Cum să-ți faci părul ca hermione granger

Hermione Granger este un personaj feminin puternic și inteligent în Harry Potter, al cărui păr a suferit mai multe transformări pe tot parcursul filmelor. Hermione a fost ușor de recunoscut pentru părul ei mare, curajos în primul film. Pe măsură ce filmele au continuat, părul ei devin mai înflăcărat și elegant. Pentru a vă face părul ca Hermione Granger, decideți ce versiune pe care doriți să o asemeniți și să utilizați bucle și o atitudine acerbă să semene cu ea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Privind ca un tânăr Granger Granger
  1. Imagine intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 1
1
Răsuci parul tau. Acest lucru nu este necesar dacă părul dvs. este deja foarte curbat. Dacă părul tău este ondulat sau drept, utilizați un fier curling. Curl mici secțiuni de păr la un moment dat. Continuați până când părul dvs. a fost curbat. Ar trebui să ajungi cu bucle strâns înfășurate.
  • Este, de asemenea, o opțiune de a utiliza Curlers dacă nu doriți să utilizați căldură pe părul dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 2
    2. Puneți-vă buclele. Odată ce ți-ai tăiat părul, începe să-l speli. Nu contează ce tip de perie pe care o utilizați. Îndepărtarea buclelor strânse vă va oferi aspectul "bushy", Hermione Granger a fost cunoscut în primul film. Continuați până când toate părul dvs. a fost periat.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine cu părul gros, dar puteți realiza același efect cu părul mai subțire.
  • Imagine intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 3
    3. Tachinează părul cu o perie de pieptene sau tachinarea. Acest lucru nu poate fi necesar dacă părul tău este foarte gros. Dacă părul tău este mai subțire, folosește o perie de pieptene sau tachinează pentru a vă tachina toate părul - inclusiv rădăcinile și se termină. Țineți secțiuni mici de păr în sus și periați spatele părului în mișcări rapide și înapoi.
  • Imaginea intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 4
    4. Asigurați stilul cu Hairspray. Face acest păr umplut să arate mai mult cu Hairpray. Flip-ți părul peste și spray de păr din spatele părului tău. Apoi, întoarceți-l înapoi și pulverizați restul părului.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând părul ca o hermione ușor mai în vârstă
    1. Imaginea intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 5
    1. Partea părului în dreapta. Cu excepția cazului în care părul dvs. este deja despărțit de dreapta, utilizați un pieptene pentru a vă oferi o parte adâncă dreaptă. Nu trebuie să o împărțiți tot drumul. Parte la mijlocul scalpului tău.
  • Imagine intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 6
    2. Vă curățați părul. Utilizați un fier curling pentru a vă da buclele de ringlet. Curl toate părul, cu excepția secțiunii din dreapta din dreapta a părului. Dacă aveți bretonuri laterale, aceasta este partea părului dvs. pe care nu ar trebui să o curbați. În caz contrar, evitați curlarea secțiunii din dreapta față pentru a reprezenta bangurile laterale. Nu vă periați buclele.
  • Dacă părul dvs. este deja foarte curat, va trebui să îl îndreptați mai întâi înainte de ao curling în intelete libere.
  • Imaginea intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 7
    3. Pinați-vă "bangs" în sus. Trageți porțiunea nemișcată din părul dvs. din față. Țineți această secțiune de păr în sus și spre dreapta. Pinul ar trebui să meargă la câțiva centimetri deasupra urechii drepte. Asigurați această secțiune cu un PIN Bobby sau Barrette mic.
  • Imagine intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 8
    4. Asigurați-vă părul cu spray de păr. Pulverizați ușor părul pentru a asigura stilul. Dacă aveți gel, puteți rula o cantitate mică de ea prin părul tău. Aspectul este acum complet.
  • Metoda 3 din 3:
    Asemănător cu Hermione în ultimele filme
    1. Imaginea intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 9
    1. Îndreptați sau adăugați valuri blânde la părul vostru. Părul lui Hermione a fost în mare parte drept în ultimele două filme. Îndreptați părul dacă este în mod natural curbat, lăsând doar un val foarte ușor. Dacă părul este foarte drept, puteți să-l curățați ușor și să o spălați sau să utilizați un spray de texturare.
    • Dacă utilizați un spray de texturare, pulverizați-l peste tot părul și utilizați degetele pentru a adăuga textura.
  • Imagine intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 10
    2. Partea părului în dreapta. Chiar și cu acest stil în ultimele filme, părul lui Hermione a fost despărțit spre dreapta. Utilizați un pieptene pentru a vă oferi o parte din dreapta. Partea nu trebuie să fie perfectă, deoarece coafura este dezordonată, dar cea mai mare parte a părului dvs. în față ar trebui să fie mutată în partea dreaptă a capului tău.
  • Imaginea intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 11
    3. Pune-ți părul într-o pierdere coadă de cal. Luați-vă părul și trageți-l înapoi. Părul tău ar trebui să fie despărțit de dreapta. Țineți-o într-o coadă scăzută. Apoi, utilizați o bandă de păr pentru a fixa coada de cal.
  • Imaginea intitulată Faceți părul ca Hermione Granger Pasul 12
    4. Faceți coaja liberă și dezordonată. Scuturați-vă capul pentru a lăsa părul liber de coada de coadă liberă. Luați o secțiune de păr din coadă de cal. Ar trebui să arate ca și calitatea de calibru a venit în mod natural prin intermediul activității.
  • sfaturi

    Completați aspectul Hermione Granger cu un costum. Pentru o hermionică foarte tânără, purtați hainele Hogwarts cu o emblemă Gryffindor. Pentru o hermione mai în vârstă, purtați blugi și un hoodie amenajată. Oricum, completați aspectul cu o baghetă!
  • Dacă puteți, utilizați metode fără căldură pentru a vă strânge sau îndreptați părul. Există o mulțime de tutoriale pe care le puteți găsi pe YouTube. Deteriorarea părului dvs. nu este necesară pentru a obține aspectul lui Hermione și am muggles nu am magie pentru a aduce înapoi sănătatea părului nostru, așa că să încercăm să ne distrugem.
  • A dormi cu părul tău în două plăci strânse vă va aduce, de asemenea, părul ondulat dimineața!
  • Avertizări

    Încercați să evitați utilizarea produselor de styling de căldură dacă aveți păr foarte deteriorat sau sensibil.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ondulator
    • Hairspray
    • PIN PIN sau BARRETTE
    • Îndreptare
    • Titularul de ponei
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar