Cum să găsiți muzică bună

Aveți vreodată probleme cu găsirea de cântece bune vă place?Din fericire, este destul de ușor să găsiți un cântec bun pentru a asculta când vă conduceți mașina sau situată în pat.Mai întâi îngustați rezultatele căutării.Apoi, concentrați-vă căutările în moduri strategice.În cele din urmă, alegeți cel mai bun site de muzică pentru a căuta melodii bune pentru a asculta și pentru a asculta.În curând veți fi pe cale să ascultați câteva melodii minunate în cel mai scurt timp!

Pași

Partea 1 din 3:
Focalizarea rezultatelor căutării
  1. Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 1
1. Aflați ce fel de gen vă place.Un gen este o categorie specifică de muzică, cum ar fi Bluegrass, Rock `n` Roll, Rap, etc.De multe ori oamenii au gusturi muzicale largi, și consideră greu să identifice exact ce genul iubesc cel mai mult.Cu toate acestea, există câteva modalități ușoare de a restrânge lista în jos la câteva genuri selectate.Cel mai ușor lucru de făcut este să derulați prin biblioteca dvs. iTunes sau altă bibliotecă de descărcare de muzică și să arătați unde se spune "gen" lângă fiecare cântec.Numărul de câte ori fiecare pare să vadă ce gen este cel mai răspândit în biblioteca dvs. de muzică.
  • În zilele noastre, genul a crescut pentru a include date în care muzica a ieșit.De exemplu, ruloul de 70 de roci "n" sau popul 50.Biblioteca dvs. de muzică ar trebui să conțină și data în care este lansată o melodie.Vedeți dacă majoritatea melodiilor dvs. sunt conținute într-un anumit deceniu, an sau o epocă.
  • Scrieți 2-3 genuri pe care doriți să o căutați.Site-urile de internet specifice și / sau radiourile organizează liste aleatorii de muzică organizate în toate tipurile de categorii, inclusiv genul.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 2
    2. Căutați muzică cu anumite instrumente.Ascultați câteva dintre melodiile preferate.Acordați o atenție deosebită instrumentelor utilizate.O melodie ar putea avea o linie puternică de bas (chitară de bas), un solo de chitară (chitară electrică / acustică) sau poate chiar o trompetă care se joacă în fundal.Orice ar putea fi, scrieți unele dintre instrumentele pe care le-ați plăcut în mod deosebit.S-ar putea chiar să doriți să treceți prin întreaga bibliotecă de descărcare de muzică pentru a vedea ce instrumente apar cel mai mult.
  • După ce ați completat lista dvs., puteți introduce apoi nume de instrumente specifice, cum ar fi "trombon," "pian," etc. Într-un motor de căutare a site-ului muzical.Acest lucru va trage toate melodiile posibile care utilizează instrumentul (instrumentele) în cântec.
  • Puteți chiar să vă concentrați rezultatele căutării mai mult prin gruparea instrumentelor pe care le doriți împreună.De exemplu, puteți introduce "Pian, chitara de bas, tuba" în motorul de căutare.Acest lucru va aduce melodii cu cele trei instrumente numai.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 3
    3. Decideți ce artiști vă place.Puteți derula prin biblioteca muzicală și puteți vedea de câte ori apare un artist.Notați două sau trei nume și căutați-le online.Dacă aveți toate loviturile majore ale artistului, adăugați cuvinte cum ar fi "rar" sau "nereușită" la motorul dvs. de căutare de alegere pentru a găsi melodii de ele, s-ar putea să nu fi auzit anterior.
  • Marele lucru despre concentrarea căutării pe un anumit artist este că vă deschide până la posibilitatea de a găsi alți artiști ca ei.Luați, de exemplu, că sunteți obsedat de Grupul LED Zeppelin.Introduceți în motorul dvs. de căutare "artiștii ca LED Zeppelin" Pentru a găsi tipuri similare de muzică.
  • Imaginea intitulată Găsiți muzica bună Pasul 4
    4. Alegeți subiectul pentru a căuta.Acestea sunt adesea subiecte, cum ar fi iubirea, angajamentul, relațiile, distracția, depresia, tristețea, singurătatea, fericirea etc.S-ar putea să doriți să ascultați melodiile de dragoste cum faceți întotdeauna, sau ați putea avea o zi în jos și doriți să ascultați un cântec trist.Este important să acordați atenție și tonului anumitor melodii.Căutând o melodie care "Sună fericit" este diferit de un cântec care este fericit fericit.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 5
    5. Diferențiază între melodii și muzică de foi.S-ar putea să căutați muzică pentru a asculta și.Pentru aceasta, trebuie să vă concentrați căutările pe site-urile de partajare a muzicii, cum ar fi YouTube, Spotify, Pandora, etc.Dacă sunteți în schimb, căutați muzică de tablă pentru a juca, va trebui să căutați alte site-uri web și surse.Pentru muzica de coli, încercați http: // Sheemusicplus.COM / Advanced-Căutare sau http: // en.scor.com / d / foaie + muzică.HTML.
  • Puteți căuta prin muzică de fișă bazată pe versuri, instrumente utilizate și chiar note.
  • Partea 2 din 3:
    Imaginați cum să căutați cântece
    1. Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 6
    1. Căutați o melodie folosind versuri.Dacă știți doar câteva linii sau chiar doar câteva cuvinte de cântec, puteți căuta melodia online.Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este să introduceți versurile în Google și să vedeți ce rezultatele căutării pop up.Puteți, de asemenea, mai multe site-uri specializate, cum ar fi http: // FindMusicByLyLics.COM /, http: // lyricfinder.Org /, și / sau http: // a se folosi de.COM / TAG / LIRSTER-LYRIC-MOTOR /.Aceste site-uri vor limita cantitățile masive de hit-uri pe care le-ați obține prin introducerea versurilor în Google.
    • Nu numai că este bine pentru când încercați să vă dați seama numele unui cântec, dar și atunci când căutați anumite tipuri de melodii.Luați, de exemplu, căutați un cântec de dragoste.Introduceți cuvintele cheie în aceste baruri de căutare a site-ului, cum ar fi "dragoste," "Inima," "bebelus," "romantism," etc.Apoi ați obține liste de cântece care au acele cuvinte particulare în versuri și puteți eșua din această listă câteva melodii pe care le-ați putea dori.
    • Dacă știți o lungă abținere în versuri și doriți să o introduceți într-unul din barele de căutare, asigurați-vă că puneți paranteze pe ambele capete ale versurilor.Acest lucru va păstra motorul de căutare particular să caute fiecare cuvânt individual și să se concentreze pe site-ul pentru găsirea combinației specifice de cuvinte.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 7
    2. Utilizați o aplicație de identificare a muzicii.Acestea sunt aplicații pe care le puteți descărca pe dispozitivul dvs. mobil sau pe computer pentru a vă ajuta să identificați melodiile pe care nu le cunoașteți.Shazam și Musicid sunt aplicații care sunt utile atunci când ascultați radioul.Porniți oricare dintre aplicații, plasați dispozitivul de lângă radio, deoarece melodia redă, etichetați melodia pe aplicație, iar dispozitivul dvs. va localiza ce este titlul piesei.Acestea pot fi descărcate pe magazinul Apple sau PC App Store.Rețineți că Shazam și Musicid funcționează numai pentru cântece preînregistrate, nu pentru spectacole live.
  • O altă aplicație care este utilă este Midomi.Această aplicație vă permite să umezi melodia în microfonul de pe dispozitivul dvs. mobil.Aplicația va localiza apoi numele cântecului pentru dvs.Acest lucru este minunat pentru că aveți acel cântec inevitabil blocat în cap, dar nu vă puteți gândi la numele.
  • Musipedia și / sau Melodycatcher vă permit să jucați o tastatură virtuală pe laptopul dvs.Dacă știți cum să jucați tastatura, aceasta este o aplicație excelentă pentru dvs.Pur și simplu jucați melodia de pe tastatură, iar aplicația va urmări ce melodie este.
  • Audiotag este excelent dacă aveți o înregistrare scurtă a piesei necunoscute de pe laptopul sau dispozitivul mobil.Doar descărcați înregistrarea pe aplicație și va identifica cântecul pentru dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 8
    3. Selectați la întâmplare melodii.Acest lucru, desigur, este cel mai simplu mod de a găsi muzică bună.Faceți clic pe aleatoriu pe videoclipuri muzicale care apar atunci când căutați o melodie pe care o cunoașteți pe YouTube.În magazinul Apple Music, și alte magazine de partajare a muzicii, există, de obicei, o listă de cântece intitulată "De asemenea, vă puteți bucura..."Cookie-urile încorporate în computerul dvs. spun magazinului ce melodii pe care le cumpărați de obicei și apoi magazinul vă poate oferi sfaturi în ceea ce privește alte melodii pe care le-ați putea bucura.
  • De asemenea, puteți transforma iPod-ul sau playerul MP3 "Amesteca."S-ar putea să aveți mii de melodii pe playerul dvs. MP3 și, prin urmare, nu ați ascultat unele în vremuri.Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a asculta o muzică bună pe care nu ați auzit-o de ceva vreme.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 9
    4. Participați la un concert cu un prieten.Aceasta este o modalitate bună de a cunoaște munca unui artist și de a vă distra cu prietenii.Dacă nu vă place muzica artistului, vă puteți bucura cel puțin cu prietenii dvs. și poate întâlni oameni noi.Încercați să mergeți la concertele locale pus pe benzile locale unde biletele ar putea fi mai ieftine.Puteți obține încă o "simt" Pentru un anumit tip de muzică, fără a fi nevoie să plătiți o tona de bani.
  • Experimentați cu artiști diferiți.De exemplu, s-ar putea să știți deja că vă place muzica de țară, dar este posibil să nu știți dacă vă place Luke Bryan sau Blake Shelton.
  • Experimentați cu diferite genuri.De exemplu, s-ar putea să iubiți deja rock "n", dar nu sunteți sigur dacă vă place grunge.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 10
    5. Obțineți un sfat despre cea mai bună muzică.Acest lucru ar putea fi de la un prieten sau de o rudă.Vedeți ce tipuri de muzică sau artiști ascultă și ei.Acestea ar putea fi la fel, sau diferite, dar este întotdeauna o opinie muzicală de luat în considerare atunci când încercați să găsiți muzică bună.
  • De asemenea, vă puteți îndrepta spre magazinul dvs. local de muzică, unde sunt vândute CD-uri și înregistrări.Acestea sunt mari hubbube culturale, unde oamenii care iubesc muzica se vor vorbi și împărtășesc pasiunile lor muzicale cu alții.
  • Magazinele de la aceste magazine sunt, de asemenea, informate și vor putea să vă ghideze în direcția cea bună.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind cele mai bune site-uri de partajare a muzicii
    1. Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 11
    1. Verifică https: // YouTube.COM /.YouTube este un site de internet care permite utilizatorilor, companiilor și artiștilor să încarce videoclipuri și cântece.Introduceți în bara de căutare numele, versurile, genul sau un titlu de melodie.Dacă știți exact ce tip de muzică căutați, căutați pur și simplu.
    • Dacă sunteți interesat de un anumit gen, introduceți numele genului în bara de căutare.Ce va pop up este o multitudine de "Playlists."Faceți clic pe una dintre aceste liste de redare, create de utilizatorii individuali, pentru a asculta o grămadă de melodii în același gen.
    • De asemenea, vă puteți abona la contul unui utilizator.Mai întâi va trebui să vă creați propriul cont YouTube făcând clic pe buton (arată ca o persoană) în colțul din dreapta sus.Abonați-vă la un cont pentru a obține mai multe videoclipuri cu aceeași natură făcând clic pe roșu "Abonati-va" butonul de sub un anumit videoclip muzical.De fiecare dată când contul încărcați un nou videoclip, veți primi o notificare a acestuia în contul dvs.
    • După ce ați văzut un număr de videoclipuri muzicale cookie-urile vor încorpora în contul dvs.De fiecare dată când te duci la YouTube după aceea, ecranul dvs. de pornire va afișa ambele videoclipuri muzicale pe care le-ați vizitat și videoclipurile muzicale vă crede că vă puteți bucura.Ultimul grup vă va oferi posibilitatea de a explora muzică diferită care este încă într-un anumit gen, tipul de melodie sau artist.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 12
    2. Utilizare http: // Pandora.COM / Pentru a găsi muzică bună.Pandora este un site care este construit în jurul conceptului de radio.După ce creați un cont, puteți derula prin mii de mii de "canale," fiecare pe baza unui subiect diferit, cum ar fi genul, numele unui artist, un subiect de cântec etc.Introduceți un cuvânt sau două în bara de căutare pentru a găsi exact ceea ce căutați.Pe măsură ce ascultați melodiile de pe un anumit canal, puteți întrerupe melodia sau puteți săriți la următoarea melodie de pe canal (permis 5 sări pe oră).
  • Pandora este minunat de utilizat dacă căutați muzică într-un anumit gen.Introduceți genul (Bluegrass, Rock `n` Roll, etc.) în bara de căutare și faceți clic pe unul dintre canale.Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a asculta un gen nou pe care nu l-ați ascultat înainte, sau cântece noi într-un anumit gen pe care nu le-ați mai auzi sau nu existau noi.
  • Pentru majoritatea melodiilor de pe Pandora, versurile sunt furnizate sub numele cântecului.Puteți să cântați și să urmați împreună cu o melodie dacă cuvintele sunt greu de discerne.
  • Pandora vă oferă, de asemenea, opțiunea de a partaja un anumit cântec pe un site social media (Facebook, Twitter, etc.) sau pentru a cumpăra melodia și de ao descărca pe biblioteca de muzică a computerului.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 13
    3. Descărcați Spotify pe computerul dvs.Aplicația Spotify, găsită la https: // Spotify.com / SUA /, Vă permite să ascultați aproape orice melodie înregistrată vreodată.Odată ce ați descărcat aplicația, puteți introduce orice nume de artist, titlu de melodie, gen etc. în bara de căutare din partea stângă sus a aplicației.Puteți face clic pe "+ Noua listă de redare" În partea stângă a aplicației pentru a crea o listă de redare.Puteți face clic și trageți melodii pe lista de redare, astfel încât acestea să fie mereu la îndemână.
  • Dacă introduceți un anumit nume de artist sau un gen, Spotify va produce sute sau chiar mii de alegeri.Când faceți clic pe unul dintre ele, Spotify va aduce la dispoziție alegerea (genul, numele artistului etc.), împreună cu toate melodiile legate de acea alegere.Puteți alege să ascultați una dintre melodii sau pe toate.
  • Spotify este un player de muzică continuă, ceea ce înseamnă că Spirify va reda următoarea melodie din listă după terminarea primului sau când căutați și alte muzică pentru a asculta și.De asemenea, trebuie să rețineți că Spotify are reclame după fiecare cinci melodii sau așa.
  • De asemenea, puteți obține Spotify ca o aplicație mobilă, astfel încât să puteți asculta muzică tot timpul.Spotify oferă, de asemenea, o caracteristică radio, similară cu Pandora, care poate fi clic, în partea stângă a aplicației.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună Pasul 14
    4. Vizita http: // am auzit.COM /.IheartRadio funcționează foarte mult ca Pandora, cu excepția faptului că adună semnale de la posturile de radio reale din întreaga țară, mai degrabă decât stațiile efectuate de utilizatori.Puteți utiliza serviciul atât pe site-ul IheartRadio, cât și pe aplicația mobilă iHeartRadio (pe care o puteți descărca cu ușurință direct de pe site-ul lor).Alegeți dintre sute de posturi de radio din diferite orașe sau diferite stări.
  • Unele posturi de radio sunt orientate spre genuri cum ar fi țara sau rap, în timp ce altele se concentrează asupra epocii muzicii sau a preferințelor personale ale postului de radio.Poate doriți să ascultați o stație grunge dacă nu ați auzit vreodată acel tip de muzică înainte sau poate că ați lovit o stație alternativă pentru a găsi muzică pe care o cunoașteți că vă place.
  • Marele lucru despre IheartRadio este că puteți comuta înainte și înapoi între diferite stații în orice moment, chiar și în timpul pauzelor comerciale.
  • Imagine intitulată Găsiți muzica bună pasul 15
    5. Descărcați aplicația SoundCloud la HTTPS: // SoundCloud.COM /.SoundCloud este un serviciu foarte inovator și, spre deosebire de cele mai multe site-uri de streaming muzical.Are funcțiile normale ale oricărui site de muzică, cum ar fi streamingul mii de melodii și permițându-vă să căutați prin ele prin gen, artist, titlu etc.Cu toate acestea, oferă, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea de a posta remixuri DJ sau melodii pe care le lucrează.Comunitatea SoundCloud se joacă, de asemenea, cu o mulțime de melodii deja înregistrate, schimbând modul în care sună pentru a face muzică și mai interesantă (a se vedea HTTPS: // SoundCloud.com / kinoroy / u-smile-justin-bieber-800).
  • SoundCloud este destul de ușor de utilizat.Puteți folosi fie pagina de pornire și puteți asculta muzică gratuit sau puteți deveni un utilizator și gestionați-vă propriul cont.Similar cu alte site-uri de muzică, puteți crea liste de redare și / sau puteți abona la canalele altor popoare.
  • Un alt beneficiu suplimentar al SoundCloud este că artiștii de muzică de mainstream folosesc site-ul pentru a posta melodii pe care le lucrează în prezent, piese care nu au făcut-o pe recordul lor recent sau single independente pe care le simt ca eliberarea gratuită.
  • sfaturi

    Nu săriți o bandă pentru că nu vă place cum sună una dintre melodiile lor.Dați-le o șansă, ați putea dori restul unui anumit album sau corp de lucru.
  • Dacă nu vă place o melodie la început, ascultați-o de câteva ori.Uneori muzica poate crește pe tine pe măsură ce îl ascultați mai des.
  • Nu vă fie frică să ieșiți din zona dvs. de confort.În timp ce muzica pe care o ascultați întotdeauna poate fi reconfortantă, ați putea fi lipsiți într-o gamă largă de intervale emoționale.
  • Avertizări

    Timpul vă duce să găsiți muzica dorită, este necunoscută.Poate dura o noapte sau poate dura câteva săptămâni.Doar încredere în tine în cele din urmă să găsești ceva interesant pentru urechile tale.
  • Amintiți-vă că unele muzică crește pe tine.Este posibil să nu vă place primul cântec alternativ de rock pe care îl ascultați.Cu toate acestea, după ce ascultați 10 sau 15 melodii, puteți continua să apreciați o valoare muzicală a unui anumit gen.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar