Cum să schimbați uleiul într-o mașină de tuns iarba

Cositoarele de gazon, cum ar fi mașinile, au nevoie de uleiul lor sa schimbat în fiecare moment și apoi. Nu schimbarea uleiului într-un motor de gazon poate reduce în mod semnificativ durata de viață. Dacă vă întrebați cum să schimbați uleiul din moverul de gazon, atunci ați ajuns la locul potrivit. Thisewill vă spun cum puteți schimba uleiul într-un mover de gazon.

Pași

  1. Imaginea intitulată Schimbați uleiul într-o mașină de tuns iarba Pasul 1
1. Deconectați firul de bujie înainte ca orice reparație sau întreținere să fie făcută la orice mașină de tuns iarbă.
  • Imaginea intitulată Schimbați uleiul într-o mașină de tuns iarba Pasul 2
    2. Utilizați un furtun de mână Siphon de la magazinul auto sau hardware la gaz goală din rezervor.Acest lucru împiedică scurgerea pe pachetul de mașini de tuns iarba și împiedică focul posibil dacă este aprins de bujia de scânteie mai târziu. Un fir de bujie deteriorat sau o priză poate aprinde orice gaz vărsat.
  • Imaginea intitulată Schimbați uleiul într-o mașină de tuns iarba Pasul 3
    3. Uită-te sub puntea de tuns iarbă pentru dopul de scurgere a uleiului.Cele mai multe sunt pătrate și încastrate pentru un set de chei socket, unitate de extensie a soclului (3/8).Altele pot fi doar un fit comun de scurgere sau un bolț
  • Imaginea intitulată Schimbați uleiul într-o mașină de tuns iarba Pasul 4
    4. Fie propria cositoare, fie țineți-vă și utilizați soclul pentru a slăbi dopul sau șurubul de golire.Asigurați-vă că aveți o tigaie de scurgere sub punte pentru a prinde uleiul folosit.
  • Imaginea intitulată Schimbați uleiul într-o mașină de tuns iarba Pasul 5
    5. După ulei este o simplă picurare reinstalați dopul de scurgere sau șurubul, dar nu strângeți sau nu strângeți.Scurgeți uleiul utilizat într-un recipient goală de ulei (sau recipient adecvat) folosind o pâlnie, pentru viitor "sigur" Eliminarea la un loc local de eliminare a deșeurilor periculoase.Aceste site-uri sunt de obicei gestionate de site-urile locale de deșeuri.
  • Imaginea intitulată Schimbați uleiul într-o mașină de tuns iarba Pasul 6
    6. După ce dopul de evacuare este închis și are o etanșare adecvată, se pregătește pentru a reîncărca apoi gaura de umplere a uleiului la punctul de umplere adecvat.Unele cositoare au gaura de umplutură pe partea de sus cu un baston în timp ce altele sunt mai mici pe motor în apropierea punții.Acest tip nu are un stick dip, ci trebuie umplut la limita, lângă spațiul capului.Utilizați standardul S.A.E ulei de motor de 10W30 sau 5W30.
  • Imaginea intitulată Schimbați uleiul într-o mașină de tuns iarba Pasul 7
    7. Verificați dacă capacul de ulei este instalat pe Filler și apoi reumpleți rezervorul de gaz și atașați firul de bujie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Întreținerea anuală, cum ar fi schimbările de ulei în primăvară sau înainte de utilizarea sezonieră va extinde durata de viață a mașinii. Cu toții vrem să păstrăm sau să cositoarele la cele mai bune și întreținerea de rutină asigură că pot fi prevenite cele mai multe probleme.
  • Uleiul trebuie să fie verificat mai mult pe cositoare mai în vârstă decât noi, deoarece tind să-l ardă mai repede, însă, înainte de fiecare utilizare este o bună practică.Avem nevoie de sânge în noi pentru a supraviețui și motoarele au nevoie de ulei.
  • Utilizați o metodă de eliminare în siguranță la garajul local sau la locul de eliminare a deșeurilor și nu puneți în colectarea comună a gunoiului.
  • Utilizați prudență în timp ce manipulați uleiul utilizat ca poate fi o sursă de substanțe chimice dăunătoare. Se recomandă purtați mănuși de cauciuc, latex, vinil sau sintetice.Dacă nu spălați mâinile folosind un detergent de grăsime fiabil sau de îndepărtare a uleiului imediat după ce ați terminat.
  • Schimbați în fiecare an, în mod normal în primăvară înainte de utilizarea de tuns iarbă, utilizând tipul recomandat de ulei.Unii preferă 5W30 peste 10W30 ca are o gamă mai mare de vâscozitate.Dacă uleiul dvs. este negru la mijlocul sezonului, ar trebui să luați în considerare schimbarea din nou. Cu toate acestea, dacă mașina de tuns iarbă este utilizată în mod normal și nu a funcționat, o schimbare va fi suficientă.
  • Avertizări

    Utilizați prudență la manipularea uleiului utilizat. Puteți purta mănuși de cauciuc sau latex.
  • Înainte de schimbarea uleiului, îndepărtați firul de bujie de la mufa și evacuarea combustibilului pentru a preveni scurgerile sau posibilele scânteie de la dop mai târziu când ați pornit.
  • Aruncați uleiul uzat "în siguranță" La orice loc de eliminare a deșeurilor periculoase care o acceptă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar