Cum de a anula abonamentul dvs. Deezer pe android

Thiste parere cum să anulezi abonamentul dvs. Deezer pe Android.Puteți anula abonamentul premium la Deezer în meniul Setări.După ce anulați abonamentul, planul de abonament se va încheia după perioada de facturare actuală.După încheierea planului de abonament, veți fi mutat la serviciile gratuite ale lui Deezer.

Pași

  1. Imagine intitulată Anulați abonamentul Deezer pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Deezer.Este aplicația care are o imagine cu un fundal negru care spune Deezer în litere albe, cu bare colorate deasupra textului.
  • Imagine intitulată Anulați abonamentul Deezer pe Android Pasul 2
    2. Apasă pe Muzica mea tablo.Este a doua icoană din partea de sus a aplicației.Are o pictogramă care seamănă cu o persoană.
  • Imagine intitulată Anulați abonamentul Deezer pe Android Pasul 3
    3. Atingeți setările
    Imagine intitulată Android7Settings.jpg
    pictograma.Este pictograma care seamănă cu o unelte.Este în colțul din dreapta sus al "Muzica mea" fila, sub fila Căutare.
  • Imagine intitulată Anulați abonamentul Deezer pe Android Pasul 4
    4. Atingeți Gestionați-mi contul.Este prima opțiune din meniul Setări.Aceasta deschide "Contul meu" pagină.
  • Imagine intitulată Anulați abonamentul Deezer pe Android Pasul 5
    5. Atingeți Gestionați abonamentul meu.Este spre partea de jos a "Contul meu" Pagina, sub antetul care spune "Planul de abonament al meu" antet.Aceasta afișează detaliile abonamentului și metoda de plată.
  • Imagine intitulată Anulați abonamentul Deezer pe Android Pasul 6
    6. Atingeți Anuleaza abonarea.Este în partea de jos a primei casete din partea de sus, care are o etichetă care spune "Planul de abonament al meu".
  • Imagine intitulată Anulați abonamentul Deezer pe Android Pasul 7
    7. Selectați un motiv pentru care anulați anularea.După ce atingeți "Anuleaza abonarea", Afișează o listă de motive de anulare.Atingeți butonul radial de lângă motivul pentru care doriți să anulați.
  • Dacă motivul pentru care doriți să anulați nu este listat, atingeți Alte motive în partea de jos și apoi scrieți motivul pentru care doriți să plecați în caseta de mai jos.
  • Imagine intitulată Anulați abonamentul Deezer pe Android Pasul 8
    8. Atingeți A confirma.Este butonul albastru sub lista motivelor pentru care doriți să anulați.Aceasta afișează un mesaj de confirmare.
  • Imagine intitulată Anulați abonamentul Deezer pe Android Pasul 9
    9. Atingeți Închide.Mesajul de confirmare vă informează că reînnoirea automată a abonamentului a fost anulată și oferă o dată când abonamentul dvs. se va încheia.Atingeți Închide Pentru a închide mesajul de confirmare.Veți putea continua să utilizați abonamentul până la sfârșitul ciclului de facturare pe care l-ați plătit deja.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar