Cum să aplicați machiajul (pentru fetele adolescente)

Fiind un adolescent este un timp distractiv în viața oricărei fete, dar poate veni și cu stresuri. Ce fel de machiaj ar trebui să port? Cum fac eu Aplicați Mascara? Fundație sau pulbere? Din fericire, aplicarea machiajului este ușor de învățat cu puțină practică!

Pași

Partea 1 din 4:
Acoperind pete
  1. Imaginea intitulată Obțineți pielea clară și moale utilizând o etapă de ouă brută 1
1
Spala-te pe fata cu un cleanser blând. Adolescența este timpul perfect pentru a adopta a Regimul bun de îngrijire a pielii, Deoarece breakouts sunt cel mai probabil să apară la această vârstă. Îngrijirea pielii este, de asemenea, importantă atunci când purtați machiajul, deoarece doriți să începeți cu pielea moale și curată. Întotdeauna spălați-vă fața înainte de a vă aplica machiajul.
  • Cumpărați un curățitor care este făcut pentru tipul de piele, cum ar fi pielea uleioasă, uscată sau combinată. De exemplu, curățarea cremelor sunt bune pentru pielea uscată.
  • Dacă aveți pielea grasă, încercați un curățitor cu acid salicilic, peroxid de benzoil sau un alt ingredient de luptă împotriva acneei.
  • 2
    Aplicați hidratantul pe toată fața dvs. pentru a vă hidrata pielea. Machiajul merge mai ușor și durează mai mult când pielea este hidratată! Strângeți o cantitate de hidratare de hidratare pe degete și lucrați ușor produsul în față timp de aproximativ 30 de secunde, concentrându-se pe orice zone care se simt deosebit de uscate sau fulgioase.
  • Căutați un hidratant cu SPF 15 sau mai mare pentru a vă proteja pielea de la deteriorarea soarelui. SPF este deosebit de importantă dacă aveți acnee, deoarece expunerea la soare poate transforma acnee vindecătoare în pete întunecate, care durează mult timp să se estompeze.
  • Cumpărați un hidratant pentru tipul dvs. de piele. De exemplu, dacă aveți pielea uscată, mergeți la un hidratant intens, gros. Dacă aveți pielea grasă, încercați un hidratant ușor, fără ulei.
  • 3. Aplicați hidratantul sau fundația colorată la chiar și tonul pielii. Strângeți o cantitate de hidratare de hidratare colorată, cremă BB sau fundație lichidă pe partea din spate a mâinii. Utilizați o perie de fundație pentru a da un pic de fundație pe nas, frunte, obraji, fălci și bărbie. Apoi, utilizați un burete sau un blender de frumusețe pentru a umple fundația în piele, astfel încât să arate natural și nu există linii grele.
  • Hotărârea de hidratare și creme BB vă vor oferi o acoperire ușoară pentru un aspect natural. Fundațiile lichide vin, de obicei, în acoperire ușoară, medie sau completă, deci asigurați-vă că verificați eticheta!
  • Dacă utilizați hidratantul colorat, puteți sări peste primul hidratant obișnuit.
  • Dacă aveți pielea uleioasă, alegeți o fundație fără ulei.
  • Utilizați o fundație care corespunde tonului pielii cât mai aproape posibil. Dacă aveți probleme cu alegerea unei umbre, mergeți cu unul care se potrivește cu culoarea pielii gâtului.
  • Sfat de experți

    "Industria de machiaj nu este reglementată, deci este o idee bună să vă uitați la ingredientele din machiaj și să vă asigurați că sunt în siguranță."

    Cassandra McClure

    Cassandra McClure

    Machiaj ArtistCassandra McClure este un avocat de frumusețe curat, care lucrează pentru a crește utilizarea cosmeticelor durabile și sănătoase, cu sediul în Palo Alto, California. Ea a lucrat în industriile de frumusețe și cosmetice de peste 15 ani, ca model, artist de machiaj și antreprenor. Ea are maeștri în machiaj de înaltă definiție de la Academia de Frumusețe MKC.
    Cassandra McClure
    Cassandra McClure
    Artistul de machiaj
  • 4
    Utilizați Concealer pentru a acoperi petele și cercurile întunecate.Alegeți un concealer care se potrivește cu tonul pielii și îl dau direct pe locul roșu sau sub ochi dacă aveți cercuri întunecate. Utilizați un blender de frumusețe sau degetul pentru a lovi concealerul în piele până când pare a fi amestecat și natural.
  • Evitați ștergerea sau frecarea concealeerului în piele, deoarece acest lucru va lua concealerul.
  • Utilizați un concealer galben pentru a ușura cercurile întunecate sub ochi.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul (pentru fetele adolescentului) Pasul 5
    5. Utilizați pulbere pentru a vă seta fundația și concealerul. Praful presat sau slăbit pe față folosind o perie de machiaj mare, concentrându-se pe zonele în care pielea devine uleioasă, ca și fruntea, nasul și bărbia. De asemenea, aplicați pulbere peste concealer pentru ao stabili.
  • Puteți utiliza pulbere translucidă dacă doriți un aspect pur și o umbră care se potrivește cu tonul pielii pentru o acoperire mai mică.
  • Nu utilizați niciodată aceeași perie pentru mai multe tipuri de machiaj. Dacă ați folosit o perie de fundație cu fundație, nu utilizați aceeași perie pentru a răspândi pudră pe față.
  • Partea 2 din 4:
    Accentuarea caracteristicilor dvs
    1
    Pieptene-ți sprâncenele și umpleți ușor cu creionul de frunte. Folosind o perie de frunze, curata curata mascara sau periuța de dinți, pieptene-ți sprâncenele în sus și peste. Acest lucru le păstrează să privească și să crească calea corectă. Dacă aveți sprâncene subțiri sau neuniforme, utilizați un creion de frunte sau pulbere de frunze care se potrivește cu culoarea părului pentru a le umple ușor.
    • Nu pieptene în interiorul sprâncenelor.
    • Puteți folosi degetul pentru a amesteca ușor creionul sau pulberea pentru a scăpa de orice linii dure.
  • 2
    Aplicați o fard de ochi neutre pentru un aspect natural. Selectați o nuanță naturală, strălucitoare, cum ar fi piersici moale sau bej pentru aspectul dvs. de zi cu zi. Aplicați fardul în centrul pleoapelor, apoi amestecați culoarea spre stânga și apoi spre dreapta. Dacă doriți mai multă definiție, aplicați o culoare ușor mai întunecată, cum ar fi maro moale, la creasta dvs. și amestecați folosind aceeași tehnică.
  • Poți să-ți dai un concealer puțin pe pleoapele tale mai întâi pentru a da ochilor tăi mai mult putere.
  • Dacă aveți ochi maro sau alunei, încercați să le accentuați cu culori calde cum ar fi cuprul și aurul. Pentru ochii albastri sau verzi, încercați gri sau prune.
  • De asemenea, vă puteți distra cu culori nebunești, cum ar fi albastru. Amintiți-vă că acestea nu sunt, în general, culori de zi cu zi, ci pentru ocazii speciale și aspect de noapte.
  • 3
    Aplicați Eyeliner Pentru a vă accentua ochii și genele. Nu toată lumea are nevoie sau folosește eyeliner, astfel încât să puteți sări peste acest pas. Pentru aspectul de zi cu zi, mergeți cu un creion maro sau negru. Desenați o linie subțire pe capacul superior, menținându-vă aproape de linia de lasare. Dacă doriți un aspect mai subtil, înghiți linia puțin cu un tampon de bumbac. Puteți aplica linia de pe linia inferioară a linei și smudge cu un tampon de bumbac dacă doriți să vă amplificați aspectul sau să-l săriți pentru un aspect natural.
  • Evitați aplicarea eyelinerului la linia de plutire, deoarece acest lucru poate fi dificil pentru începători și poate provoca infecții.
  • Black Liquid Eyeliner nu este pentru toată lumea și poate fi dificil de utilizat atunci când învățați cum să aplicați machiajul. Maestre mai întâi creioanele de plecare!
  • 4. Perie 1 strat de rimel pe genele de sus. Folosind o mascara maro sau neagră, puneți peria la rădăcinile de sus, genele exterioare. Împingeți peria spre exterior, acoperiți genele cu Mascara până la vârfuri. Faceți același lucru la genele interioare și, dacă vă place, genele de jos.
  • Puteți sări peste genele de jos dacă mergeți la un aspect natural. Dacă doriți un aspect mai dramatic, periați ușor bagheta de mascara deasupra punctelor de jos o singură dată.
  • Ai grijă de clumping. Wiggling poate ajuta la prevenirea acestui lucru! De asemenea, puteți să vă spălați genele cu o pieptene de gene pentru a preveni aglomerările.
  • Pentru aspectul natural, rimelul brun operează cel mai bine pe oameni care au blondă, maro deschis sau păr roșu. Du-te cu negru dacă vrei să-ți ampliști aspectul. Dacă aveți părul negru, mascara neagră va arăta perfect naturală!
  • 5. Periați pe unele roșii la merele obrajilor pentru o strălucire roz. Zâmbiți pentru a găsi merele obrajilor dvs. (părțile rotunde) și periați o cantitate ușoară de blush folosind o perie de machiaj mare. Du-te pentru un aspect natural atunci când purtați bluze și folosiți bronzoare sau culori roz roz. Vrei doar să-ți dai obrajii o culoare!
  • Nu purtați niciodată culori extrem de întunecate, care tinde să arate foarte nenatural.
  • Asigurați-vă că vă lipiți de merele obrajilor și evitați să urcați la pometă pentru o strălucire naturală roșie.
  • 6. Glisați Luciu de buze, Tinta de buze, sau ruj pentru a vă completa aspectul. Lipul Gloss vă oferă o culoare naturală în timp ce adăugați Shimmer. Dacă doriți un pic de culoare, încercați o nuanță de buze sau un ruj crem într-o umbră naturală, cum ar fi roz moale sau trandafir. De asemenea, puteți topi culoarea cu o atingere de luciu pentru o strălucire suplimentară!
  • Dacă buzele dvs. sunt uscate, aplicați mai întâi un balsam mic de buze și încercați să evitați rujurile matice, care sunt foarte uscate.
  • Partea 3 din 4:
    Crearea unui aspect diferit
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul (pentru fete teen) Pasul 12
    1. Purtați un ruj îndrăzneț pentru a crea un aspect dramatic. Puteți merge cu culori cum ar fi Raspberry și Roșu pentru un aspect clasic revizuit, sau ia-o pe o altă crestătură cu un pop de Blackberry bogat sau roz. Dacă chiar vrei să faci o declarație, încercați nuanțe super-întunecate care arată aproape negru, sau du-te cu o culoare neon strălucitoare.
    • În general, este mai bine să păstrați restul machiajului dvs. destul de natural atunci când faceți o buză îndrăzneață. Cu toate acestea, în piatră nu sunt stabilite reguli de machiaj!
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul (pentru fete teen) Pasul 13
    2. Creați un ochi pisică cu ochelari lichizi pentru o vibrație plină de farmec. Începeți prin urmărirea de-a lungul liniei dvs. de Lash cu un creion de linie neagră sau cu gelul de gel pentru a ancora aspectul. Apoi, aliniați o carte de vizită sau un stoc de cărți grele cu genele de jos pentru a crea un șablon și a micșora linia cu creionul. Odată ce totul arată chiar și la punct, urmați liniile cu iepriel lichid!
  • Pentru mai multă dramă, urmați-vă de-a lungul vârfului căptușelii de argint, cu o căptușeală de argint pentru a crea aripi argintii și o umbră de ochi strălucitoare în colțurile dvs. interioare.
  • Pentru un aspect mai strălucitor, utilizați o culoare strălucitoare a ochilor ca teal sau purpuriu în loc de negru!
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul (pentru fetele adolescente) Pasul 14
    3. Luați-vă ochii pe o crestătură cu un aspect ochi fumos. Începeți prin curățarea unei culori întunecate ale ochilor întunecați, cum ar fi cărbune, marină sau purpuriu profund de la genele tale până la creasta ta. Apoi, marginea loviturii inferioare cu aceeași culoare umbroasă. Utilizați un vârf Q pentru a umple ușor umbra ochiului pe capacul superior în crescatura dvs. și superior totul cu ochiul negru și 1-2 straturi de rimel negru.
  • Partea 4 din 4:
    Îndepărtarea machiajului
    1
    Scoateți machiajul pe timp de noapte. Nu dormiți niciodată în machiaj. A dormi în machiaj provoacă pete, erupții cutanate și poate provoca îmbătrânirea timpurie. Cumpărați un remover de machiaj fără ulei pentru a elimina machiajul dvs. noaptea. Înmuiați o minge de bumbac în remover și ștergeți-o peste fața dvs. pentru a obține întregul produs al zilei.
    • Remover de machiaj este important pentru a ajuta la prevenirea porilor și a erupțiilor înfundate. Acesta este conceput special pentru a elimina machiajul și reziduul de machiaj, pe care nu-l este curățarea. Utilizați întotdeauna removerul de machiaj înainte de a vă spăla fața. Utilizați o formulă pentru machiajul față și o formulă specială separată pentru ochii dvs. orientată spre îndepărtarea Mascurii și a căptușelii.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul (pentru fete tehnic) Pasul 16
    2. Spălați-vă și vă hidratează fața noaptea. După îndepărtarea machiajului, spălați-l cu un curățitor. Aceasta elimină orice murdărie, ulei și impurități pe care le-a dobândit fața dvs. pe parcursul zilei. Puteți folosi același cleanser ca și cum ați făcut în acea dimineață. De asemenea, hidratează fața pentru a păstra hidratarea.
  • Spălați-vă doar fața de două ori pe zi. Overwashing-ul tău poate provoca breakouts și poate descompune celulele vitale ale pielii.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul (pentru fete teen) Pasul 17
    3. Exfoliați-vă fața de două ori pe săptămână pentru a dezvălui pielea netedă și proaspătă. Exfolierea a îndepărtat celulele moarte ale pielii și ajută la eliminarea impurităților de înfundare a porilor care pot duce la breakouts. Este important să exfoliați, dar nu mergeți peste bord-1-2 ori pe săptămână, este perfect. Aplicați un scrub de exfoliere pentru a umezi pielea și frecați cu ajutorul unor mișcări circulare blânde, apoi clătiți-o și prindeți pielea uscată.
  • Exfolierea prea des sau prea viguros vă poate irita grav pielea, deci aveți grijă.
  • Dacă aveți de-a face cu acnee, încercați un scrub de exfoliere care conține peroxid de benzoil.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Este de 14 prea tineri pentru a purta machiaj?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu, o mulțime de fete purta machiaj la 14, asigurați-vă că este în regulă cu părinții dvs. mai întâi.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 8Alpful 75
    • Întrebare
      Când trebuie să decid să port machiaj și cât de mult ar trebui să încep cu?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Aș purta unele, dar nu încărcături. Machiajul este pentru a vă îmbunătăți frumusețea care nu creează o nouă față. În calitate de adolescent, singurul lucru pe care îl regret cel mai mult este în fața fundației și a concealerilor când nu aveam nevoie de ele și acum am o mulțime de breakouts, care este normal pentru un adolescent, dar a mea pare să dureze mai mult decât alți adolescenți. Folosește doar rimelul, luciu de buze, umbra ochilor și foarte puțin concealer pe pete.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 23Alpful 201
    • Întrebare
      Cât de exact aplicați concealer?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Aplicați concealer pe pete și sub ochii dvs. pentru cercurile întunecate. Pentru a aplica o cremă de concealer: utilizați o perie de concealer pentru a da pe cusur. Pentru a aplica un concealer lichid: utilizați o perie lichid de concealer și dab pe cusur, apoi amestecați-l până când arată natural.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 26Alpful 123
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Experimentați cu lumină, culori umbrite de ochi distractive, cum ar fi pasteluri, metalici moi și culori strălucitoare. Mergeți dincolo de umbrele de pulbere pentru texturi care sunt cremoase, strălucitoare, strălucitoare sau strălucitoare.
  • Nu cheltuiți o mulțime de bani pe machiaj până când nu știți ce funcționează pentru dvs.
  • Încercați să evitați să vă grăbiți prin rutina dvs. de machiaj pentru a preveni greșelile.
  • Experimentați cu stiluri noi de machiaj pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Rulați-vă peria mascara sub apă fierbinte înainte de ao folosi pentru a scăpa de aglomerări vechi.
  • Machiajul natural / vegan poate fi o alegere bună dacă aveți o piele sensibilă.
  • Avertizări

    Nu aplicați niciodată machiajul ochilor într-un vehicul sau obiect în mișcare.
  • Îndepărtați întotdeauna machiajul noaptea pentru a preveni breakout-urile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar