Cum de a anula photoshop

Puteți să vă înscrieți pentru un plan cu Photoshop oferit de Adobe pentru a crește cantitatea de depozitare sau compatibilitatea între dispozitive. Thisewill vă învață cum să anulați planul de abonament oferit de Adobe pe care l-ați achiziționat prin Photoshop.

Pași

  1. Imagine intitulată Anulează Photoshop Pasul 1
1. Conectați-vă la contul dvs. Adobe la HTTPS: // Contul.chirpici.COM /. Deoarece planul pe care l-ați achiziționat prin Photoshop cel mai probabil vă îndreptat spre site-ul Adobe, va trebui să accesați din nou acest lucru pentru a anula abonamentul.
  • Imagine intitulată Anulează Photoshop Pasul 2
    2. Clic Gestionați planul sub abonamentul pe care doriți să îl anulați. Dacă nu vedeți lista planurilor dvs. active, faceți clic pe "Planuri și produse" Tab în partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Anulează Photoshop Pasul 3
    3. Clic Anulați planul. Ar trebui să vedeți acest lucru în partea dreaptă a paginii de lângă "Schimbați planul."
  • Imagine intitulată Anulează Photoshop Pasul 4
    4. Faceți clic pentru a selecta un motiv pentru anularea planului. Puteți alege motive cum ar fi "Nu folosesc produsul suficient" sau "Este prea scump," Dar puteți alege doar un motiv.
  • Imagine intitulată Anulează Photoshop Pasul 5
    5. Clic Continua. Acest lucru este disponibil numai pentru a face clic după ce ați selectat un motiv.
  • Imagine intitulată Anulează Photoshop Pasul 6
    6. Confirmați că doriți să vă anulați planul. Puteți opta pentru a păstra planul, contactați Adobe sau anulați planul. Veți dori să faceți clic Anulați planul meu Pentru a confirma că doriți să anulați abonamentul.
  • După ce anulați abonamentul plătit, veți avea în continuare acces la beneficiile gratuite, inclusiv funcțiile de sincronizare și partajare a fișierelor, studiile de aplicații mobile de desktop, Adobe Aero, Spark, XD, RU și FR, 2GB de stocare, și fonturi de la Fonturile Adobe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar