Cum să găsiți un nume anime

Poate fi frustrant să uităm numele unui anime, indiferent dacă sunteți un observator avid sau doar un vizualizator casual. Din fericire, există o mulțime de resurse online pe care le puteți utiliza pentru a fixa spectacolul exact pe care îl căutați. Alternativ, există o mulțime de site-uri pe care le puteți verifica dacă doriți să veniți cu un nume original anime pentru dvs. sau un personaj ventilator.

Pași

Metoda 1 din 2:
Identificarea unui anime
  1. Imagine intitulată Găsiți un nume de anime Pasul 1
1. Căutați o bază de date a imaginilor utilizând o captură de ecran de la anime. Faceți o captură de ecran a anime-ului pe care o vizionați pentru a vedea dacă o bază de date poate recunoaște spectacolul exact. Încercați să faceți o imagine a unei scene cu caractere specifice și peisaje detaliate, astfel încât baza de date are o fotografie mai bună la identificarea spectacolului.
  • Puteți căuta capturi de ecran aici: https: // urmări.moe.
  • De exemplu, o imagine de 2 caractere vorbind ar fi mai bună decât o captură de ecran a unei lungi deschise.
  • Orice site de imagine inversă va funcționa bine pentru acest lucru, cum ar fi Yandex, IQDB și Saucenao.
  • Imagine intitulată Găsiți un nume de anime Pasul 2
    2. Răsfoiți categoriile într-o bază de date de caractere pentru a căuta anime. Vizitați site-ul oficial de baze de date Anime Caracter, care are o mulțime de informații compilate cu privire la diferite serii anime. Gândiți-vă la unele detalii specifice ale spectacolului, cum ar fi numele de caractere, sau anul spectacolului a fost publicat pentru prima dată.
  • Imagine intitulată Găsiți un nume de anime Pasul 3
    3. Utilizați baza de date de caractere Anime cu parametri specifici pentru ao îngusta. Folosind detaliile specifice pe care le-ați amintit, restrângeți căutarea cu diferite categorii, cum ar fi anul a fost eliberat anime sau care genul se află sub. În timp ce vor exista în continuare câteva opțiuni pentru a răsfoi, este posibil să aveți o perioadă mai ușoară de a găsi spectacolul pe care îl căutați.
  • De exemplu, este mult mai ușor să restrângeți ce anime căutați dacă știți că se încadrează în genul "felie de viață", spre deosebire de genurile "sportive" sau "istorice".
  • Dacă este un anime recent, puteți căuta în ultimii 5 ani și puteți vedea dacă apar titluri familiare.
  • Imagine intitulată Găsiți un nume de anime Pasul 4
    4. Cereți ajutor pe Reddit. Check out subredite precum "r / ceanime", unde puteți cere ajutor pentru a identifica un anumit anime. Pentru a obține un răspuns mai rapid, oferiți cât mai multe detalii în postarea dvs., după cum vă puteți aminti, chiar dacă pare nesemnificativă. În câteva minute sau ore, puteți obține un răspuns înapoi!
  • Veți avea nevoie de un cont Reddit pentru a putea posta întrebarea dvs.
  • De asemenea, puteți încerca să postați în "R / Animesuggest" și generalul "r / anime" subredite, de asemenea.
  • De exemplu, puteți spune ceva de genul: "Nu-mi amintesc numele acestui anime pe care l-am vizionat. Unul dintre personajele principale are părul alb lung și poartă un vârf de cultură și călătorește cu un porc vorbind. Știe cineva care este anime?"
  • De asemenea, puteți spune ceva de genul: "Am găsit acest ecran în timp ce navighez pe Twitter, dar am uitat complet ce anime este de la. Ar putea cineva să mă ajute?"
  • Metoda 2 din 2:
    Alegerea unui nume anime pentru dvs
    1. Imagine intitulată Găsiți un nume de anime Pasul 5
    1. Luați un test distractiv pentru a vă da un nume de anime. Căutați online pentru chestionare care ajută la generarea unui nume de anime pentru dvs. Le puteți găsi pe site-uri de testare populare sau încărcate pe YouTube. Încercați să luați o varietate de chestionare diferite și să vedeți ce fel de rezultate obținute!
    • Chiar dacă nu vă place numele pe care îl obțineți de la rezultatele testului dvs., vă poate inspira să vină cu un nume care să vă convine mai bine.
    • Puteți face un quiz liber aici: https: // Quizony.com / anime-nume-generator / index.HTML.
    • Puteți găsi acest tip de quiz prin căutarea "Anime Name Quiz" sau "Care este numele meu anime" pe un motor de căutare.
  • Imagine intitulată Găsiți un nume de anime Pasul 6
    2. Alegeți un nume printr-un site Generator de nume. Vizitați un site care generează automat o listă de nume pe care le puteți repune pentru propria identitate anime fictivă. Simțiți-vă liber să generați mai multe nume până când veți găsi una care se potrivește cu adevărat estetica dvs. personală.
  • Site-uri precum "Story Shack" și "Generator de nume Fantasy" au generatoare cool pe care le puteți încerca.
  • De asemenea, puteți utiliza un site standard al generatorului de nume, dar personalizați programul pentru a vă oferi sugestii de nume japoneze. Check out acest site pentru idei: https: // Numele generatorului.Org.Marea Britanie / caracter.
  • Imagine intitulată Găsiți un nume de anime Pasul 7
    3. Creați un nume inspirat de spectacolul sau caracterul preferat. Scrieți o listă cu unele dintre personajele dvs. preferate Anime și încercați să vedeți dacă există un model între oricare dintre nume. Caracterele dvs. preferate au nume cu adevărat îndrăznețe, neconvenționale sau sunt mai mult occidentale? Numele dvs. de anime perfect ar putea fi la fel ca un personaj pe care îl cunoașteți și îl iubești.
  • De exemplu, dacă sunteți un fan al Sailor Moon franciză, puteți alege "hikari" ca nume. "Hikari" înseamnă "lumină" în limba japoneză, în timp ce "USAGI" înseamnă "Bunny."
  • Dacă sunteți un fan al O bucată Franchise, ați putea încerca o rotire distractivă pe numele "Ace" prin numirea "lui"."
  • sfaturi

    De asemenea, puteți efectua o căutare Google obișnuită sau căutarea de imagine Google Reverse pentru a încerca să găsească anime-ul pe care îl căutați, folosind cuvinte cheie specifice cum ar fi "Anime britanic Gothic" sau "Adevărata crimă timp de călătorie Anime."
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar