Cum de a repara apa de la robinet

Apa ocazional iese din robinet cu un aspect noros sau lăptos. În majoritatea cazurilor, apa tulbure este cauzată de bulele de aer în apă, iar acestea vor disipa singuri dacă lăsați apa să stea câteva minute. Apa tare poate provoca, de asemenea, prostie, care poate fi eliminată cu un sistem de înmuiere. Dacă niciuna dintre aceste probleme nu cauzează nori, este posibil să aveți o problemă de calitate a apei. În acest caz, contactați imediat furnizorul de apă pentru a raporta problema.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îndepărtarea bulelor de aer din apă
  1. Imagine intitulată Fix de apă de la robinet Pasul 1
1. Turnați apa într-un pahar și vedeți dacă se șterge. Cel mai frecvent motiv pentru apa de la robinet tulbure este bulele de aer din conductele dvs. de apă. Acest lucru este inofensiv, iar bulele ar trebui să disipeze pe cont propriu. Faceți un test și executați o apă din chiuvetă într-o sticlă clară. Setați sticla în jos și verificați-o după câteva minute.
  • Dacă zăpada dispare în câteva minute, bulele de aer au fost vina. Puteți bea în siguranță această apă.
  • Dacă nori nu dispare, poate exista altceva care provoacă problema.
  • Imagine intitulată Fix de apă de la robinet Pasul 2
    2. Rulați apa de la robinet până când devine rece. Bulele de aer se formează de obicei când apa rece se încălzește în conducte și scapă de aer dizolvat. Dacă apa dvs. este tulbure din bulele de aer, încercați să spălați robinetul și lăsați apa caldă să curgă. Când începe apa rece curge, nu ar trebui să aibă bule de aer.
  • Dacă utilizați această metodă, salvați această apă prin punerea unui vas sub robinet în timp ce spălați robinetul. Apoi puteți utiliza această apă pentru curățarea sau udarea plantelor.
  • Imagine intitulată Fix de apă de la robinet Pasul 3
    3
    Izolați conductele Pentru a preveni schimbările de temperatură. Bubblele de aer se pot forma când apa rece devine mai caldă în conductele dvs. Pentru a preveni acest lucru, izolați țevile pentru a menține apa la o temperatură consistentă. Obțineți niște mâneci de țevi sau izolație din fibră de sticlă de la un magazin de hardware. Apoi, bandă acest material de izolație la țevi.
  • Dacă doriți să împiedicați apa de la robinet noros, nu trebuie să vă izolați toate țevile. Numai izolarea celor care vă hrănesc chiuvetele vor ajuta problema.
  • Metoda 2 din 3:
    Înmuierea apei dure
    1. Imagine intitulată Fixul de la robinet de fixare Pasul 4
    1. Testați dacă aveți apă tare. "Duritatea" se referă la nivelul mineralelor dizolvate în apă. Apa tare este, de obicei, inofensivă de băut, dar poate provoca alte probleme cum ar fi să vă colorați mâncărurile sau hainele. Apa tare este uneori tulbure. Dacă norii în apa ta nu disipa după ce l-ai lăsat singur pentru câteva minute, apa grea poate fi problema pe care o experimentați.
    • Există kituri de testare la domiciliu pe care le puteți utiliza pentru a măsura duritatea apei dvs. Dacă apa măsoară mai mult de 7.0 boabe per galon, este foarte greu.
    • Dacă ați observat petele de apă pe chiuvetă, duș, toaletă sau feluri de mâncare, acesta este un alt indicator că aveți apă tare.
    • De asemenea, puteți contacta furnizorul de apă pentru un test de duritate.
  • Imagine intitulată Fix de apă de la robinet Pasul 5
    2. Instalați un balsam de apă sub chiuveta dvs. Aceste unități îndepărtează mineralele dizolvate din apă și o fac mai moale. Dacă apa tare ieșită din chiuveta vă deranjează, încercați să instalați unul pentru a vă înmuia apa de la robinet.
  • Rețineți că există o diferență între filtrarea apei și înmuierea apei. Un filtru normal de chiuvetă nu va înmuia apa, iar un balsam de apă nu va elimina germenii sau alți contaminanți.
  • Procesul de înmuiere a apei crește, de asemenea, conținutul de sodiu al apei dvs. Dacă vă aflați într-o dietă redusă de sodiu, consultați medicul dumneavoastră înainte de a bea apă înmuiată.
  • Imagine intitulată Fix Inou de la robinet Pasul 6
    3. Folosește o Unitatea de înmuiere a apei Pentru toată casa ta. Apa tare nu afectează doar apa de la robinet. De asemenea, vă afectează dușul, mașina de spălat și mașina de spălat vase. Dacă apă tare este o problemă, puteți instala o unitate de înmuiere a apei cu apă completă. Acest lucru va înmuia apa în întreaga casă.
  • Aceasta este o opțiune scumpă. Unitățile de înmuiere a apei pot costa peste 2.000 de dolari, inclusiv costul de instalare.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitarea apei contaminate
    1. Imagine intitulată Fix de apă de la robinet Pasul 7
    1. Contactați furnizorul de apă dacă suspectați o problemă cu apa dvs. Dacă nimic nu rezolvă neclaritatea în apa ta, poate exista o problemă de contaminare. Raportați imediat problema furnizorului dvs. de apă.
    • Până când aveți o confirmare de la furnizorul dvs. de apă că apa este în siguranță, beți apă îmbuteliată.
  • Imagine intitulată Fixul de apă de la robinet Pasul 8
    2. Verificați dacă apa miroase stagnante sau ca canalizare. În ocazii rare, apa tulbure este cauzată de o copie de rezervă a materialelor de epurare în apă potabilă. În acest caz, apa va mirosi rău. Verificați și vedeți dacă apa emite un miros neobișnuit.
  • Dacă apa mirosește ciudat, ia paharul în alte camere și miroase acolo. De fapt, mirosi ceva în zona de bucătărie în locul apei în sine. Dacă încă miroase într-o cameră diferită, problema este probabil apa ta.
  • Nu beți apa dacă miroase contaminate. Raportați imediat problema furnizorului dvs. de apă.
  • Imagine intitulată Fix de apă de la robinet Pasul 9
    3. Aflați dacă există o construcție, foraj de ulei sau minerit în apropiere. Dacă apa arată, gust sau miroase ciudat fără o cauză aparentă, investighează zona locală. Operațiunile de construcție sau miniere pot contamina sursele de apă.
  • Dacă bănuiți că o astfel de operațiune este contaminând alimentarea cu apă, puteți raporta încălcarea agenției americane de protecție a mediului prin apelarea 1-800-424-8802. De asemenea, puteți raporta încălcarea online la https: // eco.epa.GOV / RAPORT - Încălziri de mediu.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar