Cum să faci buclele de undă de corp

Buclele de undă de corp arată superb și adaugă tone de mișcare moale în stilul tău de păr. Din fericire, nu trebuie să mergeți la salon pentru un permis de undă scump - puteți crea valurile la domiciliu cu un 1 inch (2.5 cm) butoi rotund de fier plat sau fier curling și un pieptene dinte largi. Această tehnică funcționează excelent atât pe părul natural, cât și pe extensiile de păr, dar părul dvs. ar trebui să fie cel puțin lungimea umărului sau mai mult pentru a crea aspectul.

Pași

Partea 1 din 4:
Secționarea și netezirea părului
  1. Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 1
1. Partea dvs. uscată așa cum faceți în mod normal pentru styling. Odată ce creați valuri corporale, modelul curl va fi setat și poate fi dificil să vă schimbați partea în acel moment. Pentru a preveni acest lucru, continuați și faceți părul dvs. așa cum ați fi în mod normal.
  • Puneți-vă părul pentru a elimina orice încurcătură pe măsură ce vă creați partea dvs. Realizarea acestui aspect necesită păr neted, fără încurcătură.
  • Imagine intitulată Do Wave Wave Bucles Pasul 2
    2. Împărțiți-vă părul în 2 secțiuni în funcție de partea și clipul 1 în sus. Dacă părul este suficient de lung, aranjați lungimile fiecărei secțiuni peste umeri. Dacă nu, utilizați un clipuri de păr scrunchie sau din plastic pentru a vă asigura 1 din secțiunile în sus și în afara drumului. Veți începe mai întâi să lucrați la secțiunea de păr liber.
  • Nu contează în ce parte începeți.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Bucle Pasul 3
    3. Apuca un 1-2 in (2.5-5.1 cm) secțiune a părului liber și a clipi restul. Funcționarea sistematică din spate în față este cea mai ușoară abordare, deci luați secțiunea de păr din spate. Răsuciți ușor restul părului pe acea latură în sus și scoateți-l din cale.
  • Crearea secțiunilor mai mici vă permite să vă concentrați asupra creării unei curbe la un moment dat.
  • Imagine intitulată Do Have Wave Curls Pasul 4
    4. Trageți un pieptene dinte mici prin secțiunea liberă a părului pentru ao netezi. Începeți la rădăcină și pieptene lent în jos prin secțiunea de păr până când ajungeți la sfârșitul. Faceți acest lucru de 1-3 ori până când părul este cât mai neted posibil.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Curls Pasul 5
    5. Spray secțiunea de păr cu un spray de protecție la căldură. Pentru a preveni deteriorarea părului, pulverizați fiecare secțiune a părului cu un produs de protecție termică înainte de a utiliza fierul plat. Pieptene prin secțiune încă o dată pentru a distribui protectorul uniform și așteptați 10-15 secunde pentru ca produsul să se usuce.
  • Instrumentele de styling de căldură vă pot deteriora părul. Veți folosi un fier plat destul de puțin pentru acest aspect, deci nu săriți acest pas!
  • Partea 2 din 4:
    Folosind un fier curling sau baghetă
    1. Imagine intitulată Do Body Wave Glels Pasul 6
    1. Utilizați un fier curling sau o baghetă cu un 1 inch (2.5 cm) baril. Dimensiunea butoiului pe care o alegeți depinde de dimensiunea curlului pe care o doriți. Un 1 inch (2.5 cm) baril este cea mai comună alegere și produce valuri mari. Puteți folosi o baghetă curling, care nu are o clemă sau un fier obișnuit curling. Ambele instrumente vor face treaba, deși o baghetă poate produce bucle mai frumoase.
    • Dacă utilizați un fier curling, nu veți fi prindeți secțiunile de păr în el, așa cum ați fi în mod normal. În schimb, veți împacheta părul în afara butoiului pentru a crea bucle.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 7
    2. Țineți fierul curling paralel cu podeaua și poziționați-l în apropierea rădăcinilor. Apuca prima secțiune a părului și țineți-o drept, așa că este paralelă cu podeaua. Puneți barilul drept lângă rădăcinile părului, poziționând butoiul din spatele părului. Păstrați cilindrul paralel cu podeaua și unghiați capătul în jos ușor.
  • Pentru a crea modelul de curl drept, trebuie să țineți fierul curling paralel cu podeaua pe tot parcursul procesului. Acest lucru se poate simți puțin ciudat la început!
  • Imagine intitulată Do Body Wave Curls Pasul 8
    3. Înfășurați secțiunea de păr peste și în jurul cilindrului. Trageți secțiunea de păr peste cilindru și înapoi în jur pentru a crea prima curl. Dacă folosiți o baghetă, cilindrul va condus la sfârșit, deci asigurați-vă că începeți să înfășați părul la cel mai bun capăt al cilindrului. Dacă utilizați un fier curling care nu este conic, totuși doriți să începeți înfășurarea pe partea laterală a cilindrului cel mai apropiat de mâner.
  • Asigurați-vă că trageți părul în sus și peste cilindru, în direcția opusă a feței, spre peretele din spatele dvs.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 9
    4. Vânează secțiunea de păr în jurul cilindrului până când ajungeți la capete. Țineți fierul curling sau bagheta în loc - trebuie doar să mutați părul în jurul acestuia. Continuați să împachetați aceeași secțiune a părului în jurul cilindrului, lucrați spre capătul cilindrului, până când veți obține aproximativ 1 inch (2.5 cm) de la capetele părului. Țineți-vă la ultimul centimetru de păr cu degetele.
  • Țineți capetele părului departe de cilindru, astfel încât să nu vă ardeți.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 10
    5. Țineți cilindrul în poziție timp de 15 secunde. Dacă părul dvs. este foarte gros, este posibil să fie nevoie să țineți părul în poziție pentru puțin mai mult de 15 secunde. Păstrați butonul și mâna dvs. complet încă în acest timp.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Curls Pasul 11
    6. Eliberați părul și cupei în palmă timp de câteva secunde, astfel încât să se poată răcori. Relaxați părul în jurul cilindrului, dar nu lăsați-l să cadă. Prinde-o în palma deschisă și o formă pentru câteva secunde înainte de a elibera complet secțiunea de păr. Acest lucru vă oferă părului câteva secunde să se răcească și ajută la setul de curl.
  • Imagine intitulată Do Have Wave Curls Pasul 12
    7. Păstrați secțiunile de curling ale părului în același mod până când ați curbat totul. Asigurați-vă că păstrați poziția butoiului astfel încât să fie întotdeauna paralelă cu podeaua. Țineți întotdeauna butoiul din spatele părului și înfășurați părul înapoi, departe de fața ta și în jurul cilindrului. Acest lucru vă asigură că păstrați același model de curl.
  • Partea 3 din 4:
    Crearea de bucle cu un fier plat
    1. Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 13
    1. Rulați un 1 inch (2.5 cm) fier plat în jos lungimea părului pentru a îndrepta-o. Acest lucru poate părea contra-intuitiv, dar îndreptarea mai întâi vă va ajuta să vă faceți valurile netede și lucioase. Fixați secțiunea de păr în fier plat lângă rădăcini și trageți-l încet în jos lungimea părului înainte de a le elibera.
    • Un fier rotund plat cu butoi este mai ușor de făcut bucle, oferind rezultate similare cu un fier curling. Puteți încerca în continuare acest lucru cu un butoi de margine plat, dar buclele dvs. nu pot arăta ca rotunjite.
    • Dacă doriți ca valurile dvs. să fie looser, încercați un 1.5 inci (3.8 cm) fier plat.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 14
    2. Unghiul butoiului de fier plat în jos și prindeți părul din nou.Îngrijirea butoiului în jos este importantă pentru crearea modelului curl pe care doriți să îl atingeți. În cazul în care strângeți părul depinde de locul în care doriți ca buclele să înceapă. Strângeți părul ferm.
  • De exemplu, dacă doriți ca valurile să înceapă la lungimea chinului, țineți secțiunea cu mâna liberă, unghi de baril în jos și fixați-vă părul la bărbie-lungime.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 15
    3. Rotiți butoiul înapoi spre fața dvs. și faceți o rotire completă. Mișcați încheietura mâinii înapoi spre fața voastră, apoi deplasați fierul plat încet și în mod consecvent pe măsură ce răsuciți butonul 1 rotație completă. Acest lucru creează prima dvs. curl și va fi singura dată când rotiți de fapt fierul plat.
  • Imagine intitulată Dă buclele de undă a corpului Pasul 16
    4. Trageți călcâiul plat încet în jos prin părul în aceeași direcție. Țineți-vă încheietura mâinii înapoi spre fața ta ca glidea dvs. de fier plat încet în jos. Părul tău ar trebui să alunece fără probleme prin plăcile ceramice ale fierului plat. Dacă nu, slăbiți mânerul pe mâner, astfel încât părul poate să alunece mai ușor. Lucrați-vă încet și constant la capetele părului.
  • Nu trebuie să continuați să vă întoarceți încheietura mâinii spre fața voastră. Doar păstrați-l înclinat înapoi și țineți-l constant.
  • Părul se alunecă prin plăcile de fier plat și răsturnă în jurul cilindrului în timp ce o mutați în jos pe lungimea părului.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 17
    5. Eliberați părul și cupă curl-ul în mână timp de 15-20 de secunde pentru a se răci. Când fierul plat ajunge la capetele părului, secțiunea va izbăvi într-o curl bouncy. Cupă fundul curbei în mână și ridicați palma până la unde începe curl. Țineți-o acolo până când părul se răcește, apoi coborâți încet mâna pentru a elibera curl.
  • Acest lucru vă ajută la setul dvs. curl.
  • Imagine intitulată Do Have Wave Curls Pasul 18
    6. Eliberați curl și apucați următorul 1 până la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) secțiune de păr. Desfaceți părul, apucați următoarea secțiune a părului și clipiți restul înapoi în sus și în afara drumului. Puteți lăsa primul curl încurcat în mod liber unde este. Nu tăiați curl-ul sau veți încurca modelul curl.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Curls Pasul 19
    7. Repetați același proces pentru următoarea secțiune a părului. Pulverizați părul cu protecție la căldură și pieptene prin el cu un mic pieptene dinți. Trageți fierul plat drept în jos prin secțiunea părului prima dată. Apoi, mișcați încheietura mâinii înapoi spre fața voastră și mutați fierul plat în jos lungimea a doua oară pentru a crea curl.
  • Nu uitați să cupeți curl în palmă până când se răcește înainte de eliberarea acestuia.
  • Imagine intitulată Do Wave Wave Bucles Pasul 20
    8. Continuați același model până când toate părul este curbat. Continuați să lucrați sistematic pe prima dvs. secțiune până când veți ieși din păr. Apoi, repetați același proces din cealaltă parte a capului, începând din spate și lucrați înainte.
  • Partea 4 din 4:
    Slăbiți buclele în valurile corporale
    1. Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 21
    1. Rulați un pieptene dinte largi prin toate buclele de mai multe ori. După ce ați terminat curling fiecare secțiune de păr, buclele dvs. vor fi bouncy și foarte definite. Pentru a obține un spectacol al corpului, executați un dinte larg pieptene pe lungimea buclelor dvs. pentru a le slăbi și a crea un corp superb.
    • Odată ce pieptenei prin bucle, se vor simți super-moi.
    • Păstrați pieptănile prin buclele dvs. până când părul dvs. este la fel de ondulat cum vă place.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 22
    2. Răsturnați-vă capul cu susul în jos pentru a introduce mai mult volum. Acest lucru este opțional, dar răsturnarea părului cu susul în jos o dată înainte de a-ți biciui capul înapoi poate crea o mulțime de corp și mișcare suplimentară. Buclele de undă de corp sunt totul despre corpul moale și mișcarea!
  • De asemenea, puteți sprita șampon uscat la rădăcini pentru a adăuga volumul la stilul dvs.
  • Imagine intitulată Do Body Wave Bucles Pasul 23
    3. MIST părul dvs. ușor cu spray de păr pentru a seta stilul dvs., dacă doriți. Nu trebuie să folosiți hairpray, dar vă poate ajuta valurile să dureze pe tot parcursul zilei. Dacă vă place o mulțime de texturi, încercați să adăugați o cantitate mică de ceară de păr pe părul dvs. pentru a defini undele și asigurați-vă puțin mai mult.
  • În funcție de cât de bine părul tău deține curl, părul tău poate reveni la a fi drept până la sfârșitul zilei. Pentru majoritatea oamenilor, valurile deține cel puțin o zi, dacă nu mai mult.
  • Bacsis: Dacă doriți o soluție mai permanentă, vizitați salonul dvs. preferat și întrebați despre obținerea permanenței de undă a corpului.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Spray de protecție împotriva căldurii
    • Agrafe de par
    • Pieptene mici dinte
    • Pieptene de dinți largi
    • 1-inch rotund fier sau curling fier / baghetă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar