Cum se schimbă un cilindru de blocare a temperaturii

Mortise încuietori sunt cele mai frecvent găsite în casele mai vechi și în aplicații comerciale.Există multe variante, dar toate funcționează în principiu la fel. Acest ghid ar trebui să vă ajute să puteți schimba cilindrul de blocare.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbarea unui cilindru de blocare a mortului Pasul 1
1. Ușa deschisă parțial pentru a dezvălui placa de acoperire a blocării mortalității la marginea ușii.Scoateți cele două șuruburi de fixare și fixați deoparte.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui cilindru de blocare a mortului Pasul 2
    2. Rețineți poziția casei ca se referă la cilindru.Cel mai probabil este în partea de jos (ora șase).
  • Imagine intitulată Schimbarea unui cilindru de blocare a mortului Pasul 3
    3. Scoateți placa de acoperire de la marginea ușii și scoateți șurubul de fixare care împiedică întoarcerea cilindrului.Pe unele aplicații pot exista două șuruburi setate, una pentru cilindrul exterior și unul pentru interior.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui cilindru de blocare a mortului Pasul 4
    4. Deșurubați cilindrul de blocare de la corpul blocării mortalizării rotindu-l în sens invers acelor de ceasornic (spre stânga).
  • Imagine intitulată Schimbarea unui cilindru de blocare a mortului Pasul 5
    5. Îndepărtați cu atenție noul cilindru în corpul blocării mortalizării.Utilizați o atenție deosebită să nu traversați filetul cilindrului deoarece acest lucru poate distruge întreaga încuietoare!
  • Imagine intitulată Schimbarea unui cilindru de blocare a mortului Pasul 6
    6. Setați cilindrul astfel încât butonul să fie în aceeași poziție ca și inițial, de obicei, în jos și strângeți șurubul set.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui cilindru de blocare a mortului Pasul 7
    7. Testați blocarea pentru a vă asigura că funcționează corect. Este posibil să trebuiască să vă întoarceți noul cilindru o întoarcere sau două astfel încât totul să funcționeze fără probleme.Magazinul în care a fost achiziționat cilindrul va avea inele care vor compensa acest lucru.Odată ce blocarea funcționează corect, reinstalați placa de acoperire la marginea ușii.
  • sfaturi

    Achiziționați câteva inele de tăiere de adâncimi diferite atunci când cumpărați noul cilindru.Puteți face o excursie pentru a le întoarce odată ce ați terminat mai degrabă decât să alergați înainte și înapoi și trebuie să dezasamblați blocarea de mai multe ori.
  • Puteți cumpăra cilindri care nu necesită taste pentru a le acționa pentru a instala în interior dacă aveți cilindri interiori.Rețineți că puteți dori cilindri interiori cheie dacă aveți o fereastră sau o latură laterală în ușă.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că strângeți șurubul set.Dacă șurubul de setare nu este strâns, cilindrul poate fi ușor deșurubat din corpul de blocare și securitatea va fi compromisă.
  • Dacă ați introdus cilindri interiori, trebuie să păstrați o cheie la îndemână în caz de urgență.Poate doriți să o trimiteți la un stingător de incendiu sau o lanternă de urgență.Ar trebui să informați personalul dvs. și oricine poate fi blocat în interiorul structurii dvs. unde sunt aceste chei de urgență.Cheia ar trebui să fie un original și nu un duplicat!!!!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar