Cum să curbați o perucă

Vrei să-ți spui peruca cu bucle, dar ți-e frică să o deteriorezi. Nu te teme. Puteți folosi role de burete, un fier curling, tije de diblu sau un fier de îndreptare cu știfturi pentru a-l curba. Cu tratamentul adecvat, peruca ta va fi plină de bucle bouncy.

Pași

Metoda 1 din 4:
Curling o perucă cu role de burete
  1. Imagine intitulată curl un pas cu pas 1
1. Periați peruca pentru a elimina toate tanglele înainte de ao curlina. Cel mai bine este să utilizați o perie de perie, care este concepută pentru a elimina tangurile de la peruci. Deplasați peria peruca prin peruca, pornind la capătul inferior al firmelor și mutați lungimea părului pe măsură ce vă periați.
  • Dacă nu aveți o perie de perie, utilizați un pieptene de dinți largi, care va dentganiza părul mai ușor decât o perie de păr sau un pieptene cu dinți setați mai aproape.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 2
    2. Creați secțiuni de păr folosind clipuri. Trageți tot părul perucului în partea de sus a capului manechinului. Lăsați un strat de păr ca o secțiune de jos pentru a începe curlingul. Prin curling un strat de păr la un moment dat, veți face o slujbă amănunțită.
  • Imagine intitulată curl un pas 3
    3. Înfășurați o mică parte a părului în jurul unei cilindri la un moment dat. Secțiunea nu ar trebui să fie mai mare de 2 inci (5.1 cm). Rolați-l până la rădăcină, păstrând părul cât mai bine posibil. Îndepărtați cilindrul în poziție utilizând zăvorul rolei. Continuați acest lucru pentru fiecare secțiune de păr în acea pistă de bază a părului până când totul se rostogolește.
  • Păstrați buclele cât mai bine posibil, astfel încât să obțineți un aspect curat curat atunci când o dezlegeți.
  • Dacă rola nu rămâne în poziție, re-rolă părul mai strâns.
  • Repetați cu restul părului secționat, până când este asigurat în Curlers.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 4
    4. Aplicați căldură la rolele cu un uscător de suflare, dacă peruca dvs. este părul natural. Rotiți setarea de căldură pe fluxul cald și de aer pe mare. Țineți uscătorul de suflare pe fiecare rolă pentru cel mult 60 de secunde.
  • Dacă folosiți prea multă căldură, buclele vor arăta murdar cu fire de păr rătăcite lipind.
  • Dacă peruca dvs. este făcută din păr sintetic, NU FACE Aplicați căldura la ea. Căldura se va topi părul sintetic, distrugând peruca.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 5
    5. Scoateți rolele din peruca. Depășiți ușor fiecare rolă, mai degrabă decât să le trageți din păr. Împingeți-le conferați cu pântetele mai frumoase. Rulați degetele prin buclele pentru un aspect mai natural.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind un fier curling
    1. Imagine intitulată curl un pas cu pas 6
    1. Puneți peruca pe cap sau un cap de manechin. Puteți să vă încurcați peruca în timp ce este în loc de pe cap, dacă vă place. Acest lucru vă permite să creați exact stilul pe care îl doriți. Cu toate acestea, ar fi mai ușor să vă încurcați peruca pe un cap de manechin, mai ales când vă stiați spatele.
  • Imagine intitulată curl un pas wig 7
    2. Se încălzește fier curling. O setare bună de căldură pentru a începe cu un fier curling este de 180 ° F (82 ° C), deoarece este destul de scăzută în cazul în care nu va provoca daune, dar încă se înclină părul. Faceți un test de căldură pe un mic patch al peruca la baza gâtului sau a unui strat sub strat, deoarece acesta este un loc discret în care nimeni nu va observa nici un prejudiciu. Evitați părul care merge în jurul feței sau dintr-un strat superior. Dacă fierul curling este prea cald, peruca va fi fie frizzată, fie se va topi.
  • Citiți eticheta a tuturor perucilor sau părului sintetic pentru a vedea dacă poate tolera căldura.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 8
    3. Pieptene pe peruca, deci este liberă de încurcări. Este mult mai ușor să vă încurcați părul când este gratuit. Pentru ao peria, utilizați o perie de perie sau pieptene de dinți largi, care va detaja părul mult mai ușor decât o perie de păr sau un pieptene cu dinți mai apropiați. Deplasați peria de perie sau pieptene prin peruca pornind la capătul inferior al firmelor și deplasați lungimea părului în timp ce pieptene.
  • De asemenea, puteți să vă înmuiați peruca într-un castron de apă rece și 1TSP (4.9 ml) de șampon pentru ao detașa. Această alternativă poate curăța, de asemenea, fibrele sintetice.
  • Nu vă întindeți, trageți sau frecați peruca împotriva ei în sine, deoarece acest lucru se poate încurca mai departe. Doar o plimbare în jurul castronului. Când goliți castronul, reumpleți-l cu apă rece și balsam și repetați procesul de rotire.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 9
    4. Secțiunea de pe părul peruca folosind uniform un pieptene de coada de ras. Cu pieptenele de coada de șobolan, deplasați o bătătură și clipiți toate părul secționat în partea superioară a capului. Utilizați cleme mari pentru a opri părul până când aveți un strat de păr pentru a începe curbarea.
  • Secțiunile mai mari vă vor oferi bucle mai mari, looser, iar secțiunile mai mici de păr vor face intelete mai stricte.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 10
    5. Începeți curlarea stratului inferior al părului. Înfășurați o mică parte a părului din acest strat în jurul fierului curling și țineți apăsat câteva secunde.Fixați buclele în sus pentru a permite căldurii să seteze fibrele într-o formă curbată. uite.
  • Pe măsură ce creați buclele PIN-urilor, aplicați spray de păr astfel încât curl își păstrează forma.
  • Unele iroane de curling necesită să înfășurați secțiunea de păr pornind de sus sau de jos a părului, în funcție de faptul că utilizați o baghetă curling sau un fier curling cu clești.
  • Wands vin cu o mănușă de protecție pentru mâna ta, pentru că trebuie să țineți părul în poziție pe el.
  • Fierblele de curling cu cleștele vor ține părul în vigoare odată ce acesta este fixat în mânerul metalic al fierului.
  • Imagine intitulată curl un pas wig 11
    6. Lăsați buclele fixate de cap pentru un minut. Căldura se va seta și se răcește în buclele de știft pentru a ține stilul. Dacă buclele sunt răcite când le simțiți cu mâna, le dezinfectați și periați acel strat de păr pentru a crea un aspect natural curly.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 12
    7. Deplasați-vă pe următoarea secțiune a părului. Desfaceți următoarea secțiune și începeți curlingul la fel ca și cu primele. Fixați buclele în timp ce mergeți, astfel încât căldura se răcește pentru peruca să țină buclele.
  • Pentru a obține un efect mai natural, împachetați buclele în direcții diferite.
  • Imagine intitulată curl un pas wig 13
    8. Slăbiți toate buclele cu degetele pentru a le amesteca. Acest lucru este opțional dacă doriți un aspect natural și mai moale la bucle. Utilizați degetele pentru a separa buclele individuale pentru a crea cele mai mici, fluturești pe tot parcursul.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 14
    9. Setați stilul cu hairpray. Dacă doriți niște bucle strânse, pulverizați fiecare individual de îndată ce sunt scoase din pini. Pentru buclele relaxate, pulverizați-le când ați terminat curling tot părul.
  • Țineți coafura de păr de cel puțin 8 inci (20 cm) departe de perucă pentru a împiedica construirea produsului și un aspect ascuns.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind apă caldă și tije
    1. Imagine intitulată curl un pas cu pas 15
    1. Fierbeți apă să se toarne peste peruca. Ar trebui să testați temperatura după ce ați terminat fierberea, deoarece ar trebui să fie de aproximativ 170 și 180 ° F (77 și 82 ° C) pentru curling. Mai fierbinte decât aceasta se va topi fibrele sintetice. Lăsați apa să se răcească timp de câteva minute după ce o scoateți de la căldură, deoarece va fi prea caldă pentru a fi utilizați imediat.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 16
    2. Intrați peruca cu degetele sau o perie perucă. Cu peruca pe o suprafață plană, cum ar fi o masă sau un contor, rulați degetele prin firele ușor pentru a le dezlipi. De asemenea, puteți lucra o perie de perie sau pieptene de dinți largi de la partea de jos în sus a perucei.
  • O altă modalitate de a garde o perucă este prin înmuierea în apă rece cu balsam.
  • Imagine intitulată curl un pas wig 17
    3. Curl secțiuni de păr în jurul tijelor de diblu. Utilizați hârtiile de capăt pentru a vă asigura capetele părului la tije. Veți închide capătul părului între o tijă, apoi înfășurați restul părului. Testați o mică parte a părului perucat cu căldura pentru a fi sigur că nu se va topi. Dacă se topește, apa este fie prea caldă, fie peruca nu este rezistentă la căldură.
  • Dacă nu aveți tije de diblu din lemn, utilizați un alt instrument sigur, cum ar fi o lingură de lemn.
  • Puteți folosi, de asemenea, tije de perm pentru a curge peruca, deoarece au benzi de cauciuc pentru a rămâne în siguranță în păr. Când utilizați tije de perm, va trebui să umezi părul înainte de a-l scufunda în apă fierbinte.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 18
    4. Turnați apa caldă peste peruca pregătită într-o tigaie. Lăsați apa să saturați cu atenție și lăsați-o în tigaie timp de 5 până la 10 minute. Dacă folosiți tije de perm, doar dați tijele în apa caldă, cu părul înfășurat în jurul lor.
  • Dacă vă dungeți tijele Perm în apă fierbinte, nu țineți tijele Perm în apă timp de mai mult de 6 secunde.
  • Imagine intitulată curl o perucă Pasul 19
    5. Scoateți peruca din apă și lăsați-o să se usuce timp de 3 ore. Lăsați tijele în păr pentru a le lăsa să formeze buclele. Ei pot dura câteva ore într-o zi să se usuce. Dacă doriți să accelerați procesul, utilizați un uscător de suflare, dar păstrați-l pe cea mai mică setare de căldură.
  • Dacă peruca dvs. este fabricată din materiale sintetice, utilizați numai cea mai mică setare de căldură și fiți precauți, deoarece puteți deteriora peruca. Pentru o perucă naturală de păr, puteți utiliza, de obicei, o setare mai mare a căldurii pe uscătorul de suflare fără a deteriora peruca.
  • Puteți, de asemenea, să atârnați peruca pe un fir cu cloturi pentru a lăsa să se usuce.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 20
    6. Scoateți tijele din peruca. Atingeți peruca pentru a vedea că este complet uscată înainte de a lua tijele afară. Să le dezamăgiți de păr cu atenție, astfel încât să păstrați aspectul curlului de relasiv. Dar dacă doriți ca buclele dvs. să fie pufiat și amestecate, utilizați degetele sau pieptenele pentru a le spăla.
  • Metoda 4 din 4:
    Curling cu un fier plat și pini
    1. Imagine intitulată curl un pas cu pas 21
    1. Dezactivați peruca cu un pieptene sau cu degetele. Cu peruca fie pe capul unui manechin, fie pe o suprafață plană, conduci degetele prin el. Dacă utilizați un pieptene de dinți largi, începeți să piepați din partea de jos a firelor și faceți calea spre partea de sus până când este detașată de sus în jos.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 22
    2. Îndreptați o mică parte a părului. Ar trebui să îndreptați părul înainte de a curling, pentru că doriți să începeți cu părul care nu are valuri în ea pentru a crea bucleless-uri impecabile. Cu fierul de îndreptare transformat la 250 până la 300 ° F (121 până la 149 ° C), rulați-l de-a lungul secțiunii părului până când este drept. Secțiunea de păr nu ar trebui să fie prea mare pentru ca PIN-ul dvs. să mențină mai târziu în acest proces. Păstrați secțiunile de păr mici pentru buclele mici.
  • Citiți eticheta Wig pentru a vă asigura că poate tolera căldura. Fiți deosebit de atenți dacă peruca dvs. este sintetică, așa cum se poate topi.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 23
    3. Înclinați secțiunea în jurul fiecărui fier îndepărtat de fața manechinului. Eliberați firul de la fierul plat, iar în timp ce curl este încă fierbinte, înfășurați părul în jurul degetului. Lăsați-l pe deget pentru câteva secunde pentru a forma o formă de curl.
  • Imaginea intitulată curl un pas cu pas 24
    4. Fixați curl-ul cu un clip. Luați părul de pe deget. Ar trebui să arate plat și circular. Folosind un clip plat sau un pin de bobby, clipiți curl până la capul manechinului.
  • Imagine intitulată curl un pas cu pas 25
    5. Repetați pasul de mai sus cu următoarea secțiune a părului. Apoi repetați acești pași cu fiecare secțiune ulterioară a părului până când le-ați fixat pe toți. Asigurați-vă că nu ați lăsat nici o fire libere.
  • Utilizați hairpray în timp ce curl este fixat în loc, astfel încât acesta va ține forma atunci când îl dezactivați.
  • Imagine intitulată curl o perucă Pasul 26
    6. Lăsați buclele de fixare setate timp de cel puțin o oră. O oră este suficient timp pentru ca bucle să se formeze în peruca. Puteți, de asemenea, să urmați acest proces de curling înainte de culcare, astfel încât peruca dvs. să poată crea peste noapte.
  • Imagine intitulată curl un pas wig 27
    7. Scoateți clemele și eliberați buclele. Pieptene de deget prin buclele perucilor pentru a le amesteca împreună. Acest lucru face ca buclele să arate mai naturale. O perucă va avea o mulțime de corp și de mișcare atunci când utilizați degetele pentru a separa buclele.
  • Pentru a menține aceste bucle, reintroduceți peruca pe timp de noapte în timp ce este pe capul unui manechin.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Diferitele dimensiuni ale rolelor de spumă sunt făcute pentru a crea diferite tipuri de bucle. Utilizați rolele mai mici pentru bucle strânse sau utilizați cele mari pentru valuri libere.
  • Pentru părul mai lung, puteți utiliza rolele de dimensiuni mai mari, dacă doriți. Cu toate acestea, lipiți la rolele mai mici pentru părul scurt. Părul trebuie să poată merge în jurul rolei într-un "S" forma pentru a crea bucle.
  • Avertizări

    Dacă folosiți căldură pentru a stia o perucă care nu este rezistentă la căldură, puteți ajunge să o topiți. Citiți etichetele când faceți cumpărături pentru peruci pentru a vedea cât de multă căldură se pot descurca.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Curling o perucă cu role de burete

    • O perucă
    • Un set de bureți de burete de dimensiuni diferite
    • Cap de manechin
    • Clipuri de păr, cum ar fi clipurile de aligator
    • Uscător de suflare

    Folosind un fier curling

    • O perucă rezistentă la căldură
    • Cap de manechin
    • Ondulator
    • Hairspray
    • Pieptene de ras
    • Agrafe de par
    • Un castron de apă rece (opțional)
    • Șampon (opțional)
    • Conditioner (opțional)

    Folosind apă caldă și tije

    • O perucă
    • Un fierbător de fierbere de apă
    • Apa fiarta
    • Tije de diblu sau tije de perm
    • Un castron
    • Uscător de suflare

    Curling cu un fier plat și pini

    • O perucă rezistentă la căldură
    • Cap de manechin
    • Îndreptarea fierului
    • Bobby Pins sau Clipuri plate
    • Hairspray
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar