Cum să obțineți în mod natural

Bouncy Ringletele sunt superbe și le puteți realiza dacă v-ați născut cu păr drept, ondulat sau curat. Pentru a vă ajuta să obțineți buclele de primăvară pe care le-ați visat, am pus împreună această listă utilă de sfaturi și trucuri pentru a încerca. Vom merge prin mai multe opțiuni pentru crearea de intelete de bouncy fără a utiliza substanțe chimice și puteți experimenta cu tehnicile care vă interesează cel mai mult!

Pași

Metoda 1 din 8:
Încercați rolele de spumă pentru bucle fără căldură.
1
Roluri de spumă poate transforma părul drept în infinete peste noapte. Începeți prin împărțirea părului în 4 secțiuni egale: față, spate și laturi. Îndepărtați laturile și secțiunile din spate din cale și luați o 1-2 în (2.5-5.1 cm) Secțiunea de păr umed, curat la linia de păr din față. Așezați rola la capetele părului, bucleți părul în jurul rolei și rotiți în sus până când ajungeți la scalp. Fixați piesa de atașare a rolei, deplasați-vă la următoarea secțiune a părului și repetați. Odată ce ați terminat din față, faceți părțile laterale și spatele. Înfășurați o eșarfă în jurul capului și lăsați-vă părul să se usuce peste noapte.
  • Pentru buclele spirale strânse, bucleți-vă părul în jurul rolelor vertical. Pentru buclele moi, libere, plasați rolele orizontal.
  • Rolele de spumă vin în diferite dimensiuni. Pentru bucle strânse, bouncy, utilizarea /4- /2 în (0.64-1.Roluri de 27 cm). Dacă setul dvs. are dimensiuni asortate, asta e minunat! Utilizați cele mai mici roluri din jurul feței dvs. și cele mai mari pentru spate / laturi.
  • Secționarea face ca părul să facă mai ușor să lucreze și ajută buclele să stabilească în mod natural odată ce eliminați rolele.
Metoda 2 din 8:
Înfășurați părul umed în jurul unei benzi de cap.
1. Utilizați o bandă de fixare a unei cârpături pentru această tehnică. Alunecați banda de cap peste cap, trageți partea din față peste fața dvs. și poziționați-o doar dincolo de linia de păr din față. Puneți părțile laterale ale brațului în spatele urechilor. Apoi, începând din față, luați 1-2 în (2.5-5.1 cm) a părului umed și buclă-l în sus și în jurul capului de mai multe ori până când ajungeți la capete. Puneți capetele libere sub banda de cap, treceți la următoarea secțiune a părului și repetați procesul. Când ați terminat, lăsați-vă părul să se usuce înainte de ao desface și de a separa buclele cu degetele.
  • Această tehnică creează intelete libere, mai degrabă decât bucle strânse. Funcționează pe toate tipurile de păr, inclusiv părul drept!
Metoda 3 din 8:
Părul umed de îmbrăcăminte înainte de a merge la culcare.
1. Cu cât îți faci mai strâns Braids, Cei mai stricți vor fi. Împărțiți părul umed în 4 secțiuni (față, spate și laturi), aplicați crema de curl de la rădăcină la vârf, și cu panglică fiecare secțiune până la capete pe măsură ce în mod normal ar fi. Dacă panglicele nu vor rămâne în poziție pe cont propriu, fixați în mod liber capetele cu elastic de păr. Când vă treziți dimineața, dezvăluiți panglicele și stilul buclelor voastre!
  • Dacă doriți bucle strânse care încep mai aproape de scalp, folosiți în schimb panglicele franceze.
  • Aplicați o cremă mică de curl pentru a vă defini buclele pe măsură ce le stiați.
Metoda 4 din 8:
Da buclele de șosete o încercare.
1. Veți avea nevoie de 6-8 șosete curate pentru această tehnică. Pieptene prin păr curat și umed și împărțiți-l în 6-8 secțiuni chiar, tăiați toate din cale, cu excepția 1. Țineți o șosetă verticală lângă prima secțiune a părului, astfel încât lungimile lor sunt aliniate. Vânează părul în jurul mijlocului șosetei într-o spirală verticală până când este complet învelit. Apoi, legați capetele șosetei împreună împotriva scalpului pentru a ține totul în poziție. Faceți același lucru pentru secțiunile rămase. Când părul tău este uscat, dezlefuiți / desfaceți șosetele și degetul-pieptene, buclele dvs. bouncy.
  • Cea mai strânsă vă rotiți părul în jurul șosetei, cu atât vor fi mai stricte intelerele.
  • Dacă aveți nevoie să accelerați acest lucru, utilizați un uscător de suflare pentru a usca fiecare secțiune de păr.
Metoda 5 din 8:
Răsuciți părul umed și lăsați-l să se usuce la aer.
  1. Imaginea intitulată Obțineți Ringleturi Curly în mod natural Pasul 9
1. Rotirea este o modalitate super-ușoară de a obține bucle bouncy, fără căldură. Părul umed, aplicați crema de curling de la rădăcină la vârf și împărțiți-o în 2 secțiuni egale (sau mai mult pentru buclele mai stricte). Pulverizați spray de sare de mare pe prima secțiune a părului și începeți să-l răsuciți departe de fața dvs. Când ajungeți la capete, trageți răsucirea și fixați-o împotriva coroanei capului. Apoi, răsuciți capetele lipite din clip și bobby le fixați în scalp. Faceți același lucru pentru secțiunile rămase și lăsați-vă părul să se usuce.
  • Cei mai strânși răsturnări, cu cele mai strânse buclele.
Metoda 6 din 8:
Încercați Tricoul Halo Technique.
1. Această tehnică funcționează pentru toate tipurile de păr, inclusiv părul drept! Apucați un tricou vechi, răsuciți-l până când arată ca o frânghie și legați capetele împreună cu un elastic de păr. Plasați-l "Aura" Pe capul tău ca o coroană. Începând din față, apucați o 1-2 în (2.5-5.1 cm) din părul curat, umed și buclă-l în sus și în jurul tricoului de mai multe ori până când ajungeți la capete. Împingeți capetele libere sub tricou și continuați procesul pentru restul părului. Lăsați părul să se usuce complet complet. Apoi, relaxați-vă părul și separați-vă buclele cu degetele.
  • Pentru spirale strânse, utilizați 1 în (2.5 cm) secțiuni de păr. Pentru inteletele mari, libere, mergeți la 2 în (5.1 cm) sau mai mare.
Metoda 7 din 8:
Pinați părul umed și lăsați-l să se usuce la aer.
1
Pin curling este o modalitate clasică de a obține bucle în stil de epocă. Începeți cu părul curat și umed. Pieptene prin părul tău pentru a îndepărta orice încurcături și, începând din față, adună un 2 în (5.1 cm) secțiune. Înfășurați capetele din jurul indexului și degetelor mijlocii pentru a începe bucla pornită, apoi rotiți bucla până la scalp. Puneți bucla în poziție împotriva scalpului. Apoi, apuca următorul 2 în (5.1 cm) secțiunea de păr și repetare. Odată ce ați fixat tot părul, lăsați-l să se usuce complet înainte de a scoate știfturile.
  • Acest lucru funcționează pentru orice tip de păr, inclusiv părul drept. Este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă aveți păr mai scurt!
Metoda 8 din 8:
Utilizați un difuzor pentru a crea rapid bucle strânse.
1. Începeți cu părul curat și umed. Răsturnați-vă capul și scrunch unele gel de styling de creștere a curbărilor în lungimi. Apoi, cupele capetele părului în difuzor și împingeți difuzorul până la rădăcini. Țineți-l acolo aproximativ 5 secunde, eliberați-vă și scrunch părul de câteva ori cu mâna. Continuați să difuzați folosind aceeași tehnică până când părul dvs. este uscat.
  • Difuzul este una dintre cele mai bune modalități de a obține intelete de primăvară în câteva minute, mai ales dacă aveți deja un val natural în părul dvs.
  • Stick cu cel mai mic set de căldură al uscătorului suflator pentru a preveni deteriorarea.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar