Cum să găsiți numărul dvs. De cont bancar

Indiferent de ce aveți nevoie, găsirea numărului de cont bancar este ușor de făcut. Există mai multe moduri în care puteți localiza numărul, astfel încât să puteți accesa dacă sunteți acasă sau în mișcare. Nu uitați să luați măsuri pentru a vă menține numărul de cont de cont, cum ar fi documentele de stocare și distrugere corectă care o conțin.

Pași

Metoda 1 din 2:
Localizarea numărului de cont
  1. Imagine intitulată Găsiți numărul dvs. de cont bancar Pasul 1
1. Găsiți cea de-a doua serie de numere din partea de jos a unui cec dacă aveți unul. Prima serie de numere tipărite pe partea stângă a fundului unui cec este numărul de rutare de 9 cifre al băncii. A doua serie de numere, de obicei 10-12 cifre, este numărul dvs. de cont. Cea de-a treia și cea mai scurtă serie de numere imprimate în partea de jos este numărul de verificare.
  • Numărul va fi bracket de o pereche de simboluri identice. De exemplu, numărul poate arăta astfel: "⑆0123456789⑆"
  • Imagine intitulată Găsiți numărul dvs. de cont bancar Pasul 2
    2. Vizualizați o declarație bancară digitală sau de hârtie dacă sunt ușor accesibili. Numărul contului dvs. va fi tipărit pe fiecare declarație bancară pe care o primiți, indiferent dacă a sosit în Mesaje primite online sau în căsuța poștală ca o declarație de hârtie. Găsiți o declarație bancară recentă și căutați un număr de cont de cont de 10-12 cifre numit "."De obicei, este situat în partea de sus a documentului, fie pe partea dreaptă, fie pe partea stângă.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul dvs. de cont bancar Pasul 3
    3. Utilizați un site web bancar mobil sau o aplicație pentru a găsi numărul online. Navigați pe site-ul web al băncii dvs. pe un computer sau deschideți aplicația mobilă pe telefon sau pe tabletă. Conectați-vă și faceți clic pe fila pentru a vizualiza un rezumat al contului dvs. De obicei, numărul contului va fi listat pe această pagină. Dacă nu este, căutați prin intermediul site-ului sau utilizați funcția "Ajutor" pentru ao găsi.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul dvs. de cont bancar Pasul 4
    4. Contactați banca dacă toate celelalte nu reușesc. Apelați numărul din partea din spate a cardului dvs. de credit / debit sau căutați numărul dvs. de servicii pentru clienți online. Va trebui probabil să vă furnizați numele, adresa și numărul de securitate socială, astfel încât să vă poată verifica identitatea. Apoi, vă vor spune numărul contului dvs.
  • Dacă scrieți numărul în jos, asigurați-vă că ați stocat-o într-un loc sigur, cum ar fi portofelul dvs. sau un dulap de depozitare.
  • Metoda 2 din 2:
    Păstrarea numărului dvs. de cont în siguranță
    1. Imagine intitulată Găsiți numărul dvs. de cont bancar Pasul 5
    1. Utilizați o conexiune securizată la internet pentru a accesa conturile dvs. online. Deși este posibil să fiți tentați să verificați contul dvs. bancar într-o cafenea, magazin sau gară, nu ar trebui să nu. Utilizarea unei conexiuni wireless neasigurate vă poate pune la risc pentru furtul de identitate. Accesați numai conturile online sau printr-o aplicație mobilă atunci când aveți acces la o conexiune securizată la internet.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul dvs. de cont bancar Pasul 6
    2. Furnizați numărul dvs. de cont numai pe site-urile securizate. Dacă aveți nevoie să furnizați numărul dvs. de cont online pentru a plăti facturi sau fonduri de transfer, asigurați-vă că site-ul este sigur. Adresa site-ului trebuie să înceapă cu "https" ca "s" este "sigură"."De asemenea, trebuie să căutați o pictogramă a unui blocaj și / sau a cuvântului" securizat "în colțul din stânga sus al barei de adrese înainte de a furniza numărul contului.
  • Dacă nici unul dintre aceste lucruri nu este prezent, nu introduceți numărul contului dvs., deoarece informațiile dvs. nu pot fi păstrate confidențiale.
  • Nu trebuie să vă asigurați numărul contului dvs. pentru cumpărături online, deci aveți grijă de site-uri care vă cer.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul dvs. de cont bancar Pasul 7
    3. Urmăriți cecurile și declarațiile bancare. Nu lăsați carnetul de cecuri sau declarațiile bancare aflate în jurul casei sau mașinii. În schimb, deschideți și vizualizați declarațiile atunci când ajung, apoi depozitați-le și orice alte lucrări cu informațiile despre contul dvs. într-un loc sigur, cum ar fi un cabinet de depozitare. De asemenea, păstrați-vă verificarea dvs. într-o locație sigură. Nu uitați să vă bucurați, mai degrabă decât să reciclați sau să aruncați, verificări vechi și declarații bancare pentru a păstra pe alții să învețe informațiile despre contul dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul dvs. de cont bancar Pasul 8
    4. Monitorizați-vă în mod regulat contul pentru fraudă. Este important să analizați declarațiile bancare pentru verificarea și conturile dvs. de economii în mod regulat. Asigurați-vă că ați fost taxat corespunzător pentru toate achizițiile. Dacă vedeți orice taxe pe care nu le-ați autorizat, contactați imediat banca dvs. pentru mai multe informații.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar