Cum de a alege machiajul pentru tonul pielii

VIDEO

Când alegeți machiajul, trebuie să știți 2 lucruri importante despre pielea dvs. Primul este OverTon - culoarea dvs. vizibilă a pielii și cât de ușoară sau întuneric este culoarea. Al doilea este subtilitățile, ceea ce reprezintă o răceală mai subtilă sau o căldură care este sub orificiul tău. Odată ce determinați pielea dvs. Overon și se află, puteți alege Fundația, Blushighter, Blush, Fishadow și Rupstick care vă vor completa pielea.

Pași

Partea 1 din 6:
Determinarea supratensiunii și a întreprinderilor
  1. Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 1
1. Uită-te la pielea ta în iluminatul natural pentru a vă determina overon. Suprafeța pielii se referă la culoarea inițială pe care o vedeți și cât de întunecată sau ușoară este culoarea. Du-te undeva cu iluminare naturală și apoi arătați îndeaproape la pielea dvs. pentru a vă determina exactitatea.
  • Dacă pielea dvs. este o culoare de fildeș sau cremă, este probabil considerată lumină.
  • Probabil aveți pielea medie dacă partea superioară este mai aproape de o caramel sau de culoare bronzată.
  • Dacă pielea dvs. este o culoare de ciocolată sau maro Mocha, pielea dvs. este probabil întunecată.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 2
    2. Utilizați o bucată de hârtie albă pentru a vă determina subtilitățile. Stați în fața unei oglinzi și țineți o bucată de hârtie albă lângă fața ta. Apoi comparați culoarea pielii la albul hârtiei.
  • Dacă pielea dvs. arată mai galbenă decât hârtia, probabil că aveți corpuri calde.
  • Dacă pielea dvs. arată Pinker decât hârtia, probabil că aveți subtilnați cool.
  • Dacă pielea vă arată pierge, sau nici galben, nici roz, atunci probabil că aveți neutre.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 3
    3. Uită-te la vene pentru a-ți clarifica subtilitățile. Dacă testul de hârtie albă nu vă va da un răspuns, aruncați o privire la vene în încheieturi. Stați lângă o fereastră sau în afara și țineți-vă mâinile. Uită-te îndeaproape la venele din încheieturi.
  • Dacă vene vene arata albastru sau purpuriu, probabil că aveți subtilitate rece.
  • Dacă vene ar arata verde, probabil că aveți subtilități calde.
  • Dacă aveți niște vene albăstate și unele verzui, probabil că aveți subtilități neutre.
  • Partea 2 din 6:
    Alegerea fundației
    1. Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 4
    1. Căutați fundații care se potrivesc cu OverTone și Totalone. Cele mai multe fundații vor spune chiar pe flacon care sunt destinate. De asemenea, puteți spune care sunt substațiile pe care fundamentele sunt destinate de numele culorilor. Alegeți câteva culori pe care le credeți că ar putea funcționa.
    • Dacă aveți un ton mai cald și folosiți o fundație destinată tenilor mai răcire, machiajul va arăta galben pe piele. Pe de altă parte, dacă aveți o piele mai rece și utilizați o fundație neutră sau o pulbere, se va oxida și va lăsa un inel în jurul feței.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 5
    2. Testați fundația pe linia maxilarului. Este important să testați fundația pe față, în loc de încheietura mâinii sau a gâtului, pentru că acolo va fi aplicat. Cu toate acestea, este important, de asemenea, să alegeți o fundație care nu este prea departe de culoarea gâtului, așa cum doriți ca fundația să ofere o tranziție fără probleme de la fața voastră la gât. Aplicând fundația la maxilar, veți putea să vă asigurați că se potrivește cu fața dvs. și, de asemenea, veți vedea cum se compară cu gâtul dvs.
  • Încercați să vizitați un magazin de frumusețe unde vă permiteți să încercați produsele înainte de a le cumpăra. Puteți pune chiar și un artist de machiaj pentru a vă potrivi cu un produs potrivit pentru tipul și culoarea pielii.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 6
    3. Examinați fundația în diferite surse de iluminat. Pentru a vă asigura că fundația dvs. este un meci adevărat, ar trebui să vedeți cum arată sub iluminare diferită. Magazinul pe care îl aveți va avea probabil iluminat fluorescent. De asemenea, puteți să vă deplasați spre o fereastră (dacă este posibil) pentru a vedea cum arată în lumina naturală.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 7
    4. Selectați fundația care se amestecă complet în piele. Dacă fundația dvs. este un meci, va dispărea practic când o puneți. Cu alte cuvinte, pielea ta va arăta aerografie - mai mult - dar nu va schimba culoarea.
  • Când căutați produse de machiaj, alegeți un produs de calitate care vă oferă o plată bună a culorilor.
  • Dacă preferați mai puțină acoperire, încercați să utilizați un hidratant colorat pentru a adăuga o mică culoare pe piele. Puteți chiar să-l construiți pentru a obține o acoperire mai mică în zonele care au nevoie de ea.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 8
    5. Creați o culoare personalizată dacă nu găsiți o culoare care funcționează. În funcție de supratensiune și de subtilitățile dvs., este posibil să nu puteți găsi o singură fundație care funcționează pentru dvs. În acest caz, puteți amesteca 2 culori de fundație împreună pentru a crea o umbră personalizată sau adăugați un bronz sau blush la 1 culoare de fundație.
  • Obținerea culorii exacte a fundației de care aveți nevoie cu această abordare poate dura o mulțime de experimente, deci aveți răbdare!
  • Când aveți îndoieli, mergeți cu o fundație care este puțin mai ușoară decât partea ta. Puteți adăuga cu ușurință căldură și culoare cu Bronzer pentru ao face puțin mai întunecată, dar poate fi o provocare pentru a ușura o fundație ușor prea întunecată.
  • Este posibil să aveți nevoie să vă ajustați fundația cu anotimpurile. Dacă vă bați mai departe, asigurați-vă că utilizați o umbră ușor mai întunecată în acel moment al anului.
  • Partea 3 din 6:
    Alegerea lui Blush
    1. Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 9
    1. Du-te pentru o piersică dacă ai o piele echitabilă și de corp cald. Piersicul este o culoare ușoară, moale, care nu va arăta probabil prea strictă împotriva pielii ușoare. De asemenea, portocala moale din piersic ar trebui să evidențieze subtilitățile naturale galbene și de aur.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 10
    2. Optați pentru prune dacă aveți o piele corectă și subtilitățile dvs. sunt cool. Plum este o alegere excelentă pentru această culoare a pielii, deoarece nu ar trebui să stea prea aspru împotriva pielii ușoare. Plum Blushes ar trebui să completeze frumos subtilitățile albastre sau roz.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 11
    3. Utilizați o blush Mauve pentru pielea medie cu subtilități calde. Această culoare de piele este adesea denumită "Olive."Du-te pentru o blush Mauve pentru a evidenția atât instrucțiunile dvs. calde, iar pielea dvs. este măslin.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 12
    4. Du-te pentru prune și roz dacă aveți pete medii și de cooler. Aceste culori ar trebui să meargă bine cu pinul roz sau albastru al pielii. În plus, rozurile și prunele nu ar trebui să fie prea stricte împotriva pielii medii, dar ele nu sunt prea ușoare pentru a apărea pe piele.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 13
    5. Stick cu portocaliu roșu dacă pielea ta este întunecată și subtilitățile dvs. sunt calde. Dacă aveți o cantitate mai bună de ciocolată și vă aflați gălbui, acesta este calea de urmat. În timp ce portocalele ar arăta prea intense pe alte culori ale pielii, probabil că vor arăta prea mult pe a ta.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 14
    6. Încercați o culoare de fructe de pădure, dacă aveți pielea întunecată cu subtiloni răi. Blinsul de culori din Berry ar trebui să se joace bine de subtilitățile dvs. albastru, roșiatice sau roz. În plus, această culoare ar trebui să completeze tasta mai întunecată.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 15
    7. Alegeți o roșie pe baza numai pe partea tamponată dacă sunt neutre. Cei cu subtilități neutre pot purta în mod obișnuit ambele roșii care sunt mai calde, cum ar fi piersicul și răcitorul, cum ar fi Berry. Dacă aveți subtilități neutre, du-te cu o culoare roșie care este mai vibrantă dacă aveți o piele mai închisă și un pic mai moale dacă aveți o piele mai ușoară.
  • Încercați portocale sau fructe de padure dacă aveți piele întunecată, mauve sau roz dacă aveți pielea medie și prune sau piersici dacă aveți pielea ușoară.
  • Partea 4 din 6:
    Alegerea listei
    1. Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 16
    1. Utilizați un lider cu un strălucire albă pe o piele corectă. Highlightri care au un ghețic înghețat, șampanie sau fildeș de fildeș arată minunat pe pielea echitabilă. Ei vor face pielea să arate luminoasă fără a vă spăla. Dacă sunteți îngrijorat să vă uitați prea palid, aplicați mai întâi o roșie roz roz la obraji și apoi glisați-vă mai sus peste el.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 17
    2. Alegeți un lider de piersici pentru pielea medie cu subtilități răcoroase. Piersicul în evidențiere va completa subtilnurile răcoroase din piele. Acesta va da, de asemenea, pielea dvs. medie o strălucire caldă, roz.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 18
    3. Utilizați un lider de aur pe piele medie cu subtilități calde. Pielea medie cu subtilități calde se îndreaptă în mod natural la bronzare în timpul verii. Folosind un lider colorat de aur pe pielea caldă, medie, va crea un aspect similar.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 19
    4. Utilizați Rose-Gold sau Bronz Blowlighter pe piele întunecată. Asigurați-vă că evidențiatorul dvs. are o mulțime de pigment - nu doriți să utilizați un lider care este prea ușor. Stai departe de orice nuanțe opalescente: În loc să faci pielea să arate dewy, poate face să pară gri.
  • Partea 5 din 6:
    Alegerea umbrei ochiului
    1. Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 20
    1. Purtați culori mai moi dacă aveți piele ușoară. Culori moi, cum ar fi roz, bere sau aur, vă pot da ochii un pop de culoare, fără a apărea prea intensă împotriva pielii ușoare. Încercați să le utilizați ca umbra primară și apoi să aplicați o cantitate conservatoare de o nuanță de strălucire similară în centrul capacilor dvs. și lângă conductele de lacrimă pentru a vă lua aspectul.
    • Evitați culorile îndrăznețe ale umbrei ochilor.
    • Dacă aveți subtilități calde, rozurile și chifile vor arăta grozav.
    • Golds și Tans arată foarte bine dacă aveți subtilități răcoroase.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 21
    2. Utilizați caramel și nuanțe de miere pentru un aspect natural pe pielea medie. Aceste nuanțe calde vor fi completate fără ca machiajul să arate prea copleșitor. Dar dacă aveți pielea medie, puteți încerca, de asemenea, culori și pasteluri mai luminoase.
  • Caramelul este cel mai bun pentru pielea medie cu subtilități calde.
  • Mierea arată grozav pe pielea medie, cu subtilități răcoroase.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 22
    3. Utilizați culori arse metalice sau luminoase de boabe, dacă aveți pielea întunecată. Pielea ta întunecată va completa destul de mult orice culoare îndrăzneață, profundă, puteți obține mâinile! Ars metalice cum ar fi cuprul sau bronzul va arăta grozav în ochii tăi. Deci, culorile de boabe luminoase, cum ar fi prune și albastru închis.
  • O metalică arsă ca cuprul sau bronzul va arăta grozav pe accesele întunecate cu subtilități calde.
  • Fructe de padure luminoase, cum ar fi zmeura sau struguri, vor evidenția accese întunecate cu subtilnați rece.
  • Partea 6 din 6:
    Alegerea rujului
    1. Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 23
    1. Alegeți rujuri roz pentru o piele foarte corectă. Pentru un aspect regulat în timpul zilei, rujurile roz roz sau glossele de buze clare pot arăta cel mai bine pe pielea ușoară. Du-te pentru un roz mai strălucitor sau chiar un ruj roșu pentru un aspect îndrăzneț într-o noapte afară.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii dvs. Pasul 24
    2. Utilizați rujul roșu dacă aveți o piele corectă cu subtiloni răi. Rujurile roșii închise au tendința de a avea mai coolerte în sine, așa că vă vor completa pielea. Ei vor face, de asemenea, restul feței dvs. arata foarte luminos.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 25
    3. Purtați nuanțe portocalii dacă aveți o piele corectă cu subtilități calde. Orange în rujul tău va completa căldura din piele fără a vă copleși colorarea corectă. Nuanțele Orange-Heed vă vor străluci, de asemenea, pielea.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 26
    4. Alegeți dintr-o varietate de nuduri, rozuri și roșii pentru pielea medie. Dacă aveți pielea medie, există probabil multe nuanțe diferite care vor fi măgulante. Dacă mergeți la un aspect mai mult în timpul zilei, concentrați-vă pe rozurile naturale și maro-maronii care fac ca buzele să arate ca o versiune puțin mai strălucitoare a ei înșiși. Dacă vă dați un aspect de noapte, optați pentru rujuri roșii roz vibrante.
  • Mauves arată cel mai bine dacă aveți subtilități calde. Brownii arata mai bine daca ai subtil in.
  • Imagine intitulată Alegeți machiajul pentru tonul pielii Pasul 27
    5. Alegeți purpuri și fructe de padure pentru pielea întunecată. Pielea ta întunecată va fi frumos completată de nuanțe de ruj întunecate, în special purpuriu sau fructe de padure. Redurile întunecate, întunecate, vor arăta, de asemenea, foarte bine pe buze.
  • Cele mai întunecate roșii arată cel mai bine dacă aveți subtilități calde.
  • Fructe de padure și purpuri vor completa subtilnați rece.
  • WikiHow Video: Cum să alegeți machiajul pentru tonul pielii

    Ceas

    sfaturi

    Utilizați mai multe nuanțe de ochi care au valori contrastante și culori (căldură / răceală) pentru a obține cel mai bun aspect posibil.
  • De asemenea, luați în considerare culoarea părului și culoarea ochilor atunci când alegeți machiajul.
  • Adesea găsiți Kituri de machiaj care conțin mai multe produse potrivite pentru un anumit ton de piele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar