Cum să descărcați melodii karaoke

Nu este nimic mai distractiv cântând și ascultând melodiile dvs. preferate de karaoke împreună cu prietenii dvs. Pentru a îmbunătăți colecția de melodii Karaoke acest articol vă va oferi pași și sfaturi despre cum să descărcați melodii Karaoke!

Pași

Metoda 1 din 3:
Manager de descărcare pe Internet
  1. Imagine intitulată Descărcați melodii Karaoke Pasul 1
1. Descărcați un IDM (manager de descărcare pe Internet) împreună cu tasta sau keygen sau crack. IDM este cel mai bun software pentru a descărca ceva, care este încorporat în browser-ul dvs. și afișează simbolurile de descărcare pentru orice videoclip sau melodie care rulează automat pe pagină.
  • Imagine intitulată Descărcați melodii Karaoke Pasul 2
    2. Acum mergeți la site-urile Karaoke online, cum ar fi Karafun pentru a vă asculta melodia preferată în momentul în care jucați o melodie IDM afișează un simbol de descărcare. Apăsați Download și bucurați-vă de descărcarea cât mai multe melodii doriți.
  • Metoda 2 din 3:
    Karaoke Singing Software
    1. Imagine intitulată Descărcați melodii Karaoke Pasul 3
    1. Descărcați software-ul Karaoke Singing, care la instalarea descărcă o mulțime de melodii karaoke pentru a cânta la hardware-ul dvs. Exemplu - Ultrastar Deluxe sau Superstar Cântând.
    Metoda 3 din 3:
    Torrents
    1. Imagine intitulată Descărcați melodii Karaoke Pasul 4
    1. Descărcați o grămadă de colecții uriașe de melodii Karaoke de la Torrents folosind clienți Torrent. Această metodă este cea mai ușoară.

    sfaturi

    Odată ce software-ul dvs. Karaoke Singing a descărcat toate melodiile deschideți fișierele programului pentru software pentru a verifica toate melodiile manual (plus punct este că acestea includ și versuri)
  • Când utilizați IDM Asigurați-vă că alegeți ce cântec doriți și apoi deschideți-l în fereastră nouă și apoi descărcați-l.
  • În timp ce descărcarea de la torrents, asigurați-vă că aveți antivirus actualizat și creșteți viteza de descărcare la max și, de asemenea, reduceți viteza de încărcare la minimum pentru a descărca rapid.
  • IDM implicit oferă un nume de fișiere ca redare, deci aveți grijă să descărcați melodii unul câte unul și să le redenumiți prin cântecele de titlu.
  • Avertizări

    Metoda 2 necesită timp pentru a descărca toate melodiile, practic depinde de viteza dvs. netă, astfel încât să aveți răbdare când descărcați prin metoda 2.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar