Cum de a anula contul dvs. Hootsuite

Dacă nu mai trebuie să utilizați serviciul de management social al lui Hootsuite, anularea oficială a contului dvs. este calea de urmat. Indiferent dacă sunteți într-un plan plătit (cum ar fi pro sau întreprindere) sau folosind Hootsuite gratuit, anularea contului dvs. Hootsuite este destul de ușoară, atâta timp cât sunteți calificat să faceți acest lucru.

Pași

  1. Imagine intitulată Anulează contul dvs. Hootsuite Pasul 1
1. Du-te la site-ul Hootsuite. Deschideți un browser web pe computer și introduceți Hootsuite.COM. Apăsați pe Enter și veți fi direcționați către pagina de pornire a Hootsuiteite.
  • Imagine intitulată Anulează contul dvs. Hootsuite Pasul 2
    2. Conectați-vă la contul dvs. Hootsuite. Faceți clic pe butonul "Conectați-vă" din secțiunea din dreapta sus a paginii web și introduceți detaliile contului dvs. în câmpurile de text.
  • Imagine intitulată Anulați contul dvs. Hootsuite Pasul 3
    3. Căutați pictograma angrenajului. Va fi pe bara de instrumente. Mutați mouse-ul și lăsați cursorul să se deplaseze peste pictograma pentru a afișa un meniu pop-up.
  • Imagine intitulată Anulați contul dvs. Hootsuite Pasul 4
    4. Accesați setările conturilor. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe "Conturi" din meniul pop-up pentru a vizualiza fereastra Setări cont.
  • Imagine intitulată Anulați contul dvs. Hootsuite Pasul 5
    5. Căutați linkul de eliminare a contului și faceți clic pe acesta. În fereastra Setări cont, faceți clic pe fila Profil și derulați tot drumul în jos în partea de jos unde este linkul de îndepărtare a contului. Faceți clic pe acesta pentru a începe anularea contului.
  • Imagine intitulată Anulează contul dvs. Hootsuite Pasul 6
    6. Dați un motiv pentru a vă termina contul. Odată ce faceți clic pe linkul de eliminare a contului, va apărea o fereastră de confirmare. Aici puteți declara motivul pentru anularea serviciului Hootsuite.
  • Acest lucru este opțional și puteți să-l lăsați necompletat dacă doriți.
  • Imagine intitulată Anulați contul dvs. Hootsuite Pasul 7
    7. Confirmați anularea contului. Odată ce v-ați hotărât să vă anulați contul, faceți clic pe butonul "Eliminați contul" pentru a confirma și anula contul.
  • Dacă decideți să nu treceți prin anularea în acest moment, selectați "Reveniți la tabloul de bord" pentru a întrerupe eliminarea contului și pentru a reveni la pagina de pornire.
  • sfaturi

    Pentru a se califica pentru anularea contului, trebuie să soluționați mai întâi soldul neremunerat rămas în contul dvs. Acest lucru se aplică abonaților în cadrul unui plan plătit, cum ar fi Pro sau Enterprise.
  • După anularea contului dvs., puteți utiliza din nou aceeași adresă de e-mail atunci când doriți să reveniți la utilizarea Hootsuite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar