Cum de modelul de mașini model chrome

Vă întrebați vreodată de ce producătorii de kituri par să fie cromați unele dintre cele mai ciudate părți? Totul de la distribuitori la tigăi de ulei îl transformă în baia de placare. Dacă construiți o mașină de remorcă Arată mașina, mare, dar dacă preferați să vă detaliați kiturile cu un aspect mai practic, puteți să eliminați cromul plicticos în cel mai scurt timp.

Pași

  1. Imagine intitulată de model Chrome Piese de schimb Pasul 1
1. Știți că nu toată placarea este creată în mod egal. În funcție de producător, procesul de stripare poate dura câteva minute sau câteva ore, ceea ce este, în general, nici o sudoare, deoarece veți construi acel 426 HEMI în timp ce așteptați ca supapele să acopere de-crom
  • Imagine intitulată de modelul cromului Piese auto Pasul 2
    2. Obțineți un container etanș, cum ar fi o sticlă de prescripție medicală.
  • Imagine intitulată de model Chrome Piese de schimb Pasul 3
    3. Obțineți substanța chimică pentru striparea cromului. Ușor de curățare a cuptorului poate funcționa, dar are un miros ciudat, atât de mulți preferă sângele de clor, găsită în culoarul de rufe al comerciantului dvs. local. Ia lucruri ieftine, nu are parfumuri adăugate și pare să funcționeze mai bine în acest scop. Castrol Lucrări super-curate și este preferat de majoritatea modelatorilor.
  • Imagine intitulată de model Chrome Piese de schimb Pasul 4
    4. Se toarnă suficientă înălbitor în recipient pentru a acoperi părțile. De obicei, aproximativ un centimetru sau așa va face truc.
  • Imagine intitulată de model Chrome Piese de schimb Pasul 5
    5. Aruncați părțile în albire și plasați capacul pe siguranță. Iată unde vine partea etanșă. Deoarece majoritatea părților din plastic plutesc în înălbitor, agitați recipientul puțin pentru a vă asigura că părțile sunt acoperite.
  • Imagine intitulată de model Chrome Piese de schimb Pasul 6
    6. Uitați-vă de aproximativ o oră. Dacă cromul este agățat dur, înlocuiți capacul și așteptați o altă oră. Dacă părțile sunt încă strălucitoare după aceea, lăsați-le în înălbitor peste noapte.
  • Imagine titlud de Chrome Model Car Pass 7 Pasul 7
    7. Odată ce părțile sunt dezghețate, recuperați-le folosind pensete. Plasați-le într-un recipient de apă proaspătă pentru a înmuia. După 30 de minute. înlocuiți apa și lăsați-le să se înmoaie încă 30 de minute.
  • Imagine titlud de crom Model Piese auto Pasul 8
    8. Fi sigur și dați recipientul.
  • sfaturi

    Dacă vă puteți obține mâinile pe un mic strat sau un coș de sârmă, acesta va ajuta în procesul de clătire. Doar aveți grijă când clătiți sub robinet. Conectarea chiuvetei este o idee bună, cu excepția cazului în care doriți cu adevărat să vă testați abilitățile sanitare încercând să pescuiască un carb de 1:25 scară din capcana J.
  • Utilizați apă călduță pentru a clăti. Este nevoie de înălbitor mai repede decât frigul.
  • Avertizări

    Din nou, protejați-vă ochii, pielea și îmbrăcămintea. Lucrați în jurul chiuvetei pentru a ajuta la conținutul posibilelor scurgeri.
  • Clătiți toate instrumentele și recipientele după utilizare cu Bleach și nu utilizați săpun de orice fel la clătire. Acest lucru va cauza înălbitorul la gaz și rezultatele pot fi dăunătoare.
  • Bleach este periculos dacă este manipulat necorespunzător. Protejați-vă ochii și pielea.
  • Etichetați în mod clar recipientul de stripare și nu lăsați-l niciodată la îndemâna copiilor. Utilizarea unui container rezistent la copii (sticlă de pilulă) va ajuta, dar "Rezistent la copii" nu este o dovadă a copilului, așa că fiți în siguranță și puneți containerul la îndemâna copiilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar