Cum să colorați pe opal

Rezultatele acestei tendințe de frumusețe sunt asemănătoare cu părul curcubeu, dar au mai multe nuanțe pastelate. Celebrități precum Kelly Ripa și Hilary Duff au fost văzute Sporting acest aspect colorat. Gama de culori moi în această coafură este similară cu adâncimile unui opal - prin urmare, numele său. Deoarece culorile pastelului sunt ușoare, se estompează repede, așa că sunt un mod luxos de a experimenta liber culorile de păr neconvenționale.

Pași

Partea 1 din 4:
Luminarea părului
  1. Imagine intitulată Dye Hair Opal Pasul 1
1. Nu vă spălați părul în prealabil. Culoarea aderă mai bine la părul nedorit. Bleach și vopseaua pot irita sau chiar arde scalpul fără a proteja uleiurile naturale.
  • Dacă aveți deja păr blondă palid și în întregime, puteți sări peste partea de iluminare.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 2
    2. Pieptene și secțiune părul tău. Utilizați mai întâi un pieptene de dinți largi și asigurați-vă că încuietori sunt complet încurcate. Păr parțial în 4 secțiuni egale cu un pieptene dinții fine. Faceți acest lucru prin împărțirea părului direct în mijlocul capului din față în spate și apoi din nou peste cap de la o ureche la alta. Răsuciți complet 2 secțiuni în sus și asigurați-le cu cleme din plastic. Partei din spate 2 secțiuni în jos.
  • Dacă aveți probleme cu despărțirea sau secționarea părului în spate, stați în fața unei oglinzi mari. Țineți o oglindă mai mică în fața dvs. deasupra capului cu o singură mână și utilizați pieptenele cu cealaltă.
  • Nu folosiți niciodată cleme metalice atunci când albul sau vopsirea părului, deoarece metalul poate reacționa cu înălbitorul sau alte substanțe chimice din colorant și vă deteriorează părul.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 3
    3. Amestecați înălbitorul pulbere cu dezvoltatorul. Utilizați 1 uncie (28.3 g) de înălbitor de pulbere pentru fiecare 2 uncii (56.7 g) de dezvoltator. Puteți găsi aceste produse online sau la magazinele locale de aprovizionare de frumusețe. Un luminos este necesar pentru a vă ridica părul într-o palidă umbra blonda.
  • Utilizați un dezvoltator de 20 de volume. Nu utilizați 30 sau 40 de dezvoltatori de volum acasă.
  • Bleach Pulbere și Dezvoltator de volum se reunesc în mod obișnuit în kituri. Dacă părul este gros sau mai mult decât umerii dvs., veți avea nevoie de 2 kituri.
  • Kiturile de înălbire au de obicei cu un dezvoltator de volum de 35 sau 40, astfel încât să fiți foarte atenți atunci când cumpărați kituri de albire și folosind un dezvoltator de volum mai mare, deoarece este mult mai dăunător părului tău!
  • Dacă nu ți-ai luminat niciodată părul cu Bleach înainte, este mai bine să mergi la un profesionist pentru ao face. Albirea poate deteriora părul și / sau scalpul și ar trebui să fie utilizat foarte atent.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 4
    4. Secțiuni de păr de păr. Luați secțiuni de păr peste o foaie de folie, începând cu secțiunile de jos. Vopsea amestecul de iluminat pe păr cu o perie, pornind de la mijlocul fiecărei secțiuni și mergeți la capete. Lăsați rădăcinile până când ați acoperit firele medii să se încheie. Asigurați-vă că ați saturat bine părul cu peria, folosind mai multe lovituri în diferite direcții, după cum este necesar. Rulați fiecare secțiune în foaia de folie după ce îl pictați. Odată terminat, lăsați amestecul în păr timp de până la 45 de minute, până când părul atinge o etapă galbenă.
  • Poate doriți să vă păstrați rădăcinile mai întunecate și să aplicați efectul opal numai la capetele părului. Dacă da, lăsați câțiva centimetri sau centimetri de păr aproape de scalp (sau oricât de mult preferați) neatinsă cu fiecare secțiune pe care o pictați.
  • Asigurați-vă că purtați mănuși și urmați toate măsurile de precauție care au venit cu kitul dvs. de iluminare. Verificați părul cu mâini mănuși la fiecare 5 până la 10 minute. Nu lăsați niciodată înălbitor pe părul dvs. mai mult de 45 de minute.
  • Părul fină luminează mai ușor decât părul grosier. Astfel, părul fin va procesa mai repede decât părul grosier.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 5
    5. Spălați-vă lumina. Șampon părul pentru a curăța complet părul de amestec. Nu utilizați balsam în acest moment. Prosopul usca parul.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 6
    6. Confirmați că părul este suficient de ușor. Orice secțiuni de păr veți folosi tehnica opală trebuie să fie o blondă curată mai degrabă decât Brazy sau Orangish. Dacă părul dvs. este încă portocaliu, mai degrabă decât galben, va trebui să tonați portocala și / sau să vă lăsați mai mult părul.
  • 7. Îndepărtați tonurile galbene sau portocalii cu un șampon albastru sau purpuriu. După albire, spălați-vă părul cu un șampon albastru sau purpuriu. Căutați un șampon conceput pentru a lucra în siguranță cu părul albicat sau tratat cu culori și urmați cu atenție instrucțiunile de pe sticlă. Asigurați-vă că clătiți bine șamponul pentru a evita colorarea părului albastru sau violet.
  • Nu utilizați șamponul prea frecvent, deoarece se poate usca sau decolora părul. Încercați să o utilizați o dată pe săptămână pentru a vă lumina părul și a minimiza tonurile galbene, portocalii sau agravelor.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 7
    8. Utilizați un toner pe bază de albastru pentru a neutraliza nuanțele portocalii încăpățânate. Combinați un toner cozos cu un șampon și balsam bazat pe purpuriu sau argint. Se amestecă 1 balsam parte la 1/4 parte toner sau vopsea de păr semi-permanentă. Aplicați-o cu o perie și lăsați-o să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de a le clăti.
  • Condiționați părul și așteptați cel puțin o săptămână înainte de a vă lumina părul cu înălbitor. Când reaplicați înălbitorul, lăsați-l până când părul devine galben (aproximativ 20 până la 30 de minute). Apoi clătiți complet imediat.
  • Partea 2 din 4:
    Crearea unei culori de bază
    1. Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 8
    1. Se amestecă culoarea de bază. Scopul este de a realiza a Silver blonda nuanţă. Combinați un toner Blonde Ash cu un dezvoltator de volum de 10 volum într-un castron. Utilizați un raport de 1: 2. Se amestecă bine cu o perie.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 9
    2. Parte parul în secțiuni. Faceți 4 secțiuni egale și le fixați cu cleme din plastic. Pregătiți foi de tinfoil și o perie de colorare a părului nou pentru aplicarea culorii de bază. Începeți să vopsiți mai întâi secțiunile din față ale părului.
  • Purtați mănuși ori de câte ori utilizați colorant de păr. Asigurați-vă că vă aflați într-o zonă bine ventilată (cum ar fi o baie cu ventilatorul și / sau fereastra deschisă). Au un prosop de hârtie umed în apropiere pentru a șterge orice vopsea care se află pe față sau pe gât.
  • Imagine intitulată Dye Hair Opal Pasul 10
    3. Perie pe culoare. Faceți această secțiune după secțiune, asigurându-vă că acoperiți părul bine. Dacă numai că muriți capetele părului, căutați doar porțiunile luminate și vopsiți-le.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 11
    4. Lăsați culoarea în conformitate cu instrucțiunile produsului. Odată ce timpul corespunzător a trecut, spălați bine culoarea din părul dvs. Puteți utiliza șamponul pentru a vă asigura că ați eliminat complet produsul. Permiteți părului să se usuce înainte de a continua cu culoarea.
  • Timpii de procesare a colorantului de păr durează de obicei între 15 și 45 de minute, dar ar trebui să urmați întotdeauna durata de timp în liniile directoare ale produsului.
  • Culoarea poate apărea ușor lavandă sau albastră la început. După câteva spălări, se va pune într-o umbră de argint.
  • Partea 3 din 4:
    Adăugarea de dungi de culoare
    1. Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 12
    1. Se amestecă culorile pastelului în boluri separate. Creați nuanțe palide, albastru, purpuriu și verde prin diluarea culorii cu balsam alb pentru a obține nuanțe mai moi. Adăugați o cantitate mică de culoare în fiecare castron utilizând balsamul ca bază.
    • Au o perie separată pregătită pentru fiecare castron de culoare.
    • Alternativ, puteți utiliza culori pastelate de cumpărare pre-mixte.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 13
    2. Aplicați liberalile culorilor pastelate. Periați diferite nuanțe pastelate pe secțiunile părului în dungi. Alternați între secțiunile subțiri și ciudate. Lăsați artistul dvs. interior să preia prin amestecarea pastelurilor complementare pe partea de sus unul de celălalt.
  • De exemplu, amestecați lavandă palidă în galben deschis sau verde pentru a obține o privire de irizare.
  • Opțional, puteți utiliza bucăți de folie ca o susținere atunci când vă periați pe culori.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 14
    3. Adăugați culori vii subtil. Se amestecă culorile în boluri separate. Puteți sări peste adăugarea de condiționare sau adăugați o cantitate mică de balsam alb. Creați un bogat verde, albastru și violet, fiecare cu perie proprie și castron.
  • Culorile bogate ar trebui să fie accente în pastel. De exemplu, periați un pic de culoare viu la capătul unei secțiuni deja colorate cu pastel.
  • Imagine intitulată Dye Hair Opal Pasul 15
    4. Scoateți culoarea. Lăsați-o să stea atâta timp cât instrucțiunile de produs recomandă. Apoi clătiți culoarea din părul tău. Puteți folosi șamponul pentru a vă curăța cu atenție părul și pentru a urmări cu balsam. Asigurați-vă că utilizați șamponul și balsamul care sunt sigure pentru părul tratat cu culori.
  • Partea 4 din 4:
    Menținerea părului opal
    1. Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 16
    1. Condiționează părul după cum este necesar. Dacă părul dvs. pare deteriorat sau se simte uscat la atingere, vizitați un coafor pentru un tratament hidratant. Alternativ, puteți să vă faceți propria dvs. Stingerea încuietorilor sete vă vor ajuta culoarea să dureze.
    • Aplicați A Tratamentul cu ulei de cocos la părul dvs. o dată pe săptămână, sau când părul se simte uscat. Dacă părul tău devine cântărit și gras, folosiți tratamentul mai rar.
  • Imagine intitulată Dye Pasul Opal Pasul 17
    2. Șampone alternative. Utilizați un șampon de hidratare, fără sulfat. Încă o dată, utilizați un șampon purpuriu sau albastru de tonifiere. Dacă utilizați acel din urmă prea des, purpurii sau albastrul pot începe să vă tangă părul. Dar dacă spui cu ea doar ocazional, va împiedica părul să se schimbe la bej.
  • Investiți într-o calitate, balsam fără sulfat și un șampon de calitate pentru părul colorat.
  • Utilizați un șampon albastru sau violet de câteva ori pe lună.
  • Imagine intitulată Dye Pas Opal Pasul 18
    3. Mențineți rădăcinile și dungile de culoare. Atingeți rădăcinile la fiecare 4-8 săptămâni sau după cum este necesar. Când observați că culorile curcubeului se estompează, repetați metoda de strângere a culorilor. Culoarea părului opal este o întreținere ridicată și tinde să se estompeze repede.
  • sfaturi

    Dacă vă place acest aspect, dar ezită să vă angajați, încercați să purtați o perucă de culoare opală sau să utilizați extensii de clip pastel!

    Avertizări

    Acest aspect este o tehnică avansată de colorare a părului. Dacă nu sunteți bine obișnuiți cu colorarea la domiciliu, obțineți un colorist profesionist pentru a vă ajuta.
  • Dacă părul dvs. este întunecat, poate dura mai multe sesiuni de colorare pentru a realiza acest aspect. Aceasta înseamnă că puteți avea părul portocaliu între ele.
  • Bleach se dăunează părului. Urmați toate instrucțiunile de produs și asigurați-vă că vă mențineți părul bine condiționat înainte și după proces.
  • Purtați întotdeauna mănuși atunci când aplicați culoarea părului.
  • Nu lăsați niciodată culoarea părului să intre în ochii tăi. Păstrați un prosop de hârtie umed în apropiere în timpul colorării și îl utilizați pentru a șterge orice vopsea excesivă care se află pe față sau pe gât.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Luminarea părului

    • Pieptene mari
    • Pieptene dinți fine
    • Clipuri de păr din plastic
    • Oglindă mare
    • Oglindă mică
    • Bleachele pulverizate
    • 20 Dezvoltator de volum
    • Foi de folie
    • Perie de colorare a părului
    • Şampon
    • Prosop
    • Balsam
    • Șampon albastru sau violet-tone
    • Toner albastru sau violet

    Crearea unei culori de bază

    • Toner
    • Dezvoltator de volum
    • Castron
    • Perie de colorare a părului

    Adăugarea de dungi de culoare

    • Boluri
    • Perii de colorare a părului
    • Balsam
    • culoare portocalie
    • Culoarea albastra
    • Culoare violet
    • Culoarea verde
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar