Cum de a alege culorile machiajului

Unul dintre cei mai importanți pași pentru a vă aplica inventa Găsirea culorilor care se potrivesc cu tonul pielii și culoarea ochilor. Apoi, puteți selecta Fundația și Blush care vă completează pielea, și culoarea de fard de ochi și de buze care vă ajută să vă arătați cel mai bine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea Fundației și Blush
  1. Imagine intitulată Determinarea tonului pielii Pasul 7
1. Determinați tonul pielii, privindu-vă umbra de-a lungul liniei maxilarului. În lumea machiajului, există patru tonuri de bază ale pielii: târg, lumină (sau măsline), mediu și maro adânc. Puteți determina tonul pielii, privindu-vă pielea de pe linia jaw.
  • Dacă pielea pare foarte palidă sau alb în culori, probabil că aveți un ton de piele echitabil.
  • Dacă pielea pare palidă cu colorant ușor maro sau galben, probabil că aveți un ton ușor de piele.
  • Dacă pielea apare maro deschisă, ca și cum ai un bronz ușor pe fața ta, probabil că ai un ton mediu de piele.
  • Dacă pielea apare în întuneric bronz sau maro închis în culoare, probabil că aveți un ton de piele brun.
  • Imaginea intitulată Determinați tonul pielii Pasul 3
    2. Identificați angajamentele dvs. Totalurile sunt utile deoarece vă pot ajuta să determinați ce fundație ar trebui să utilizați pe piele. Există trei tipuri de subtilități: cald, rece și neutru. Pentru a vă determina subtilitățile, puteți folosi o bucată de țesătură de argint și o bucată de țesătură de aur.
  • Plasați fiecare bucată de țesătură lângă interiorul încheieturii mâinii. Dacă venele de pe încheietura mâinii apar albastru lângă argint, sunteți cool toned. Dacă venele de pe încheietura mâinii apar galben, verde, sau maro lângă țesătura de aur, sunteți cald tonifiat. Dacă venele dvs. apar albastru și verde, sunteți neutru tonifiat, astfel încât să puteți purta tonuri răcoroase și calde.
  • De asemenea, puteți determina angajatul dvs. prin punerea pe un top negru. Dacă arăți spălat în negru, ești cald tonifiat. Dacă vă arătați în negru, sunteți cool tonifiat.
  • Majoritatea oamenilor cu tonuri calde arată mai bine în bijuterii de aur și majoritatea oamenilor cu tonuri cool arată mai bine în bijuterii de argint. Oamenii cu un subtil neutru pot purta bijuterii de aur și argint.
  • Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 1
    3. Combinați tonul pielii și subtilitățile dvs. pentru a vă găsi fundația dvs. Odată ce ați stabilit tonul pielii și la subtilitățile dvs., puteți selecta o fundație potrivită pentru pielea dvs. De exemplu, dacă aveți un ton de piele echitabil și o subtilă caldă, Fundația din Ivory Light sau Porțelan poate fi potrivită pentru dvs. Dacă aveți un ton mediu de piele și un subtil cool, fundația în bej sau maro poate fi ideală.
  • Puteți utiliza un instrument online pentru a vă determina umbra fundației pe baza tonului pielii și a subtilității dvs. De asemenea, puteți vorbi cu un expert de frumusețe la un magazin de aprovizionare de frumusețe sau la magazinul dvs. local de droguri pentru a vă asigura că alegeți fundația potrivită pentru pielea dvs.
  • Țineți minte, dacă aveți îndoieli, este de obicei mai bine să alegeți o fundație mai întunecată decât tonul pielii. Dacă amestecați bine culoarea, puteți ajunge să căutați tăbăcită și strălucitoare. Dacă alegeți o fundație prea ușoară pentru tonul pielii, ați putea ajunge să vă uitați la calci.
  • Imagine intitulată Alegeți o fundație pentru tonurile de piele întunecate Pasul 7
    4. Testați fundația înainte de ao cumpăra. Deși este posibil să fiți încrezători că ați ales umbra de fundație potrivită pentru pielea dvs., trebuie să testați întotdeauna produsul înainte de a se angaja. Puteți solicita un vânzător de frumusețe pentru un eșantion de fundație și îl puteți aplica pielii pentru a vă asigura că este nuanța potrivită.
  • Glisați o cantitate mică de umbră de-a lungul maxilarului și notați culoarea gâtului, care este adesea mai ușoară decât culoarea feței. Nuanța corectă ar trebui să dispară în piele și să se amestece bine.
  • Asigurați-vă că testați fundația în iluminatul natural. Stați pe o fereastră sau ieșiți afară pentru a vă asigura că culoarea se amestecă bine în piele și nu arată calca sau prea tăbăcită.
  • Imagine intitulată Aplicați Blush pe fețele ovale Pasul 2
    5. Alegeți Blush pe baza tonului pielii. Blush este o modalitate frumoasă de a vă încălzi fața, dar apar încă natural și fără efort. Puteți selecta Blush bazat pe tonul pielii pentru un aspect strălucitor care nu se spală sau copleșește tenul tău.
  • Dacă aveți o piele corectă, alegeți o roșie în roz pal. Blush în piersic și prune sunt, de asemenea, ideale pentru a adăuga un indiciu de culoare la pielea corectă.
  • Dacă aveți piele de lumină / măsline sau piele medie, alegeți o roșie în caise, cu o nuanță de portocaliu. Mulți oameni cu piele de lumină / măslină au subtilnați cald care sunt îmbunătățiți cu fermoarul de caise. Mauve este, de asemenea, o opțiune bună, precum și roz roz mediu sau orange.
  • Dacă aveți piele mai închisă, du-te pentru roșu în lumină purpuriu sau purpuriu-roz. Pielea întunecată este mare pentru pigmenți îndrăzneți ca o blush de adâncime Terra Cotta sau o roșie de tangerină strălucitoare.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea ochilor de ochi
    1. Imagine intitulată Alegeți culorile machiajului Pasul 6
    1. Identificați culoarea ochilor. Pentru a găsi ochi și rimeluri care sunt potrivite pentru dvs., mai întâi trebuie să vă identificați în mod corespunzător culoarea ochilor. Există patru tipuri principale de culori ale ochilor: ochi albaștri, ochi căpșuni, maro închis / ochi negri și ochi verzi.
    • Dacă întâmpinați heterochromia, unde aveți două ochi colorați diferiți, vă recomandăm să factor în tonul pielii pentru a vă ajuta să alegeți fard. Încercați să alegeți aceeași culoare de ochi pentru ambii ochi, deși culorile de ochi diferite pe fiecare ochi pot face pentru un aspect ciudat și distractiv.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile machiajului Pasul 7
    2. Alegeți fardul în nuanțe calde, cum ar fi aur și portocaliu dacă aveți ochi albaștri. Ochi albaștri cu adevărat pop atunci când sunt încadrați cu fard de ochi în nuanțe calde, cum ar fi aur, portocaliu, piersic, roz, coral, bej, bronz sau caise. În general, Orange este o culoare complementară pentru albastru, atât de ochi în variante de pe portocaliu reprezintă o opțiune bună pentru această culoare ochiului.
  • Poate doriți să evitați fishadow-ul în albastru-verde, deoarece această umbră poate reduce intensitatea ochilor tăi albastri.
  • Puteți încerca combinații de culori cum ar fi piersic și aur sau coral și roz pentru a crea un aspect distractiv de ochi. Încercați să începeți cu Peach sau roz mai întâi pe pleoapele interioare, apoi adăugați un strat luminos de aur pe pleoapele exterioare.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile machiaj Pasul 5
    3. Selectați Fishadow în roz sau purpuriu dacă aveți ochi verzi. Ochii verzi arată grozav cu nuanțe răcoroase cum ar fi prune, violet, roz, maauve, roșu-maro, purpuriu și cupru. Căutați ochi în aceste culori și evitați umbra albastră a ochilor sau umbra ochilor verzi, deoarece nu vă vor spori ochii.
  • Puteți încerca combinații de culori cum ar fi prune și roz sau violet și apoi o nuanță mai ușoară purpurie. Începeți cu culorile mai întunecate, mai întâi, cum ar fi prune sau violet, pe pleoapele interioare și apoi terminați aspectul cu un strat de culori mai ușoare, cum ar fi roz sau purpuriu de lumină, pe pleoapele exterioare.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile machiajului Pasul 9
    4. Du-te pentru fard de ochi în gri-verde, aur sau portocaliu dacă aveți ochi căpșuni. Ochii de culoare alunelui arata grozav cu multe nuanțe, de la gri-verde la maro de aur. Puteți aplica, de asemenea, fard de ochi în portocaliu, kaki, gri albastru, aur sau maro deschis.
  • Puneți împreună combinațiile de culori cum ar fi gri-verde și aur sau portocaliu și maro de aur. Începeți cu umbra mai întunecată a pleoapei voastre mai întâi, cum ar fi gri-verde, apoi adăugați un strat de umbra mai deschisă pe pleoapa exterioară, cum ar fi aurul sau maroul de aur.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile machiajului Pasul 10
    5. Încercați fishadow în nuanțe adânci, răcoroase dacă aveți ochi maro închis sau negru. Du-te pentru nuanțe profunde care vă vor evidenția ochii întunecați, cum ar fi gri închis, albastru marin, prune adâncă sau maro. Ar trebui să evitați nuanțele de pasteluri sau foarte ușoare, nuanțe palide, deoarece vă pot face să arătați spălate.
  • De asemenea, ar trebui să încercați ochiul care conțin metalice, cum ar fi aur, argint, cupru sau bronz, pentru a adăuga o lumină la ochii tăi întunecați. Evitați ochii lui Matte.
  • Creați combinații de culori cum ar fi marina albastră și argint sau prune adâncă și bronz. Apoi, puteți aplica mai întâi umbra mai întunecată, cum ar fi albastru marin, pe pleoapele voastre interioare și apoi terminați cu umbra mai deschisă, cum ar fi argintul, pe pleoapele exterioare.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile machiajului Pasul 11
    6. Alegeți Eyeliner și Mascara care vă completează culoarea ochilor. De asemenea, ar trebui să luați în considerare și alte machiaj de ochi cum ar fi eyeliner și rimel. Adesea, mascara neagră și ochiul negru pot arăta bine cu aproape orice culoare ochi. Puteți face un ochi dramatic de pisică sau Wingering Welliner cu ochelari negri și terminați cu câteva robinete de rimel pentru o noapte afară sau puneți-vă de ochi pe partea de sus a ochelarilor negri pentru un aspect distractiv. Cu toate acestea, anumite culori ale ochilor arată mai bine cu anumite culori ale ochilor, făcând culoarea ochilor într-adevăr pop.
  • Dacă aveți ochi albaștri, mergeți la ochelari în cupru sau aur.
  • Dacă aveți ochi verzi, alegeți Eyeliner în bronz sau purpuriu.
  • Dacă aveți ochi căpșuni, du-te pentru ochi în bronz, măsline, violet sau verde.
  • Dacă aveți ochi întunecați sau negri, alegeți Eyeliner în chihlimbar, la miezul nopții, purpuriu sau gri
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea rujului
    1. Imagine intitulată purta Ruj roșu Pasul 1
    1. Du-te pentru rujul îndrăzneț, luminos dacă aveți un ton mai întunecat al pielii. Dacă aveți un ton de piele maro mediu sau profund, este posibil să doriți să încercați rujul într-o culoare strălucitoare, cum ar fi roz strălucitor, violet strălucitor sau roșu aprins. Culorile luminoase vor apărea împotriva tonului pielii și vor spori subtilitățile calde ale tenului dvs.
    • Încercați să mențineți un echilibru de culoare pe față, purtând o culoare de ruj îndrăzneț cu ochiul și fundația asociată. Dacă mergeți la un aspect strălucitor de ochi, puteți purta ruj într-o culoare mai neutră, cum ar fi nud sau roz deschis.
  • 2. Alegeți rujul colorat mai ușor dacă aveți un ton de piele mai deschis. Tonuri de piele mai ușoare, cum ar fi echitabil, sau măsline, arata bine cu rujul în roz deschis, nud, sau purpuriu de lumină. Aceste nuanțe nu vor copleși tonul tău palid și va adăuga căldură în fața ta.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile machiajului Pasul 14
    3. Îmbunătățiți buzele dacă apar mici. Dacă simți că buzele sunt mici și ați dori să le îmbunătățiți, puteți încerca să folosiți rujul care este Pearlescent sau Metalic, deoarece vor adăuga strălucire și adâncime la buze. De asemenea, puteți încerca rujul în culori ușoare, cum ar fi roz, piersic, sau bej, astfel încât buzele dvs. nu sunt copleșiți de o culoare strălucitoare și întunecată.
  • Un alt truc este de a folosi un creion de buze pentru a crea o nouă linie de buze în afara liniei dvs. naturale de buze. Încercați să mergeți mai departe de 3 mm. Asigurați-vă că linia este precisă și chiar. Puteți colora în buze cu creionul de buze sau cu rujul care este aceeași nuanță ca creionul de buze.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar