Cum să vă vopsiți părul roz

Vopsirea părului roz este o modalitate excelentă de a vă schimba stilul. Poate fi la fel de subtil ca un Ombre de aur de trandafir, sau ca vibrantă ca totul roz fierbinte. Procesul este simplu, dar este nevoie de mai mult decât lovitura de vopsea roz pe părul dvs. - cel mai probabil va trebui să vă înălțați părul. After-îngrijirea este la fel de importantă - dacă nu aveți grijă de părul tău, colorantul va dispărea repede.

Pași

Metoda 1 din 5:
Albirea părului
  1. Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 5
1. Începeți cu părul sănătos. Părul deteriorat nu va lua colorantul foarte bine. De asemenea, procesul de albire vă va deteriora părul într-o anumită măsură, așa că doriți ca acesta să fie cât mai sănătos posibil. Dacă încercați să înălbiți părul care este deja deteriorat, îl deteriorați mai departe.
  • Dacă aveți părul deteriorat, dar totuși doriți să vă vopiți părul roz, luați în considerare să mergeți cu un Ombre în schimb. În acest fel, nu vă veți înălța tot părul.
  • Ar fi mai bine dacă părul tău nu a fost spălat câteva zile înainte de a începe să-l albi. Acest lucru poate suna brutal, dar uleiurile acumulate vă vor ajuta să vă protejați părul.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 6
    2. Decideți între albirea părului dvs. tot felul sau parțial. Dacă aveți păr roșu sau păr blond, vă puteți înălța tot părul. Dacă aveți părul maro închis sau negru, luați în considerare obținerea unui Ombre in schimb. În acest fel, nu va trebui să vă reluați culoarea cât de des, deoarece rădăcinile vor fi culoarea lor naturală. Va fi mai puțin dăunătoare în cele din urmă.
  • Dacă aveți părul ușor între nivelele 8 și 10, este posibil să nu aveți nevoie să o înălbiți deloc. Vorbiți unui stilist pentru a afla ce nivel este culoarea părului.
  • Imagine intitulată vopsea părul roz Pasul 7
    3. Protejați-vă pielea, îmbrăcămintea și suprafața de lucru. Puneți o cămașă veche sau acoperiți-o cu o capetă de vopsire sau un prosop vechi. Aplicați jeleu petrolului pe pielea din jurul părului dvs. de păr, Nape și urechi. Acoperiți podeaua și contorizarea cu ziarul, apoi puneți o pereche de mănuși de vopsire a părului din plastic.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 8
    4. Pregătiți-vă Bleach folosind dezvoltatorul potrivit. Nivelurile ridicate de dezvoltator ușurează părul mai repede, dar sunt și mai dăunătoare. În general, dacă aveți păr de culoare deschisă, un dezvoltator de volum 10 sau 20 ar trebui să fie suficient. Dacă aveți păr de culoare închisă, un dezvoltator de 30 de volume ar fi cea mai bună alegere.
  • Fiecare increment de 10 cu dezvoltatorii de volum vă poate ușura părul încă un nivel.
  • Evitați utilizarea unui dezvoltator de 40 de volume. Ele acționează foarte repede și sunt foarte dăunătoare.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 9
    5. Efectuați un test de strângere. Deși nu este absolut necesar, acesta este foarte recomandat. Timpurile de pe ambalaj sunt orientări. Acest lucru înseamnă că părul dvs. poate să se bată mai repede decât timpul recomandat pentru culoarea părului de pornire și ușurința dorită. Nu treceți peste timpul recomandat de albire. Selectați o catenă dintr-o zonă inconspicuoasă, cum ar fi capătul dvs. sau din spatele urechii.
  • Dacă părul nu este suficient de ușor, va trebui să faceți oa doua sesiune de albire. Dacă este sănătos, ați putea face acest lucru în aceeași zi. Dacă părul tău este deteriorat, ar trebui să aștepți câteva săptămâni înainte de al înălbiți din nou.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 10
    6
    Bleachați-vă părul În timp ce este uscat, pornind de la capete. Împărțiți părul în 4 secțiuni. Lucrați 1 secțiune la un moment dat, aplicați înălbitorul la /2-1 inch (1.3-2.5 cm) fire subțiri de păr, pornind de la capete și termină la mijlocul lungimilor. Odată ce ați aplicat înălbitorul la tot părul, întoarceți-vă prin părul și aplicați înălbitorul la rădăcini.
  • Căldura de la scalpul dvs. va determina că înălbitorul să proceseze mai repede decât înălbitorul pe capetele părului. Trebuie să aplicați înălbitorul la rădăcinile dvs.
  • Fiți atenți la aplicarea înălbitorului la fiecare secțiune. Poate fi mai ușor de pierdut pete de-a lungul înapoi de părul tău, Așa că acordați o atenție deosebită atunci când înălbiți părul acolo.
  • Dacă mergeți la părul Pastel roz, încercați să vă înălțați părul la un nivel 10 sau platină.
  • Aveți grijă atunci când înălbirea părului care a fost deja vopsit. Părul tău nu poate să-l înălbească în mod uniform, iar colorantul poate reacționa cu înălbitorul.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 11
    7. Lăsați-vă părul să alunecei, apoi spălați-l cu șampon. Încă o dată, părul tuturor reacționează la înălbitor diferit. Părul dvs. poate ajunge la nivelul dorit de lumină mai devreme decât timpul scris pe pachet. De îndată ce părul tău lovește lumina dorită, spălați înălbitorul cu șampon. Dacă timpul este în sus și părul tău încă nu a transformat culoarea potrivită, spălați oricum înălbitorul și planificați să faceți un al doilea tratament.
  • Verificați semnele de deteriorare din înălbitor, cum ar fi vărsarea excesivă sau ruperea. Dacă vedeți aceste semne, așteptați cu câteva săptămâni înainte de a vă înălța părul din nou.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 12
    8. Bleachați părul a doua oară, dacă este necesar. Uneori, o singură sesiune de albire nu este suficientă pentru a obține părul la nivelul potrivit. Dacă aveți păr brun și doriți să mergeți pastel roz, este posibil să aveți nevoie să o înălbați a doua oară. Țineți minte totuși că este posibil să nu fie posibilă înălbitorul părului foarte întunecat într-un blond palid - poate că trebuie să vă așezați pentru o nuanță mai închisă de roz.
  • Dacă părul tău este sănătos, poți să-l biciuiți din nou în aceeași zi. Dacă este deteriorat, așteptați o săptămână sau 2 înainte de al înălbiți din nou.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 13
    9. Scoateți părul albite de un profesionist dacă este întunecat. Albirea este cea mai dăunătoare parte a procesului de vopsire. Există multe lucruri care pot merge prost, de la locuri de muncă neuniforme la părul deteriorat, prăjit. În timp ce vă puteți înălța cu siguranță blonda și părul brun deschis acasă cu un kit, părul maro închis și negru necesită mult mai multă precizie și îngrijire. Dacă aveți părul întunecat, este mai bine să o faceți profesionist.
  • Ascultați ce vă spune stilistul. Dacă stilistul spune că nu vă pot înălța părul mai departe, atunci nu încercați să faceți acest lucru.
  • Metoda 2 din 5:
    Tonifierea părului
    1. Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 14
    1. Determinați dacă părul dvs. trebuie sau nu să fie tonifiat. Majoritatea părului va deveni galben sau portocaliu când este albită. Dacă vopsiți părul, o nuanță caldă de roz, cum ar fi somonul, nu aveți nevoie să o tonați - să fiți conștienți de faptul că rozul va deveni mai cald decât ceea ce se află pe sticlă. Dacă doriți o nuanță rece sau pastelă de roz, totuși, va trebui să vă tonați părul pentru ao obține cât mai alb / argint posibil.
    • Un roz rece este orice care include tonuri albastre sau purpurii.
    • Cât de alb sau argint se întoarce părul după tonifiere depinde de cât de ușoară ați reușit să o înălbiți. Părul portocaliu va deveni mai mult argint, în timp ce părul galben va deveni mai alb.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 15
    2. Obțineți o sticlă de șampon de tonifiere. Un șampon de tonifiere este un tip special de șampon care anulează tonurile galbene sau portocalii din părul dvs. mai mult argint / neutru. De asemenea, puteți crea propriul dvs. șampon de tonifiere prin amestecarea unui colorant de păr albastru sau purpuriu în balsam alb-culoare - doriți o culoare albastră de culoare verde / pastelată.
  • Dacă părul tău a devenit gălbuie, obțineți un șampon de tonifiere purpuriu. În cazul în care părul tău a devenit unragish, a lua un șampon de tonifiere albastru.
  • Șamponul de tonifiere cumpărat magazin vine în puncte forte diferite, deci trebuie să experimentați. Făcându-l singur vă va permite să ajustați proporțiile și să obțineți puterea potrivită.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 16
    3. Aplicați produsul la păr umed sau umed în duș. Puteți aplica șamponul la părul dvs. așa cum ați fi în mod normal. Strângeți o cantitate mică în mâini și lucrați ușor prin părul de la rădăcină la sfaturi.
  • Asigurați-vă că vă saturați complet părul.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 17
    4. Lăsați șamponul în părul dvs. pentru timpul recomandat pe sticlă. Acest lucru poate fi oriunde de la 5 la 10 minute. Dacă ați făcut propriul dvs. toner folosind vopsea de păr și balsam, lăsați-l la 2 până la 5 minute în schimb. Nu lăsați-o prea mult timp, cu toate acestea, sau părul dvs. va deveni albastru sau purpuriu.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 18
    5. Spălați șamponul cu apă rece. Dacă există un reziduu de culoare rămas în păr după aceasta, urmăriți-vă cu un șampon de siguranță. Lăsați-vă părul să se usuce complet sau să accelerați procesul cu un uscător de păr.
  • Tonerul poate face părul tău roz. Dacă vă place culoarea sa întors, atunci ați terminat!
  • Metoda 3 din 5:
    Vopsirea părului
    1. Imagine intitulată vopsea părul roz Pasul 19
    1. Începeți cu părul curat și uscat. Spălați-vă părul cu șampon. Clătiți-l, apoi uscați-l complet cu un uscător de păr sau cu aer. Nu utilizați niciun balsam de data aceasta, deoarece va face mai greu ca vopseaua să adere la părul tău.
    • Cel mai bine este să așteptați câteva zile între albire și vopsirea părului. Ambele procese sunt dure, deci ar fi o idee bună să vă dați părului câteva zile de odihnă.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 20
    2. Protejați-vă pielea, îmbrăcămintea și contra împotriva petelor. Puneți o cămașă veche și draperii unei capete de vopsire sau un prosop vechi în jurul umerilor voștri. Acoperiți contorul cu ziarul sau pungile de plastic. Aplicați un jeleu de petrol în jurul urechilor și al liniei de păr, apoi trageți o pereche de mănuși de vopsire din plastic.
  • Imaginea intitulată vopsea părul tău roz Pasul 21
    3. Se amestecă colorantul roz cu balsam alb, dacă instrucțiunile spun că faceți acest lucru. Se toarnă suficientă condiționare albă, pentru a vă satura părul într-un castron nemetal. Adăugați un colorant de păr roz, apoi amestecați-l cu o lingură de plastic până când culoarea este consecventă. Păstrați adăugarea de vopsea / balsam până când obțineți umbra dorită.
  • Tipul de balsam pe care îl utilizați nu contează, dar trebuie să fie alb.
  • Daca ai facut nu tonați-vă părul, fiți atenți la ce nuanță de roz începeți. Va ajunge mai mult galben / portocaliu.
  • Dacă doriți o dimensiune suplimentară, pregătiți 2 până la 3 nuanțe diferite de roz în boluri separate. De exemplu, ați putea pregăti roz atomic, roz roz și vopsea Virgin Rose.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 22
    4
    Aplicați colorantul la părul dvs. în secțiuni. Împărțiți părul în 4 secțiuni. Utilizați o perie de tinut pentru a aplica colorantul sau mixul de vopsea și balsam, la /2-1 inch (1.3-2.5 cm) fire subțiri de păr. Dacă ați pregătit mai multe nuanțe de roz, aplicați-le la întâmplare pe tot parcursul părului. De asemenea, puteți utiliza balayage tehnica în loc să-ți faci părul să pară mai dimensional și realist și mai puțin.
  • Urmați modelele naturale ale părului natural și întunecate. Utilizați roz mai întunecat în zonele mai întunecate și rozurile mai ușoare în zonele mai ușoare, în special în jurul feței.
  • Luați în considerare mai întâi să faceți un test de strângere. Acest lucru vă va permite să corectați culoarea înainte de a vă angaja.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 23
    5. Lăsați colorantul pentru timpul recomandat pe ambalaj. În majoritatea cazurilor, va trebui să așteptați 15 până la 20 de minute. Unele tipuri de coloranți pe bază de gel, cum ar fi panica maniaca, pot fi lăsate timp de până la 1 oră - acest lucru va duce la o culoare mai luminoasă.
  • Nu lăsați vopsea de lumină sau vopsea care conține mai mult decât timpul recomandat.
  • Acoperiți părul cu un capac de duș din plastic. Acest lucru va ajuta colorantul să se dezvolte mai bine și să vă mențină împrejurimile curate.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 24
    6. Clătiți-vă părul cu apă rece, apoi urmăriți cu balsam. Clătiți colorantul din părul dvs. folosind apă rece. Odată ce apa rulează clar, aplicați balsamul la părul dvs. Așteptați 2 până la 3 minute, apoi clătiți-o cu apă rece pentru a sigila cuticula. Nu utilizați niciun șampon timp de cel puțin 3 zile.
  • Urmăriți cu o clătire cu oțet pentru a bloca culoarea și a face părul să strălucească. Lăsați oțetul în părul dvs. timp de 2 până la 3 minute înainte de a le clăti. Dacă părul tău miroase ca oțet, utilizați un balsam de frunze sau alt produs pentru a masca mirosul.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 25
    7. Utilizați un luciu dacă doriți să vă dați părului extra strălucire. Alegeți un luciu cu un ton roz și aplicați-l imediat după ce clătiți vopseaua de părul dvs. Lăsați luciul să stea în păr timp de 10 minute sau timpul recomandat pe ambalaj, apoi clătiți-l, de asemenea.
  • Metoda 4 din 5:
    Menținerea culorii dvs
    1. Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 26
    1. Utilizați produse de culori, sulfate-free. Nu utilizați produse care conțin sulfați. Sulfații sunt minunați la curățarea părului, dar ei pot, de asemenea, să-l scoată de vopsea. Dacă doriți să faceți ca culoarea să dureze mai mult, stick-ului cu șampoane și balsamuri fără sulfate. Majoritatea produselor vor spune pe etichetă dacă sunt în condiții de siguranță sau fără sulfat. Dacă nu sunteți sigur, citiți lista ingredientelor de pe partea din spate a sticlei. Evitați orice cu cuvântul "sulfat" în ea.
    • Adăugați o parte din colorantul dvs. la sticla de balsam. Acest lucru va depune un pic de culoare în părul dvs. de fiecare dată când îl spălați și ajutați culoarea să dureze mai mult.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 27
    2. Adâncime părul dvs. o dată pe săptămână, cu o mască de păr. Achiziționați o mască de înaltă condiționare destinată părului colorat sau tratat chimic. Aplicați masca la părul umed, apoi vă puneți părul sub un capac de duș din plastic. Așteptați timpul de pe pachet, apoi clătiți masca.
  • Majoritatea măștilor de păr trebuie să fie lăsate în părul dvs. timp de 5 până la 10 minute, dar unii trebuie să rămână în 15-20 de minute. Citiți eticheta, dar nu vă panică dacă părăsiți masca prea mult timp.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 28
    3. Spălați-vă părul nu mai mult de o dată sau de două ori pe săptămână. Cu cât vă spălați mai des părul, cu atât mai repede va dispărea - chiar și cu un șampon și balsam de culoare fără sulfat. Dacă părul dvs. tinde să devină uleios sau gras, luați în considerare utilizarea unui șampon uscat între sesiunile dvs. de spălare.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 29
    4. Utilizați apă rece când spălați părul. La fel ca stilul de căldură, apa caldă poate determina că vopseaua să se estompeze mai repede de părul dvs. De asemenea, poate provoca parul dvs. să apară deteriorat. După ce ați terminat șamponarea și condiționarea părului, clătiți-vă părul cu apă rece timp de 1 minut pentru netezirea și strălucirea extra.
  • Dacă nu vă puteți ocupa de apă rece, utilizați în schimb apă călduță.
  • Imaginea intitulată vopsea părul tău roz Pasul 30
    5. Limitați stilul de căldură atunci când este posibil. Cu excepția cazului în care este îngheț în afară și alergi târziu pentru muncă sau școală, lăsați părul să se usuce. Dacă doriți să vă curățați părul, căutați o metodă care nu necesită căldură, cum ar fi role de păr de spumă. Evitați îndreptarea părului, când este posibil.
  • Dacă trebuie să utilizați un fier plat sau un fier curling, asigurați-vă că părul dvs. este complet uscat. Aplicați un bun protector de căldură și utilizați o setare mai mică de căldură.
  • Soarele poate provoca culoarea să se estompezească, de asemenea. Purtați pălării, eșarfelor sau hotelor atunci când mergeți afară.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 31
    6. Atingeți părul la fiecare 3 până la 4 săptămâni sau după cum este necesar. La fel ca vopselele de păr roșu, colorantul de păr roz se estompează rapid. Aceasta înseamnă că este posibil să trebuiască să vă reîncărcați rădăcinile atunci când încep să se arate. Dacă nu doriți să vă reîncărcați rădăcinile, lăsați-le naturale și re-vopați capetele pentru efectul anombre în schimb..
  • Cu cât este mai strălucitor roz, cu atât va fi mai vizibilă. Pastul roz nu vor dispărea cât mai repede.
  • Unii oameni ca umbra pastelului pe care vopseaua lor roz se estompează. Dacă vă place umbra la care se estompează, atunci nu atingeți-l cât de des.
  • Metoda 5 din 5:
    Alegerea umbrei potrivite
    1. Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 1
    1. Decideți cât de ușoară sau întuneric doriți ca părul să fie. Roz vine în multe nuanțe diferite, variind de la foarte palid la foarte întuneric. Fiecare umbră are propriile sale beneficii și va face lucruri diferite pentru aspectul dvs. global. De exemplu:
    • Încercați o umbră ușoară dacă doriți ceva ușor de lucrat și mențineți. Exemplele includ: bebeluș, bomboane de bumbac, palid și pastel.
    • Încercați o umbră strălucitoare, neon, dacă doriți o slujbă de vopsea mai lungă. Exemplele includ: atomic, garoafă, cupcake, flamingo, magenta și șocant.
    • Stick cu o umbra profundă dacă aveți părul întunecat și nu puteți să-l înălbiți suficient. Exemplele includ: Bordeaux, vinete, bijuterie violet și a crescut Virgin.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 2
    2. Alegeți o umbră care vă plasează subtilitățile pielii. În cele mai multe cazuri, ar trebui să potriviți tonul părului la subtilitatea pielii. De exemplu, dacă pielea dvs. are o suprafață caldă (galbenă), alegeți o nuanță caldă de roz care are nuanțe portocalii sau galbene. Dacă pielea ta are subtilnați răciți (roz), rămâneți cu o nuanță rece de roz cu sugestii de violet sau albastru.
  • Dacă nu puteți decide cu o culoare, mergeți la un magazin de peruci și încercați peruci în diferite nuanțe.
  • Imagine intitulată vopsea părul roz Pasul 3
    3. Fiți dispuși să compromiteți și să alegeți o nuanță mai închisă dacă aveți părul întunecat. În majoritatea cazurilor, va trebui să vă înălțați părul. Țineți minte, totuși, că vă puteți înălța atât de mult părul. În aceste cazuri, este posibil să trebuiască să vă mulțumiți pentru o nuanță mai închisă de roz. De exemplu, dacă aveți păr maro închis sau negru, este posibil să nu vă puteți înălța suficient de ușor pentru a obține o umbră roz de pastel. Este posibil să trebuiască să vă mulțumiți pentru o nuanță mai închisă de roz.
  • Este mai greu să ridicați culoarea din părul întunecat decât părul mai ușor, chiar și cu înălbitorul.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 4
    4. Selectați o nuanță care respectă codul de școală sau de lucru. Dacă lucrați într-un mediu profesional cu un cod de îmbrăcăminte strict, acea nuanță strălucitoare de roz poate să nu fie cea mai bună alegere și vă poate câștiga o citare - același lucru este valabil și pentru școli. Dacă lucrați într-un mediu care permite creativitatea (i.E. un studio de artă sau o școală de artă), atunci s-ar putea să vă uitați la domiciliu cu încuietori roz roz.
  • Dacă școala sau locul de muncă are un cod de îmbrăcăminte strict, luați în considerare o nuanță mai naturală de roz, cum ar fi aur roz.
  • Adresați-vă principalului dvs. / angajatorului dacă culoarea dorită va fi acceptabilă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă obțineți vopsea pe piele, ștergeți-o cu o minge de bumbac înmuiată într-un remover de machiaj bazat pe alcool.
  • Pentru a testa dacă vă place culoarea pe umbra ta naturală de păr, colorați o catenă sau faceți doar capetele. În acest fel, îl puteți tăia dacă ajungeți să nu plătiți culoarea.
  • Pregătiți mai mult vopsea decât credeți că aveți nevoie, mai ales dacă aveți păr lung și / sau gros.
  • Dacă nu sunteți sigur cum vă va arăta roz, încercați o perucă sau utilizați un program de editare a imaginilor, cum ar fi Photoshop, pentru a schimba culoarea părului.
  • Praf rădăcinile cu o roșie roz sau o fard de ochi care se potrivește cu culoarea părului vopsită. Nu va fi perfect, dar vă va ascunde culoarea naturală.
  • Avertizări

    Nu aplicați niciodată înălbitorul la părul umed sau pornind de la rădăcini. Aplicați întotdeauna părul uscat, pornind de la capete.
  • Vopselele de păr roz poate sângera și pata pentru primele zile. Luați în considerare somnul pe perna de culoare închisă.
  • Nu lăsați niciodată înălbitorul pe mai mult decât timpul recomandat pe ambalaj.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bleach și dezvoltator
    • Vopsea de păr roz
    • Purple tonifiere sampon
    • Balsam White
    • Bowl (e) de amestecare non-metal
    • Spoon de plastic
    • Perie de tăcere
    • Capete de vopsire a părului sau prosop vechi
    • Cămașă veche
    • Mănuși din plastic
    • vaselina
    • Color-sigură, șampon fără sulfat și balsam
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar