Cum să verificați un balans de carte de cadou apple

Este interesant să primiți un card cadou Apple. Apple are două tipuri diferite de carduri cadou. Cardurile cadou Apple Store pot fi utilizate la locațiile Apple Store pentru a cumpăra Mac-uri, iPhone, iPad-uri și accesorii. Cardurile cadou App Store și iTunes pot fi folosite pentru a cumpăra aplicații, filme, iBooks și alte medii din magazinul de aplicații sau din iTunes. Puteți verifica echilibrul dvs. vizitând site-ul Balance al cardului cadou Apple sau prin apelarea numărului de asistență Apple.Thiste parere cum să verificați echilibrul pentru un card cadou Apple.

Pași

Metoda 1 din 1:
Verificarea online
  1. Imagine intitulată Verificați echilibrul cardului cadou Apple Pasul 1
1. Accesați site-ul Balanței Cardului de cadou Apple.Puteți utiliza acest site pentru a vă verifica soldul pentru cardurile de cadou Apple Store, precum și pentru cardurile de cadou App Store și iTunes.Site-ul pe care îl mergeți este diferit în funcție de țara în care locuiți.Faceți clic pe unul dintre următoarele linkuri pentru a naviga la site-ul Balanței Cardului de cadou Apple:
  • Imagine intitulată Verificați un balans de carte cadou Apple Pasul 2
    2. Conectați-vă cu ID-ul Apple.Introduceți adresa de e-mail și parola asociată cu ID-ul dvs. Apple și faceți clic sau atingeți Conectare pentru a vă conecta la.Cele mai multe ID-uri Apple au un cont de e-mail care se termină cu a "@pe mine.COM" extensie.
  • Dacă nu aveți în prezent un ID Apple, puteți cu ușurință creeaza una.
  • Imagine intitulată Verificați un balans de carte cadou Apple Pasul 3
    3. Introduceți codul PIN asociat cu cardul cadou.Faceți clic pe câmpul care spune "Pin" și introduceți știftul de pe cartela cadou.Notă:PIN-ul nu este același cu numărul cardului.
  • Carduri de cadouri fizice Apple:PIN-ul este pe partea din spate a porțiunii inferioare a inserției cardului.Trebuie să zgâriați secțiunea de argint pentru a dezvălui știftul.
  • Carduri digitale Apple magazin:PIN-ul este în e-mailul de sub butonul care spune "Răscumpăra acum."
  • Magazinul fizic App Store și carduri de cadou iTunes:PIN-ul este pe spatele cardului în centrul de sus.Trebuie să zgâriați secțiunea de argint pentru a dezvălui știftul.
  • Digital App Store și carduri cadou iTunes:Este în e-mailul de lângă partea de jos a celor de mai sus a codului de bare din stânga.
  • Imagine intitulată Verificați un balans de carte cadou Apple Pasul 4
    4. Clic Verificați echilibrul.Este butonul albastru sub câmpul în care introduceți codul PIN.Următoarea pagină afișează soldul rămas lângă "Echilibru."
  • Alternativ, puteți apela 1-800-My-Apple (1-800-692-7753) Pentru a verifica echilibrul cărții de cadou.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar