Cum să găsiți culoarea părului perfect

Doriți să vă schimbați aspectul, dar nu doriți să ajungeți la un dezastru? Indiferent dacă doriți un aspect natural, drastic sau îndrăzneț, puteți găsi culoarea potrivită pentru dvs. Culoarea perfectă se potrivește cu caracteristicile dvs. și tonul pielii, făcând părul să pară uimitor.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea tonului pielii
  1. Imagine intitulată Găsiți culoarea perfectă a părului Pasul 1
1. Înțelegeți de ce contează tonul pielii. Găsirea dvs tonul pielii este cheia pentru a-ți compune culoarea părului pielii. Alegerea unei culori care nu se potrivesc cu tonul pielii, poate să se ciocnească cu pielea și caracteristicile, ceea ce poate arăta nefiresc. Înainte de a alege o culoare părului, decideți dacă sunteți o persoană tonifiată rece sau caldă.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea părului perfect Pasul 2
    2. Decideți dacă sunteți tonifiat cald. Oameni cu tonuri calde au subtilități galbene. În general, ei se bronz ușor fără ardere. Acești oameni arată bine în culorile pământului, cum ar fi maro, galben, portocale și cremă. Bijuterii de aur arată de obicei bine împotriva pielii calde tonifiate.
  • Uită-te la venele din interiorul brațului tău. Oamenii care sunt tonifiați calzi au vene verzi.
  • Oamenii care au tonuri calde de piele au, în general, ochi întunecați, cum ar fi maro, negru sau alune. Părul lor este negru, maro, blondă, roșu sau blondă de căpșuni.
  • Dacă țineți o hârtie albă lângă fața curată, pielea dvs. va arăta galben sau aur lângă hârtie dacă tonul dvs. este cald.
  • Un mod alternativ de a determina dacă aveți tonuri calde este să țineți o hârtie galbenă sau roșie de lângă fața dvs. curată. Dacă se pare otrăvitoare, aveți tonuri calde.
  • Imagine intitulată găsiți culoarea părului perfect Pasul 3
    3. Determinați dacă sunteți cool toned. Oameni cu tonuri cool au intr-intone roz sau albastru-rosu. De obicei, ard sau au probleme de bronzare. Acești oameni arată, în general, cel mai bine în nuanțe albastre, roșii și purpurii. Bijuteriile de argint arată de obicei bine împotriva pielii tonifiate.
  • Oamenii cu tonuri de piele răcoroase au vene albastre în interiorul brațelor lor.
  • Persoanele cu tonuri reci au, în general, ochi de culoare deschisă, cum ar fi albastru, verde sau gri. Ei au păr blond, negru sau maro.
  • Dacă țineți o hârtie albă lângă fața curată, pielea va arăta albastru în comparație cu hârtia.
  • Un alt mod de a determina tonul răcoros al pielii este de a ține o bucată de hârtie albastră, de argint sau verde lângă fața ta. Dacă arată măturat, aveți tonuri răcoritoare. Faceți o comparație cu hârtia galbenă / roșie pentru a verifica diferența.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea dvs. perfectă a părului Pasul 4
    4. Luați în considerare faptul că aveți un ton neutru al pielii. Unii oameni nu au nici piele caldă, nici răcită - au un ton neutru de piele. Aceste tonuri de piele nu au nici o nuanță roz sau galbenă evidentă pe pielea lor. Venele lor nu sunt, evident, verde sau albastru. Persoanele cu tonuri de piele neutre pot purta orice culoare.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea unei culori
    1. Imagine intitulată Găsiți culoarea perfectă a părului Pasul 5
    1. Alegeți o umbră bazată pe tonul pielii. După determinarea tonului pielii, decideți ce nuanță va arăta cel mai bine pe piele. Dacă aveți un ton neutru de piele, orice nuanță va arăta probabil bine.
    • Pentru tonuri calde, maro-maro, brunuri calde, castane, brunuri bogate de aur, aburn, aur cald si evidentari roșii, iar nuantele de aur blonda vor arata cel mai bine pe tine. Du-te pentru culori cu o bază de portocale roșii sau de aur - acestea vor arata bine pe tine. Evitați culorile părului albastru, violet și cenușă, care vă vor spăla culoarea pielii.
    • Pentru tonuri răcoroase, încercați negrii strălucitori, brunuri răcoritoare de cenușă, sau blonde răcoritoare în nuanțe variind de la nurcă până la platină și îngheț. Evitați tonurile de aur, galben, roșu și bronz în culoarea părului. Aceste tone calde au tendința de a vă face să arătați spălate. De asemenea, puteți să purtați multe culori de păr îndrăzneț, nenatural, cum ar fi Rupstick Roșu, Cireș roșu, albastru și burguri.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea dvs. perfectă a părului Pasul 6
    2. Factor în umbra pielii tale. Aveți o piele ușoară, medie sau întunecată? Acest lucru este important atunci când se determină ce păr de culoare este potrivit pentru dvs.
  • Cu pielea paletă, nuanțele mai ușoare funcționează. Pentru pielea ușoară și tonurile calde, încercați buttercotch, blondă de căpșuni sau miere. Pentru pielea ușoară și tonurile răcoroase, încercați platina, fiul sau blonda de șampanie.
  • Pielea medie oferă mai multă versatilitate. Pielea medie și tonurile calde pot merge Blonde Tawny, Caramel de Aur sau Cupru. Tonurile răcoroase cu pielea medie ar trebui să încerce tonuri de a curioase, cum ar fi nisipul, blonda grâului și nuc maro.
  • Pielea de măsline arată grozav cu brunuri bogate sau nuanțe de pământ. Tonurile cool ar trebui să încerce Auburn sau scorțișoară, în timp ce tonurile calde pot merge cu abanos maro și mocha.
  • Pentru pielea întunecată și tonuri cool, du-te pentru espresso și negru inky. Pentru pielea întunecată și tonuri calde, încercați maro maro, mahon sau caramelă.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea dvs. perfectă a părului Pasul 7
    3. Gândește-te la ochii tăi. Culoarea ochilor poate determina dacă o culoare de păr arată bine pe dvs. sau nu. Vrei ca ochii tăi să apară? Ochii verzi și albastri ar putea să arate grozav cu roșii, maro sau blondă, în timp ce ochii întunecați ar putea arăta grozav cu o culoare contrastantă.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea dvs. perfectă a părului Pasul 8
    4. Decideți dacă doriți să mergeți natural sau drastic. Măsura în care doriți să vă schimbați culoarea părului afectează alegerile dvs. Vrei să-ți păstrezi părul natural? Sau doriți să mergeți complet opus? Doriți să obțineți o culoare îndrăzneață, nefiresc? Decideți ce este mai bine pentru dvs. și pentru viața voastră.
  • Dacă doriți să mergeți natural, mergeți doar 2-3 nuanțe mai ușoare sau mai întunecate decât culoarea părului natural.
  • Alegeți o culoare Asta va arăta bine pe tine. Poate că ți-ai plăcut întotdeauna părul roșu, dar este potrivit pentru tine? Dacă vă place albastru, dar aveți piele caldă tonifiată, luați în considerare o altă culoare drastică, îndrăzneață.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea perfectă a părului Pasul 9
    5. Decideți dacă doriți să utilizați vopsele permanente, semi-permanente sau temporare. Dacă nu sunteți sigur de o culoare, încercați coloranți temporari. Coloranții permanenți și semi-permanenți sunt mai lungi dacă doriți o culoare care va rămâne în jur pentru o vreme.
  • Culoarea permanentă a părului nu se va spăla și vă va permite să mergeți mai ușor. Mergând mai ușoară probabil va necesita înălbitor. Este mai greu să inverseze vopseaua permanentă și va trebui să retușați rădăcinile pe măsură ce părul crește.
  • Culoarea părului semi-permanentă se estompează cu spălăriile. Este minunat pentru evidențierea, schimbarea tonurilor de culoare în păr, adăugând adâncime și acoperind gri. Nu poate ușura părul în mod semnificativ.
  • Culoarea temporară a părului spală în 25-30 de spălare. Este bine pentru a adăuga culori strălucitoare și vibrante la păr într-o culoare mai închisă sau mai strălucitoare. De asemenea, vă permite să vă schimbați tonul de păr. Nu vă pot ușura părul.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea dvs. perfectă a părului Pasul 10
    6. Nu faceți schimbări drastice emoționale. Înainte de a obține un makeover drastic, decideți de ce faceți acest lucru. Urmăriți o tendință? Ați avut recent o experiență traumatică, ca o moarte în familie sau o despărțire? Efectuarea alegerilor drastice bazate pe emoții nu este cea mai bună modalitate de a alege un stil.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea părului perfect Pasul 11
    7. Utilizați Internetul pentru a vă ajuta să găsiți culoarea potrivită pentru dvs.Multe site-uri web vă vor permite să puneți diferite coafuri pe o imagine pentru a vedea care vă arătați cel mai bine. Alții vă permit să vă introduceți părul și preferințele de stil pentru a determina culoarea potrivită pentru dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Părul de colorat
    1. Imagine intitulată Găsiți culoarea dvs. perfectă a părului Pasul 12
    1. Face un test de strângere. Clip o mică secțiune de păr de dedesubt unde nu se va observa. Culoare această firmă pentru a vedea cum vopseaua va duce la părul tău. Acest lucru vă va oferi un sentiment de a privi părul înainte de a vă face întregul cap -, eventual, ajutându-vă să evitați un dezastru.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea dvs. perfectă a părului Pasul 13
    2. Purtați o perucă. Dacă doriți să încercați o culoare de păr înainte de a comite, Purtați o perucă. Perucii vă pot oferi o idee bună despre ceea ce va arăta culoarea părului pe fața dvs. fără efecte secundare permanente. Asigurați-vă că încercați o perucă de înaltă calitate care vă oferă o idee corectă despre culoarea părului.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea dvs. perfectă a părului Pasul 14
    3. Merge la un salon. Aceasta este cea mai bună sugestie dacă muriți părul pentru prima dată sau faceți o schimbare drastică. Experții de păr vă pot oferi cea mai bună umbră și asigurați-vă că nu ajungeți cu dezastrele de păr.
  • Asigurați-vă că aduceți o fotografie a culorii particulare pe care doriți să o aveți dacă aveți un anumit în minte. Care asigură că există puțină confuzie. Termeni precum bruneta, roșu, și blonda nu sunt foarte descriptivi, ci să fie atenți la folosirea unor termeni, cum ar fi cenușă, miere, caramel și espresso, dacă nu știi ce înseamnă ei.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea părului perfect Pasul 15
    4. Încercați să evidențiați mai întâi. Evidențierea este o modalitate excelentă de a adăuga tonuri calde sau răcoroase la părul dvs. Dacă aveți tonuri calde, evidențiați-vă cu blonde de aur, dungi de cupru sau nuanțe de aur maro. Dacă aveți tonuri cool, evidențiate ar trebui să fie grâu, miere, taupe sau cenușă.
  • Lowlights sunt o altă modalitate de a adăuga culoarea părului dvs. dacă doriți o schimbare subtilă care are un impact asupra aspectului dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți culoarea dvs. perfectă a părului Pasul 16
    5. Amintiți-vă sprâncenele. Nu uitați de sprâncenele voastre când vă colorați părul. Dacă aveți părul întunecat și faceți blondă, luați în considerare moartea sprâncenelor. Modificările drastice, împreună cu sprâncenele pot arăta ciudate sau nefolositoare, deci părul în decizia dvs.
  • sfaturi

    Culoarea părului semi-permanentă este mare pentru a merge mai întunecată fără a fi deteriorate.
  • Realizați înainte de a vă culoarea că va dura ceva timp să crească înapoi și necesită întreținere pentru a păstra de la obținerea re-creștere neatractivă.
  • Doar pentru că o culoare de păr este în tonul tău, nu înseamnă exact că vă va potrivi cu siguranță perfect. Fiecare e diferit.
  • Dacă sunteți o persoană care nu poate menține întreținerea pe noua dvs. culoare a părului, schimbați-o doar câteva nuanțe, astfel încât nu va trebui să fie recolorată deoarece rădăcinile dvs. se amestecă în ea.
  • Ar trebui să mergeți întotdeauna la un salon când mergeți 2 + nuanțe diferite de culoarea parului curent.
  • Avertizări

    Starea și tăiați părul și evitați utilizarea căldurii pentru a continua daunele. Este distractiv să vă schimbați culoarea părului, dar poate fi foarte dăunătoare. Aveți grijă să o păstrați sănătoși.
  • Nu mergeți niciodată de la întuneric la blondă fără a merge la un salon. Ai putea ajunge la portocaliu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar