Cum de a repara părul galben

Tonurile galbene sunt foarte frecvente în păr blond albite și sunt cauzate de subtilitățile mai calde în părul dvs. natural pe care îl privesc. Acest lucru se poate întâmpla imediat după albire, sau tonurile galbene ar putea apărea câteva săptămâni mai târziu. Din fericire, puteți rezolva această problemă în mai multe moduri diferite. Tonerul bazat pe amoniac vă va oferi cele mai vibrante și mai lungi rezultate de durată. Dacă preferați o abordare naturală, o oțet de cidru de mere oțetă ar putea rezolva problema. Cealaltă opțiune este șamponul purpuriu, care vă ajută să corectați și să mențineți încuietori fără galben de fiecare dată când ați apărut în duș.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind toner
  1. Imagine intitulată Fixul părului galben Pasul 1
1. Așteptați câteva zile înainte de tonifiere dacă tocmai ați albit părul. În cazul în care părul blond blondă doar arată galben, nu vă faceți griji - îl puteți repara cu toner! Tonerii au amoniac în ele, care este destul de dur pe păr. Deoarece Bleach este, de asemenea, destul de dăunător, încercați să așteptați 2-3 zile după ce ați alungat înainte de a vă tona părul pentru a evita stresul suplimentar pe firele voastre.
  • Tonurile galbene pot apărea, de asemenea, la câteva săptămâni după ce vă înălțați blonda părului. Dacă asta ți sa întâmplat, poți să-ți dai părul imediat.

Bacsis: Dacă este posibil, evitați șamponarea părului între albire și tonifiere. Părul tău este într-o stare fragilă și șampon inutil ar putea provoca daune.

  • Imagine intitulată fix galben Pasul 2
    2. Cumpărați un toner bazat pe amoniac la un magazin de aprovizionare de frumusețe. Nuanța exactă pe care o alegeți va depinde de umbra dvs. curentă și de rezultatele dorite. Du-te cu un toner Blonde de Ash dacă doriți să obțineți o nuanță rece de blondă. Pentru o opțiune mai neutră, luați în considerare un toner blond bej. Asigurați-vă că alegeți o nuanță pe bază de violet, care va fi marcată pe sticlă.
  • Tonerii pot avea culori albastre, violet sau verde. Pentru a repara părul galben, vrei violet. Deoarece galbenul și violeturile sunt opuse pe roata de culoare, ne neutralizează reciproc atunci când sunt combinate.
  • Alegeți un toner care se potrivește cu nivelul curent al culorii părului. Sistemul nivelului variază de la 1 la 10 (1 este cel mai întunecat și 10 este cel mai ușor). Dacă mergeți prea mult, nu veți elimina tonurile galbene.
  • Brandurile de toner vor avea o diagramă de nivel de culoare fie pe casetele lor de produse, fie online.
  • Imagine intitulată fix galben Pasul 3
    3. Ridicați un dezvoltator de 20 de volume pentru a utiliza cu tonerul. Brandurile de toner au instrucțiuni diferite, deci asigurați-vă că consultați instrucțiunile pachetului și urmați instrucțiunile. Acestea fiind spuse, în majoritatea cazurilor, tonerul va trebui să fie amestecat cu dezvoltator de 20 de volume înainte de ao aplica. Consultați instrucțiunile de toner, astfel încât să știți cât de mult dezvoltator trebuie să cumpărați.
  • Imagine intitulată Fixul galben Pasul 4
    4. Se amestecă tonerul și dezvoltatorul împreună cu raportul recomandat. Puneți o pereche de mănuși de plastic și un tricou vechi înainte de a vă deschide produsele. Apoi, verificați inserarea pachetului pentru instrucțiuni specifice. În multe cazuri, raportul este de 2 părți dezvoltator la 1 parte toner. Se amestecă ingredientele împreună într-un castron folosind o lingură de lemn sau agitatorul prevăzut în kitul de tonifiere.
  • Instrucțiunile de toner vor oferi măsurători. Nu vă completați propriul raport!
  • Evitați amestecarea tonerului și a dezvoltatorului într-un castron metalic. Metalul ar putea provoca amestecul să-și oxideze și să-și piardă eficacitatea.
  • Imagine intitulată Fixul de păr galben Pasul 5
    5. Separați părul în 4 secțiuni. Tonerul se aplică la fel ca vopsirea părului, deci probabil că sunteți foarte familiarizați cu acest proces. Puneți părul în jos în mijloc cu un pieptene de ratacar pentru a crea 2 secțiuni, apoi din nou de la ureche la ureche pentru a crea 2 secțiuni în partea din față și 1 în spate. Clip cele 2 secțiuni frontale din cale, astfel încât să puteți lucra mai întâi pe secțiunea din spate.
  • Imagine intitulată Fixul părului galben Pasul 6
    6. Utilizați aplicatorul periei pentru a aplica straturi subțiri de toner de la rădăcină la vârf. Kitul dvs. de tonifiere va veni cu un aplicator de perie, ceea ce îl face foarte ușor să picteze tonerul pe părul tău. Începeți la rădăcini la părul de jos și lucrați în jos până la capete, saturarea întregului păr cu straturi subțiri de toner. Odată ce ați terminat prima secțiune a părului, scoateți-o din cale și eliberați 1 din secțiunile din față.
  • Repetați același proces pentru fiecare secțiune a părului.
  • Nu trebuie să vă grăbiți, ci să lucrați cât de repede puteți. Vrei ca toner să fie pe toate secțiunile părului tău pentru aproximativ același timp.
  • Imagine intitulată Fixul de păr galben Pasul 7
    7. Lăsați tonerul pe părul dvs. pentru perioada specificată de timp. Timpul variază în funcție de marcă, dar de obicei este de aproximativ 20-30 de minute. Puteți utiliza un cronometru pe telefon sau pur și simplu păstrați un ochi pe ceas, astfel încât să nu pierdeți timpul. Tonerul poate transforma purpuriu întuneric, deoarece se află pe părul dvs. - nu fi alarmat! Acest lucru este normal și nu vă va face părul să arate mai întunecat.
  • Urmați întotdeauna instrucțiunile furnizate în setul de tonifiere când vine vorba de calendar. Peste tonifierea părului ar putea duce la o exprimare verzui sau gri.
  • Imagine intitulată Fixul galben Pasul 8
    8. Clătiți tonerul din părul cu apă rece. Este important să scoateți tot tonerul din părul tău, așa că fii amănunțit! Deoarece tonerul este purpuriu, este destul de ușor de spus când totul este în afara părului tău. Dacă apa arată clar după clătire timp de câteva minute, ați eliminat tot tonerul.
  • Imagine intitulată Fixul galben Pasul 9
    9. Șampon și condiționați-vă părul așa cum ați fi în mod normal. Urmăriți clătirea cu un șampon fără sulfat, care vă strânge părul ca de obicei. Clătiți șamponul și aplicați balsamul preferat. Dacă părul tău se simte uscat, utilizați un balsam profund. Lăsați balanța să stea pe părul dvs. timp de aproximativ 5 minute și se clătește.
  • Metoda 2 din 3:
    Clătirea cu oțet de cidru de mere
    1. Imagine intitulată Fixul părului galben Pasul 10
    1. Măsurați oțetul de cidru de apă și de mere într-un raport de 2: 1. Dacă nu sunteți sigur cât de mult de utilizat, începeți cu 1 cană (240 ml) de oțet de cidru de mere și 2 cani (470 ml) de apă. Oțetul de cidru de mere este cunoscut pentru a face părul moale și neted, deci evitați să utilizați alte tipuri de oțet și stick cu oțet de cidru de mere.
  • Imagine intitulată Fixul de păr galben Pasul 11
    2. Transferați oțetul și apa la o sticlă de pulverizare. Nu trebuie să faceți acest lucru, dar va fi mult mai ușor și mai puțin murdar să folosiți o sticlă de pulverizare pentru a aplica oțetul părului. În caz contrar, va trebui să vă aplecați în cadă și să vărsați oțetul prin părul dvs., ceea ce poate obține puțin murdar.
  • Imagine intitulată Fixul părului galben Pasul 12
    3. Șamponați părul cu șamponul obișnuit. Hop în duș și folosește un șampon fără sulfat, pentru a vă spăla părul așa cum ați fi în mod normal. Clătiți șamponul și strângeți lungimile părului pentru a scăpa de excesul de apă.
  • Pentru această tehnică de lucru, este important să vă tamponați părul înainte de a aplica mai degrabă oțetul decât după ce îl aplicați.
  • Imagine intitulată Fixul galben Pasul 13
    4. Saturați-vă părul cu oțetul. Puteți ieși din duș pentru această parte sau doar ieșiți din calea capului de duș. Pulverizați oțetul peste părul dvs. de la rădăcină la vârf. Asigurați-vă că vă saturați părul cu atenție, astfel încât să nu pierdeți vreo locație!
  • Imagine intitulată Fixul părului galben Pasul 14
    5. Lăsați oțetul să stea pe părul dvs. timp de cel puțin 15 minute. Simțiți-vă liber să aveți grijă de alte lucruri, cum ar fi spălarea sau rasul, în timp ce așteptați - trebuie doar să vă păstrați părul protejat de apă! S-ar putea să doriți să purtați un capac de duș peste părul în timp ce oțetul se înmoaie, astfel încât să vă puteți mișca liber.
  • Imagine intitulată Fixul părului galben Pasul 15
    6. Clătiți oțetul și stilului părului dvs. așa cum ați fi în mod normal. Clătiți numai cu apă călduță și nu urmați cu șampon. Nu vă faceți griji, mirosul de oțet va dispărea odată ce părul este uscat! După clătirea părului, lăsați-l să se usuce sau să se usuce. Apoi, stilul așa cum ați fi în mod normal.

    Bacsis: Puteți aplica balsamul după clătirea oțetului dacă doriți un impuls de hidratare, dar nu este necesar.

  • Metoda 3 din 3:
    Spălarea părului cu șampon purpuriu
    1. Imagine intitulată Fixul părului galben Pasul 16
    1. Ridicați un șampon purpuriu la magazinul dvs. de aprovizionare de frumusețe. Șamponul purpuriu nu are amoniac în el, cum ar fi tonerele chimice, deci este mult mai puțin dăunătoare. Șamponul are pigmenți violet puternici în el care ajută la neutralizarea tonurilor galbene din părul dvs.
    • Rezultatele nu sunt de obicei vibrante sau intense ca ceea ce ați obține cu un toner, dar șampoanele purpurii sunt încă destul de eficiente.
  • Imagine intitulată Fixul părului galben Pasul 17
    2. Clătiți-vă părul cu apă fierbinte pentru a deschide arborele de păr. Hop în duș și puneți apa la cea mai tare temperatură pe care o puteți sta. Dacă vă arde pielea, este prea fierbinte! Scopul pentru aceeași temperatură pe care l-ați folosi pentru un duș frumos, abur.
  • Imagine intitulată Fixul de păr galben Pasul 18
    3. Aplicați o cantitate generoasă de șampon și lucrați într-o spumă. Exact cât de mult de șampon purpuriu pe care îl utilizați depinde de produsul și de lungimea părului, dar probabil că doriți să utilizați aproximativ o palmă. Aplicați șamponul la părul până când este bine saturat, care lucrează de la rădăcină la vârf pe măsură ce vă spargeți.
  • Pentru a vă asigura o acoperire uniformă, ați putea dori să rulați un pieptene dințate cu părul dvs. odată ce este bine și restricționat.
  • Imagine intitulată Fixul părului galben Pasul 19
    4. Lăsați șamponul să stea pe părul dvs. timp de 5 până la 30 de minute. S-ar putea să doriți să vă tăiați părul în sus sau să puneți pe un capac de duș pentru al proteja de apă în timp ce așteptați. 5-10 minute este destul de tipică, dar puteți părăsi șamponul pe părul dvs. timp de până la 30 de minute. Cu cât îl lăsați mai mult, cu atât mai mult va absorbi părul și cu atât mai bine vor fi rezultatele dvs.
  • Nu lăsați șamponul purpuriu pe părul dvs. mai mult de 30 de minute pentru a preveni uscarea și deteriorarea.
  • Imagine intitulată Fixul de păr galben Pasul 20
    5. Clătiți bine șamponul cu apă rece. Apa rece va sigila in culoarea si va inchide arborele de par, astfel porniți apa la cea mai tara temperaturi pe care le puteti suporta si sa-ti clătiți parul. Asigurați-vă că clătiți bine, deoarece reziduul de pigment ar putea face părul să pară purpuriu după ce îl uscați.
  • Dacă se întâmplă acest lucru, doar săriți în duș și clătiți din nou părul.
  • Imagine intitulată Fixul de păr galben Pasul 21
    6. Repetați acest proces de 1-2 ori pe săptămână pentru a vă menține rezultatele. Șamponul purpuriu este puternic, deci nu ar trebui să-l utilizați în fiecare zi. Dacă de obicei, șamponați părul în fiecare zi, utilizați șamponul purpuriu o dată pe săptămână. Dacă vă spălați părul la fiecare câteva zile, utilizați șampon purpuriu o dată la fiecare altă săptămână.
  • Pentru a menține părul fără galben, va trebui să continuați să utilizați în mod regulat șamponul purpuriu.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind toner

    • Toner la umbra la alegere
    • Dezvoltator de 20 de volume
    • Mănuși din plastic
    • Tricou vechi
    • Castron
    • Lingura de lemn
    • Aplicator
    • Agrafe de par

    Clătirea cu oțet de cidru de mere

    • Oțet la alegere
    • Sticlă de pulverizare (opțional)
    • Apă
    • Şampon
    • Capac de duș (opțional)

    Spălarea părului cu șampon purpuriu

    • Șampon purpuriu
    • Pieptel cu o lățime mare
    • Capac de duș (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar