Cum să tăiați părul drept

Tăierea părului drept este simplă, dar există câteva obiceiuri proaste care pot crea gradări și împiedică acel îngrijire, blunt, direct. Tăierea părului propriu poate părea interesant, dar aveți și mai multe șanse să vă încurcați. Dacă acesta este primul dvs. păr de tăiere, asigurați-vă că investiți într-o pereche bună de foarfece de coafură și tăiați mai puțin decât credeți că doriți. Amintiți-vă, puteți tăia întotdeauna mai mult dacă doriți mai scurt, dar dacă ați tăiat prea mult, nu puteți adăuga părul înapoi!

Pași

Metoda 1 din 2:
Tăierea părului propriu
  1. Imagine cu titlu tăiat păr drept pas 1
1. Pieptene-ți părul astfel încât să nu fie fără noduri sau încurcări. Puteți începe cu părul uscat sau umed. Această metodă este cea mai recomandată pentru cei care au păr drept. Dacă aveți părul ondulat sau curat, asigurați-vă că părul este umed înainte de tăiere.
  • Imagine cu titlu tăiat păr drept Pasul 2
    2. Trageți părul înapoi într-o coadă scăzută. Partea părului în jos. Trageți-l înapoi într-o coadă scăzută la nivelul gâtului, apoi fixați-o cu o cravată de păr. Asigurați-vă că coaja este îngrijită și netedă și că tot părul tău sunt în elastic.
  • Imagine intitulată Tăierea părului drept Pasul 3
    3. Lega un alt elastic la câțiva centimetri / centimetri sub prima. Neteziți-vă cât mai mult cât puteți, apoi împachetați un alt elastic în jurul lui. În funcție de cât timp este părul dvs. și cât de scurt vă planificați tăierea, este posibil să fie necesar să adăugați o treime elastică sub cea de-a doua.
  • Adăugarea elastică vă oferă controlul înainte și după cum ați tăiat.
  • Imagine intitulată Cut Păr drept Pasul 4
    4. Țineți coaja între degetele în care doriți să o tăiați. Faceți o formă V cu degetele din față și mijlocie, apoi închideți degetele în jurul coadă de cal. Glisați degetele în jos spre locul în care doriți să tăiați coada de cal.
  • Acest lucru vă va oferi o margine inferioară ușor rotunjită. Dacă doriți să o tăiați mai departe, va trebui să vă glisați degetele mai departe, astfel încât să aveți loc pentru a face ajustări.
  • Imagine intitulată Tăiați părul drept Pasul 5
    5. Tăiați coada de coadă sub degete. Utilizați foarfece ascuțite, coafura pentru acest pas. Nu utilizați foarfece regulate. Tăiați încet și cu atenție, un pic la un moment dat.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 6
    6. Anulați coada de cal și verificați forma. Întoarceți-vă astfel încât spatele dvs. să se confrunte cu oglinda și să dețină o altă oglindă în fața dvs. Părul dvs. va avea fie o margine rotunjită sau o ușoară curbă. Dacă acest lucru nu este suficient de drept pentru dvs., treceți la următorul pas.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 7
    7. Scoateți cravată de păr și părți părul în jos în centru. Extindeți partea la nivelul gâtului, cum ar fi să faceți pigtails. Trageți partea stângă a părului peste umărul stâng și partea dreaptă a umărului drept. Păstrați firele care erau pe spatele capului pe marginile exterioare cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 8
    8. Puneți-vă părul între degetele din nou. Alegeți o parte pentru a începe cu: stânga sau dreapta. Luați părul din acea parte, apoi strângeți-l între degetele din față și mijlocii, așa cum ați făcut mai devreme cu coada de cal.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 9
    9. Trageți degetele în jos, înfundându-le ușor. Glisați degetele în jos lungimea secțiunii părului la locul în care doriți să vă tăiați părul. Unghi-ți degetele în sus ușor, astfel încât sfaturile degetelor să se îndrepte spre umăr. Acest lucru vă va permite Tăiați părul din spatele capului tău mai scurt- Când vă periați părul, acesta va avea aceeași lungime.
  • Asigurați-vă că părul care a venit din spatele capului este în partea exterioară a secțiunii, lângă umăr.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 10
    10. Tăiați părul sub degete folosind aceeași metodă ca înainte. Țineți-vă mâna și părul aproape de umăr în timp ce tăiați. Dacă aveți păr foarte gros, poate fi necesar să împărțiți secțiunea în secțiuni mai mici. Măsurați noua secțiune împotriva celui anterior.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 11
    11. Repetați procesul pentru cealaltă parte a părului. Pentru a vă asigura că vă tăiați părul la aceeași lungime, ar fi o idee bună să măsurați părul necaz împotriva părului tăiat. Luați firele cele mai interioare din secțiunile din stânga și din dreapta. NOTĂ În cazul în care strandul tăiat se termină pe firul neted cu degetele.
  • Metoda 2 din 2:
    Tăierea părului altcuiva
    1. Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 12
    1. Începe cu părul umed. Nu trebuie să spălați părul persoanei cu șampon și balsam, dar trebuie să fie umed. Persoana să stea într-un scaun înalt, astfel încât părul lor să fie la un nivel confortabil de tăiere pentru tine.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 13
    2. Adună primele trei sferturi din părul lor într-un bun. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă pentru a crea o parte curată, apoi trageți părul într-un bun în partea de sus a capului lor. Clipiți bunul din cale, sau asigurați-l cu o cravată de păr. Lăsați partea de jos a pierderii lor.
  • Imagine intitulată Tăiați părul drept Pasul 14
    3. Prinde o catenă de păr din partea de jos dintre degete. Faceți o formă V cu degetul arătător și degetele mijlocii. Închideți degetele împotriva unui 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) lățime largă.
  • De asemenea, puteți utiliza un pieptene de coastă pentru a măsura secțiunile. Acest lucru vă va împiedica să trageți accidental prea tare pe ea.
  • Imagine intitulată Tăiați părul drept pasul 15
    4. Glisați degetele în jos pe catena spre locul în care doriți să tăiați. Țineți mâna împotriva spatelui persoanei și evitați să creați un unghi tragându-l departe de spate. Degetele dvs. ar trebui să fie paralele cu partea pe care ați făcut-o mai devreme și pe podea.
  • Nu vă răsuciți degetele în sus, răsturnați părul sau trageți lanțul de la spatele persoanei. Acest lucru va cauza o ușoară gradă.
  • Imagine intitulată Cut Păr drept Pasul 16
    5. Tăiați părul sub degetele. Utilizați lungimea degetelor ca un ghid. Asigurați-vă că utilizați foarfece ascuțite, coafura pentru asta - nu folosiți foarfece obișnuite.
    Sfat de experți
    Yan Kandkhorov

    Yan Kandkhorov

    Părul profesional Stylistyan Kandkhorov este un stilist de păr și proprietar al salonului K & S, un salon de păr cu sediul în cartierul Meatpacking din New York. Yan are peste 20 de ani de experiență în industria părului, este cel mai bine cunoscut pentru a pavaja calea pentru tendințele de păr iconice în industrie și și-a operat salonul din 2017. Salonul său de păr a fost votat unul dintre cele mai bune saloane de păr din New York City în 2019 de expertiză. Yan și K & S Salon a colaborat cu reviste de modă și celebrități precum Marie Clair USA, Magazine Lucy și Revista Rezident.
    Yan Kandkhorov
    Yan Kandkhorov
    Stilist profesionist de păr

    Asigurați-vă că persoana stă drept cu părul înainte de a tăia. Când tăiați părul, asigurați-vă că clientul nu își traversează picioarele și își poziționează capul, așa că nu este prea departe sau în jos. În caz contrar, nu veți putea să vă tăiați părul drept.

  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 17
    6. Adunați o altă secțiune și măsurați-o împotriva celei deja tăiate. Luați o /2 Inch (1.3 cm) o secțiune largă a părului. Adăugați-l la câteva fire din secțiunea pe care ați tăiat-o deja. Strângeți secțiunea dintre degetele de mijloc și mijlocie, cum ar fi înainte. Glisați degetele în jos până când marginea inferioară este la nivelul firului tăiat.
  • Imagine cu titlu tăiat păr drept pas cu pas 18
    7. Tăiați părul, apoi treceți la următoarea secțiune. Tăiați catena până când este chiar și cu partea deja tăiată. Lăsați părul și luați o altă secțiune. Măsurați-l împotriva catenei anterioare și reduceți-o. Continuați în acest mod până când ați tăiat întregul strat de păr.
  • Nu trageți niciodată firele departe de spatele persoanei în timp ce le tăiați. Păstrați-le cât mai aproape posibil de spatele lor.
  • Măsurați părțile din stânga și dreapta în față pentru a vă asigura că acestea sunt chiar.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 19
    8. Lăsați următorul strat de păr. Utilizați mânerul unui pieptene de coada de șobolan pentru a crea o altă parte îngrijorătoare, orizontală. Lăsați suficient păr astfel încât să puteți vedea încă o parte din stratul anterior sub el. Adunați restul părului într-un bun încă o dată.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 20
    9. Măsurați stratul superior față de partea inferioară în timp ce tăiați-o. Luați un 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) Secțiunea de păr din noul strat. Adăugați o catenă subțire de la stratul inferior la el. Prindeți catena dintre degete, apoi rulați degetele până când acestea sunt la nivel cu firul deja tăiat. Tăiați noua catenă sub degete ca înainte.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 21
    10. Tăiați restul părului folosind aceleași tehnici. Măsurați noile fire împotriva celor anterioare și noul strat împotriva celui vechi. Întotdeauna țineți mâna în apropierea persoanei înapoi - nu trageți părul departe de spate. Continuați până când ați terminat să tăiați părul persoanei.
  • Imagine intitulată Cut de păr drept Pasul 22
    11. Uscați părul persoanei, apoi efectuați orice ajustare necesară. Dacă doriți, puteți spăla părul persoanei pentru a scăpa de orice fragmente mici de păr. Suflați părul persoanei, apoi tăiați orice capete care se lipesc.
  • sfaturi

    Nu răsuciți sau nu întoarceți părul în sus, altfel veți obține o tăietură graduală.
  • Țineți mâna aproape de umăr / spatele persoanei în timp ce tăiați.
  • Tăieturile drepte nu sunt recomandate pentru tipurile de păr curl sau ondulat, datorită formei unice ale fiecărui curl.
  • Dacă aveți păr curat sau ondulat și planificați să îl îndreptați, trebuie să îl îndreptați înainte de ao tăia.
  • Când aveți îndoieli, tăiați prea puțin. Este mai ușor să tăiați mai târziu mai târziu. Dacă ați tăiat prea mult, va trebui să așteptați ca părul să crească.
  • Dacă vă tăiați părul propriu, luați în considerare obținerea unei oglinzi cu trei căi. Acest lucru vă va permite să vedeți cu ușurință spatele capului fără a fi nevoie să țineți o a doua oglindă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Tăierea părului propriu

    • Perie sau pieptene
    • Părul de păr
    • Foarfece de coafură
    • Oglinzi

    Tăierea părului altcuiva

    • Pieptene de coafură
    • Agrafe de par
    • Foarfece de coafură
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar