Cum de a alege un fier curling

Având probleme cu găsirea unui fier curling care este doar potrivit pentru dvs? Firele de curling variază în funcție de mărimea buclelor pe care le faceți după, ceea ce este important să selectați un fier curling pentru a se potrivi cu curl dorit. În timp ce dimensiunea curlului poate fi o preferință personală, alegerea ar trebui să fie, de asemenea, determinată de textura părului dvs., deoarece unele bucle vor funcționa numai pentru anumite tipuri de păr. Știind ce fier curling va curge cel mai bun pentru părul tău este de ajutor înainte de a cumpăra unul.

Pași

Partea 1 din 2:
Decizia asupra tipului de bucle
  1. Imagine intitulată Alegeți un pas de fier curling 1
1. Decideți pe un baril bazat pe mărimea buclelor pe care le doriți. Curling Firling variază de la 3/8" la 2" lățimi și fiecare dintre aceste butoaie produce un alt fel de curl. Pentru bucle strânse, mergeți la o lățime mai mică - dacă doriți buclele de slăbiciune, mergeți la un butoi mai mare.
  • Părul subțire, plat funcționează mai bine cu butoaie mai mici. Chiar dacă aceste bucle strânse pierd forma pe tot parcursul zilei, părul încă arată stilul. Barili mari care creează bucle libere nu vor oferi bucle de durată pentru acest tip de păr.
  • Părul gros care păstrează forma va ține ușor buclele de slăbiciune din butoaiele mai mari mult mai bine.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de fier curling 2
    2. Alegeți un butoi mic pentru buclele de argint, strâns. Butoaie care sunt 3/8", 1/2", și 5/8" sunt minunate pentru producerea de bucle strânse.
  • Aceste butoaie mici funcționează mai bine pe părul care este scurt pentru a trece la umeri.
  • Aceste fiare mici de curling sunt minunate pentru păr lung sau scurt, care este în mod natural foarte curly. Dimensiunea cilindrului poate furniza atingere dacă câteva fire nu sunt curbate corespunzător.
  • Fetele cu păr drept pot obține buclele strânse, înclinate cu aceste butoaie de dimensiuni. Procesul este consumator de timp, dar aspectul este complet obținut.
  • Aceste butoaie funcționează excelent pe părul mai subțire.
  • Acest butoi este excelent pentru încuietori spiralate și un aspect de perm.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de fier curling 3
    3. Du-te pentru un 3/4" butoi dacă doriți bucle de epocă. Acest butoi produce bucle ușor de slăbit care funcționează excelent pentru stilurile de vintage sau actualizările. De asemenea, puteți obține buclele de tirbușon cu acest butoi. Îndepărtați ușor aceste bucle pentru încuietori mai moi.
  • Acest butoi funcționează cu păr scurt sau mediu. Este utilă, de asemenea, dacă doriți buclele libere, dar aveți părul fin, subțire, drept.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de fier curling 4
    4. Cumpărați un 1" baril dacă sunteți un novice curling de fier. 1" barilul este considerat cel mai mult pentru a fi instrumentul general GO-To Styling pentru orice curl pentru orice lungime de păr. Dacă doriți să cumpărați un fier curling sau cumpărați primul dvs., luați în considerare începând cu 1".
  • Acest butoi funcționează pentru bobii scurte, lungimi medii și bucle cu straturi lungi.
  • Această lățime poate crea bucle naturale strânse și, atunci când sunt periat, buclele pot apărea naturale și curgând pe păr mai lung.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de fier curling 5
    5. Alegeți 1-1 / 4" baril dacă aveți părul mediu până la lung. Aceasta este considerată cea mai populară dimensiune a barrelor pentru femeile cu păr mai lung. Această dimensiune creează o curl uniformă.
  • Acest butoi vă oferă bucle de înclinare sau valuri naturale definite,. De asemenea, poate fi folosit pe părul scurt pentru a da volum și pentru a produce buclele mai moi, Looser.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas curling Pasul 6
    6. Obțineți bucle de plajă cu 1-1 / 2" butoi. Cu cât este mai mare cilindrul, cei mai slăbiți buclele. Acest 1-1 / 2" barilul dă bucle libere, voluminoase. Acesta este un butoi bun de utilizat dacă doriți acele bucle de plajă murdare sau "Secretul Victoriei" bucle.
  • Această dimensiune baril funcționează cel mai bine pe părul mai lung. Unele lungimi medii le pot folosi, dar barilul este prea mare pentru părul scurt.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de fier curling 7
    7. Utilizați un 2" Barrel Dacă doriți un aspect ușor de tuns. Acest butoi mare funcționează numai pentru părul lung. 2" barilul nu este cu adevărat conceput pentru a crea bucle, ci pentru a da texturi rotunjite la capetele părului.
  • Acest lucru este bun pentru fetele cu păr drept care doresc o formă mică, dar nu au definit buclele.
  • Acest butoi este, de asemenea, grozav pentru crearea stilurilor cu pene inspirate de 70 de ani și se termină din 90 de ani.
  • Partea 2 din 2:
    Alegerea tipului potrivit de fier curling
    1. Imagine intitulată Alegeți un pas de fier curling 8
    1. Uită-te la setările de căldură ale fierului curling. Diferitele tipuri de păr au nevoie de diferite setări de căldură. Părul gros poate să stea mai mare căldură, în timp ce părul subțire are nevoie de temperaturi mult mai scăzute pentru a preveni deteriorarea. Sunt necesare, de asemenea, temperaturi mai ridicate dacă curgați cantități mari de păr la un moment dat.
    • Multe ironi de curling au setări de căldură reglabile. Acest lucru este ideal deoarece puteți modifica temperatura în funcție de tipul dvs. specific de păr.
    • Nu trebuie să utilizați niciodată temperaturi de până la 400 de grade. Acestea sunt temperaturi mai bine lăsate la stilisti și profesioniști. Încercați să stați între 300-340 de grade atunci când coafați părul. Dacă aveți părul fin, subțire, mergeți la fel de scăzut ca 175 de grade.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de fier curling 9
    2. Decide între un fier curling și o baghetă curling. Un fier curling are o clemă încărcată cu arc care ține părul în poziție în timp ce vă curbați. Acestea sunt cele mai frecvente și găsite în majoritatea comercianților cu amănuntul. O baghetă curling este fără tăiere, și trebuie să vă înlăturați manual părul în jurul baghetei.
  • Beneficiile unui fier curling sunt că au o clemă pentru a ține părul în poziție. Ele vin, de asemenea, într-o mare varietate de dimensiuni de baril și se găsesc ușor în magazine.
  • Beneficiile unei baghete curling sunt că înfășurați capetele ultima astfel încât să reducă capetele împărțite, se poate apropia de rădăcini pentru a vă da mai mult volum și nu lasă o crestătură sau o înclinare în păr ca clema pe a ondulator.
  • Wands curling poate oferi bucle de plajă mai bune și un aspect mai natural, dar ei nu curge capătul părului, și astfel nu vor face cele mai uniforme bucle. De asemenea, ei iau o anumită abilitate pentru a învăța să folosească.
  • O alternativă la ambele este un fier de marcel, care este un fier curling fără o clemă încărcată cu arc. Acestea iau unele practici pentru a învăța, dar oferă un control mai mare și produc o curl mai puternic. Marcel Firl sunt disponibile la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Alegeți un fier curling Pasul 10
    3. Alegeți forma fiecărui fier. Firele de curling nu numai că sunt într-o singură formă - există multe forme diferite care produc efecte diferite. Dacă doriți un aspect specific, încercați unul dintre acestea:
  • Conul în formă de canale. Aceste baghete au de obicei un capăt mai mic și se extinde la o bază mai groasă. Ele vin, de asemenea, în inversă, cu un punct mai gros și o bază mai mică. Acestea dau bucle precise și vă permit să faceți bucle mai groase și mai subțiri cu dimensiunile diferite pe un singur instrument. Puteți obține valuri de plajă cu aceste tipuri de instrumente. Acestea pot crea bucle romantice care se lărgesc în partea de jos.
  • Butoaie drepte. Aceasta este ceea ce se găsește pe irle-urile tipice curling. Acest lucru oferă o formă uniformă buclelor dvs., permițându-vă să aveți intelete și bobine.
  • Butoaie spirala. Aceste butoaie au ridicat creste spirale sau panglică pentru a ghida părul în formă. Acestea produc o curl cu o helix definită.
  • Perla butoaie. Acestea au perle mici sau bile de-a lungul cilindrului. Acest lucru este folosit pentru bucle care arată mai mult ca părul natural curly fără o formă perfectă definită. Este bine pentru buclele sălbatice, naturale pe orice lungime.
  • Butoaie duble sau tripe. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute ca valori. Au două sau trei butoaie făcute împreună care seamănă cu degetele. Wavers dau valuri în formă de păr în loc de bucle. Acestea sunt cele mai bune pentru părul mai lung.
  • Flat iroane. O altă modalitate de a vă curăța părul este de a utiliza un fier plat. Acest lucru funcționează cu păr lung sau scurt și poate fi o modalitate de a vă curăța părul dacă dețineți deja un îndrepitor. Doar asigurați-vă că fierul dvs. este1 în (2.5 cm) lățime sau mai mică și că are margini curbe.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de fier curling 11
    4. Decideți asupra materialului potrivit. Nu toate flacoanele curling sunt făcute la fel. Atunci când alegeți un fier curling, este important să acordați atenție la ce material este făcut. Unele dintre aceste materiale sunt mai blânde pe părul tău decât altele.
  • Firele de curling ceramice și de turism sunt populare și una dintre cele mai sigure. Dacă vă înclină adesea părul, acesta este materialul pe care îl doriți. Ele mențin o temperatură consistentă în timpul cilindrului. Ei eliberează ioni negativi care distrug cuticula părului, elimină Frizj, și face să pară netedă și strălucitoare.
  • Barili de titan sunt buni pentru părul grosier, greu de încălzit, nu deține căldură sau nu poate fi gestionată. Ele conțin, de asemenea, aceiași ioni negativi care ajută la reducerea frizelor și protejați părul ca ceramică sau turmalină.
  • Chrome și butoaie de aur se încălzește bine, dar nu vor lupta împotriva Frizj. În timp ce mai ieftin, iroanele cromate de curling pot avea locuri în care fierul devine prea cald, care vă poate deteriora părul.
  • Butoaiele de aburi metalice pot fi bune pentru părul subțire care nu va ține curl. Ele eliberează aburul, care ajută la înlocuirea umidității pe care le îndepărtează metalul. Steamul ajută la curlarea părului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Unii ironi vin cu butoaie interschimbabile în diferite dimensiuni. Acest lucru este bun, deoarece nu veți avea nevoie de mai multe instrumente pentru a crea orice fel de curl dorit.
  • Amintiți-vă că obțineți ceea ce plătiți. Ierile ieftine nu se vor încălzi uniform și vor deveni mai puțin fiabile în timp. Branduri de cercetare înainte de a cumpăra și amintiți-vă că un fier de calitate este o investiție necesară pentru sănătatea părului.
  • Limita cât de des vă stilului dvs. cu un fier curling. Instrumentele de styling de căldură vă pot deteriora părul dacă le folosiți frecvent.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar