Cum să schimbați încuietorile ușilor

Schimbarea unei încuietori a ușii este necesară atunci când vă deplasați într-o casă nouă, obțineți un nou coleg de cameră sau să experimentați o furtună. De asemenea, poate fi o modalitate rapidă și ușoară de a schimba aspectul ușii. Dacă vă iubiți butoanele existente și nu doriți să înlocuiți întregul set, puteți pur și simplu Reduceți blocarea cu un kit etichetat pentru brandul său. Nu vă temeți dacă blocarea butonului dvs. este bine, dar discursul dvs. trebuie înlocuit. Schimbarea unui deadbolt este chiar mai ușor decât să-ți schimbi butoanele.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înlocuirea unui blocaj de buton
  1. Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 1
1. Scoateți șuruburile de la blocarea veche din interiorul ușii. Utilizați o șurubelniță cu cap Phillips pentru a dezactiva cele două sau trei șuruburi situate pe plăcuța interioară a butonului. Apoi scoateți butonul de ușă din fiecare parte, trăgându-le de la ușă.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să utilizați un instrument de sârmă sau un clip de hârtie. Dacă butonul sau blocarea nu are șuruburi pe ea, introduceți un cuplu în gaura mică de pe partea laterală a ușii. Acest lucru ar trebui să elibereze zăvorul butonului și vă va permite să scoateți butonul.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 2
    2. Utilizați o blocare a aceluiași brand care se potrivește ușii. După îndepărtarea butoanelor, măsurați diametrul găurii de blocare și distanța de la centrul său până la marginea ușii. Verificați marca curentului dvs. de blocare și cumpărați o încuietoare care se potrivește și se potrivește cu dimensiunile găurii.
  • Puteți găsi o nouă blocare care îndeplinește măsurătorile pe care le-ați luat la un magazin de îmbunătățire la domiciliu, Lăcătuar sau online.
  • Dacă cumpărați aceeași marcă, noua dvs. încuietoare vă va potrivi cu celelalte încuietori și, cel mai probabil, veți putea instala acest lucru utilizând găurile existente.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 3
    3. Scoateți șuruburile care fixează zăvorul de la marginea ușii. Zăvorul este piesa finală de echipament de blocare pe care trebuie să-l eliminați. Desfaceți cele două șuruburi care țin placa de blocare în poziție. Odată ce șuruburile sunt în afara, puteți glisa zăvorul de la deschiderea din laterală a ușii.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 4
    4. Înfășurați șablonul de carton în jurul marginii ușii. Un blocaj cumpărat de magazin va veni cu un șablon de carton care vă arată exact cum se va potrivi blocarea pe ușă. Plasați acest șablon peste gaura din ușă și asigurați-vă că totul se potrivește. Dacă șablonul nu se potrivește exact cu gaura, atunci ați cumpărat blocarea greșită.
  • Dacă ați cumpărat blocarea greșită, luați blocajul vechi pe care l-ați eliminat înapoi la magazinul de hardware și solicitați să găsiți o blocare care se potrivește nevoilor dvs.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 5
    5. Puneți noua blocare. Dacă șablonul dvs. verifică, începeți instalarea prin glisarea noului zăvor în deschiderea de pe marginea ușii. Conduceți noile șuruburi prin găurile din placa de blocare și în marginea ușii pentru a fixa zăvorul.
  • Cel mai bine nu este să vă reutilizați șuruburile vechi, deoarece ar putea fi vechi și mai slabe decât șuruburile noi. Dacă noua blocare nu a venit cu șuruburi, cumpărați cele care se potrivesc cu blocarea și potrivi culoarea hardware-ului dvs.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 6
    6. Puneți blocarea ușii împreună. Așezați butonul exterior (cel cu gaura de chei) și butonul interior de pe laturile lor respective, apoi glisați-le prin gaura de blocare unul spre celălalt. Ei ar trebui să se întâlnească în mijloc și să se conecteze. Nu le forțați împreună, dar le permiteți să alunece împreună cu ușurință.
  • Conduceți șuruburile în găurile de pe plăcuța interioară a butonului pentru a termina punerea blocării împreună.
  • Metoda 2 din 3:
    Retragerea unei încuietori
    1. Imagine intitulată Schimbarea blocurilor ușii Pasul 7
    1. Achiziționați un kit etichetat pentru brandul dvs. de blocare. Există kituri de reintroducere care conțin toate instrumentele de care aveți nevoie disponibile pentru majoritatea mărcilor de blocare. Kitul unui brand, de obicei, nu funcționează pentru alții, deci verificați marca blocului dvs. și cumpărați un kit care se potrivește.
    • Puteți găsi kituri online și la magazinele hardware și de îmbunătățire la domiciliu.
    • Citiți cu atenție instrucțiunile kit-ului, în cazul în care există diferențe minore specifice mărcii dvs.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 8
    2. Scoateți butonul de ușă exterioară. Kitul va oferi un instrument subțire, cum ar fi pe care îl puteți utiliza pentru a elimina butoanele. Introduceți cheia în blocare și rotiți-o pentru a debloca ușa. Glisați instrumentul de sârmă în gaura mică de pe partea laterală a butonului ușii interioare. Aceasta eliberează butoanele și vă va permite să trageți butonul exterior din blocare.
  • De asemenea, puteți utiliza un dispozitiv de fixare sau știft întins în locul instrumentului. Dacă ați pierdut cheia, va trebui să eliminați întreaga încuietoare și să o aduceți într-un magazin hardware sau la lăcătuș pentru a avea o nouă cheie făcută.
  • Dacă blocarea dvs. nu are o gaură laterală, sunteți mai bine să înlocuiți întreaga încuietoare. Blocarea dvs. este probabil suficient de complicată încât necesită un lăcătuș pentru rekey.
  • Imagine intitulată Schimbarea ușilor Pasul 9
    3. Pop cilindrul din spatele butonului. Odată ce ați îndepărtat fața de blocare exterioară, uitați-vă în interiorul butonului și verificați pentru orice foi de plastic sau metal care țineți cilindrul de blocare în poziție. Glisați-le dacă sunt prezente, apoi puneți presiune pe cheie, care este încă introdusă în gaura de chei, pentru a ieși cilindrul de blocare din partea din spate a butonului.
  • Dacă vedeți rugina sau alte semne de uzură în interiorul încuietorilor, trebuie doar să înlocuiți întreaga blocare.
  • Imagine intitulată Schimbarea blocurilor ușii Pasul 10
    4. Scoateți inelul de reținere a cilindrului. Kitul dvs. va veni cu un instrument asemănător cu cheia pe care îl veți folosi pentru a scoate inelul de reținere care fixează carcasa cilindrului. Glisați scula în jurul inelului în formă de potcoavă, apoi rotiți scula pentru a ieși din inel.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 11
    5. Glisați dopul cilindrului din carcasa cilindrului. Kitul dvs. va veni cu un urmaș cilindric sau cu un instrument în formă de tub, pe care îl puteți utiliza pentru a glisa fișa din carcasă. Împingeți-l prin carcasa cilindrului din partea opusă garicii de ieșire pentru a ieși din priză.
  • Păstrați presiunea constantă asupra ștecherului și a urmăritorului și asigurați-vă că sunt întotdeauna în contact când glisați plugul afară, astfel încât pinii de blocare și arcurile să nu apară și să zboare peste tot.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 12
    6. Scoateți vechii pini din dopul cilindrului. Pe unele încuietori, puteți să întoarceți fișa pentru a goli pinii vechi. Alte încuietori ar putea necesita să le scoateți cu un set de pensete mici furnizate în kit. Verificați instrucțiunile kitului dvs. pentru a afla exact cum ar trebui să eliminați vechii pini.
  • Imagine intitulată Schimbarea ușii Pasul 13
    7. Introduceți noii pini pentru a se potrivi cu codul din instrucțiuni. Odată ce ați eliminat vechii știfturi de blocare, glisați noua tastă (furnizată în kit) în cheia de chei. Noul kit va veni cu știfturi colorate sau numerotate, iar instrucțiunile sale vor include un cod. Utilizați pensetele kitului pentru a introduce pinii în sloturile de conectare, astfel încât acestea să corespundă codului.
  • De exemplu, codul ar putea enumera ordinea corectă ca albastru, roșu, roșu, albastru, galben, pornind de la partea opusă grupării de chei. Pinii instalați corect ar trebui să fie în același timp cu suprafața plug-ului - nu ar trebui să rămână peste sloturile lor.
  • Imagine intitulată Schimbarea ușilor Pasul 14
    8. Reasamblați blocarea. Odată ce pinii sunt instalați, împingeți ștecherul înapoi în carcasa cilindrului. Glisați inelul de fixare înapoi în poziție, afișați cilindrul înapoi în butonul de ușă și înlocuiți foi de plastic sau metal care au asigurat cilindrul. Împingeți ușa exterioară înapoi în fanta sa în blocare și rotiți cheia până când butonul apare și se blochează în poziție.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea unui deadbolt
    1. Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 15
    1. Scoateți vechile plăci de lucru. Scoateți șuruburile de pe placa interioară. Odată ce șuruburile sunt îndepărtate, veți trage fie în sens invers sau rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic pentru al scoate. Apoi scoateți sau răsuciți și scoateți placa exterioară.
    • Este un pic cam greu de gestionat, dar încercați să păstrați o mână pe fațadă exterioară atunci când îndepărtați interiorul. Pe unele modele, fațada exterioară nu se înșurie în poziție, astfel încât să poată cădea pe podea când scoateți placa interioară.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 16
    2. Scoateți placa și șurubul set. Plăcuța și șurubul set sunt componentele finale ale blocării și sunt fixate la marginea ușii cu șuruburi. Scoateți șuruburile, apoi scoateți placa de set și șurubul pentru a termina dezinstalarea vechii morți.
  • Uneori plăcuța și șurubul set sunt atașate, dar, pe unele modele, sunt componente separate.
  • Imagine intitulată Schimbarea blocurilor ușii Pasul 17
    3. Rekey vechiul de morți sau ia-o la un lăcătuș. Odată ce ați scos doamna, puteți ieși din carcasa cilindrului de pe fațadă exterioară și rekey-o, așa cum ați blocat un buton. Dacă ați pierdut cheia, puteți lua componentele la un lăcătuș pentru a avea o nouă cheie făcută.
  • Înlocuiți întregul gol cu ​​unul nou dacă blocarea este uzată sau dacă doriți doar o privire nouă.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 18
    4. Instalați placa și șurubul nou al morții. Dacă înlocuiți întreaga încuietoare, începeți prin introducerea șurubului prin gaura din marginea ușii, unde se potrivește vechiul bolț. Dacă placa și șurubul mărcii dvs. sunt componente separate, puneți noua placă de seară peste indentarea de pe partea laterală a ușii, unde se potrivește placa veche.
  • Conduceți noile șuruburi prin placa setată și în ușă pentru a fixa noua blocare.
  • Dacă noua dvs. blocare nu a venit cu șuruburi, asigurați-vă că cumpărați noi care se potrivesc cu culoarea hardware-ului dvs.
  • Imagine intitulată Schimbarea încuietorilor ușii Pasul 19
    5. Atașați noile plăci și asigurați-le cu șuruburi. Aliniați noile plăci exterioare și interioare pe laturile lor ale găurii din ușă. Introduceți noile șuruburi prin găurile de șurub din placa interioară, prin găurile de șurub din șurub și în placa exterioară. Conduceți șuruburile până când sunt strânse la instalarea completă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar