Cum să vă înălțați părul

Ați vrut mereu să vă înălțați părul? Bleach Hair blonda este la fel de edgy ca este plin de farmec - poate de aceea nu iese niciodată în stil. Din fericire, părul albit este o privire pe care o puteți crea acasă cu câteva consumabile de la un magazin de consumabile de frumusețe. Puteți utiliza metode bazate pe chimice pentru a vă înălța părul sau puteți utiliza un produs de uz casnic, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Puteți folosi chiar și produse naturale pe bază de alimente, cum ar fi sucul de lamaie pentru a obține o culoare de păr luminată.

Pași

Metoda 1 din 4:
Blocarea părului cu consumabile profesionale
  1. Imagine intitulată Bleach Pasul 1
1. Faceți cercetarea dvs. pentru a găsi cele mai bune produse pentru dvs. Găsiți câteva fotografii ale culorilor părului pe care doriți să le creați cu Bleach și mergeți online pentru a căuta ce culori sunt numite și ce produse funcționează cel mai bine pentru a le crea. De asemenea, luați în considerare culoarea părului în care începeți.
  • Luați în considerare căutarea la ceva de genul: "Ce produse de păr funcționează cel mai bine pentru albul negru?"Sau" Cum să slăbiți părul roșu platină blondă."
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 2
    2. Cumpărați consumabile de albire de la un magazin de consumabile de frumusețe. Pentru a vă înălța în mod corespunzător părul cu consumabile profesionale, va trebui să cumpărați o serie de produse. Fiecare dintre acestea este importantă și va fi crucială în diferite etape ale procesului de albire. Aceste produse includ:
  • Pulberea de înălbire: acest lucru vine în ambele pachete sau cadă.
  • Crème Developer: Alegeți acest produs în funcție de culoarea părului dvs. natural. Dacă părul dvs. este deja blond sau maro deschis, utilizați un dezvoltator de 10 sau 20 de volume (10V sau 20V). Dacă părul dvs. este maro închis sau negru, va trebui să utilizați dezvoltatorul de 20V și să-i acordați mai mult timp pentru a procesa. Discutați cu un grefier de vânzări pentru a obține opinia lor despre ceea ce ar trebui să cumpărați pentru părul dvs.
  • Mulți profesioniști utilizează 30V sau 40V, deoarece procesează mai repede. Să se abțină de la a face acest lucru singur acasă, deoarece poate provoca mai multe daune decât volumele mai mici.
  • Tonerii chiar și culoarea părului albită și neutralizați tonurile și alunecarea nedorită. Cumpărați acest lucru dacă mergeți mai mult la un aspect de platină. Unele tonere fac albul de păr, iar unii dau un efect argintiu.
  • Adăugați corectorul de aur roșu la pulberea de înălbire pentru a crește eficacitatea, astfel încât să nu trebuie să aliniați de două ori.
  • Puteți utiliza "șampon purpuriu" pentru a îndepărta brasul și tonurile galbene. Nu-l folosiți adesea sau vă poate pata părul purpuriu.
  • Cumpărați o perie de nuanță, un castron și o folie de plastic.
  • Cumpărați un pachet suplimentar de înălbitor și dezvoltator, astfel încât să aveți în plus, în cazul în care ați terminat Midstream. Unul păr al oamenilor va absorbi amestecul de înălbitor mai repede decât alții și având amestec suplimentar de înălbire la îndemână vă va economisi problemele de a ieși. Nu doriți să fiți la jumătatea părului și găsiți că nu aveți mai mult amestec de înălbitor.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul 3
    3. Începeți cu părul neprelucrat. Indiferent de metoda de albire pe care o utilizați, va face ca părul să devină mai uscat și mai fragil decât normal. Începând cu părul sănătos împiedică leziunile excesive din procesul de albire. Nu vopsiți sau în alt mod procesați părul timp de aproximativ o lună înainte de a vă planifica să o înălbiți. Utilizați produse blânde, cum ar fi șamponul și balsamul fabricat din toate ingredientele naturale, pentru a vă asigura că părul dvs. este cât mai sănătos posibil înainte de albire.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul 4
    4. Pre-condiționați părul cu un balsam adânc. Utilizați un balsam de adâncime pe zi sau două înainte de a vă înălța părul pentru a ajuta la construirea umidității în părul vostru. Există multe tipuri de climatizoare adânci, de la mai puțin costisitoare ($ 5- $ 8) până la cele mai scumpe ($ 30 +) cumpărate de magazin, la cele mai naturale, DIY. Există rețete pentru a face propriul dvs. condiționer adânc, care utilizează de obicei alimente ca bază. Căutare online pentru "Rețete de condiționare profundă" pentru sugestii care utilizează banane, avocado, maioneză, iaurt, ouă, ulei de nucă de cocos sau alte alimente. Acest pas va ajuta la minimizarea încheierii cu părul extrem de uscat și fragil după ce l-ați înălbit prin creșterea umidității și elasticității părului.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul 5
    5. Testați reacții alergice. Acest pas pare a fi consumator de timp, mai ales atunci când doriți să începeți să vă înălțați părul. Dar este un pas important care vă va salva o erupție gravă de piele (sau mai rău) dacă se întâmplă să fiți alergic la înălbitor sau la oricare dintre celelalte ingrediente. Pentru a face un test de alergii de patch-uri, aplicați un dab de soluție de înălbire pe un patch de piele în spatele urechii. Lăsați înălbitorul timp de 24-48 de ore și verificați orice reacție alergică, cum ar fi o erupție cutanată, mâncărime sau ardere pe acel loc. Dacă aveți o reacție alergică, oricât de ușoară, ar trebui să încercați o metodă diferită pentru albirea părului.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 6
    6. Amestecați înălbitorul. Citiți instrucțiunile care au venit cu pulberea de înălbire pentru a afla exact cât de mult de utilizat. De obicei, amestecați o singură parte cu două părți toner, dar instrucțiunile vă vor da măsurători precise. Amestecați-le într-un castron vechi cu o lingură veche sau o spatulă pe care nu o veți pune înapoi în bucătărie. Amestecul va fi albastru sau alb albastru.
  • Adăugați Corrector de culori roșu de aur Dacă vă veți uita la un aspect mai plat. Acordați o atenție deosebită instrucțiunilor de pe etichetă pentru a vă asigura că măsurătorile și proporțiile dvs. sunt exacte.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 7
    7. Acoperiți pielea și îmbrăcămintea. Peroxidul poate pata îmbrăcămintea și poate fi iritant pentru piele, deci aveți grijă să vă acoperiți în mod corespunzător. Purtați mănuși și acoperiți-vă hainele cu un prosop vechi. Aplicați o cantitate mică de jeleu de petrol de-a lungul părului dvs. și gât pentru a vă proteja pielea.
  • Nu aplicați niciodată Bleach fără mănuși - substanțele chimice vă pot arde pielea.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul 8
    8. Face un test de strângere. Adunați o mică bucată de păr de la gâtul gâtului. Spray peroxidul pe această componentă, începând cu rădăcinile și lucrează spre capete. Lăsați-o în aproximativ 20-30 de minute. Clătiți peroxidul și verificați culoarea împotriva unui prosop alb. Acest lucru vă va permite să verificați dacă vă place culoarea înainte de a vă dus în întregul cap în peroxid. De asemenea, vă va ajuta să măsurați cât timp să plecați în peroxid.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul 9
    9. Utilizați clipuri de păr pentru a vă înscrie părul. Împărțiți părul în câteva secțiuni și răsuciți secțiunile în sus. Clip aceste secțiuni în clipuri de păr ușor detașabile - este cel mai bine să utilizați clipuri de păr pe care le puteți pune și să scoateți cu o singură mână, mai ales după ce începeți procesul de albire. Nu clipiți prima secțiune pe care intenționați să o înălbiți.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 10
    10. Aplicați înălbitorul părului. Asigurați-vă că părul dvs. este complet uscat înainte de a începe. Utilizați peria de nuanță pentru a aplica înălbitorul. Păstrați părul care nu a fost albit separat de părul care a fost albită, astfel încât să puteți urmări unde vă aflați. Utilizați cleme sau pătrate de folie pentru a separa secțiunile părului.
  • În funcție de stilul pe care îl faceți, puteți utiliza Folosiți peria de nuanță pentru a aplica înălbitorul în moduri diferite, inclusiv: rădăcini la sfaturi, sfaturi pentru rădăcini etc.
  • Nu frecați înălbitorul în cap, deoarece substanțele chimice vă pot arde scalpul.
  • Pentru a obține evidențierea calității salonului, separați secțiunile mici ale părului dvs., care sunt mai mici decât un centimetru. Plasați pătrate de folie sub aceste secțiuni pentru a vă proteja restul părului de la primirea oricăror spray de peroxid. Spray aceste secțiuni și le înfășurați în foi de folie pentru a le menține să atingă restul părului în timp ce lăsați peroxidul să stea în păr. Evidențierea părului dvs. este probabil cea mai ușoară de a face cu un prieten care vă ajută.
  • Poate fi o idee bună să aplicați Bleach în partea frontală a părului, lăsați-o să proceseze și să se clătească, înainte de a face Înapoi în secțiunea. Punerea amestecului de înălbitor peste capul dvs. are nevoie de timp și este posibil să nu aveți suficient timp pentru a termina secțiunea din spate înainte ca secțiunea frontală să fie clătită.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 11
    11. Verificați culoarea părului la fiecare câteva minute. Acoperiți părul cu folie de plastic. Lăsați Bleach să înceapă să lucreze la părul tău. Cu cât îl lăsați mai mult, cu atât mai ușor va fi părul tău. Continuați să verificați o catenă de păr la fiecare 10 minute până când sunteți mulțumit de culoarea părului. Nu lăsați înălbitorul în părul dvs. pentru mai mult de 45 de minute totale.
  • Mai mulți factori, inclusiv volumul dezvoltatorului dvs. și întunericul părului dvs., influențează cât timp va dura pentru ca înălbitorul să vă ridice culoarea părului la ușurința dorită.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 12
    12. Clătiți înălbitorul și spălați-vă părul. Clătiți tot înălbitorul cu apă rece. Apoi utilizați șamponul special pentru părul albit. Uscați părul și verificați culoarea. Dacă vă place culoarea, vă puteți opri acolo. Stilul părului în mod normal.
  • Fiți conștienți de diferitele nuanțe pe care o va oferi o lucrare de înălbire, în funcție de culoarea părului. Părul maro închis va ușura la castanul de castan, dar prea mult peroxid poate duce la o culoare portocalie-maro. Maro mijlociu se va întoarce la lumina brun-maro deschis va transforma părul blond întunecat - părul roșu va deveni portocaliu, și cu suficientă albire, va deveni blondă de căpșuni - blondă întunecată va transforma blonda ușoară.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 13
    13. Decideți dacă trebuie să utilizați toner. Unii oameni vor trebui să-și toneze părul pentru a obține o culoare blondă albă frumoasă sau chiar și la unele dintre imperfecțiunile culorilor pe care părul le are după înălbire. Acest lucru nu poate funcționa pentru toată lumea, totuși, poate duce la părul alb-gri, încât să nu vă place. Scena pentru adăugarea de toner vine după ce ați albit complet părul și nu veți încerca să vă înălțați părul mai departe. Ar fi trebuit, de asemenea, deja spălate și uscate părul astfel încât să puteți evalua culoarea pe care părul dvs. a devenit.
  • Tonerul poate ajuta la rezolvarea oricăror tonuri portocalii nedorite în rădăcinile dvs.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 14
    14. Amestecați tonerul. Utilizați un castron vechi de amestecare și o spatulă veche și puneți-o în tonerul de piese corecte, dezvoltatorul și corectorul de aur roșu. Asigurați-vă că verificați instrucțiunile de pe casetă pentru a obține proporțiile și măsurătorile corecte.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 15
    15. Aplicați tonerul părului. Uscați părul cel puțin puțin cu un prosop. Utilizați o perie de tinare curată pentru a aplica toner la păr în secțiuni, folosind clipuri sau bucăți de folie de tablă pentru a separa secțiuni care au toner pe ele de la cele care încă mai au nevoie de o aplicație. Aplicarea tonerului nu este la fel de sensibilă la timp ca etapa de aplicare a albăstării, astfel încât să puteți lua timp mai mult acum.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 16
    16. Lăsați tonerul în păr timp de aproximativ 30 de minute. Aceasta variază în funcție de produsul pe care îl utilizați, dar 30 de minute se referă la normă. Așteptați până când tonerul devine un violet închis în părul vostru. Verificați-vă părul după aproximativ 15 minute pentru a vedea cum arată că ștergeți o parte din tonerul purpuriu. Continuați să verificați la fiecare 10 minute până când ați ajuns la culoarea dorită.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul tău Pasul 17
    17. Clătiți tonerul. Clătiți-vă părul sub apă rece până când toate urmele de toner au dispărut. Apa rece este mai bună decât apa caldă, deoarece oprește procesul de dezvoltare, care va opri substanțele chimice să elimine mai multă culoare din părul tău.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 18
    18. Spălați-vă părul cu șamponul purpuriu. Șamponul purpuriu este un tip de șampon de tonifiere care este utilizat pentru a ajuta la distribuirea pigmentului purpuriu pentru a contracara nuanțele din părul tău. Prin adăugarea unui pic de pigment purpuriu în părul dvs., neutralizați unele dintre roșii și galben în părul albit, aducând niște nuanțe albastre și făcând părul o culoare ușor mai rece. Clătiți părul în apă fierbinte, astfel încât arborii de păr să se deschidă și sunt gata să absoarbă mai mult din nuanța purpurie. Aplicați șamponul liberal la părul dvs., lăsați-l să stea până la 5 minute, apoi clătiți cu apă rece. Apa rece va etanșa arborii de păr și va ajuta la păstrarea tonurilor purpurii în păr. Asigurați-vă că clătiți complet, totuși, deoarece va pata prosoapele și poate să vă lasați părul o culoare lavandă dacă aveți păr alb blond.
  • Există mai multe mărci și prețuri diferite pentru acestea, de la Clairol Professional Shimmer Lights Shampoo pentru aproximativ 10 dolari pe sticlă pentru a uni șamponul de tonifiere blonda pentru aproximativ 30 de dolari. Cel mai bun pariu este de a achiziționa acest tip de șampon la un magazin de consumabile de frumusețe. Discutați cu un grefier de vânzări pentru sfaturi despre cel mai bun șampon pentru părul dvs.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 19
    19. Ai grijă de părul tău. Părul dvs. va fi fragil și uscat după acest tratament și va avea nevoie de o condiție profundă pentru a restabili unele umiditate și elasticitate. Utilizați un balsam de adâncime (magazin cumpărat sau natural) cel puțin o dată pe săptămână, lăsându-l în păr timp de 20-30 de minute și apoi clătiți-o afară. Rezultatele pot fi îmbunătățite prin încălzirea părului cu un uscător de păr, în timp ce balsamul adânc este în vigoare. Dacă ați făcut propriul dvs. condiționer adânc cu alimente, verificați pentru a vă asigura că nu a fost rău. Dacă a fost amestecat pentru mai mult de câteva zile (sau o săptămână dacă este păstrat în frigider), aruncați-l și amestecați un lot nou.
  • Metoda 2 din 4:
    Părul de albire cu peroxid
    1. Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 20
    1. Cumpărați peroxid de hidrogen. Peroxidul de hidrogen este un compus chimic care servește multor uzine de uz casnic, de la tăieturi de curățare la dezinfectarea blaturilor la îndepărtarea petelor. De asemenea, poate fi folosit pentru a vă înălța părul. Peroxidul de hidrogen este disponibil imediat la magazinele de produse alimentare sau de droguri, costând doar câteva dolari pentru o sticlă de 32 uncii (910 g). Asigurați-vă că rezistența peroxidului nu este mai mare de 3% prin verificarea dublă a etichetei sticlei de ingrediente active. O soluție mai puternică decât aceasta poate să vă deterioreze grav părul.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 21
    2. Începeți cu părul neprelucrat. Indiferent de metoda de albire pe care o utilizați, va face ca părul să devină mai uscat și mai fragil decât normal. Începând cu părul sănătos împiedică leziunile excesive din procesul de albire. Nu vopsiți sau în alt mod procesați părul timp de aproximativ o lună înainte de a vă planifica să o înălbiți. Utilizați produse blânde, cum ar fi șamponul și balsamul fabricat din toate ingredientele naturale, pentru a vă asigura că părul dvs. este cât mai sănătos posibil înainte de albire.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasului 22
    3. Pre-condiționați părul cu un balsam adânc. Utilizați un balsam de adâncime pe zi sau două înainte de a vă înălța părul pentru a ajuta la construirea umidității în părul vostru. Există multe tipuri de climatizoare adânci, de la mai puțin costisitoare ($ 5- $ 8) până la cele mai scumpe ($ 30 +) cumpărate de magazin, la cele mai naturale, DIY. Există rețete pentru a face propriul dvs. condiționer adânc, care utilizează de obicei alimente ca bază. Căutare online pentru "Rețete de condiționare profundă" pentru sugestii care utilizează banane, avocado, maioneză, iaurt, ouă, ulei de nucă de cocos sau alte alimente. Acest pas va ajuta la minimizarea încheierii cu părul extrem de uscat și fragil după ce l-ați înălbit prin creșterea umidității și elasticității părului.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 23
    4. Testați reacții alergice. Acest pas pare a fi consumator de timp, mai ales atunci când doriți să începeți să vă înălțați părul. Dar este un pas important care vă va salva o erupție gravă de piele (sau mai rău) dacă se întâmplă să fiți alergic la înălbitor sau la oricare dintre celelalte ingrediente. Pentru a face un test de alergii de patch-uri, aplicați un dab de înălbitor pe un patch de piele în spatele urechii. Lăsați înălbitorul timp de 24-48 de ore și verificați orice reacție alergică, cum ar fi o erupție cutanată, mâncărime sau ardere pe acel loc. Dacă aveți o reacție alergică, oricât de ușoară, ar trebui să fie o metodă diferită pentru albirea părului.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 24
    5. Se toarnă peroxidul într-o sticlă de pulverizare. Utilizați o sticlă de pulverizare curată sau una reciclată care a fost spălată și uscată temeinic. Acest lucru vă va ajuta să vă îndreptați spray-ul mai uniform și mai precis atunci când îl aplicați părului. Strângeți niște bile de bumbac pentru a ajuta într-o aplicație mai precisă. Faceți câteva squirturi de testare pentru a vă asigura că sticla de pulverizare funcționează corect.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 25
    6. Acoperiți pielea și îmbrăcămintea. Peroxidul poate pata îmbrăcămintea și poate fi iritant pentru piele, deci aveți grijă să vă acoperiți în mod corespunzător. Purtați mănuși și acoperiți-vă hainele cu un prosop vechi. Aplicați o cantitate mică de jeleu de petrol de-a lungul părului dvs. și gât pentru a vă proteja pielea.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul 26
    7. Îndepărtați-vă părul și fixați-l în secțiuni. Umeziți părul cu apă călduță și se usucă cu un prosop. Lăsați-l să se usuce la câteva minute până când este încă umed, dar nu picură umed. Utilizați clipuri de păr pentru a vă înscrie părul. Împărțiți părul în câteva secțiuni și răsuciți secțiunile în sus. Clip aceste secțiuni în clipuri de păr ușor detașabile - este cel mai bine să utilizați clipuri de păr pe care le puteți pune și să scoateți cu o singură mână, mai ales după ce începeți procesul de albire. Nu clipiți prima secțiune pe care intenționați să o înălbiți.
  • De asemenea, puteți aplica ulei de cocos topit la părul înainte de albirea pentru a vă proteja părul. Pentru a topi uleiul de nucă de cocos, puneți borcanul sigilat în apă fierbinte. Acest lucru va lichefia petrolul. Turnați uleiul peste tot capul și frecați-l în păr. Înfășurați părul într-un capac din plastic și lăsați uleiul să se înmoaie în părul dvs. timp de câteva ore (peste noapte este cel mai bun). Nu clătiți părul înainte de a aplica înălbitorul.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 27
    8. Face un test de strângere. Adunați o mică bucată de păr de la gâtul gâtului. Spray peroxidul pe această componentă, începând cu rădăcinile și lucrează spre capete. Lăsați-o în aproximativ 20-30 de minute. Clătiți peroxidul și verificați culoarea împotriva unui prosop alb. Acest lucru vă va permite să verificați dacă vă place culoarea înainte de a vă dus în întregul cap în peroxid. De asemenea, vă va ajuta să măsurați cât timp să plecați în peroxid.
  • Fiți conștienți de diferitele nuanțe pe care o va oferi o lucrare de înălbire, în funcție de culoarea părului. Părul maro închis va ușura la castanul de castan, dar prea mult peroxid poate duce la o culoare portocalie-maro. Maro mijlociu se va întoarce la lumina brun-maro deschis va transforma părul blond întunecat - părul roșu va deveni portocaliu, și cu suficientă albire, va deveni blondă de căpșuni - blondă întunecată va transforma blonda ușoară.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul 28
    9. Spray părul cu peroxid. Umezi prima secțiune a părului tău prin pulverizarea cu peroxid din sticla de pulverizare. Asigurați-vă că îl pulverizați din toate părțile. Soluția mai mare peroxid pe care o utilizați pe părul dvs., cu atât mai ușor părul tău va primi. Aveți grijă să pulverizați doar direct pe părul dvs., nu scalpul dvs. - peroxidul vă poate irita pielea. Mergeți încet, acordând o atenție deosebită modul în care părul dvs. reacționează la peroxidul pe măsură ce progresați.
  • Când prima secțiune este umedă, deconectați o a doua secțiune și pulverizați-o cu peroxid. Repetați până când toate părul dvs. a fost tratat.
  • Dacă doriți să evidențiați câteva fire de păr, mai degrabă decât să vă pulverizați întregul cap, să faceți o minge de bumbac în peroxid și să o frecați pe firele pe care doriți să le mori.
  • Pentru a înălbi dungi în părul tău, separați bucățile pe care doriți să le înălbiți. Puneți pătrate de folie sub aceste bucăți pentru a vă proteja restul părului de la primirea oricăror spray de peroxid. Spray aceste bucăți și le înfășurați în foi de folie pentru a le menține să atingă restul părului în timp ce lăsați peroxidul să stea în părul tău. Strălucirea părului este probabil cea mai ușoară de a face cu un prieten care vă ajută.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 29
    10. Lăsați peroxidul să stea timp de aproximativ 30 de minute. Cu cât lăsați mai mult peroxidul, cu atât părul tău va deveni mai luminos. Aveți grijă să nu lăsați peroxidul să stea în părul dvs. mai mult de 45 de minute. Dacă peroxidul începe iritant scalpul, spălați-l imediat.
  • Folosind un uscător de păr pe păr sau un alt încălzitor în timpul acestui proces poate accelera timpul necesar pentru a ajunge la culoarea dorită. Chiar dacă uscătorul de păr va accelera procesul, fiți conștienți de faptul că căldura vă poate deteriora părul și poate provoca daune părului. Acest lucru nu este necesar, totuși, și dacă nu sunteți sigur cum reacționează părul dvs. la peroxid, trebuie să săriți la acest pas de încălzire.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 30
    11. Clătiți peroxidul. Utilizați apă rece pentru a îndepărta toate urmele de peroxid din păr, apoi utilizați un balsam profund pentru a-și restabili umiditatea. Permiteți părului să se usuce, apoi stilul ca de obicei.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul 31
    12. Revizuiți procesul de albire într-o săptămână. Dacă această primă rundă nu ți-a lăsat culoarea pe care o urmărește, poți să-ți alunece părul cu peroxid din nou. Este recomandabil să așteptați o săptămână între tratamente, totuși, pentru a vă da părului pentru a vă recupera. Procesul de albire este foarte dăunător părului și dacă vă înălbiți părul de două sau mai multe ori într-o singură zi (sau chiar într-o săptămână), riscați să vă provocați deteriorarea gravă a părului (adică, părul dvs. ar putea chiar să cadă).
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 32
    13. Ai grijă de părul tău. Părul dvs. va fi fragil și uscat după acest tratament și va avea nevoie de o condiție profundă pentru a restabili unele umiditate și elasticitate. Utilizați un balsam de adâncime (magazin cumpărat sau natural) cel puțin o dată pe săptămână, lăsându-l în păr timp de 20-30 de minute și apoi clătiți-o afară. Rezultatele pot fi îmbunătățite prin încălzirea părului cu un uscător de păr, în timp ce balsamul adânc este în vigoare. Dacă ați făcut propriul dvs. condiționer adânc cu alimente, verificați pentru a vă asigura că nu a fost rău. Dacă a fost amestecat pentru mai mult de câteva zile (sau o săptămână dacă este păstrat în frigider), aruncați-l și amestecați un lot nou.
  • Metoda 3 din 4:
    Vizitarea unui stilist de păr sau colorist
    1. Imagine intitulată Bleach Pasul 33
    1. Au o consultare cu un hairist de încredere sau colorist. Majoritatea coafurilor sunt instruiți în modul de înălbire în mod corespunzător, dar unii pot fi mai calificați la el decât alții. Programați o scurtă consultare cu coafura dvs., astfel încât să puteți strategiza cum ați putea dori să vă înălțați părul. Întrebați-vă coafura cât de des au umplut părul, cum au manipulat diferite tipuri de păr, etc. De asemenea, cereți recomandările lor despre cum să vă ocupați de părul dvs. și cum credeți că părul dvs. va reacționa la procesul de albire.
    • De asemenea, trebuie să întrebați dacă părul este suficient de sănătos pentru a înălbi. Unele coloriști nu vor înălța părul care a fost deja tratat de culoare, deoarece este un proces atât de dăunător.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 34
    2. Decideți asupra unei căi de păr albite. Părul albit încă mai are varietate în termeni de nuanțe. Puteți alege părul alb, blond alb, platină blondă sau câteva alte nuanțe. Aduceți o imagine a cuiva cu aceeași nuanță de păr pe care doriți. Acest lucru vă va ajuta pe coafura voastră să vă aducă cea mai bună abordare a înălțării părului.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul 35
    3. Fiți pregătiți să petreceți timp în scaun. Procesul de albire este un proces lent și nu se întâmplă instantaneu. Hairstylistul are nevoie de timp pentru a vă spăla părul, amestecați soluția de înălbire și aplicați-o în păr. Trebuie să stea în părul tău pentru o vreme (30 de minute sau cam asa ceva). Apoi hairstylistul trebuie să-l spele și să-ți usuce părul.
  • Este posibil să trebuiască să programați oa doua sesiune cu coafura dvs. dacă aveți păr foarte întunecat și doriți să mergeți blond alb.
  • Hairstylistul dvs. este, de asemenea, calificat la înălbirea de albire în părul tău. Este, de asemenea, mult mai ușor pentru o altă persoană să facă acest proces, mai degrabă decât să încerce să o facă singur. Ele vă pot vedea capul de sus și pot aplica soluție de albire uniform peste cap.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 36
    4. Ai grijă de părul tău. Părul dvs. va fi fragil și uscat după acest tratament și va avea nevoie de o condiție profundă pentru a restabili unele umiditate și elasticitate. Utilizați un balsam de adâncime (magazin cumpărat sau natural) cel puțin o dată pe săptămână, lăsându-l în păr timp de 20-30 de minute și apoi clătiți-o afară. Rezultatele pot fi îmbunătățite prin încălzirea părului cu un uscător de păr, în timp ce balsamul adânc este în vigoare. Dacă ați făcut propriul dvs. condiționat profund cu produse alimentare, verificați pentru a vă asigura că nu a fost rău. Dacă a fost amestecat pentru mai mult de câteva zile (sau o săptămână dacă este păstrat în frigider), aruncați-l și amestecați un lot nou.
  • Metoda 4 din 4:
    Părul de albire cu suc de lămâie
    1. Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 37
    1. Începeți cu părul neprelucrat. Indiferent de metoda de albire pe care o utilizați, va face ca părul să devină mai uscat și mai fragil decât normal. Începând cu părul sănătos împiedică leziunile excesive din procesul de albire. Nu vopsiți sau în alt mod procesați părul timp de aproximativ o lună înainte de a vă planifica să o înălbiți. Utilizați produse blânde, cum ar fi șamponul și balsamul fabricat din toate ingredientele naturale, pentru a vă asigura că părul dvs. este cât mai sănătos posibil înainte de albire.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 38
    2. Pre-condiționați părul cu un balsam adânc. Utilizați un balsam de adâncime pe zi sau două înainte de a vă înălța părul pentru a ajuta la construirea umidității în părul vostru. Există multe tipuri de climatizoare adânci, de la mai puțin costisitoare ($ 5- $ 8) până la cele mai scumpe ($ 30 +) cumpărate de magazin, la cele mai naturale, DIY. Există rețete pentru a face propriul dvs. condiționer adânc, care utilizează de obicei alimente ca bază. Căutare online pentru "Rețete de condiționare profundă" pentru sugestii care utilizează banane, avocado, maioneză, iaurt, ouă, ulei de nucă de cocos sau alte alimente. Acest pas va ajuta la minimizarea încheierii cu părul extrem de uscat și fragil după ce l-ați înălbit prin creșterea umidității și elasticității părului.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul Pasul 39
    3. Suc mai multe lămâi. În funcție de cât timp este părul tău și cât de mult vrei să albi, vei avea nevoie de suc de 2 până la 5 lămâi. Tăiați lămâul în jumătate și folosiți un juicer sau mâinile pentru a stoarce sucul într-un castron. Treceți semințele când ați terminat sucul.
  • Nu folosiți suc de lămâie care vine într-o sticlă. Acesta conține conservanți care vă pot deteriora părul.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. de păr 40
    4. Diluați sucul de lamaie. Turnarea sucului de lămâie completă pe părul dvs. poate să-l uscați cu adevărat, deci este important să diluați sucul cu apă. Adăugați o cantitate de apă la castron egal cu cantitatea de suc de lămâie.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 41
    5. Se toarnă soluția într-o sticlă de pulverizare. Cel mai bine este să utilizați o nouă sticlă de pulverizare, care poate fi achiziționată la majoritatea magazinelor de droguri, dar puteți, de asemenea, să vă reciclați unul pe care îl aveți deja acasă. Dacă utilizați o sticlă de pulverizare reciclată, asigurați-vă că este complet curată. Spălați-l cu săpun și apă înainte de ao umple cu soluția de suc de lămâie. Agitați bine soluția de suc de lămâie și faceți câteva squirturi de testare pentru a vă asigura că sticla de pulverizare funcționează corect.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul părului 42
    6. Pulverizați-vă părul cu soluție de suc de lămâie. Spray zona pe care doriți să o înălbiți liberal cu soluția de suc de lămâie, asigurându-vă că zona este complet umedă. Spray mai multă suc de lămâie în zonele pe care doriți să o ușurați cel mai mult. Mai mult suc de lămâie pe care îl folosiți, mai ușor pe care îl va primi.
  • Dacă doriți să evidențiați câteva fire de păr, în loc să aliniați-o peste tot, utilizați o minge de bumbac pentru a frecați soluția de suc de lămâie pe părțile pe care doriți să le înălbiți.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul părului 43
    7. Stați afară în soare strălucitoare. Soarele va reacționa cu sucul de lămâie și va provoca ușurarea părului. Așteptați ca toată soluția de suc de lămâie să se usuce complet în părul dvs. timp de aproximativ 30 de minute. Asigurați-vă că vă acoperiți cu protecție solară și îmbrăcăminte pentru a vă proteja de razele soarelui când vă înălbiți părul. Amintiți-vă că acest proces vă poate usca părul. Așezat la soare pentru o lungă perioadă de timp vă va ajuta părul să devină mai ușor, dar va provoca, de asemenea, unele daune.
  • Imagine intitulată Bleach Pasul dvs. Pasul 44
    8. Spala-ti parul. După uscarea soluției de suc de lămâie, spălați-o cu șampon și apoi condiționați părul cu un balsam bun de hidratare. Stilul său ca de obicei.
  • Odată ce părul este uscat, aruncați o privire la culoare. Dacă doriți ca acesta să fie chiar mai ușor, repetați procesul din nou în câteva zile. Nu vă înălțați părul cu suc de lămâie mai des decât o dată la două sau trei săptămâni.
  • sfaturi

    Scoateți părul tăiat după ce l-ați înălțat pentru a scăpa de toate capetele uscate, ceea ce vă va face părul să pară mai sănătos.
  • Dacă vă plac metodele naturale de albire a părului mai bine decât metodele chimice bazate pe produse chimice, încercați să vă înălțați părul folosind alte consumabile de uz casnic, cum ar fi miere, ulei de măsline și ceai de mușețel.
  • Du-te în afara multor. Soarele vă oferă lucruri naturale destul de mari și este mai ușor să reparați daunele decât cele cu substanțe chimice.
  • Avertizări

    Rețineți că tenul și colorarea dvs. vor apărea diferit odată ce ați umplut părul albit. Unele dintre machiaj sau haine pe care le purtați nu vor mai arăta foarte bine. Imperfecțiunile pielii tind să fie mai vizibile atunci când aveți părul albit.
  • Atât peroxidul de hidrogen, cât și Bleach pot provoca deteriorarea părului.
  • Nu vă înălțați părul dacă sunteți balding, folosind Rogaine sau un alt produs de creștere a părului sau dacă nu doriți să riscați pierderea oricărui păr.Dacă vă înălțați corect părul, nu trebuie să vă pierdeți părul, dar este încă o posibilitate de la distanță. Dacă nu știți cum va reacționa părul dvs. la procesul de albire, este foarte recomandat să vizitați un salon de păr și să-l înlocuiți profesional.
  • Unii medici recomandă femeilor însărcinate și care alăptează să evite utilizarea coloranților chimici de păr. Cantitățile mici de substanțe chimice sunt absorbite în piele, care pot trece de-a lungul fătului sau la laptele matern. Cantitatea de substanțe chimice este suficient de mică încât riscul de a trece de la mamă la copil este scăzut. Dacă sunteți preocupat de acest lucru, puteți verifica cu medicul dumneavoastră sau utilizați în loc de coloranți de păr natural.
  • Nu încercați să vă înălțați genele sau sprâncenele. Bleachia poate intra cu ușurință în ochii tăi și poate provoca iritație severă sau chiar orbire. Ar trebui să vă consultați coafura sau un estetician pentru a finaliza această procedură în mod corespunzător și în siguranță.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar