Cum să taie părul unui bărbat

Trimirea părului unui bărbat este relativ simplă dacă acordați atenție și luați-vă timpul. Puteți utiliza foarfece de tăiere a părului, mașini electrice sau o combinație a celor două. Întreabă-i pe omul cât de scurtă vrea părul lui, cât de uniform vrea să taie și cum intenționează să-și stilul, după aceea. Fiți încrezători și aveți încredere în intuiția dvs. Practica este cea mai bună modalitate de a vă perfecționa abilitățile!

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă la tăiere
  1. Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
1. Cereți omului cum vrea părul lui. Într-o consultare, aflați cât de scurtă el vrea părul său, cât de uniform vrea să taie și cum intenționează să-și stilul, după aceea. Poate că v-ar dori să tăiați doar capetele divizate, dar el ar fi putut dori, de asemenea, să tăiați totul. Înainte de a începe să tăiați, este important să întrebați toate întrebările necesare și să înțelegeți ce ar dori să facă cu părul lui. Dacă sunteți clar și comunicativ de la început, veți evita orice neînțelegere potențială.
  • Când tăiați părul bărbaților, rupeți capul în 7 părți: partea de sus, partea stângă, partea dreaptă, spatele, zona laterală din stânga, zona laterală dreaptă și fringe. În acest fel, vă pot descrie cât de mult părul doresc să iasă din fiecare parte.
  • Face un dialog. Pe măsură ce tăiați părul omului, continuați să îl întrebați pentru feedback. Dați-i acces la o oglindă (montată pe perete sau de mână), unde poate revizui tăierea și îl întreabă periodic dacă este suficient de scurt.
  • Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    2. Alegeți o tunsoare care se va potrivi cu fața bărbatului și cantitatea de păr pe care îl are pe cap.Un bărbat care își pierde părul pe vârful capului său poate iubi modul în care Don Draper arată, dar poate fi dezamăgit când încearcă să scoată același aspect.
  • Coafuri mai dramatice pe bărbați tind să muncească cel mai bine atunci când un bărbat are un cap plin de păr.
  • Mai multe coafuri conservatoare tind să facă cea mai bună utilizare a părului subțire.
  • Coafura actuală a omului nu este neapărat o indicație a celui pe care îl va dori în cele din urmă, așa cum vor veni oamenii pentru o tunsoare odată ce părul nu se află așa cum era obișnuit și nu stă dreptul.
  • Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    3. Asigurați-vă că aveți o mulțime de timp. Este important să nu vă grăbiți când tăiați părul, mai ales dacă nu aveți o mulțime de experiență.De asemenea, nu doriți să aveți nici un fel de stimulent în sistemul dvs., nimic care să vă facă mâinile instabili sau să vă întrerupeți concentrarea.
  • Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    4. Configurați zona de lucru. Îl scapă într-un scaun robust și asigurați-vă că vă puteți ajunge în mod confortabil cu mâinile. Acoperiți umerii cu capul de frizerie, foaia de pat sau prosop pentru a ține părul de la el și pentru a face curățarea mai ușoară. Încercați să fixați foaia în jurul gâtului cu un știft sau un clip astfel încât să nu alunece. Acoperiți gâtul cu o bandă de gât, pe care o puteți cumpăra la un magazin local de aprovizionare de frumusețe.
  • Asigurați-vă că ați configurat pe o suprafață de podea care va fi ușor de curățat după aceea. Placi, lemn, linoleum și beton sunt toate alegerile minunate. Covor-covor special gros, va înghiți părul tăiat și va face curățarea dificilă. Băi, bucătării și terase sunt bune pentru tăierea părului.
  • Utilizați o pereche de foarfece foarte ascuțite, de înaltă calitate, care sunt fabricate în mod specific pentru tăierea părului. Foarfece făcute pentru tăierea hârtiei sau a țesăturii nu vor duce la rezultatele pe care doriți să le atingeți cu părul lui.
  • Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    5. Începeți întotdeauna cu părul curat: Dacă utilizați mașini de tăiat electric, începeți cu părul uscat - dacă utilizați numai foarfece, părul ușor umed este mai ușor de lucrat cu. Împingeți părul prin strovarea cu o sticlă de pulverizare. Dacă părul este prea umed pentru a lucra cu, prosopul se usucă ușor.
  • Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    6. Dezghețați părul prin rularea unui pieptene prin el. Acest lucru ar trebui să vă ofere, de asemenea, o idee despre cum și unde să tăiați. Părul părului în stilul dorit: unii bărbați preferă partea dreaptă a capului, iar alți bărbați preferă în mijlocul capului.
  • Dacă nu puteți lua pieptenele și pieptenele de la rădăcină la vârf, fără pieptenele să fie prins, acesta este de obicei un semn bun omul are nevoie de o tunsoare.
  • Partea 2 din 4:
    Tăiere cu mașini de tăiat
    1. Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    1. Alegeți un atașament Clipper. Puteți folosi mașinile de tăiat pentru a tăia spatele și părțile laterale ale capului, pentru a vă ordona bucăți liberi în jurul urechilor sau chiar pentru a buzn întregul cap la o lungime uniformă. Clippers vin cu atașamente cu pază, care determină lungimea părului care devine tăiat. Cu cât atașamentul mai lung, cu atât mai puțin părul este tăiat. Mulți bărbați au o preferință asupra paznicului pe care îl folosiți, așa că este o idee bună să-l întrebați dacă există unul pe care îl preferă. Cele mai multe seturi de tunsori vin cu șase ghiduri. Cu cât este mai mic numărul de ghid, cu atât părul lui mai scurt va fi:
    • Utilizați un șase pentru a păstra o mică lungime.
    • Utilizați un trei sau patru pentru o tăietură clasică.
    • Utilizați două pentru o tăietură strânsă și una pentru a "Tuns zero".
  • Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    2. Țineți tăietorii ferm între degetul mare și primele două degete. Gripul tău ar trebui să fie puternic și constant, dar confortabil. Nu aveți nevoie să strângeți sau să faceți nimic cu acest clippers - ați putea răni pe cineva.
  • 3. Începeți tăierea la baza capului. Țineți mașinile de tăiere împotriva scalpului său și le conduceți prin părul de la gâtul gâtului până la jumătatea capului. În jurul mașinilor de tăiere în sus și în afară pentru a termina acea tăiere. Lucrați în jurul părților laterale, întotdeauna tăind în sus și împotriva direcției, părul crește.
  • Lucrați-vă încet în jurul capului. Tăiați cu atenție în jurul urechilor. Părăsiți partea de sus pentru foarfece.
  • 4. Aliniați spatele capului. Pentru a alinia spatele, scopul este de a păstra linia de păr existentă și de a scoate straturile în afara liniei de păr. Rotiți mașina de tăiere cu susul în jos și apăsați lamele perpendiculare pe cap și tăiați în jos. Asigurați-vă că ați obținut coada de șobolan în mijloc. Oricine ar fi linia ar trebui să aibă privirea destinatarului pentru a obține o tăietură strânsă, apoi căutați în sus pentru a previzualiza cum arată când ați terminat.
  • 5. Aliniați părțile laterale. Părțile laterale sunt mai înalte decât spatele, dar scopul este, de obicei, să împingeți linia în sus și de pe urechi. Rotiți mașinile de tăiere de partea lor și utilizați marginea lamei, tăindu-vă de pe spate în față, mergând împotriva cerealelor. Încercați să înclinați lamele la un unghi, așa că se estompează.
  • Partea 3 din 4:
    Îndepărtați partea superioară și bangs
    1. Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    1. Umezi partea superioară a capului bărbatului și pieptene părul înainte. Utilizați o sticlă de pulverizare pentru a sprit ușor părul neted. Pietre părul înainte și face o linie imaginară în jos centrul capului, ca și cum ar fi fost între ochii care separă partea dreaptă din partea stângă. Puteți, de asemenea, în secțiune părul cu clipuri dacă aveți nevoie.
  • 2. Îndepărtați partea de sus. Începând de la spate și de lucru înainte de-a lungul liniei imaginare, pieptenește o jumătate de inch a părului. Prinde părul dintre indexul tău și degetul mijlociu, glisați degetele în sus sau în jos până la lungimea dorită. Părul de sub degete va rămâne pe cap - părul de deasupra degetelor dvs. va fi tăiat. Snip părul la un unghi, cu foarfece de tăiere a părului, așa că nu va arăta blunt sau neuniform.
  • Tăiat perpendicular pe direcția părului pentru o tăietură curată. De exemplu, dacă părul său punctează în jos, spre partea din spate a gâtului (verticală), tăiați orizontal peste spatele capului.
  • Nu tăiați într-o clipă mare cu toată lama foarfeca. Utilizați sfaturile sau lamele de foarfecare pentru tăierea în scurte spurturi. Dacă sunteți nervos, tăiați doar un pic la un moment dat. Puteți mai tăia mai mult dacă aveți nevoie.
  • 3. După tăierea întregii linii, pieptenează părul înainte și începeți în partea frontală a capului. Ar trebui să observați diferența de lungime în care tocmai ați tăiat. Când tăiați o nouă secțiune a părului, luați întotdeauna parte din secțiunea Just-Cut între degete, astfel încât să o puteți utiliza ca un ghid de lungime.
  • 4. Amestecați partea superioară a capului.Tăiat de-a lungul unei alte linii imaginare. Folosind tăierea anterioară ca ghid, faceți altul "linia" la dreapta sau la stânga unul original. Începeți tăierea, încă o dată, din partea din spate a capului până la față. Utilizați secțiunea deja tăiată ca ghid și tăiați orice fire de păr care se lipesc de această lungime. Continuați secționarea și tăierea părului din față în spate, luând întotdeauna un pic din secțiunea anterioară pentru a vă arăta unde să tăiați.
  • Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    5
    Îndepărtați bangurile. Când ajungeți în fața capului, pieptenei în jos. Întreabă-l cât de mult vrea să fie dacă nu ai fi avut deja în timpul consultării. Ținând foarfecele pe verticală cu vârfurile îndreptate, faceți mici snips folosind punctele de foarfece. Tăiat la un unghi pentru o mai bună amestecare.
  • Fii atent cu bangs. "regula de aur" este: "Odată ce ați tăiat-o, a dispărut." Întotdeauna amintiți-vă că puteți tăia mai mult, dar nu îl puteți adăuga înapoi, deci trebuie să fiți sigur de locul în care vă tăiați.
  • Asigurați-vă că bangurile sunt umede, dar se usucă în cont. Tăierea părului uscat îi determină să zboare peste tot și poate să-și spele capetele în unele cazuri. Cu toate acestea, părul curl poate reduce până la 4 inci (10.2 cm) când se usucă. Chiar părul drept poate să se micșoreze la fel de mult ca 1/2 inci (3.8 cm). Dacă nu ați tăiat breton înainte, greșesc pe partea de prudență.
  • Partea 4 din 4:
    Amestecarea și finalizarea tăieturii
    1. Amestecați tăieturi de foarfece cu o tăietură de tuns. Folosind capătul dinților fine al pieptenei, pieptene în sus în punctul în care tăierea de tuns se întâlnește cu tăierea foarfeca. Utilizați foarfecele pentru a tăia părul care iese din pieptene, amestecându-se, sau "decolorare", linia aspră care separă tăierea tăierii de la tăierea foarfeca. Aceasta se numește tehnica de forfecare. Lucrați tot drumul în jurul capului.
    • Pe măsură ce utilizați pieptenele, țineți-o cu dinții îndreptată drept în sus, asigurându-vă că nu o pescuiți spre sau departe de dvs.
  • 2. Îndepărtați gâtul și Sideburns. Folosind mașinile de tăiat fără atașament, tăiați gâtul și părul în jurul urechilor. Îndepărtați-și partea laterală, treci înapoi ocazional pentru ao privi capul și asigurați-vă că sunt chiar. Începeți în partea de sus și lucrați în jos mașinile în jos, astfel încât să nu clipiți prea mult.
  • Dacă vă cere să-i tăiați barba, puteți folosi mașinile de tăiat pentru a rade sau curata părul sub sideburns. Dacă vă bărbați, puteți folosi o rasor (pentru un bărbierit aproape) sau mașini de tuns fără atașament (pentru un bărbierit dur). Dacă curățați barba: Întreabă-l cât de scurt ar fi dorit și alege un atașament de tuns în consecință. De asemenea, puteți folosi foarfece pentru a elimina uniform cele mai lungi fire de păr din barbă.
  • 3. Pieptene odată după ce întregul cap a fost tăiat. Uitați-vă pentru a vă asigura că nu ați pierdut niciun loc. Atingeți cu atenție toate zonele aspre cu foarfece sau mașini de tuns. Lăsați omul să-l vadă pe tine în oglindă și să ceară feedback pentru a vedea dacă îi place. Puteți mai tăia întotdeauna mai mult dacă este necesar. Faceți toate atingerile finale la tăiere.
  • Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    4. Spălați-vă sau spritz părul încă o dată, doar pentru a curăța orice decupare părului persistent. Ușor de prosoape părul și gâtul uscat. Luați în considerare scurgerea pe scurt pentru a-și usca gâtul pentru a îndepărta părul liber. Adăugați produse de styling, dacă omul vă vrea.
  • Imaginea intitulată Tăiați un bărbat
    5. Mătură podeaua înainte să-l lași din scaun. Luați un minut pentru a mătură toate tăieturile de păr liber într-un grămadă mică, în afara drumului. Aceasta este o precauție de siguranță necesară pentru a lua, deoarece părul poate face podeaua foarte alunecoasă. După aceea, spălați-vă pieptenele / foarfece / aparat de bărbierit.
  • Dacă el nu poartă pantofi, părul poate trece prin șosete. Uneori puteți obține un păr ingrown, unde un păr crește într-un mod greșit. Acest lucru este foarte dureros.
  • Dacă el poartă pantofi, părul se poate lipi de tălpile pantofilor și ar putea fi târât în ​​jurul casei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este de obicei cel mai bine pentru un duș om după o tăietură, și înainte de a ieși, pentru a obține toate acele fire de păr mici de pe gât, urechi, etc.
  • Obțineți sfaturi din revista preferată de coafură.
  • Data viitoare când mergi la salon, ia ceva timp pentru a observa - și poate chiar să ia note pe-un coafor care taie părul unui bărbat. Acesta este cel mai bun mod de a învăța.
  • Avertizări

    Indiferent dacă acesta este primul dvs. timp sau 100 de timp de tăiere a timpului, sunteți obligat să vă tăiați mai devreme sau mai târziu. Fiți precauți cu privire la locul în care degetele sunt în legătură cu foarfece. Aveți grijă de urechile persoanei, de asemenea.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Foarfece ascuțite, de înaltă calitate sau foarfece de tăiere a părului
    • Clippers electric cu atașamente de lungime
    • Un pieptene universale
    • O sticlă de pulverizare (opțional)
    • O oglindă (opțional)
    • Un capete de frizerie, pat de pat sau un prosop (opțional)
    • Produs de styling (opțional)
    • Band-SIDA pentru orice "tăiere" Accidente, doar în caz.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar