Cum să vă penerați părul

Părul cu pene a fost un stil popular în 70 de ani și începutul anilor `80, în special în rândul femeilor cu păr lung. Acest stil are o mulțime de corp și volum, dar este relativ ușor de realizat și se poate face cu sau fără straturi. Tot ce va trebui să creați acest aspect este un fier curling și unele spray de păr!

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă părul
  1. Imagine intitulată Pene Pasul 1
1. Aflați ce este pene. O coafura cu pene este o privire care este creata cu parul stratificat, cu straturi netede care se intampla si spate arata aproape ca pene suprapuse pe o pasăre. Părul este de obicei împărțit în mijloc și apoi se îndepărtează de pe față. Aceasta necesită o coafură stratificată fin și poate fi creată din păr scurt și neted sau lung și curly. Cu toate acestea, dacă aveți părul cu părul curat, penele vor fi vizibile numai când vă îndreptați părul.
  • Părul cu pene are un oarecum retro-look, similar cu stilurile de păr mari, curgătoare din anii `70. Farrah Fawcett este exemplul perfect al părului cu pene sau a îngerilor originali Charlie.
  • Imagine intitulată pene Pasul 2
    2. Au tăiat părul. Pentru a obține cel mai bun aspect de pene, veți avea nevoie de straturi în părul dvs. și probabil că doriți să mergeți la un profesionist pentru a face acest lucru. Poți să-ți strai părul dacă ești bun la tăierea părului. Dar, dacă nu aveți prea multă experiență tăiată părul, întrebați un profesionist pentru a vă da aspectul cu pene. Ei ar trebui să știe ce vrei să spui și să te poți da aspectul ăsta.
  • Poate doriți să vă dați seama ce tip de aspect cu pene doriți înainte de a vă tăia părul. Puteți avea păr lung cu straturi cu pene sau puteți merge foarte scurt. Înainte de a intra într-un salon, decideți dacă doriți o privire lungă sau scurtă. Încercați să căutați imagini online de păr cu pene pentru a vă ajuta să vă decideți.
  • Părul cu pene de la anii `70 au avut, de obicei, bangs care au fost despărțiți de mijloc, așa că dacă doriți cu adevărat să mergeți la aspect cu pene, au breton tăiat în părul tău.
  • Puteți face acest aspect fără păr stratificat, dar părul stratificat ajută la crearea mai multor ferme în jurul feței. Dacă nu doriți să vă tăiați părul doar pentru a vă modela, atunci nu vă faceți griji cu privire la adăugarea straturilor.
  • Imagine intitulată Pene Pasul 3
    3. Spălați-vă și faceți părul. Înainte de a vă stilul, veți dori să o spălați astfel încât să puteți adăuga volumul și puteți crea o parte. Pentru un aspect adevărat cu pene, faceți părul în jos în mijloc, separați-vă bangurile în mijloc și împărțind-le în părțile laterale. Dacă este prea mult pentru dvs., vă puteți împărți părul ca de obicei, cum ar fi în partea dreaptă sau din stânga.
  • Imagine intitulată Pene Pasul 4
    4. Uscați părul și aplicați produsul după cum este necesar. Dacă părul tău este în mod natural ondulat sau curly, suflați-l cu un difuzor după ce îl spălați. Acest lucru vă va ajuta să vă întindeți valurile sau buclele și să faceți o privire mai evidentă. Dacă părul nu are corpul, aplicați mousse sau pulverizare volumizantă. Înainte de ao usca. Dacă părul tău este în mod natural drept, aplicați niște mousse de curling și mousse volumizante pentru a adăuga corpul și valul pe părul tău.
  • Asigurați-vă că vă uscați părul pe care îl mențineți partea mijlocie sau laterală pe care ați creat-o. Pentru a obține cel mai bun volum și pentru a vă pregăti părul pentru aspectul cu pene, utilizați o perie rotundă și trageți părul înconjurator feței prin perie. Perieul trageți părul departe de fața dvs., astfel încât părul din jurul feței dvs. este curbat sau netezit înapoi.
  • Partea 2 din 2:
    Styling parul tău
    1. Imagine intitulată pene Pasul 5
    1. Pulverizați părul cu protecție împotriva căldurii. După ce ați uscat părul, veți dori să o pulverizați cu un protector de căldură, deoarece majoritatea acestui stil de păr se bazează pe utilizarea unui fier curling. Pulverizați protecția împotriva căldurii pe tot parcursul părului, acoperiți-o uniform. Acest lucru vă va păstra părul deteriorat de căldura din fier curling.
  • Imagine intitulată Pene Pasul 6
    2. Separați părul în secțiuni. Împărțiți-vă părul în patru secțiuni, despărțiându-l pe mijloc și apoi realizați două secțiuni din secțiunile despărțite. De obicei, ți-ai separa părul cu straturi, dar pentru că buclele din partea din față a capului tău vor fi mai mari decât cei din spate, este mai bine să separă părul de tipul de curl pe care îl vei crea.
  • Practic, trageți o parte în mijlocul părului, din partea de sus a frunții până la linia de păr pe gât. Separați aceste două secțiuni, împingând părul în fața umerilor dvs., astfel încât să nu se suprapună accidental. Apoi, împărțiți fiecare secțiune în jumătate și utilizați un clip pentru a fixa fiecare secțiune din spate. După ce ți-ai tăiat părul, ar trebui să ai doar cele două secțiuni frontale de păr în jos de fața ta. După ce ați terminat fiecare secțiune frontală, deconectați secțiunile din spate ale părului și lăsați-i să cadă în spatele umerilor. Încercați să vă păstrați secțiunile din față care sunt deja curbate în fața umerilor dvs., astfel încât să nu luați accidental unele dintre acele bucle și să încercați să le strângeți din nou.
  • Vă puteți separa părul cu straturi dacă doriți, dar nu este necesar. Separarea acesteia în 4 secțiuni poate fi mai ușoară și vă va ține de curlurile templului Shirley. Vrei să eviți aceste lucruri pentru că nu vrei inferte strâmte - vrei unde valuri libere.
  • Imagine intitulată Pene Pasul 7
    3. Începeți curlarea secțiunii frontale a părului. Folosind un 1 inch (2.5 cm) fier de curling, începeți în partea din față a părului tău și curl 0.5 până la 1 inch (1.3 la 2.5 cm) secțiuni de păr. Asigurați-vă că ați fixat straturile de sus ale părului dvs. și astfel puteți începe să lucrați cu stratul inferior. Vă curățați părul 2 inci (5.1 cm) sau atât de departe de cap, astfel încât să ajungeți cu buclele libere spre capătul părului.
  • Imagine intitulată Pene Pasul 8
    4. Trageți părul departe de fața ta în timp ce vă curbați. Cu aspectul cu pene, doriți cel mai mare volum în jurul feței. Deci, când vă îndoiți părul, nu vă înfășurați părul în fier curling spre fața voastră. Luați fier curling și începeți prin înfășurarea părului departe de fața dvs., spre restul părului.
  • Practic, luați o catenă de păr și puneți fier curling în spatele ei. Când te uiți în oglindă, părul ar trebui să fie în fața fierului curling. Apoi, înfășurați părul peste partea de sus a fierului curling. Acest lucru vă va împacheta părul departe de fața dvs., ceea ce va ajuta la crearea acelui aspect cu pene, voluminos.
  • Nu vreți ca aceste bucle să fie inferte, dar doriți să le dureze un timp, deci dacă aveți nevoie să țineți fier curling pe părul dvs. pentru mai mult de câteva secunde, puteți face acest lucru. Veți spăla buclele mai târziu, așa că este bine dacă acestea sunt bouncy.
  • Dacă aveți părul scurt, este posibil să trebuiască să începeți mai departe cu buclele dvs., doar 1 inch (2.5 cm) sau cam departe de cap.
  • Imagine intitulată pene Pasul 9
    5. Mutați pe spatele părului. Odată ce ați înclinat secțiunile din față ale părului dvs., treceți mai departe pentru a curge secțiunile din spate. Aceste secțiuni vor avea valuri mai mari de slăbiciune, deci luați 1 inch (2.5 cm) secțiuni sau mai mult din părul dvs. și le strângeți, pornind din nou la stratul inferior. Partea din spate a părului tău nu ar trebui să fie foarte bucată - veți dori să ajungeți la valuri libere odată ce ați terminat curlarea părului.
  • Imagine intitulată pene părul tău Pasul 10
    6. Îmbunătățiți-vă bangurile. Nu vrei bangurile tale să fie inferte, așa că luați o bucată mare de păr (2 inci (5.1 cm) sau așadar) și curl în sus, înfășurați-vă bangurile peste partea superioară a fierului curling. Le puteți înfășura înainte de a fi separați sau le puteți curăța după ce au fost despărțiți.
  • Cu bangs, veți dori să începeți lângă linia de păr, deoarece părul este mai scurt. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă curățați părul departe de fața voastră. Dacă vă înfășurați părul în direcția greșită în jurul fierului tău curling, părul tău va pierde acea aspect cu pene și va arăta doar ca inteles în jurul tău.
  • Imagine intitulată pene părul tău Pasul 11
    7. Spray Hairspray în buclele finite. Odată ce ați înfășurat tot părul, spritz Hairspray pe tot parcursul părului. Nu doriți să pulverizați prea mult, deoarece acest lucru va face buclele greu și le va da o senzație crocantă, dar doriți să pulverizați suficient, astfel încât coafura dvs. să fie menținută pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Pene Pasul 12
    8. Slăbiți-vă buclele. După ce v-ați pulverizat părul, întoarceți părul înainte și faceți-vă degetele prin buclele pe care le-ați creat. Acesta este pasul care va crea valurile și volumul liber în părul tău. Vă puteți scutura capul dacă trebuie să slăbiți unele dintre buclele.
  • Nu vă faceți griji cu privire la periajul prea multor bucle. Aspectul părului cu pene nu se bazează pe bucle, cu excepția celor care vă cad față. Curlingul părului vă ajută să îl oferiți volumului și texturii.
  • Imagine intitulată pene Pasul 13
    9. Răsturnați părul înapoi și atingeți părul. Părul tău ar putea arăta puțin nebun după ce l-ai întors înapoi, așa că ar trebui să trebuie să-l atingi. Folosește-ți mâinile pentru a netezi orice zbor în părul tău. De asemenea, puteți să vă repoziționați buclele răsuciți înapoi cu degetul. Asigurați-vă că vă separați bangurile, astfel încât să aveți bangs care cad în ambele părți ale feței. Apoi, admirați aspectul!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Şampon
    • Balsam
    • Volumizarea sau stilul de styling (opțional)
    • Pensulă rotundă
    • Uscător de păr
    • Difuzor
    • 1 inch (2.5 cm) fier curling
    • Hairspray
    • Spray de protecție împotriva căldurii
    • Agrafe de par
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar