Cum să taie părul ondulat

Tăierea părului ondulat la domiciliu poate fi un pic intimidant! Din fericire, există câteva tehnici care fac mai ușoară - chiar dacă nu ți-ai tăiat niciodată părul înainte. Indiferent de ce fel de aspect creați, lucrați întotdeauna cu părul curat pentru cele mai bune rezultate. Dacă decideți să adăugați straturi de încadrare a feței la părul mediu sau lung ondulat, asigurați-vă că ați secționat părul corect, astfel încât straturile dvs. să fie chiar. Pentru ceva mai scurt sau mai complicat decât acesta, este de obicei cel mai bine să vedeți un stilist profesionist, astfel încât să ajungeți la o tăietură pe care o iubiți!

Pași

Metoda 1 din 3:
Trimirea capetelor
  1. Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 1
1. Puneți bine părul uscat. Nu este nevoie să vă distrugeți părul pentru această tehnică super-simplă, dar este bine să pulverizați un pic desengler pe părul dvs. dacă este dificil să vă spălați ușor sau noduri. Rulați o perie de pieptene sau cu palete de la rădăcină la vârf până când părul ondulat este neted și fără încurcătură.
  • Folosirea desenului este în regulă, dar părul dvs. trebuie să fie curat și altfel gratuit.
  • Această tehnică funcționează pentru bărbie-lungime sau coafuri mai lungi. Dacă tăiați părul ondulat într-un mic de statura sau stilul Pixie pentru prima dată, poate doriți să aveți un stilist care face tăierea inițială. Apoi, puteți încerca Păstrarea cu ornamentele de întreținere acasă!
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 2
    2. Partea părului în mijloc cu un pieptene. Plasați vârful unui pieptene în centrul părului frontal. Trageți pieptenele la nivelul gâtului pentru a crea partea centrală. Periați sau pieptene pe părul de pe fiecare parte a părții, astfel încât aveți 2 secțiuni netede, chiar și ale părului.
  • Cel mai bine este să vă împărțiți părul în jos când faceți o ornamentare simplă, cu o lungime, chiar dacă în mod normal stilul tău într-o parte laterală. Acest lucru ajută la prevenirea unor părți neuniforme.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 3
    3. Apuca o secțiune de păr și tresă sau răsuciți-l. Separați un 1-2 în (2.5-5.1 cm) Secțiunea de păr cu degetele, începând cu 1 parte a capului. Panglică sau răsuciți secțiunea de păr aproape până la capăt până când ajungeți acolo unde doriți să decolați lungimea.
  • O decupare bună decolează de obicei /4- /2 inch (0.64-1.27 cm) de lungimi.
  • Cu cât faceți mai mici și mai strânse panglicele sau răsturnările, cu atât mai precis va fi trimisă.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 4
    4. Înfășurați un elastic de păr la capătul panoului pentru a marca locul. Veți folosi elasticul părului ca un ghid pentru îndepărtarea lungimii, deci plasați-o în mod corespunzător pe baza parcului pe care doriți să îl scoateți capetele.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 5
    5. Panglică și răsuciți secțiunile rămase ale părului în același mod. Continuați același proces pentru secțiunile rămase ale părului, care lucrează sistematic la cealaltă parte. Asigurați-vă că ați înfășurat elasticul cu aceeași lungime pentru fiecare panglică sau răsucire. Dacă aveți nevoie, utilizați panglica anterioară ca punct de comparație.
  • Să fie consecvente și să facă toate panglicatele sau toate răsturnările.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 6
    6. Tăiați drept peste capătul fiecărei pangii sau răsuciți sub elastic. Ridicați prima panglică sau răsucire și faceți o lovitură dreaptă în partea de jos, direct sub elasticul părului. Începeți pe o parte a capului și lucrați sistematic la cealaltă parte, astfel încât să nu treceți sau să pierdeți accidental orice panglici.
  • Nu utilizați foarfece regulate sau foarfece de bucătărie pentru acest lucru! Cel mai bine este să utilizați foarfece de stilist, pe care le puteți ridica la cele mai multe magazine de droguri și box-uri.
  • De asemenea, evitați să utilizați foarfece sau rasoare subțiri pe părul dvs. - aceste tind să facă părul ondulat.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 7
    7. Scoateți elasticul și periați părul. După tăierea capătului fiecărui panglic sau răsucire, trageți elasticul părului. Continuați acest proces pentru fiecare panglică până când ați terminat tăierea întregului păr. Apoi, anulați-vă panglicele, periați părul și verificați rezultatele!
  • Metoda 2 din 3:
    Stabilirea părului pentru straturile de formare a feței
    1. Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 8
    1. Plăcați părul umezit pentru a elimina orice încurcături. Prosop-uscați părul dvs. proaspăt spălat sau pulverizați părul cu puțină apă pentru ao umezi. Apoi, executați o perie de palete sau pieptene de dinți cu toate părul de la rădăcină la vârf pentru a scăpa de orice noduri sau încurcări.
    • Încercați să aplicați un spray de desenare dacă părul dvs. ondulat este gros sau tinde să se încurce foarte mult.
    • Această tehnică funcționează cel mai bine pentru părul mediu și lung. Procesul este similar dacă doriți să tăiați un bob stratificat, dar există Câteva diferențe cheie.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 9
    2. Rulați vârful unui pieptene de pe frunte până la capăt pentru a crea o parte de mijloc. Identificați centrul liniei părului frontal și poziționați vârful unui pieptene împotriva scalpului. Trageți pieptenei prin coroană și tot drumul până la capătul gâtului. Pietre părul secționat în jos pe fiecare parte pentru a netezi părul și pentru a completa partea centrală.
  • Asigurați-vă că ați lăsat părul în jos pe ambele părți, astfel încât straturile dvs. vor fi chiar.
  • Împărțind părul în centru înainte de tăierea straturilor oferă cea mai mare flexibilitate. Cu toate acestea, dacă vă în mod întotdeauna stilul părului în același mod, vă puteți piesa părul în partea dvs. laterală obișnuită înainte de a tăia straturile.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 10
    3. Partea părului de la ureche la ureche pentru a crea oa treia secțiune în spate. Așezați vârful pieptenei împotriva scalpului lângă partea de sus a urechii stângi. Rulați pieptenei prin păr în partea de sus a urechii drepte la secțiunea de pe partea din spate. Pieptenește această secțiune direct în spate.
  • În acest moment, ar trebui să aveți 3 secțiuni: o secțiune din stânga sus, secțiune din dreapta sus și secțiunea din spate. Secțiunea din spate începe la coroană și include tot părul dincolo de coroană.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Hair Tot Pasul 11
    4. Împărțiți secțiunea din spate în jumătate orizontală și prindeți secțiunea de sus în sus. Trageți pieptenele de la lobul 1 ureche peste lobul celălalt ureche pentru a crea o secțiune superioară și o secțiune inferioară a părului. Răsuciți secțiunea de sus și scoateți-o din calea cu un clip de păr din plastic.
  • Nu trebuie să faceți acest lucru dacă părul tău este subțire, dar este, în general, o idee bună, astfel încât să nu lucrați cu prea mult păr la un moment dat.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea straturilor de formare a feței
    1. Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 12
    1. Pieptene secțiunea spate a părului și trageți-o cu ochii între degete. Rulați rapid pieptenei prin păr încă o dată. Așezați părul între degetul arătător și degetul mijlociu pe mâna dvs. non-dominantă. Aduceți degetele în jos lungimea părului și opriți 1-2 inci (2.5-5.1 cm) de la capete.
    • Cantitatea exactă de lungime pe care ați tăiat-o depinde de dvs., dar un fel de bun are de obicei de aproximativ 1 inch (2.5 cm) off. Err pe partea de prudență dacă nu sunteți sigur! Puteți mai tăia mai mult părul mai târziu.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 13
    2. Tăiați drept peste păr sub degete pentru a îndepărta capetele. Țineți foarfecele în mâna dvs. dominantă și tăiați părul de la dreapta la stânga dacă aveți dreptaci sau lăsați la dreapta dacă sunteți stângaci. Utilizați degetele ca un ghid și snip off 1-2 în (2.5-5.1 cm) de lungime.
  • Dacă părul Dacă este foarte gros, este posibil să aveți nevoie să luați secțiuni mici la un moment dat și să lucrați de la 1 latură la altul.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul tău Pasul 14
    3. Deconectați secțiunea de sus a părului și repetați procesul pentru toate secțiunile. Scoateți clema de păr din plastic și pieptenează stratul superior al părului. Sandwich părul în degete și le aduce la capete până când părul este întins. Utilizați prima secțiune ca un ghid pentru a tăia aceeași cantitate de lungime.
  • Utilizați același proces pentru a îndepărta lungimea din secțiunile din stânga și din dreapta.
  • Asigurați-vă că faceți tăieturi de culoare direct peste păr.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 15
    4. Trageți părul din partea dreaptă sau din stânga a capului cu degetele. Apucați secțiunea de păr din părul dvs. la ureche pe oricare parte pe care ați dori să o începeți. Sandwich părul între pointer și degetele mijlocii și le aduce până când sunt la câțiva centimetri de la capăt.
  • Amintiți-vă să trageți părul taut.
  • Imagine intitulată Tăiați părul ondulat dvs. Pasul 16
    5. Unghi-ți degetele în sus și taie sub ele pentru a crea stratul. Dacă nu sunteți sigur de lungime, începeți aproximativ 1 inch (2.5 cm) deasupra lungimii curente pentru primul strat. Unghi degetele ținând părul ușor. Unghi de foarfece în jos și tăiați părul, folosind degetele înclinate ca ghid.
  • Imagine intitulată Cut Wavy Parul dvs. Pasul 17
    6. Tăiați stratul de pe cealaltă parte a feței dvs. în același mod. Repetați procesul de pescare a degetelor și tăierea de-a lungul acestora pentru a crea primul strat. Pentru a vă asigura că straturile de pe ambele părți sunt perfect chiar, plasați pieptenele orizontal în centrul părului și pieptenei în jos pentru a aduce părul de pe fiecare parte la mijloc. Apoi, comparați lungimile pieselor de pe fiecare parte a nasului.
  • Face orice tweak-uri minore, după cum este necesar, până când ambele straturi sunt chiar.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Trimirea capetelor

    • Detalii (opțional)
    • Pieptene mari sau perie de palete
    • 15-20 Elastică de păr
    • Foarfece ascuțite de tunsoare

    Crearea straturilor de încadrare a feței pe păr lung sau mediu

    • Detalii (opțional)
    • Pieptene mari sau perie de palete
    • 15-20 Elastică de păr
    • Foarfece ascuțite de tunsoare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar