Cum să verificați echilibrul google play

Thiste parere Cum să verificați echilibrul contului dvs. Google Play utilizând aplicația Google Play și site-ul Google Play.Balanța dvs. Google Play este un credit pe care îl puteți utiliza pentru a cumpăra conținut din magazinul Google Play.Puteți adăuga la soldul contului dvs. utilizând carduri cadou, coduri de cadouri digitale sau coduri promoționale.Balanța dvs. Google Play este netransferabilă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pe aplicația Google Play
  1. Imagine intitulată Verificați echilibrul Google Play Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
pe telefonul dvs. Android.Magazinul Google Play este aplicația cu triunghiul multi-colorat "Play".
  • Imagine intitulată Verificați echilibrul Google Play Pasul 2
    2. Atingeți .Este pictograma cu trei linii orizontale din colțul din stânga sus.Acest lucru va afișa un meniu pop-out spre stânga.
  • Imagine intitulată Verificați echilibrul Google Play Pasul 3
    3. Atingeți Cont.Este lângă pictograma care seamănă cu o persoană din meniul pop-out spre stânga.
  • Imagine intitulată Verificați echilibrul Google Play Pasul 4
    4. Atingeți Metode de plata.Este în partea de sus a "Cont" meniul.Este lângă o pictogramă verde care seamănă cu un card de credit.Soldul contului dvs. va fi listat în partea de sus a meniului de lângă "Google Play Balance".
  • Metoda 2 din 2:
    Pe site-ul Google Play
    1. Imagine intitulată Verificați echilibrul Google Play Pasul 5
    1. Mergi la https: // redare.Google.COM într-un browser.Puteți utiliza orice browser web de pe telefonul mobil sau pe computerul desktop și să navigați pe site-ul principal de pagină Google.
    • Dacă nu sunteți conectat automat, faceți clic pe Conectare În colțul din dreapta sus și conectați-vă cu adresa de e-mail și parola pentru contul dvs. Google.
  • Imagine intitulată Verificați echilibrul Google Play Pasul 6
    2. Clic Cont.Este în meniul din stânga sub "Dispozitive" opțiune. Aceasta afișează soldul contului dvs. Google Play în partea de sus a paginii din "Metode de plata" secțiune.
  • Nu vă confundați "Google Play" echilibru cu dvs "Google Pay" echilibru. Google Play poate fi folosit numai pentru a cumpăra lucruri de la magazinul Google Play, cum ar fi aplicații, filme, muzică etc., În timp ce plata Google poate fi utilizată pentru a face orice achiziție oriunde acceptă Google Pay.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar