Cum să colorați părul de păr maro

Ash Brown este o haină frumoasă de maro rece. În funcție de culoarea părului de pornire, cantitatea de pregătire pe care trebuie să o faceți variază. Dacă aveți părul luminos sau blond, puteți să o vopiți. Dacă aveți întuneric sau brunet, Puteți încerca să o vopsi mai ușor, dar ar fi mai bine dacă l-ați înălbit mai întâi. Dacă aveți păr brun cald, aveți ușor - tot ce aveți nevoie este să aplicați un șampon de tonifiere destinat părului brun!

Pași

Metoda 1 din 3:
Vopsirea luminii sau părului blond
  1. Imagine intitulată colorant Ash Brown Pasul 1
1. Obțineți un kit de vopsire de păr care spune "Cenușă maro" pe el. În timp ce această metodă este recomandată pentru cei cu păr ușor sau blond, puteți încerca dacă aveți și păr mai întunecat, mai ales dacă este evidențiată. Uită-te la probele de culoare de pe partea laterală a casetei, astfel încât veți ști ce culoare să vă așteptați.
  • Majoritatea coloranților de păr vor ieși adevărați pentru culoarea pe părul blond.
  • Dacă aveți părul întunecat, va trebui să obțineți o culoare mai deschisă decât doriți. Acest lucru este totuși riscant.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 2
    2. Protejați-vă și îmbrăcămintea. Părul de vopsire poate fi dezordonat. Puneți mănușile din plastic care au venit cu kitul tău. Draperii unei capete de vopsire sau un prosop vechi peste umeri. Dacă nu aveți nici unul dintre aceștia, puneți în schimb o cămașă veche.
  • Aplicați niște jeleu de petrol la linia de păr. Acest lucru nu este absolut necesar, dar va păstra pielea de a fi colorați.
  • Rețineți că orice prosop sau cămașa pe care o utilizați poate deveni colorată sau ruinată în timp ce vă ducând părul. Utilizați unul vechi că nu vă deranjează să vă încurcați.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 3
    3. Se amestecă colorantul conform instrucțiunilor. Majoritatea kiturilor de colorant sunt amestecate în același mod: adăugați colorantul la dezvoltator, apoi agitați dezvoltatorul pentru ao amesteca. Uneori, colorantul vine într-o sticlă și uneori vine într-un tub.
  • Kitul dvs. de colorant va conține cel mai probabil un tub de balsam. Puneți-o deoparte pentru mai târziu.
  • Unele kituri de colorare conțin un mic tub de ulei. Adăugați acest lucru la colorant.
  • 4. Părul separat mediu și gros în patru straturi. Dacă aveți o mulțime de păr, va trebui să o separați pentru a vă asigura că toate acestea sunt vopsite uniform. Parte parul în patru secțiuni diferite. Utilizați pieptenele pentru a vă împărți prin mijloc, apoi o parte la ureche la ureche. Utilizați cleme de păr sau legături pentru a păstra secțiunile separate.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 4
    5. Aplicați colorantul la părul dvs., pornind de la rădăcini. Dacă doriți, puteți aplica colorantul la părul dvs. într-o linie dreaptă, apoi îl amestecați cu ajutorul unei perii de tăcere. Dacă v-ați împărțit părul, luați fiecare secțiune și lucrați în straturi, pornind de la partea cea mai bună. Asigurați-vă că vă acoperiți părul uniform.
  • Unele kituri de colorare conțin un vârf de aplicator în formă de pieptene. Puteți înșurubați acest lucru pe sticlă și utilizați-l în loc de vârful aplicatorului standard.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 5
    6. Lăsați colorantul să stea pentru timpul recomandat. Fiecare brand va fi puțin diferit, dar majoritatea vă va spune să așteptați 20-25 de minute. Ar fi o idee bună să vă acoperiți capul cu un capac de duș din plastic în acest timp. Capacul va ajuta colorantul să lucreze mai repede și să vă mențină împrejurimile curate.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 6
    7. Spălați colorantul cu apă rece, apoi condiționați părul. Clătiți mai întâi colorantul cu apă rece. Odată ce apa începe să funcționeze clar, aplicați balsamul inclus la acesta. Lăsați balsamul să stea timp de 2 până la 3 minute (sau orice moment este recomandat pe tub), apoi clătiți-l cu apă rece. Nu utilizați niciun șampon.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 7
    8. Usuca-ti parul. Nu fi alarmat dacă părul tău arată mai întunecat decât te-ai așteptat. Se va ușura în timp, mai ales că o spălați.
  • Metoda 2 din 3:
    Vopsirea părului mediu sau maro
    1. Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 8
    1. Începeți cu părul brun cald. Această metodă este destinată celor care au deja păr brun, dar doresc să o facă un răcitor, cenușă maro.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 9
    2. Obțineți un șampon toning pentru păr brun. Va trebui să mergeți la un salon bine aprovizionat sau un magazin de frumusețe pentru acest lucru. Asigurați-vă că ați primit un șampon de tonifiere maro păr, nu blond. Șampoanele tonifiere destinate părului brun au nuanțe verzi sau albastre în ele, care vor elimina tonurile de culoare sau portocalii.
  • Imagine intitulată colorant Ash Brown Pasul 10
    3. Îmbunătățește părul. Intrați în duș, și luați-vă părul umed, la fel ca și când vă spălați părul. Au sticla de toner de păr gata.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 11
    4. Aplicați o cantitate generoasă de șampon la părul dvs. Spumă și masați-l, la fel ca și când ai fi șamponare. Acoperi fiecare și fiecare parte, de la rădăcini până la capătul. Nu spălați șamponul afară.
  • Nu fi alarmat dacă șamponul arată verde sau albastru.
  • Imagine intitulată Colorarea părului Ash Brown Pasul 12
    5. Permiteți șamponul să stea pentru moment recomandat pe sticlă. Fiecare marcă va fi diferită. Unii vă vor recomanda să părăsiți doar șamponul în timp de 2 până la 3 minute, în timp ce alții recomandă să îl lăsați în 10-15 minute.
  • Metoda 3 din 3:
    Vopsirea părului întunecat sau negru
    1. Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 13
    1. Obțineți un kit de albire a părului. În timp ce puteți încerca să vopsească Blond de păr întunecat, și sperăm că pentru o cenușă mai ușoară, rezultatul nu poate fi întotdeauna corect. Cumpărați un kit de albire a părului cu cel puțin 20 de volum.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 14
    2. Protejați-vă și îmbrăcămintea. Acoperiți cămașa cu un prosop vechi sau puneți pe o cămașă veche pe care nu vă deranjează să vă distrugeți. Puneți o pereche de mănuși de plastic, de unică folosință. Ar fi o idee bună să deschideți o fereastră sau să transformăm un ventilator ca bine-bleach poate deveni picant.
  • Imagine intitulată Dye Hair Ash Brown Pasul 15
    3. Pregătiți înălbitorul conform instrucțiunilor de pe pachet. Kiturile de înălbire vor veni cu o pulbere și o cremă, pe care trebuie să o amestecați împreună. Proporțiile pe care le utilizați pot varia de la marcă la marcă, citiți cu atenție instrucțiunile.
  • Se amestecă înălbitorul într-un recipient din sticlă sau din plastic- nu Utilizați metalul.
  • 4. Partea părului în patru secțiuni. Prima parte ar trebui să ruleze vertical în mijlocul capului tău. Trageți aceste secțiuni deoparte și apoi împărțiți-le încă o dată de la ureche la ureche. Utilizați cleme sau legături de păr pentru a separa secțiunile pe care nu le lucrați.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 16
    5. Aplicați înălbitorul părului, pornind de la capete. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru ar fi cu o perie de tinut, dar puteți folosi și mâinile. Unii oameni preferă să lucreze în straturi, începând de la partea de jos prima.
  • Acoperiți părul cu un capac de duș din plastic. Acest lucru va ajuta la înălbirea să funcționeze mai repede și să vă mențină împrejurimile curate.
  • Imagine intitulată Colorarea părului Ash Brown Pasul 17
    6. Lăsați înălbitorul să stea până când părul atinge lumina dorită. Cele mai multe kituri de albire vor recomanda 10 până la 30 de minute, dar ar fi o idee bună să verificați înapoi părul la fiecare 5 până la 10 minute. Acest lucru se datorează faptului că părul tuturor reacționează la înălbitor diferit. A ta poate termina înălbirea înainte ca timpul recomandat să fie în sus.
  • Nu lăsați înălbitorul mai mult decât timpul recomandat sau vă veți rupe părul.
  • Dacă părul dvs. nu este suficient de ușor, puteți face întotdeauna oa doua aplicație imediat, atâta timp cât părul tău este sănătos. Pentru părul deteriorat sau de rupere, așteptați cu câteva săptămâni înainte de a încerca din nou.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 18
    7. Clătiți-vă părul cu apă rece, apoi urmăriți-vă cu șampon. Nu utilizați încă niciun balsam. În funcție de tipul de albine pe care l-ați folosit și cât timp ați lăsat-o, părul dvs. poate fi blond, portocaliu sau un maro cald.
  • Dacă părul tău este culoarea potrivită, dar prea cald, spălați-l cu un șampon de tonifiere. Acest lucru va elimina tonurile de aramă și vă va da părul brun de cenușă.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 19
    8. Pregătiți colorantul de păr. Cumpărați un vopsea de păr brun maro în umbra preferată. De asemenea, poate fi etichetat ca "Cool Ash Brown" sau "Cool Brown" în schimb, care este același lucru. Puteți utiliza un kit de colorant de păr sau puteți cumpăra separat colorantul și dezvoltatorul. Se amestecă colorantul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  • Dacă ți-ai scos mănușile și prosopul vechi mai devreme, puneți-le înapoi acum.
  • Dacă ați cumpărat separat colorant și dezvoltator, pregătiți colorantul într-un recipient din sticlă sau din plastic.
  • Dacă v-ați spălat părul cu șampon de tonifiere și sunteți mulțumiți de culoarea, ați terminat! Nu trebuie să te duci mai departe.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 20
    9. Aplicați colorantul la părul dvs., pornind de la rădăcini. Din nou, puteți face acest lucru cu o pensulă curată sau cu mâinile. Ar fi chiar mai ușor dacă ați tras părul în sus și ați lucrat în straturi. Asigurați-vă că vă acoperiți părul uniform, în special în jurul părului și a părții, unde va fi cel mai vizibil.
  • Dacă doriți să utilizați o perie de tinut cu colorant îmbuteliat, aplicați mai întâi colorantul la părul dvs., apoi răspândiți-l cu peria.
  • Aplicați niște jeleu de petrol la linia de păr inainte de Aplicarea colorantului. Vă va ajuta să vă protejați pielea împotriva petelor.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 21
    10. Lăsați colorantul să se dezvolte pentru moment recomandat pachetului. Din nou, aceasta variază de la marcă la marcă. În majoritatea cazurilor, va trebui să așteptați aproximativ 20-25 de minute. În acest timp, ar fi o idee bună să vă puneți părul într-un capac de duș curat. Acest lucru va ajuta colorantul să se dezvolte mai repede și să vă mențină împrejurimile curate.
  • Imagine intitulată Colorarea părului Ash Brown Pasul 22
    11. Clătiți colorantul cu apă rece, apoi aplicați balsam. Spălați mai întâi colorantul cu apă rece. Odată ce apa rulează clar, aplicați un balsam hidratant la părul dvs. și lăsați-l să stea timp de 2 până la 3 minute. Clătiți balsamul cu apă rece, apoi lăsați-vă părul să se usuce. Nu utilizați niciun șampon în acest moment.
  • Părul tău poate arăta mai întunecat. Nu vă faceți griji, se va ușura.
  • Imagine intitulată Dye Ash Brown Pasul 23
    12. Aplicați un șampon de tonifiere, dacă este necesar. Coloacul de păr maro maro conține nuanțe albastre sau verzi, care ar trebui să anuleze orice tonuri de păr în părul tău. Uneori, acest lucru nu este suficient, și va trebui să aplicați un șampon de tonifiere după instrucțiunile din pachet. De asemenea, puteți să vă faceți propria dvs.:
  • Amestecați suficientă balsam alb pentru a acoperi părul cu un colorant de păr purpuriu.
  • Aplicați balsamul la părul dvs.
  • Așteptați 30 de minute.
  • Clătiți balsamul.
  • sfaturi

    Colorarea maro cenușă se estompează de-a lungul timpului și puteți observa tonurile de seamă înapoi.
  • Limitați stilul de căldură pentru a face ca lucrarea dvs. de vopsit să dureze mai mult.
  • Dacă aveți vopsea de păr pe rude, ștergeți-l cu un toner față de alcool.
  • Spălați-vă părul folosind șampon și balsam destinat părului tratat cu culori. Dacă nu găsiți, utilizați un șampon și balsam fără sulfate.
  • Notați culoarea / numărul colorantului părului. În acest fel, veți ști ce să cumpărați (dacă ați plăcut-o), sau ce să nu cumpărați (dacă l-ați urât).
  • Limitați stilul de căldură. Vopsirea și înălbitorul sunt destul de dăunătoare pe îndoirea lor sau în curățarea părului va deteriora doar mai departe. Poate, de asemenea, să determine ca vopsirea să se estompeze mai repede.
  • Protejați-vă părul împotriva soarelui. Utilizați un spray de protecție UV înainte de a vă îndepărta sau acoperiți părul cu o pălărie. Lumina soarelui va face ca părul să se estompeze mai repede.
  • Limitați spălarea părului într-o dată sau de două ori pe săptămână. Cu cât vă spălați mai des părul, cu atât mai repede va dispărea colorantul. Cu toate acestea, puteți condiționa părul mai des.
  • Urmăriți clorul! Dacă vă place să mergeți înot, acoperiți-vă părul cu un capac de înot. Clorul poate să dispară culoarea părului mai repede sau poate schimba-o la o altă culoare cu totul!
  • Părul de păr brun nu va arăta bine pe toată lumea. Tind să arate cel mai bine pe cei cu tonuri de piele rece. Dacă pielea vă arată roz, aveți un ton răcoros.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Vopsirea luminii sau părului blond

    • Ash Color de păr brun
    • Vechi prosop sau cămașă
    • Plastic, mănuși de unică folosință
    • Perie de tinut (opțional)
    • Capac de duș (recomandat)
    • PETROLEUM JELLY (recomandat)

    Vopsirea părului mediu sau maro

    • Toner de păr pentru păr brun

    Vopsirea părului întunecat sau negru

    • Kit de albire
    • Ash Color de păr brun
    • Tonifați samponul
    • Sticlă sau recipient din plastic
    • Vechi prosop sau cămașă
    • Plastic, mănuși de unică folosință
    • Perie de tinut (opțional)
    • Capac de duș (recomandat)
    • PETROLEUM JELLY (recomandat)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar