurați-vă că obțineți unul suficient de mare pentru a vă adapta capul în role.
  • Ambele sunt, de asemenea, fără mâini, ceea ce reprezintă un avantaj.
  • Metoda 4 din 4:
    Uscarea părului pentru a suprima și a spori curl
    1. Imagine intitulată Ury Curly Pasul 20
    1. Relaxați buclele cu o folie "Doobie". O înfășurare Dobie - sau pur și simplu Doobie - este o tehnică dominicană pentru împachetarea și fixarea părului pentru ao îndrepta.Începeți cu părul umed. O parte în mijloc și începe pe o parte prin combinarea 1-3 "secțiuni de păr drept. Trageți și neteziți fiecare circulație cu pieptenele din jurul capului. Asigurați-o cu un știft lung de bobby la coroana capului tău, gâtul gâtului și punctul final. Deplasați-vă la cealaltă jumătate a părului dvs. și faceți același lucru, combinându-l pe părul care este deja fixat.
    • Înfășurați o eșarfă de mătase în jurul părului dacă vrei să dormi.
    • În caz contrar, lăsați-l să se usuce la aer, sau să folosească un uscător de capotă sau un uscător cu glugă.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 21
    2. Setați părul cu role pentru a vă relaxa curl sau îndreptați părul. Începeți prin aplicarea unei loțiuni de setare a părului. Acest lucru vă va ajuta să îl îndreptați și să faceți ca îndreptarea să fie mai lungă. Utilizați un pieptene larg dințate pentru a vă împărți părul în secțiuni și rotiți 2-4 "secțiuni de păr pe 2-4" metal sau plite de plasă. Trageți strâns la scalp, deoarece aceasta este zona care este cea mai rezistentă la îndreptarea. Asigurați fiecare rolă la scalp cu un clip mare. Asigurați-vă că vă rotiți înapoi, departe de față.
  • Permiteți părului să se usuce în mod natural sau să utilizați un uscător de capotă sau un uscător cu glugă pe o căldură scăzută înainte de a comuta la răcire pentru a seta buclele.
  • De asemenea, puteți combina uscarea cu aer cu uscător, lăsându-vă ca părul să se usuce pentru o vreme înainte de a folosi unul dintre uscătoare. Sau îl puteți usca parțial cu unul dintre uscătoare și apoi lăsați-l să se usuce la restul drumului.
  • Încercați să vedeți dacă este uscat prin derularea unei role în partea din spate a capului după aproximativ 45 de minute, mai mult dacă părul este foarte gros sau grosier.
  • Imagine intitulată Ury Curly Pasul 22
    3. Utilizați aburul dușului pentru a seta buclele. În primul rând, nu porniți aerisirea înainte de a vă duș. După ce ați spălat și ați condiționat părul, rămâneți în duș sau în baie și lăsați-vă părul să se înmoaie în abur. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți buclele. Apoi aplicați un ser de curling sau anti-frizz, loțiune, cremă, ulei etc. la părul tău în timp ce este încă destul de umed.
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 23
    4. Utilizați un produs de îmbunătățire a curbei. Există un număr pe piață, astfel încât citirea recenziilor online este un loc bun pentru a începe dacă nu utilizați deja unul. Nu doriți să utilizați prea mult din nici un produs deoarece va cântări părul și buclele dvs. nu vor dura cât timp. Folosind un balsam hidratant și nu clătiți-l în afara și țineți bucle, cu excepția cazului în care părul dvs. este bine orwavy. Aplicând mousse și apoi scrunching funcționează foarte bine pentru părul mai puțin curly. De asemenea, poate ajuta la forma și definirea buclelor.
  • Utilizați aproximativ un nichel - la o cantitate sfert de septe, creme și uleiuri anti-frizz. Dacă treceți peste bord, presărați pudră de copii sau șampon uscat pe părul dvs. și utilizați uscătorul de suflare pentru a exploata zona cu aer rece.
  • Dacă utilizați mousse sau spumă, pulverizați un nor de dimensiunea unei minge de golf. Pat mâinile împreună și degenează-l prin părul tău, începând cu rădăcinile tale.
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 24
    5. Părul de păr uscat. Acest lucru poate fi destul de dăunător părului dvs., astfel încât să utilizați un protector termic de căldură și cea mai mică setare de căldură de pe uscătorul de suflare. De asemenea, doriți să utilizați un uscător de suflare cu un atașament concentrator care va direcționa căldura, astfel încât părul dvs. nu zboară, creând Frizzz. Lucrați în 2-3 "secțiuni, folosind o perie mare de mistreț sau o perie de nylon. Se rostogolește ferm sub părul tău în timp ce treceți peste el cu uscătorul de suflare.
  • Asigurați-vă că uscătorul de suflare este arătat într-o direcție descendentă pentru a netezi cuticulele părului.
  • Începeți întotdeauna la rădăcinile dvs. și treceți la capete.
  • Imagine intitulată Dry Curly Pasul 25
    Imagine intitulată Dry Curly Pasul 25
    6. Gravitatea sfidează dacă aveți părul ondulat. Scopul când încearcă să facă părul ondulat să-și țină valul sau să-l facă să fie de a evita orice lucru care va trage pe valuri. Uscarea prin suflare cu un difuzor este o modalitate. Răsturnați-vă capul și spre partea laterală pentru a scăpa dacă uscarea aerului sau utilizarea unui uscător de suflare.
  • Utilizați setări mai mici de căldură și viteză atunci când utilizați un uscător de suflare pentru un uscat mai blând, care nu se va întinde sau nu arunca buclele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Utilizați în mod regulat un balsam adânc. La fiecare 1-2 (sau mai multe) săptămâni, aplicați fie un balsam hidratant sau proteine ​​la părul pe baza nevoilor sale și de tip curl.
  • De asemenea, dormiți pe o pernă de satin, care vă va ajuta să vă păstrați buclele să meargă sau să devină frizzii.
  • Dacă părul tău tinde să poeze în partea de jos, să folosești mai puțin produs la rădăcini și deasupra arborelui mijlociu și mai jos sub ea și la capete.
  • Evitați să utilizați apă caldă atunci când vă spălați părul și, în schimb, optați pentru apă rece sau călduță pentru ao spăla.
  • Utilizați un păr de păr în duș pentru a vă menține structura curl, dar încă vă aduceți părul curat.
  • Asigurați-vă că primiți reguli regulate, de preferință la fiecare 6-8 săptămâni, pentru a scăpa de capetele divizate și pentru a menține sănătatea generală a părului. Dar obțineți doar ornamente uscate de când buclele se micșorează când sunt ude.
  • Pentru a vă proteja buclele peste noapte fără a fi nevoie să le spălați dimineața, utilizați "metoda de ananas."Strângeți părul în partea de sus a capului și înfășurați o scrunchy (nu o bandă de păr) în jurul ei. Dimineața, reîmprospătați buclele cu o spritz de apă, un spray de umiditate sau curl-definire sau un balsam diluat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar