Cum să contactați guvernatorul florida

Guvernatorul este ca președintele Florida. Ei semnează facturile din partea legiuitorului de stat pentru a le face legile, numește judecători și impune legea. Începând cu data de 2020 noiembrie, actualul guvernator al Florida este Ron Desantis, și ca rezident al Florida, ai dreptul să-l contactezi. În timp ce cererea dvs. nu poate fi ascultată de guvernator, va fi audiată de un personal al guvernatorului, care îl va conduce guvernatorului.

Pași

Metoda 1 din 4:
Contactarea prin telefon
  1. Imagine intitulată Contact Florida
1. Apelați 1-850-717-9337. Acesta este numărul de telefon al biroului guvernatorului. Ron Desantis însuși nu va răspunde, dar unul dintre personalul său va.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    2. Apelați 1-800-342-3557. Aceasta este linia de asistență a informațiilor de stat. Puteți apela acest număr dacă aveți nevoie de ajutor cu ceva, dar nu trebuie să lăsați un mesaj pentru guvernator.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    3. Apelați 1-850-717-9282 pentru Oficiul de Comunicare, care este pentru anchete media. Dacă sunteți membru al mass-media, puteți apela acest număr pentru a intra în contact cu Oficiul de comunicații.
  • Dacă aveți nevoie să trimiteți un fax la biroul de comunicații, atunci îl puteți trimite prin fax la 1-850-488-4042.
  • Metoda 2 din 4:
    Contactarea prin e-mail
    1. Imagine intitulată Contact Florida
    1. E-mail Guvernorron.Desantis @ eog.Myflorida.COM. Aceasta este adresa principală de e-mail pentru guvernator. Este posibil să nu obțineți un răspuns personalizat la mesajul dvs., dar nu vă faceți griji, fiecare mesaj este privit la.
    • Când trimiteți un e-mail aici, veți primi un răspuns automat care vă informează că mesajul a fost primit.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    2. E-mail Media @ eog.Myflorida.COM pentru anchetele media. Această adresă de e-mail duce la Oficiul de Comunicare și poate fi trimis prin e-mail dacă aveți nevoie de un comentariu pentru o poveste sau din alt motiv.
  • Metoda 3 din 4:
    Contactarea prin alte metode
    1. Imagine intitulată Contact Florida
    1. Trimis o scrisoare. Dacă doriți să trimiteți o scrisoare guvernatorului prin poșta obișnuită, puteți să-l trimiteți la următoarea adresă:

    Biroul de guvernator Ron Desantis
    Statul Florida
    Capitoliul
    400 S. Monroe St.
    Tallahassee, FL 32399-0001
  • Imagine intitulată Contact Florida
    2. Tweet @Govrondesantis. Dacă doriți să contactați guvernatorul pe Twitter, puteți trimite un Tweet în acest cont sau puteți răspunde la unul dintre tweeturile sale.
  • Vă rugăm să rețineți că nu fiecare Tweet la acest cont este revizuit, deci este mai bine să contactați guvernatorul printr-una din celelalte metode.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    3. Cereți o proclamare. Puteți solicita o proclamare Aici. O proclamație este un document oficial emis de guvernator care dedică o anumită zi în scopul creșterii gradului de conștientizare a unei probleme sau pentru a sărbători un eveniment mare. De exemplu, o proclamație poate recunoaște o anumită zi ca zi de conștientizare a valurilor roșii sau să comemoreze acceptarea Floridei ca stat sau ceva similar. Cererile trebuie să îndeplinească anumite cerințe pentru a fi luate în considerare. Sunt:
  • Cererea trebuie să fie de a crește gradul de conștientizare cu privire la o problemă care afectează un număr mare de rezidenți din Florida și trebuie să fie specific pentru Florida.
  • Cererile de repere comemorative trebuie să fie despre reperele care sunt semnificative pentru istoria Florida.
  • Cererile nu sunt pentru persoane fizice (cu excepția cazului în care au contribuit semnificativ la statul Florida sau Statele Unite), deschideri mari sau să acționeze ca avizări pentru cetățenii sau organizațiile private.
  • Mai multe informații specifice pot fi găsite Aici.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    4
    Să solicite o scrisoare de recunoaștere. O scrisoare de recunoaștere este o scrisoare din partea guvernatorului care poate fi folosit pentru a comemora evenimente, cum ar fi o aniversare sau de naștere pentru persoanele care nu îndeplinesc cerințele pentru o proclamare. O scrisoare de recunoaștere poate fi solicitată Aici.
  • Dacă știți pe cineva care se pensionează de la armată, atunci puteți solicita o scrisoare specială Aici.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    5. Cereți guvernatorului să vină la evenimentul dvs. Dacă găzduiți un eveniment mare, care are o importanță semnificativă pentru stat, atunci puteți solicita fie guvernatorul, prima doamnă, fie. Guvernatorul să vină la evenimentul dvs. Puteți trimite o cerere Aici.
  • Guvernatorul este foarte ocupat. El va participa doar la evenimente foarte mari care se referă la slujba lui.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    6. Solicitați o fotografie semnată. Dacă doriți o fotografie semnată de la guvernator, completați formularul Aici. Alternativ, dacă aveți nevoie de fotografii ale guvernatorului fără semnătură, puteți naviga și descărca toate acestea Aici.
  • Dacă aveți probleme cu solicitarea sau descărcarea fotografiei, puteți trimite un e-mail Fotografii @ Eog.Myflorida.COM pentru ajutor.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    7. Solicitați o întâlnire gabernatorială. Dacă credeți că ați face o treabă bună într-un birou care este numit de guvernator, puteți solicita o programare prin completarea și trimiterea unui formular. Vedea această pagină Pentru instrucțiuni detaliate și pentru formularele necesare.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    8. Email Lt. Guvernator. Guvernatorul locotenentului, care este un fel de vicepreședinte, este persoana care preia dacă guvernatorul nu își poate îndeplini îndatoririle. Actualul lt. Guvernator, din noiembrie 2020, este Jeanette Nuñez. Dacă doriți să le contactați, atunci puteți trimite un e-mail la Ltgovernorjeanette.Nunez @ eog.Myflorida.COM.
  • Metoda 4 din 4:
    Trimiterea cererilor de înregistrări publice
    1. Imagine intitulată Contact Florida
    1. Navigați la Florida are dreptul să știe site-ul web. Acest site publică numele și informațiile tuturor angajaților de stat, inclusiv salariul. Puteți vizualiza aceste informații prin navigarea pe site-ul web și apoi selectați antetul corespunzător.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    2. Vizualizați informații despre călătorii de stat. Puteți vedea o listă cu toate călătoriile și cheltuielile efectuate de funcționarii și agențiile de stat la voiaj.Myflorida.COM.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    3. Examinați comenzile executive ale guvernatorului și comunicate de presă pe site-ul web FLGOV. Puteți vedea toate comenzile executive de la actualul guvernator Aici, și toate comunicatele de presă de la actualul guvernator Aici.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    4. Verificați informațiile legislative. Puteți vedea istoria tuturor facturilor introduse vreodată în legislativul de stat la flsenadă.Gov.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    5. Vizualizați cererile de înregistrări publice anterioare. Oricând cineva face o cerere de înregistrări publice către stat, cererea este încărcată și stocată permanent pe site-ul web al statului. Acest lucru vă poate ajuta să vă economisiți timp și bani dacă cineva a făcut deja aceeași cerere pe care doriți să o faceți. Puteți vedea toate solicitările de înregistrări publice anterioare Aici.
  • Imagine intitulată Contact Florida
    6. Trimiteți o solicitare de înregistrări publice. Dacă niciuna dintre site-urile de mai sus nu a avut informațiile pe care le căutați, atunci puteți trimite o nouă solicitare de înregistrări publice Aici.
  • Este posibil să existe o taxă pe care va trebui să o plătiți pentru a procesa cererea.
  • sfaturi

    Dacă aveți întrebări cu privire la COVID-19, atunci puteți trimite un e-mail Covid-19 @ flhealth.Gov sau sunați la 1-866-779-6121.

    Avertizări

    Toate e-mailurile către stat, inclusiv adresele de e-mail, sunt supuse cererilor de înregistrări publice. Dacă nu doriți ca e-mailul să fie dezvăluit, atunci puteți utiliza o adresă de unică folosință sau să apelați guvernatorul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar