Cum să contactați un vânzător pe aliexpress

Toți te-ai făcut cum să contactați un vânzător sau să stocați pe Aliexpress utilizând un computer, un telefon sau un comprimat. Pentru informații despre o comandă pe care ați plasat-o deja, faceți clic pe dvs Cont Meniu și selectați Comenzile mele Pentru a trage detaliile comenzii, apoi urmați a lua legatura link pentru a trimite un mesaj.

Pași

  1. Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Alixpress Pasul 1
1. Conectați-vă la contul dvs. pe Aliexpress. Puteți utiliza un computer, un telefon sau un comprimat, să utilizați site-ul web și să contactați vânzătorul.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Aliexpress Pasul 2
    2. Navigați la magazinul vânzătorului. Dacă cunoașteți numele vânzătorului sau al magazinului, puteți să-l căutați folosind bara din partea de sus a paginii. Dacă nu, localizați un element care este vândut de magazin, apoi faceți clic pe Viziteaza magazinul sau a lua legatura pe pagina elementului.
  • Dacă nu găsiți elementul sau magazinul pe care doriți să îl contactați și ați achiziționat deja elementul, puteți trage o opțiune de contact în lista dvs. de comandă. Apasă pe Cont Meniul din colțul din dreapta sus, selectați Comenzile mele, și apoi faceți clic pe comanda dvs.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe AliExpress Pasul 3
    3. Clic a lua legatura. Veți vedea acest lucru în partea stângă a paginii, în detaliile magazinului sau al articolului.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Alixpress Pasul 4
    4. Completați și trimiteți formularul. Formularul de contact se va deschide sub forma unui e-mail care va fi în căsuța dvs. Aliexpress. Dacă aveți o întrebare despre un anumit element, asigurați-vă că listați cât mai multe detalii despre lista respectivă a elementelor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar