Cum se aplică machiajul ochilor (pentru femeile de peste 50)

Odată ce ați ajuns la vârsta de 50 de ani, îngrijirea pielii trebuie să se schimbe. Pielea matură tinde să fie uscată, iar liniile fine și ridurile pot face să pară dificil să se aplice machiajul perfect, în special în jurul ochilor. Cu toate acestea, cu tehnicile potrivite, machiajul ochilor vă poate lumina fața și vă poate ajuta să vă simțiți și mai frumoși și mai încrezători decât sunteți deja!

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătiți-vă pielea
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 1
1. Spălați-vă fața cu un cleanser blând și vă uscați pe piele. Dacă doriți machiajul dvs. să arate natural și luminos, trebuie să începeți cu un ten strălucitor. Începeți prin spălarea feței cu un cleanser blând. Deoarece pielea dvs. devine mai uscată pe măsură ce se maturizează, un detergent hidratant este probabil alegerea dvs. cea mai bună.
  • După ce vă spălați fața, utilizați un prosop moale pentru a vă șterge fața uscată. Nu vă frecați fața - acest lucru vă poate întinde pielea, mai ales în zona delicată din jurul ochilor.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 2
    2. Aplicați un strat subțire de hidratant. Pielea hidratată arată mai sănătoasă, astfel încât să folosiți o cremă de față ușoară după ce vă spălați fața. Acest lucru este deosebit de important sub ochii tăi - dacă pielea ta este uscată, va arăta gaggy, care va accentua orice linii din zonă. În plus, pulberea se poate așeza în creșterile din jurul ochilor, făcând zona să pară greu.
  • În timpul zilei, este o idee bună să utilizați un hidratant care conține protecție la soare dacă nu utilizați un produs separat. Optați pentru un produs cu cel puțin SPF 30.
  • De asemenea, este posibil să doriți să utilizați o cremă de ridicare separată sau în noapte.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 3
    3. Aplicați un strat subțire de Baza de ochi sau grund pe pleoapele. Dacă aveți un tub de produs, stoarceți o cantitate foarte mică pe deget pe o perie. Dacă aveți un tub de produs, glisați o perie pe produs. Oricum, aplicați grundul sau baza pe pleoapele chiar deasupra genelor, apoi amestecați-o în sus peste creastă. Acest lucru vă va da ochilor ceva pentru a adera.
  • Pielea de pe pleoapele tăi în timp ce îmbătrâni, făcându-le mai mult translucid. Asta înseamnă că vor apărea ușor violet, albastru sau roșu. Un primer de ochi sau o bază de ochi va ajuta la acoperirea acestui lucru, creând o pânză netedă pentru machiajul dvs. în timp ce vă face să arătați mai mult cu ochii strălucitori și reîmprospătați.
  • Asigurați-vă că aplicați ușor produsul pentru a vă asigura că nu se ridică.
  • Bacsis: Un primer de ochi este de obicei un produs translucid și probabil că vine într-un tub. O bază de ochi poate veni într-o oală și va fi de obicei o culoare neutră similară cu tonul pielii.

  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 4
    4. Așteptați să vă puneți machiajul față până când vă faceți ochii. Când puneți pe ochi, particulele mici de pigment se încadrează de obicei pe obraji și sub ochii tăi. Acest lucru se numește Fallout Fallout, și dacă ați aplicat deja Fundația și Concealer, Fallout poate fi prins. Dacă vă faceți mai întâi de ochi, puteți să vă spălați Fallout înainte de a aplica restul machiajului.
  • Fallout poate sublinia orice cercuri întunecate sub ochi, făcându-vă să arătați obosiți sau bolnavi.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea și aplicarea ochilor
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 5
    1. Optați pentru tonuri naturale, calde. Deoarece cercurile întunecate și decolorarea pe pleoape au adesea un ton răcoros, veți arăta mai plini de viață dacă utilizați ochi de ochi înfricoșători. Căutați nuanțe ca gri, sepia, bronz și aur pentru a ajuta la aducerea unei căldură răcoritoare în ochii tăi.
    • Stați departe de tonurile purpurii care pot face ca cercurile întunecate să arate mai rău.
    • Tonul și subtilitățile pielii dvs. vor afecta care culorile ochiului arată cel mai bine pe dvs., astfel încât să trebuiască să experimentați cele mai bune culori.
    Sfat de experți
    Luca Buzas

    Luca Buzas

    Artist & Garderoba StylistLuca Buzas este artist de machiaj, stilist de garderobă și coordonator creativ cu sediul în Los Angeles, California cu peste 7 ani de experiență. Luca își concentrează munca pe fotografii, filme, reclame și conținut web. A lucrat cu branduri precum campionul, Gillette și Fața de Nord și cu celebrități precum Magic Johnson, Julia Michaels și Chris Hemsworth. Are un burlaj în garderoba Styling de la Mod`art Internațional Ungaria.
    Luca Buzas
    Luca Buzas
    Machiaj Artist & Garderoba Stylist

    Expertul nostru este de acord: Păstrați-vă aspectul natural și simplu. Utilizați Mascara și Eyeliner și concentrați-vă pe modelarea sproamelor pentru a vă atrage atenția asupra ochilor. Pentru ochi, folosiți culori naturale de tonuri, dar nimic prea greu.

  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 6
    2. Aplicați-vă fardul în straturi subțiri. Pentru a evita un aspect greu, cacat, începeți prin a trece la doar puțin din culoarea pe care doriți să o utilizați. Swirl o pensulă mică, pufoasă de machiaj peste ochi pentru a se amesteca orice margini aspre, apoi continuați să adăugați straturi și amestecați până când veți obține aspectul dorit.
  • Dacă aveți deja o piele de răsturnare sau încrețită, o mulțime de ochi vor sublinia numai acele probleme.
  • Puteți folosi această abordare dacă mergeți la un aspect subtil, natural, un ochi dramatic de fumător sau ceva între ele.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 7
    3. Stick la Matte Ocheshadows în cea mai mare parte. Dacă aveți linii fine, crestături sau alte texturi, strălucirea sau strălucirea ochilor vor atrage atenția asupra acestor zone. În schimb, optați pentru ochi cu puțin la nici un stralucitor. În acest fel, atenția va rămâne chiar acolo unde doriți - ochii tăi minunați!
  • Deși ar trebui să evitați ceva cu strălucire, puteți face ochii să arate mai strălucitoare prin aplicarea celui mai mic de fard de ochi cu un indiciu strălucitor chiar în centrul capacului tău.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 8
    4. Încercați să utilizați o singură nuanță medie-întunecată pentru a crea un aspect natural, măgulitor. Glisați o perie de fard de ochi pe o fard de ochi medii, cum ar fi caramelul, salvie sau bronzul. Apoi, aplicați-o în colțul exterior al ochiului, chiar la linia dvs. de bordură. Mătură și se învârte cu pensulă de ochi în interior și în sus pentru a amesteca fardul în sus și peste înălțimea voastră. Continuați să adăugați straturi de lumină până când sunteți mulțumit de aspectul.
  • În timp ce puteți folosi cu siguranță fiecare culoare din paleta de ochi, dacă asta vrei să faci, machiajul tău poate începe să arate grele și cakey dacă faci asta.
  • Pe măsură ce pielea din jurul ochilor dvs. începe să-și piardă elasticitatea, este obișnuit să observați niște ciuperci. După cum se întâmplă acest lucru, înălțarea pe pleoape va deveni probabil mai pronunțată. Făcând o fard de ochi tradiționali, cu o culoare mai deschisă pe capace și o culoare mai închisă pe creăre, poate accentua acest efect și mai mult.
  • Folosind o singură culoare de ochi vă va ajuta să vă ridicați ochii și să le faceți să pară mai mari. De asemenea, va crea iluzia unei noi crete.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 9
    5. Optați pentru fishadow de cremă pentru un finisaj mai moale. Crema de ochi se îndreaptă pe mătase și netedă, așa că vă poate da un aspect natural și moale. Țineți minte că un pic merge un drum lung - glisați o perie în recipient, apoi periați umbra peste capace. Amestecați-l cu o pensulă, un burete de frumusețe umedă sau degetele, menținând culoarea mai întunecată la colțurile exterioare și mai ușoare pe măsură ce intrați și în sus.
  • Pulberea de ochi se pot așeza în creasta voastră și poate face ca zona ochilor să pară uscată. Primerul ajută la acest lucru, dar dacă observați încă o problemă, fishadow cremă poate fi o soluție bună.
  • Metoda 3 din 3:
    Finalizarea aspectului
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 10
    1. Formă și completați sprâncenele. Sprâncenele dvs. în mod natural subțiri cu vârsta și ei nu pot să se întoarcă după ce ați tweeze sau să le ceară. Fă-i să pară mai fuller prin perierea pe o pulbere de frunze, creion sau gel colorat. Completați toate spațiile rare și, în special, acordați atenție zonei din apropierea coastei sprâncenelor dvs., unde au tendința de a subțiri cel mai mult.
    • Optați pentru o culoare 1-2 nuanțe mai ușoare decât părul dvs. natural sau culoarea frunții. Evitați culorile foarte întunecate și nu vă umpleți prea mult sprâncenele sau nu vor arăta nenatural și cartoon.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 11
    2. Împingeți-vă genele pentru a vă face ochii să pară mai largă. Strângeți o clipă a genelor la baza genelor și țineți-o acolo timp de aproximativ 10 secunde. Apoi, repetați pe celălalt ochi. Dacă doriți, puteți chiar să vă îndrumați din nou genele pentru un aspect mai dramatic.
  • Dacă vă înclină genele, nu va trebui să utilizați cât mai multă rimel, ceea ce vă poate ajuta să evitați aspectul păianjenului.
  • Pentru mai mult ascensoare, încercați un curler încălzit. Dacă nu aveți una, încercați să vă bucurați de Curler Lash cu uscător de păr pentru aproximativ 15 secunde înainte de a vă înclina genele.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 12
    3. Glisați pe un singur strat de rimel de prelungire pentru a vă arăta genele. Din moment ce genele tale devin mai rare cu vârsta, o mascara de prelungire volumizantă, este o modalitate excelentă de a le ajuta să pară mai plină și mai mult. Apăsați pe bagheta rimelului în baza genelor, apoi mătuiți-o în sus pentru a acoperi fiecare Lash până la vârf.
  • Rimelul vă deschide ochii, făcându-vă că arătați mai mult și actualizați.
  • Evitați aplicarea mai multor straturi groase de rimel, care poate arăta aglomerat și evident.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 13
    4. Dot pe creionul tău de ieșire, apoi i-ai bătut cu un tampon de bumbac. Încercarea de a desena o linie perfectă poate fi dificilă pe pielea matură, ca în timp, pielea de pe pleoapele vă înmoaie și ridurile încep să se formeze. În schimb, folosiți un creion ascuțit și moale și aplicați puncte de culoare tot drumul în jos pe pleoapă. Apoi, utilizați un tampon de bumbac sau o perie de ochelari înclinat pentru a înghiți linia, oferindu-vă o linie moale, chiar și.
  • Puteți folosi, de asemenea, ochelari de culoare neagră sau maro închis pentru acest lucru.
  • Puteți face acest lucru pentru genele de sus și de jos.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 14
    5. Line linia de plutire cu o umbra sau o garnitura nud. Aplicați ușor o eyeliner neutru la linia de plutire sau linia subțire chiar deasupra genelor de jos. Acest lucru va face ca întreaga ta fata să arate mai reîmprospătată și alertă.
  • Lucrați repede pentru a vă asigura că ochii dvs. nu apă - altfel, căptușeala va fi spălată.
  • Aplicați ușor căptușeala - aspectul trebuie să fie subtil pentru a fi eficient.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 15
    6. Pat pe concealer într-o formă V sub ochii tăi Acoperiți cercurile întunecate. Utilizați un concealer care sunt 1-2 nuanțe mai ușoare decât pielea dvs. și aplicați-o în forma unui v de la doar sub ochii dvs. până la vârfurile obrajilor. Apoi, poti concealea cu degetele sau un burete de frumusete umede pana cand este complet amestecat in pielea ta. Acest lucru vă va da un aspect luminos și odihnit în timp ce camuflarea oricărui întuneric.
  • Din moment ce pielea sub ochii tăi este mai subțire după vârsta de 50 de ani, cercurile întunecate se pot forma sau se agravează dacă le-ați avut deja. Acestea pot arăta ca vânătăi sau pot să te facă să arăți foarte obosit.
  • Dacă intenționați să purtați fundație pe restul feței dvs., îl puteți aplica și în acest moment.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor (pentru femei peste 50) Pasul 16
    7. Setați-vă concealerul cu un praf ușor de Pulbere presată. Pat un puf de pulbere sau o perie de pulbere pe suprafața unei pulberi presate Compact. Apoi, atingeți ușor pulberea pe zona sub ochii dvs. unde ați aplicat concealer. Acest lucru vă va ajuta să blocați aspectul, astfel încât să rămână în poziție și va ajuta la prevenirea ochilor, rimelului sau a ochelarilor de la Smudging pe concealer pe parcursul zilei.
  • Evitați să utilizați pulbere liberă, care poate arăta torty și poate accentua liniile. În mod similar, utilizați o mână ușoară atunci când aplicați pulberea presată.
  • Puteți aplica pulberea peste orice alte zone ale feței dvs. unde ați utilizat și Fundația, de asemenea.
  • Bacsis: Terminați prin rotiți puțin peste obraji și adăugați ruj dacă doriți!

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că decolați toate machiajul dvs. noaptea înainte de culcare.
  • Nu încercați să utilizați machiajul pentru picioarele complet camuflaj sau alte linii. De fapt, veți atrage atenția asupra lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar