Cum să vă încurcați părul cu un fier plat

Părul curling cu un îndrepitor poate crea bucle pline și bouncy care nu vor arăta ca inele. Este nevoie de puțină practică, dar odată ce obțineți tehnica în jos, veți arăta uimitor și practic roșu-covor gata. Urmați-vă pentru a învăța cum să obțineți buclele frumoase pe care le-ați dorit întotdeauna - fără a utiliza un fier curling.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă părul
  1. Imaginea intitulată vă curățați părul cu un pas de îndreptare 1
1. Începeți cu părul curat și uscat. Asigurați-vă că ați început cu părul complet curat și uscat. Părul umed nu se va încurca deloc și părul umed nu se va încurca. Chiar dacă aveți unul dintre acei îndrepțită magică de păr umed la uscat, este mai bine dacă aveți părul uscat. De asemenea, părul murdar nu își va ține forma foarte bine, așa că asigurați-vă că ați spălat-o în ultimele 24 de ore.
  • Dacă vă uscați în primul rând părul, utilizați mousse. Volumul suplimentar vă va păstra părul să privească prea plat, pe măsură ce îl încurcați.
  • 2. Utilizați un fier plat subțire. Întâlnirea dvs. trebuie să fie de aproximativ 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 cm) în lățimea de la placă pentru a se ocupa și au margini rotunjite, altfel, nu va forma buclele netede. Un fier plat, de asemenea, de asemenea, nu va face bucle. Va fi mult mai greu să țineți și să vă înfășurați dacă aveți acest tip de îndreptare și părul nu va dori să rămână în locul potrivit.
  • Asigurați-vă că aveți un fier plat de bună calitate. Cea mai bună lucrare mai rapidă, faceți părul mai fină și faceți mai puține daune decât fiarele de calitate slabă. Ei pot avea un impact mare asupra lucrurilor ca strălucirea și consistența buclelor.
  • Se încălzește călcarea până la temperatura minimă de care aveți nevoie pentru părul dvs. Dacă părul dvs. este bine și subțire, rămâneți la capătul scăzut al cadranului la sub 300 de grade. Parul normal poate fi călcat la 300 până la 380. Puteți să-l transformați până la 350 până la 400 dacă părul dvs. tinde să fie gros, grosier sau frizzy.
  • 3. Aplicați protecția împotriva căldurii. Aplicarea unui protector de căldură sau a unui spray termic creează o barieră protectoare între păr și fier, astfel încât părul nu "cârlionţa" și arde. Spray peste tot pe părul tău - nu este nevoie de pieptene, deoarece ar trebui să se înnebunească și să se usuce repede.
  • Dacă aveți păr gros, pulverizați-l pe fiecare secțiune înainte de ao aborda. Dacă doar pulverizați-l în partea de sus a întregului păr, nu va atinge straturile de jos.
  • De asemenea, asigurați-vă că combinați orice încurcături în părul dvs. înainte de a aplica căldură.
  • 4. Parte parul în secțiuni. Veți avea mai mult noroc să vă curățați părul dacă vă secțiți în loc să încercați să atacați imediat mizeria. În general, cu atât mai multă părul dvs. mai multe secțiuni pe care trebuie să le faceți. Legați-vă părul deasupra urechilor și puneți-l într-un bun pe vârful capului. Trebuie să fie în afara drumului.
  • Începeți în partea de jos a scalpului, aproape de urechi și gât.Lăsați cât mai mult păr cu care puteți lucra pentru prima dvs "strat" de bucle. O regulă bună este să lucrați cu secțiuni de 1 până la 2 inch la un moment dat. Fixați restul.
  • Odată ce stratul este terminat, vă veți închide părul și vă lăsați un alt strat.Din nou, clipiți ceea ce nu puteți curl chiar acum. Păstrați curling în straturi.
  • Partea 2 din 3:
    Explorarea diferitelor tehnici
    1. Alternați mișcări și bucle. Flick-urile și buclele sunt pur și simplu două moduri ușor diferite de a vă curăța părul cu un fier plat. Încercați atât pentru a vedea ce vă place.
    • Flicks: Începeți la jumătatea drumului în jos lungimea părului, strângeți fierul închis și întoarceți-l înapoi într-o jumătate de întoarcere. Ar fi trebuit să creați acum o formă U cu părul și fierul. Menținerea fierului pe acel unghi de întoarcere, mutați lent în josul arborelui de păr până la capătul părului. Cu cât muți mai repede fierul, cu atât va fi mai puțin pronunțată curl / flick. Dacă vă plac mișcările moi mari, încetiniți-vă fierul.
    • Bucle: Începând destul de aproape de scalp (dar nu suficient de aproape pentru ao arde accidental), prindeți fierul închis și rotiți-o înapoi pe jumătate (la fel ca și cu filme). Rulați fier încet în jos pe arborele de păr până la capăt. Din nou, cu atât mai lent muți fierul, cu atât mai strâns curl. Cu cât mișcați mai repede fierul, mai blând valul.
  • 2. Faceți bucle mai pronunțate prin transformarea îndreptată spre îndreptarea completă, în loc de jumătate. Cu mișcări și bucle, tocmai ați rotit îndreptarea părului o jumătate de întoarcere. Dacă doriți mai mult Ringlet-Y, buclele complete, rotiți îndreptarea spre îndreptare completă, întorcându-vă părul peste el, un fel de creare a unei buclă.
  • Aflați ce părul dvs. tinde să facă între jumătatea și întregul rând. Puteți găsi că jumătate este suficient, sau că o întoarcere de trei sferturi este mai ideală pentru dvs. Mai mult, anumite zile pot fi zile de jumătate de turn, iar alte zile se vor simți ca zilele de întoarcere. Depinde de tine!
  • 3. Experimentați cu întoarcerea îndreptată spre dreapta și peste. Când rotiți fierul plat, fie că este o jumătate de rotație sau o rotație completă, vă confruntați cu o decizie de a face: să se întoarcă sub și în jurul valorii de sau în jur. Nici nu este incorectă, deși curl se va inversa cu schimbarea în unghi. Care arată cel mai bine?
  • Încercați să fiți consecvenți. Este ușor să vă încurcați într-o singură parte și apoi când comutați brațele la direcțiile comutatorului din greșeală, de asemenea. Dacă vă încheiați accidental acest lucru, probabil că veți fi singurul care vă anunță că buclele dvs. sunt direcții diferite.
  • Pe de altă parte, direcțiile alternante pot, de asemenea, să arate grozav. Trebuie doar să fiți sigur că utilizați un model consistent pe tot parcursul.
  • 4. Încercați valuri plate. Din când în când, simte timpul pentru a aduce înapoi în 1995. Strângeți fier plat în jos pe părul dvs. și transformați-l o jumătate de rând. Apoi, fixați-l pe următorul păr de păr și transformați-l jos o jumătate de rând. Această tehnică vă va da valuri plate, aproape ca un val de deget. Repetați acest proces în jos lungimea părului.
  • Pentru aceste valuri plate, vă strângeți pe fiecare păr de păr. Pentru curling, pur și simplu curlați în partea de sus și trageți-o încet - un fel de panglică de curling pe un cadou sau un balon.
  • Partea 3 din 3:
    Curling părul tău
    1. Adăugați niște hairpray. Dacă părul dvs. nu se îndoaie cu ușurință sau nu ține un curl, puneți spray de păr pe secțiuni imediat înainte de a le încurca.Dacă doriți ca buclele să-și țină forma, cum se încadrează imediat de la îndreptare, spritz un mic pic de spray de păr pe păr chiar înainte de ao curba.
    • Asigurați-vă că utilizați un spray de lucru non-aerosoli pentru acest lucru. Aerosolii vor crea o mizerie lipicioasă.
    • Nu folosiți prea multăpray de păr, de asemenea. Apoi devine rigid și crocant, care nu este aspectul pe care îl urmăți.
  • 2. Apucați secțiunea de păr pe care doriți să o curbați. Câtă părul pe care îl includeți în fiecare curl depinde de dvs., dar aici sunt câteva puncte pentru a ține minte:
  • Secțiunile mai mici fac bucle mai mici, mai stricte, precum și mai multe dintre ele. Dacă doriți o privire mai aproape de Ringlets, păstrați-vă secțiunile mai puțin de două centimetri lățime.
  • Secțiunile mai mari duc la Bouncutier, buclele Looser care arată puțin mai natural. Utilizați secțiuni care sunt mai mari de două centimetri pentru buclele mari.
  • Amestecați-l. Nu trebuie să rămâneți complet la o dimensiune sau la altul. De exemplu, puteți face bucle mai mari aproape de fața dvs. și de partea de sus a capului pentru a crea lift și volum și bucle mai stricte, mai delicate de dedesubt pentru suport. Încercați-l câteva moduri diferite și vedeți ce vă place cel mai bine.
  • 3. Utilizați una dintre tehnicile de mai sus. Metodele de mai sus împărtășesc aceleași principii de bază: Întoarceți îndreptarea părului peste el și ușor și trageți-l încet în jos. Clema care păstrează ușor părul pe plăcile de îndreptare - nu atât de greu încât este greu să se miște și nu atât de ușor încât părul scapă.
  • Variabilele pe care le puteți schimba? În cazul în care începeți pe părul dvs. (spre scalpul dvs. sau spre capete), cât de încet deplasați fierul plat și cât de mult rotiți fierul plat. Experimentați cu aceste trei variabile pentru a găsi aspectul perfect pentru dvs.
  • Nu trebuie să vă încurcați tot părul. Câteva fire care sunt mai drepte sau doar onduri vă pot oferi un aspect natural, pe plajă.
  • 4. Termina.Puteți lăsa părul ca-este când ați terminat curling sau puteți adăuga o atingere suplimentară pentru a încheia stilul dorit.
  • Pentru buclele Looser: Ridicați cu grijă degetele prin părul și aruncați-l.Veți obține un volum mai mic și o privire relaxată, naturală.
  • Pentru mai mult HOLD: Puneți o ceață ușoară de păr de păr peste buclele dvs. pentru a le păstra elegante și strânse pe tot parcursul zilei.Dacă locuiți într-o zonă cu adevărat umedă, luați în considerare utilizarea unei spray anti-umiditate.
  • Sfat de experți
    Gina Almona

    Gina Almona

    Părul profesionist Stylistgina Almona este proprietarul lui Bla It Out, un salon de păr din New York. Cu peste 20 de ani de experiență de formare a frumuseții, munca lui Gina a fost prezentată în revista Oameni, Timpul din New York și scena Queens. Ea a reușit să păstreze o perspectivă proaspătă în industrie demonstrând și participând la spectacole și ateliere de lucru precum spectacolul internațional de frumusețe. Ea a primit pregătirea de cosmetologie de la Școala de frumusețe Long Island, Astoria.
    Gina Almona
    Gina Almona
    Stilist profesionist de păr

    Alternativele la un fier plat utilizează un waver de plajă, fier curling sau baghetă curling. De asemenea, puteți fixa părul în inele înainte de a merge la culcare, apoi luați pini în dimineața pentru părul ondulat.

    Ce produse ar trebui să folosească cineva înainte de a-și înclina părul?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Jenny TranJenny tranprofesional stilist de păr

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aburul care se ridică din părul dvs. este complet normal - este doar protecția împotriva căldurii care își face treaba. Cu toate acestea, dacă miroși arderea părului sau vedeți cântări, scoateți imediat căldura și mutați mai repede sau găsiți o setare de căldură mai mică în viitor.
  • Nu țineți prea mult timp, deoarece, în caz contrar, părul dvs. ar putea arde și de a fi fray.
  • Asigurați-vă că părul dvs. nu are noduri în ea.
  • Prădătorii ceramici tind să fie mai buni pentru păr, deoarece plăcile metalice pot deteriora arborele de păr.
  • Este foarte important să utilizați protectoare de căldură atunci când utilizați produse de cald-styling pe părul dvs. Acesta vă va ajuta părul împotriva spargerii, luptați cu frizz și vă ține părul sănătos.
  • Este posibil să aveți nevoie de cineva care să vă ajute să faceți părul în spatele capului pentru a vă împiedica să vă ardeți.
  • Dacă nu aveți protecție împotriva căldurii, utilizați ulei de cocos.
  • Asigurați-vă că părul dvs. este curat. Dacă este gras și murdar, îndreptarea vă poate deteriora părul.
  • Practicați-vă tehnica. S-ar putea să nu fie perfectă prima dată, dar o veți primi în cele din urmă.
  • Pentru rezultate mai bune, îndreptați părul înainte de curling.
  • Părul tău trebuie să fie drept sau ondulat pentru a face acest lucru. Nu va funcționa pe părul curat dacă nu este mai întâi uscat drept.
  • Utilizați întotdeauna un spray de protecție împotriva căldurii pe păr înainte de ao curăța cu fiare de curling. îndreptățiți sau uscați-vă părul.
  • Cu cât țineți părul în îndreptarea părului cu atât mai precis curl poate fi.
  • Avertizări

    Nu păstrați un fier plat pe o singură secțiune de păr pentru mai mult de 7 până la 10 secunde.
  • Nu îndreptați niciodată părul umed, dacă nu aveți îndreptățiți care sunt făcuți să facă acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar