Cum de a anula o rezervare a hotelului pe expedia

Planurile de vacanță nu merg întotdeauna așa cum era de așteptat și este posibil să fie nevoie să anulați rezervările hotelului. Dacă v-ați rezervat rezervările prin Expedia, înseamnă că probabil ați plătit deja pentru camera dvs. Din fericire, dacă anulați în termenul de anulare al hotelului, există o șansă bună să obțineți o rambursare. Puteți anula pe site-ul Expedia sau prin apelarea liniei de asistență pentru clienți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Anularea rezervari de hotel online
  1. Imagine intitulată Anulează o rezervare hotel pe Expedia Pasul 1
1. Localizați numărul itinerarului în e-mailul dvs. de confirmare Expedia. Când ați rezervat rezervarea hotelului, ar fi trebuit să primiți un e-mail de la Expedia care afișează detaliile dvs. de rezervare și numărul itinerarului. Aveți acest e-mail gata să faceți mai ușor să vă anulați rezervarea.
  • Imagine intitulată Anulează o rezervare hotel pe Expedia Pasul 2
    2. Faceți clic pe "Călătoriile mele" https: // Expedia.COM. Linkul "TRIPS" va fi în partea dreaptă sus a paginii de pornire a Expediației. Dacă faceți clic pe link-ul vă va aduce la o pagină de conectare care vă va permite să accesați detaliile dvs. de vacanță.
  • Imagine intitulată Anulează o rezervare hotel pe Expedia Pasul 3
    3. Logheaza-te în contul tau. Utilizați adresa de e-mail și parola pe care ați folosit-o pentru a înregistra zborul pentru a vă conecta la contul dvs. De asemenea, puteți utiliza adresa dvs. de e-mail și numărul itinerarului dacă nu vă amintiți parola pe care ați creat-o. Faceți clic pe "Trimiteți" pentru a vă conecta la contul dvs. și vizualizați itinerarii.
  • Imagine intitulată Anulează o rezervare hotel pe Expedia Pasul 4
    4. Faceți clic pe fila "TRIPS" și faceți clic pe rezervarea hotelului. Găsiți rezervarea hotelului în fila "TRIPS". Odată ce o găsiți, faceți clic pe acesta pentru a vizualiza detaliile rezervării dvs.
  • Citiți itinerarul dvs. pentru a vedea dacă este rambursabil sau nerambursabil. Acest lucru vă va informa dacă vă puteți primi banii înapoi.
  • Cele mai multe rezervări ale camerelor hoteliere sunt pe deplin rambursabile cât de mult vă anulați înainte de anul de anulare a hotelului.
  • Dacă aveți o rezervări nerambursabile, este posibil să puteți anula și să obțineți o rambursare într-o perioadă de 24 de ore. Citeste "Termenii serviciului" Pentru a obține detaliile exacte pentru rezervarea dvs.
  • Imagine intitulată Anulează o rezervare a hotelului pe Expedia Pasul 5
    5. Faceți clic pe "Anulați camera" din partea dreaptă a ecranului. Odată ce accesați itinerariul pentru rezervare, ar trebui să existe 2 opțiuni din partea dreaptă a ecranului pentru a anula sau modifica rezervarea. Faceți clic pe "Anulați camera" pentru a accesa pagina de anulare a încăperii.
  • Faceți clic pe "Schimbare" pentru a schimba detaliile rezervării dvs. în loc de anulare.
  • Contactați direct hotelul pentru a face anumite modificări, cum ar fi preferința de fumat, tipul de pat sau accesul la handicap.
  • Imagine intitulată Anulează o rezervare a hotelului pe Expedia Pasul 6
    6. Finalizați anularea făcând clic pe "Anulați această cameră."Apăsarea butonului galben" Anulați această cameră "din partea dreaptă a ecranului va finaliza anularea dvs. Odată ce faceți clic pe el, veți fi adus la o pagină care va afișa detaliile anulării dvs.
  • Poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru ca restituirea să fie transferată în contul dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Apelarea Expediației pentru a schimba sau a anula rezervarea
    1. Imagine intitulată Anulează o rezervă de hotel pe Expedia Pasul 7
    1. Obțineți itinerariul de rezervări hoteliere. Având detaliile călătoriei dvs. vor face mai ușor să vă anulați rezervarea la telefon. Mergi la https: // Expedia.COM și faceți clic pe "TRIPS MY" pentru a vă conecta la contul dvs. și pentru a vizualiza detaliile Itinerarului de vacanță.
  • Imagine intitulată Anulează o rezervare a hotelului pe Expedia Pasul 8
    2. Sunați la 800-397-3342 în SUA sau +1 404-728-8787 la nivel internațional. Utilizați +1 404-728-8787 Dacă sunați din afara U.S. Utilizați un telefon cu tonuri touch sau un telefon mobil pentru a apela linia de suport.
  • Imagine intitulată Anulează o rezervare a hotelului pe Expedia Pasul 9
    3. Urmați instrucțiunile prompte automate. După ce vă conectați la numărul de telefon, veți fi direcționat către un sistem automatizat. Alegeți limba pe care doriți să o utilizați, apoi apăsați 4 pentru a vă anula rezervarea hotelului. Odată ce ați lovit 4, va trebui să introduceți numărul dvs. itinerar în telefonul dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Depanarea problemelor
    1. Imagine intitulată Anulează o rezervare hotel pe Expedia Pasul 10
    1. Contactați direct hotelul dacă nu puteți anula prin Expedia. Pot exista anumite circumstanțe în care va trebui să vă anulați rezervările prin intermediul hotelului pe care îl stați mai degrabă decât cu Expedia, chiar dacă ați folosit Expedia pentru a obține rezervarea. În acest caz, găsiți numărul de telefon al hotelului și sunați-le. Vorbiți unui reprezentant al serviciului pentru clienți și spuneți-le că doriți să anulați rezervarea hotelului.
  • Imagine intitulată Anulează o rezervare a hotelului pe Expedia Pasul 11
    2. Contactați Expedia Online pentru a pune întrebări. Vizita https: // Expedia.com / serviciu / și faceți clic pe "Contactează-ne." Acest lucru vă va aduce la un formular web pe care îl puteți utiliza pentru a cere Expedia o întrebare despre rezervarea hotelului. Dacă aveți probleme de anulare a rezervării dvs., puteți utiliza această pagină pentru a le contacta.
  • Imagine intitulată Anulează o rezervare a hotelului pe Expedia Pasul 12
    3. Trimiteți Expedia un mesaj direct prin intermediul social media ca o alternativă. Puteți trimite un mesaj direct către Expedia vizitându-i pe Twitter la https: // twitter.COM / Expedia. Faceți clic pe pictograma plicului pentru a le trimite un mesaj direct și pentru a explica situația dvs. de anulare. Dacă preferați să utilizați Facebook, puteți vizita https: // Facebook.com / expedia /. Trimiteți-le un mesaj prin intermediul casetei de chat din partea dreaptă jos a paginii dacă utilizați Facebook.
  • Trebuie să aveți un cont configurat pentru a trimite un mesaj direct.
  • sfaturi

    Înainte de a rezerva rezervările dvs., asigurați-vă că citiți "Reguli și reglementări" sau "Termeni de utilizare" înainte de a finaliza tranzacția. Aceste legături pot avea orientări suplimentare sau restricții privind restituirile și anulările.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar