Cum se îmbracă când este însărcinată

Puteți arăta în continuare elegant și vă puteți simți bine atunci când îmbrăcăminte pentru un corp gravid dacă aceste lucruri sunt importante pentru dvs. Nu vă abandonați simțul stilului! Este important să știți ce funcționează bine când este însărcinată, totuși, și ceea ce nu se simte bine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dressing pentru diferite etape de sarcină
  1. Imagine intitulată rochie când este gravidă pasul 1
1. Rochie diferit în funcție de Sarcina etapă. Când vine vorba de îmbrăcăminte în timpul sarcinii, confortul și stilul sunt esențiale. Ceea ce se simte chiar în Săptămâna 9 se poate simți în eroare în greșeală până în săptămâna 14.
  • Ceea ce vă plătește perfect curbele în timpul celui de-al doilea trimestru poate deveni destul de indecentă de capătul coada de sarcină. Cumpărați dimensiunea potrivită pentru corpul dvs. de schimbare. Nu cumpărați haine mai mari, atunci aveți nevoie decât dacă vă place cum arată ei.
  • Achiziționați îmbrăcăminte concepută pentru uzura maternității când începeți să arătați dacă doriți. Această îmbrăcăminte va fi construită pentru un confort mai mare și este de obicei o idee mai bună decât achiziționarea de îmbrăcăminte obișnuită în dimensiuni mai mari. Dacă costul este o problemă, verificați magazinele de tip. De obicei, puteți purta haine regulate pentru primele trei luni.
  • Evitați tentația de a cumpăra haine mult mai mari decât dacă doriți. Problema cu doar cumpărarea de haine mai mari este vă poate face să arătați, bine, mai mare. Hainele de maternitate vor fi montate în locurile potrivite, permițând în același timp camerei pentru ciocniri, astfel încât să vă poată ajuta să păstrați un sentiment de formă.
  • Imagine intitulată rochie atunci când pasul gravidă 2
    2. Cunoașteți tipul și forma corpului. Oamenii diferiți își dau bebelușii diferite căi. Unii oameni au sarcini mari, de exemplu, iar unii oameni poartă copilul mai jos.
  • Pentru cei care transportă copiii mici, îmbrăcămintea care este moale pe talie va fi mai confortabilă. Cămășile tăiate sub ciocni pot arăta atractive.
  • Dacă purtați înălțime, puteți încerca să creați o linie între sânii și bombă prin adăugarea curelelor și legăturilor mari.
  • Nu renunta. Doar pentru că sunteți însărcinată, nu înseamnă că nu vă puteți păstra stilul dvs. tipic. Nici întotdeauna nu trebuie să mergi la sudoare, nici.
  • Imagine intitulată rochie atunci când este gravidă pasul 3
    3. Rochie pentru primul trimestru. În primul trimestru, provocarea pentru mulți este de a menține sarcina sub Wraps. Mulți oameni nu vor să divulge secretul lor crescând până cel puțin cel de-al doilea trimestru. Astfel, puteți rămâne de obicei la îmbrăcăminte non-maternitate pentru primele trei luni.
  • Ce să faci: Du-te în dulapul tău și pune-ți deoparte orice se simte prea strâns sau aglomerat. Stick cu siluete care curg peste burtă, șolduri și coapse care pot camufla câteva kilograme pe care le puteți câștiga în primele luni.
  • Purtați tricoturi moi, fuste de linie, vârfuri de talie și rochii, înfășurați cămăși și rochii toate funcționează bine. O altă bucată mare pentru primul trimestru: a "Blauson" Stilul de sus - adică unul care are o bandă montată în partea de jos, dar câteva camere deasupra trupei. Țesătura se prăbușește pe burtă, în timp ce talie montată păstrează aspectul mai adaptat.
  • Arunca pe o pereche de blugi de stingere a boot-tăiat pentru un aspect confortabil, tras-împreună. Cele mai multe haine de maternitate au prea multă țesătură pentru că abia acolo acolo bump, dar ai crescut în alte locuri că hainele tale pre-sarcină nu se potrivesc. Ce trebuie să faceți: Întinde-ți dulapul cu câteva adăugări cheie.
  • Imagine intitulată rochie când este gravidă pasul 4
    4. Rochie pentru al doilea trimestru. Provocarea: vă simțiți ca la fiecare câteva săptămâni sunteți o dimensiune nouă și nu doriți să vă aruncați bugetul pe haine noi în fiecare lună.
  • Ce să faceți: Investiți în câteva elemente care vor crește cu dvs. Căutați bucăți care au detalii cum ar fi ruperea, legăturile, butoanele sau adunarea pe laturi și înfășurate, care vă vor permite să vă ajustați îmbrăcămintea pe măsură ce corpul crește și se schimbă.
  • Mai mult, te vor lăsa să-ți placă în mod plăcut bumpul, care de obicei apare în acest timp.
  • Imagine intitulată rochie când este gravidă pasul 5
    5. Rochie pentru trimestrul final. Când sunteți mai departe în timpul sarcinii, încercați să cumpărați tricouri la modă, doar o dimensiune cupluri mai mari.
  • Pantalonii de maternitate sunt merg la super confortabil și la modă în timpul sarcinii. Ia în considerare tocuri, deoarece acestea pot duce la problemele din spate. Încercați apartamente confortabile sau cizme.
  • Dacă vă simțiți conștient de uzură de maternitate urâtă, încercați să adăugați eșarfe sau jachete, curele, coliere etc.
  • E vorba de pantaloni. Găsiți pantaloni confortabili care se potrivesc bine. Puteți purta cămășile pentru cel mai mult, dacă nu toți, ai sarcinii, atâta timp cât vă place cum arată, și nu vor fi întinși, astfel încât să nu le poți purta din nou. Dacă cumpărați cămăși de sarcină, asigurați-vă că lucrează pentru îngrijirea medicală, astfel încât să vă dublezi sau să triplați timpul pe care îl utilizați.
  • Imagine intitulată Rochie când este însărcinată Pasul 6
    6. Luați în considerare cumpărarea uneia dintre acele trupe straine. Puteți plasa această bandă în partea de sus a blugiilor dvs., peste talie, care nu va mai fi apăsat sau zip. Acest lucru va funcționa pentru etapele anterioare de sarcină înainte de a trece în pantaloni de maternitate.
  • Trupa vă va păstra pantalonii și nimeni nu va ști că sunt dezbrăcați.
  • Într-un vârf, puteți utiliza, de asemenea, o bandă de cauciuc înclinată peste buton și prin butonierele pentru a face același lucru, minus efectul de netezi al trupei. Ați putea folosi și un PIN de siguranță mare.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea țesăturii drepte și simțiți
    1. Imagine intitulată rochie când este gravidă pasul 7
    1. Purtați îmbrăcăminte care este flexibilă în jurul valorii de mijlocie. Burta voastră va avea o mulțime de acțiuni pe măsură ce copilul dvs. se mișcă și crește. Cel mai bine este să lăsați în urmă centurile constricnte și benzile de talie.
    • Legăturile pot fi cel mai bun prieten al tău. Cumpăra jambiere o dimensiune cupluri mai mari decât dimensiunea normală sau o pereche de jambiere de maternitate. Arată minunat cu pulovere lungi și cămăși.
    • Este posibil să puteți purta pur și simplu îmbrăcăminte obișnuită prin o mare parte a sarcinii. Optați pentru stiluri pe care le purtați în mod normal, dar tăiate pentru a avea puțin mai mult spațiu.
    • Evitați țesăturile rigide. În schimb, alegeți țesături stradale. Pantalonii de yoga vor fi, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece sunt liberi și confortabile. Evitați fermoarurile și butoanele. Purtând pantaloni sau fuste cu elastice sau legături în loc de fermoare sau butoane este o necesitate.
    • Tricotajele Jersey și alte articole de îmbrăcăminte soft, stretchable sunt atât confortabile cât și ușor de spălat și de uzură.
  • 2. Alegeți hainele care nu sunt prea mari sau prea strânse. Nu este nevoie să purtați rochii gigantice pentru a încerca să vă ascundeți lovitura, dar probabil că doriți să evitați ceva care este neconfortabil de strâns. În schimb, căutați îmbrăcămintea care este puțin mai potrivită pentru a vă arăta forma, în timp ce încă se potrivește într-un mod confortabil pentru dvs.
  • Evitați vârfurile care sunt prea pline și corturi, dacă nu preferați aspectul. Căutați pe cei care curg grațios peste kilogramele extra de dedesubt, în timp ce au încă o formă. Tunica este o alegere excelentă. În timp ce este montat pe umeri și brațe, o tunică curge grațios peste mijloc, deghizarea greutății suplimentare. V-gâtul sau cămășile de gât de scoop sunt o alegere bună în timp ce atrag privirea spre gât.
  • Imagine intitulată rochie atunci când este însărcinată Pasul 9
    3. Încercați un rezervor de sus și aspect stratificat. O excepție de la regulile anti-agitare: topurile rezervorului și alte articole de îmbrăcăminte cu panouri de formare încorporate.
  • Acestea pot ajuta la netezirea punții bruște sau pot conține sânii în creștere. Top aceste tancuri cu un corp de pescuit sau cardigan, realizat dintr-o țesătură netedă din jerse.
  • Stocați astfel de rezervoare de stratificare. Purtați-le sub vârfuri care nu mai sunt pe tot parcursul drumului. Arunca unul sau doi sub un cardigan supradimensionat sau blazer.
  • Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă purta blazerul, jachetele și cardiganurile care nu mai sunt aproape.
  • Imagine intitulată rochie când este însărcinată Pasul 10
    4. Rochie pentru locul de muncă. Aveți nevoie de câteva elemente de lucru care vor merge de la locul de muncă la weekend fără a sacrifica confortul.
  • Ce trebuie să faceți: îmbrățișați rochia de înfășurare, dacă este cazul pentru locul de muncă sau, mai degrabă, lăsați rochia înfășurată - într-o culoare solidă elegantă sau un model blocat de culoare - îmbrățișați curbele. Veți arăta perfect tras împreună pentru birou și veți fi confortabil și elegant pentru rularea comisiilor de weekend.
  • Pe măsură ce bomba dvs. devine mai mare și mai mare, pur și simplu schimbați unde plasați cravata, făcând în cele din urmă rochia într-o îmbrăcăminte de impuls, oferind o definiție mult mai necesară între Bosom și Belly.
  • Un alt element credincios, versatil pentru a alege: o pereche de blugi de bocanci de denim întunecat, cu țesătura strafală construită chiar în talie. Tăierea și culoarea vă vor lăuda pe întreaga sarcină și să lucrați pentru aproape orice activitate sau situație socială.
  • Imagine intitulată rochie când este însărcinată Pasul 11
    5. Alegeți fusta dreaptă și rochia. Altele decât îmbrăcăminte, purtând fuste și rochii pot fi complicate în timpul sarcinii. În special, veți dori să evitați fuste prea scurte.
  • Rochii și fuste care sunt proiectate pentru a arăta o lungime mai lungă în spate (asemănătoare cu haina de dimineață a unui gentleman) sunt adesea în modă și, pe măsură ce abdomenul se extinde cu copilul în creștere, arătați încă ca și cum ar fi trebuit să privească așa.O rochie de schimbare sau maxi este o alegere bună.
  • Dacă alegeți să purtați o fustă, asigurați-vă că este ușor de montat și un volum redus. Încercați pentru fuste de linie, creion, sarong, gitet, sau un stil de țigan subțire.
  • O fustă de înaltă talie în material confortabil este o idee bună dacă aceasta cade la genunchi sau sub ei. Îmbrăcămintea este perfectă pentru sarcină. Ele sunt confortabile, se întind peste stomac și, încă păstrează un recurs de sex.
  • Imagine intitulată rochie când este gravidă pasul 12
    6. Achiziționați pantaloni speciali de maternitate. Pantalonii de maternitate sunt, practic, pantaloni cu o bandă elastică, astfel încât să nu vă faceți griji că nu se potrivește.
  • Le puteți obține la multe povești de departament. Pantalonii de maternitate vin, de asemenea, în stilul albastru Jean, dar cu o bandă puternică.Nu vă fie frică să rociți o pereche de blugi de maternitate albastru. Blugi albastră pot fi o modalitate excelentă de a începe o tinuta de sarcină.
  • Vrei să eviți ceva cu fermoare sau butoane.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea culorilor și a accesoriilor potrivite
    1. Imagine intitulată Rochie când este însărcinată Pasul 13
    1. Lucrați cu culori de slăbire și solide. Negrul este foarte slăbit, așa că purtați cât mai mult negru pe cât vă place. Du-te pentru aspectul liniei lungi.
    • Albul arată de pe burtă și o va face mai evident. Unele culori abstracte ca un vârf de neon cu pantaloni întunecați, atrage atenția asupra buricului tău. Ați putea încerca o altă culoare solidă, cum ar fi gri moale dacă negru devine prea plictisitor. Încercați să purtați o singură culoare de sus în jos.
    • Dungi verticale sunt mult mai bune decât orizontale, în mod ideal cu culori verticale mai întunecate la laturile dvs. și dungi verticale mai ușoare din centru.
    • Evitați garishul sau modelele îndrăznețe în interiorul tău. Rețineți că mai întunecat pe fund și mai ușor de pe partea de sus aduce ochii privitorului spre fața ta radiantă.
  • Imagine intitulată rochie atunci când este însărcinată Pasul 14
    2. Purtați pantofi confortabili. Pantofii sunt importanți să se ia în considerare, deoarece în timp ce copilul dvs. crește, sângele dvs. și alte volume de fluid crește, adesea provocând umflarea la glezne și picioare (acest lucru poate schimba și permanent dimensiunea pantofului.)
  • Purtați pantofi inferiori cu apartamente. Tocurile înalte sunt doar o idee rea în timpul sarcinii, mai ales pentru că ar fi periculoasă dacă ați căzut. De asemenea, doriți să alegeți pantofi cu o cameră suplimentară.
  • Pene sunt distractive și frumoase pentru a purta. Cumpărarea insolelor pentru pantofii dvs. poate crește confortul pentru picioarele dureroase. Flip flops poate fi utilă ca picioarele se umflă.
  • Imagine intitulată rochie când este gravidă pasul 15
    3. Accesator pentru efectul potrivit. Purtați coliere stratificate care sunt mai scurte decât bâtul de creștere a copilului pentru a păstra focalizarea în sus.
  • Încercați să purtați o eșarfă mare. Acest lucru poate atrage ochii oamenilor departe de bombă.
  • Purtați lenjerie de fibră naturală. Uneori, în timpul sarcinii, transpira mai mult decât de obicei. Să arate elegant, purtați cercuri și ochelari de soare mari.
  • Imagine intitulată rochie când este însărcinată Pasul 16
    4. Investiți într-un sutien bun. Țâțele tale sunt probabil busting peste tot. Ce trebuie să faceți: Dacă nu ați făcut-o deja, acum este momentul să investiți în câteva sutiene minunate.
  • În timp ce puteți alege să mergeți pentru dimensiuni mai mari ale sutienului dvs. preferat, ați putea dori să luați în considerare confortul și extinderea naturii de maternitate sau de asistență medicală. Businele de bumbac sunt o alegere bună. Veți dori una care vă sprijină spatele.
  • Majoritatea femeilor găsesc că nu numai căștile lor se scurge, dar dimensiunea trupei (circumferința din spate) va crește și. Pe lângă mutarea unei dimensiuni a benzii (sau două), puteți găsi, de asemenea, extinderi sutien ieftine la majoritatea magazinelor de lenjerie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Spuneți nu la haine neconfortabile strânse.
  • Nu vă abandonați propriul stil personal doar pentru că sunteți gravidă. Îmbrățișați noul corp!
  • Purtați eșarfe pentru a arăta elegant.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar