Cum să faci părul farrah fawcett

Pentru a vă transporta privirea înapoi la anii `70, încercați blocarea Farrah Fawcett. Popularizat de performanța stelei în îngerii lui Charlie, Parul Farrah Fawcett se referă la părul foarte curbat care se îndepărtează de față. Cu un fier fierbinte și niște hairpray, veți fi un costum de baie roșie departe de rockingul întregului stil al lui Farrah Fawcett.

Pași

Partea 1 din 3:
Cu privire la elementele de bază
  1. Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 1
1. Asigurați-vă că părul dvs. este uscat. Dacă tocmai v-ați spălat părul, așteptați până când este complet uscat pentru a lucra la blocurile dvs. Farrah Fawcett. Acest lucru este important deoarece veți folosi un fier curling. Aplicarea căldurii la părul umed poate provoca daune.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 2
    2. Puneți-vă părul. Chiar dacă v-ați periat recent părul, executați o perie prin ea înainte de a face Farrah Fawcett. Doriți să vă asigurați că părul dvs. este relativ gratuit, astfel încât veți fi capabili să vă așezați și să o gestionați cu ușurință pe tot parcursul procesului.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 3
    3. Aplicați Musse cu un protector de căldură construit. Optați pentru un șoarece care este volumizantă și asigură protecția împotriva căldurii. Mousse-ul vă va ajuta părul setat pe măsură ce îl înclină, iar protectorul de căldură este vital atunci când vă curățați părul. Acesta vă va ajuta să vă protejați părul de a fi deteriorat în timpul procesului.
  • Dacă nu aveți mousse sau preferați să nu o utilizați, este bine să utilizați pur și simplu un protector de căldură. Cu toate acestea, în timp ce puteți renunța la mousse, nu renunțăm niciodată la protecția împotriva căldurii, deoarece nu doriți să vă deteriorați părul curling.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 4
    4. Partea părului în centru. O capse din stilul de anii `70 este o parte de mijloc. Înainte de a începe să vă curățați părul, partiți-l în mijlocul capului tău. Acest lucru vă va ajuta părul cu adevărat să emleze Farrah Fawcett.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 5
    5. Scoateți partea superioară a părului. Separați jumătatea superioară a părului cu degetele. Apoi, asigurați acest păr cu un clip. Veți curlina părul în secțiuni pentru a atinge blocurile Farrah Fawcett.
  • Partea 2 din 3:
    Curling părul tău
    1. Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 6
    1. Alegeți o setare de căldură sigură pentru părul dvs. Utilizați un fier curling cu un baril mare pentru a vă curăța părul. Nu există niciun cadru de căldură care funcționează pentru toate părurile. Asigurați-vă că alegeți setarea de căldură de pe fier curling pentru tipul de păr. Pentru părul deteriorat sau fin, utilizați o setare între 250 și 300 de grade. Pentru părul mediu sau mediu, utilizați o setare între 300 și 350 de grade. Pentru părul gros sau grosier, utilizați o setare între 350 și 400 de grade.
    • Dacă fierul dvs. curling nu are secțiuni specifice, poate fi cel mai bine să greșești pe partea de prudență și să utilizați setarea inferioară.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 7
    2. Îndepărtați o secțiune unică a părului. Folosind degetele, separați o secțiune a părului. Secțiunea ar trebui să fie de aproximativ un inch. Acest lucru vă va ajuta să creați numeroasele încuietori cu pene asociate părului lui Farrah Fawcett.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 8
    3. Curățați părul departe de fața ta. Când vă curbați prima secțiune, vă îndepărtați de fața voastră. Răsuciți părul în jurul fierului curling care se mișcă spre exterior. Când ați terminat, alunecați părul din fier curling și lăsați-l să cadă pe partea feței.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 9
    4. Repetați procesul până când părul inferior este curbat. Continuați să vă încurcați părul în fire unu. Amintiți-vă să vă curățați întotdeauna părul în direcția opusă față de fața dvs. pentru a crea aspectul Farrah Fawcett.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 10
    5. Lăsați partea superioară. După ce ați înfășurat toate încuietorile din secțiunea de jos, puteți trece la secțiunea de sus. Deconectați-vă sau dezactivați părul. Dacă secțiunea TOP a devenit încurcată, rulați degetele prin el pentru a vă lăsa mai întâi.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 11
    6. Repetați cu părul superior. Faceți exact același lucru părului superior pe care l-ați făcut părului inferior. Vă curățați părul departe de fața dvs. în secțiuni de un inch până când tot părul este curbat.
  • Partea 3 din 3:
    Completarea aspectului
    1. Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul de păr 12
    1. Îmbunătățește-ți bangurile dacă le ai. Dacă aveți bang-uri mai lungi, ar trebui să fie curbate și ele. În loc să vă curățați bangurile în secțiuni, vă curățați imediat toate bangurile. Din nou, vă curățați-vă bangurile departe de fața dvs. pentru efectul complet Farrah Fawcett.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 13
    2. Suflați-vă bangurile. Luați un uscător de suflare și rulați-l peste bangs în timp ce utilizați degetele pentru a le puf. Acest lucru vă va da părului vostru cel mare, pufos "70 de ani.
  • Pentru a obține cel mai mult volum în bangs, suflați-le în sens opus în care doriți să cadă. De exemplu, dacă doriți să fie măturați înapoi, începeți să le spălați înainte ca vă uscați.
  • Imagine intitulată Do Farrah Fawcett Pasul 14
    3. Aplicați o cantitate liberală de hairpray. Aplicați o cantitate mare de un hairpray puternici, pentru a finaliza aspectul. Vrei ca părul tău să rămână intact pe tot parcursul zilei. Este necesară o suprafață de păr puternică pentru a vă ține buclele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar