Cum să solicitați o examinare a serviciului public

Examenele de servicii publice sunt necesare pentru multe locuri de muncă diferite la nivel de oraș, de stat și la nivel național. Aceste teste sunt menite să se asigure că procesul de angajare este competitiv și corect. Înainte de a lua un examen de serviciu public, trebuie să verificați în mod regulat anunțurile de examen, să vă familiarizați cu diferitele tipuri de examene și să trimiteți toate documentele necesare pentru aplicație. După ce trimiteți cererea dvs., există o serie de resurse pe care le puteți utiliza pentru a vă pregăti pentru examen.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutarea locurilor de muncă publice
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 1
1. Verificați site-ul guvernului dvs. pentru anunțurile de examen. Examinările de serviciu public sunt administrate prin orașul, statul și guvernul național. Ar trebui să verificați în mod regulat aceste site-uri web, deoarece unele teste sunt disponibile pentru a dura doar o dată sau de două ori pe an. Ar trebui să contactați agenția guvernamentală specifică dacă aveți întrebări cu privire la care locurile vacante sunt postate online.
  • Dacă sunteți solicitant pentru prima dată, este posibil să fie necesar să creați un cont la site-ul specific înainte de a aplica.
  • Unele site-uri web vă pot oferi opțiunea de a vă înscrie pentru alerte de locuri de muncă. În acest fel veți primi o notificare automată atunci când vacanțele noi se deschid.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 2
    2. Citiți cu atenție prin descrierea examenului. Există cerințe diferite de aplicații în funcție de tipul de activitate pentru care aplicați. Asigurați-vă că citiți informațiile din anunț pentru detalii. Există în general trei tipuri de anunțuri de serviciu public:
  • Deschis competitiv: Aceste examene de rang pe solicitante pe baza scorului de testare. Cu cât este mai mare scorul dvs. de examen, cu atât mai bine șansele dvs. sunt de a continua prin procesul de aplicare.
  • Continuu: Aceste anunțuri sunt pentru locuri de muncă pentru care statul sau județul angajează continuu. Examenele sunt administrate pe bază periodică și sunt deschise tuturor solicitanților care îndeplinesc cerințele minime.
  • Examen pentru viitoarele posturi vacante: Aceasta este o oportunitate de a lua examenul fără a aplica pentru un anumit loc de muncă. Dacă primiți un scor care trece, puteți aplica posturilor vacante în timp ce se deschid. În unele cazuri, cei cu scor de testare mai mare pot fi trimise la interviuri.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 3
    3. Asigurați-vă că respectați cerințele minime de angajare. Pentru majoritatea locurilor de muncă publice, trebuie să aveți cel puțin 18 ani, iar un rezident legal al orașului sau de stat să se aplice. Unele locuri de muncă pot solicita să devii un rezident cu cel puțin șase luni înainte de a aplica pentru a lua examenul. Cerințele de educație și experiență variază în funcție de locul de muncă.
  • De exemplu, unele locuri de muncă necesită o diplomă într-un anumit domeniu de studiu. Dacă gradul dvs. scade în afara acestei discipline, trebuie să oferiți o copie a transcrierii dvs. care să arate că majoritatea creditelor dvs. au fost în zona de subiect specificată în postarea de locuri de muncă.
  • Unele locuri de muncă pot solicita să aveți o licență sau o certificare specifică. Ar trebui să vă asigurați că toate licențele dvs. sunt actuale și valabile pe tot parcursul procesului de aplicare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 4
    4. Revedeți anunțul de examinare. Anunțurile de examinare includ, de obicei, o notificare oficială de examinare (NOE). Acest lucru va oferi detalii mai detaliate privind taxele de muncă, descrierea testului, perioada de depozitare, data (datele) de examen preconizate și alte informații pertinente. Comunicarea de examinare ar trebui, de asemenea, să precizeze dacă aveți sau nu permisiunea de a lua testul online sau în persoană.
  • Partea 2 din 3:
    Trimiterea materialelor dvs
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 5
    1. Trimiteți orice transcrieri sau alte documente necesare. Unele examinări ale serviciului public pot necesita o experiență educațională specifică. Ar trebui să contactați colegiul sau universitatea cu mult înainte de termenul limită pentru a vă asigura că trimit o copie la timp. Dacă sunteți îngrijorat de întâlnirea cu termenul limită, ar trebui să vă faceți propria copie pentru a trimite.În mod similar, trebuie să includeți copii ale licențelor și certificărilor dvs., dacă este necesar.
    • De obicei, puteți găsi un scaner sau o mașină de copiat la biblioteca locală.
    • Ajungeți la agenția guvernamentală specifică pentru a vă asigura că primesc materialele dvs.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 6
    2. Trimiteți o cerere scrisă dacă aveți nevoie de cazare specială. Agențiile guvernamentale trebuie să ofere cazare pentru persoanele cu dizabilități. Dacă aveți nevoie de astfel de locuri, sunteți obligat să trimiteți o cerere scrisă, împreună cu dovada handicapului. Această solicitare ar trebui să indice cazarea specifică solicitată și orice alternativă care ar fi la fel de acceptabilă.
  • Cazările pot include un site de examinare accesibil sau alternativ, un timp suplimentar pentru a finaliza examinarea, instrucțiunile complete scrise în imprimare mare sau Braille sau o atenție deosebită de la monitor.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 7
    3. Plătiți taxa de depunere a cererii. În majoritatea cazurilor, există o taxă de procesare necesară când trimiteți cererea dvs. Ar trebui să aflați dacă vă puteți trimite plata electronic sau dacă aveți nevoie să trimiteți un control semnat sau o comandă de bani. S-ar putea să fiți scutiți de această taxă dacă primiți:
  • Asistență generală: Nu uitați să trimiteți o copie a scrisorii dvs. de beneficii de la directorul local de bunăstare cu cererea dvs.
  • Asistență temporară pentru familiile nevoiașe: asigurați-vă că trimiteți o copie a scrisorii dvs. de atribuire care vă arată numărul cazului.
  • Venituri suplimentare de securitate: Includeți o copie a ultimului dvs. scrisoare anuală de atribuire sau o copie a recertificării medicale.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 8
    4. Întoarceți-vă aplicația. Este important să păstrați în minte data de depunere în timp ce completați cererea. Petele de testare tind să se umple rapid. Astfel încât finalizarea aplicației dvs. în timp util va crește șansele de a obține un loc de testare. Sunteți obligat să furnizați un număr valabil ID și un număr de securitate socială împreună cu aplicația dvs.
  • Sistemul de aplicații online (OASYS) poate fi accesat de pe orice computer cu un browser de internet recomandat. Dispozitivele și comprimatele mobile nu pot accesa sistemul. Urmați instrucțiunile din anunțul de examinare pentru a accesa aplicația.
  • Centrele de testare și aplicații bazate pe calculator (CTACS) sunt locații fizice în care sunt administrate examene pe bază de calculator pentru locurile de muncă din oraș sau de stat. Noe ar trebui să includă o listă a diferitelor centre din zona dvs. unde puteți lua testul.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 9
    5. Imprimați sau salvați o copie a aplicației dvs. și a documentelor justificative. Este important să vă păstrați propriile înregistrări în cazul în care ceva se întâmplă. Ar trebui să auziți în termen de 12-14 săptămâni după ce trimiteți cererea dvs. Dacă încă nu ați fost anunțați după acest timp, verificați înapoi cu agenția dvs. de testare.
  • Partea 3 din 3:
    Afectarea testului
    1. Imagine intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 10
    1. Examinați diferitele metode de evaluare. Aceste metode pot varia în funcție de tipul de testare a serviciului public pentru care aplicați. Iată câteva dintre cele mai comune examene pe care le-ați confruntat.
    • Examenele orale și eseului: Aceste examene sunt concepute pentru a vă testa capacitatea de a sintetiza informațiile și de a oferi răspunsuri la întrebările critice de gândire.
    • Examenele de performanță și de simulare a locurilor de muncă: Unele locuri de muncă pot solicita să faceți un examen pentru a măsura anumite abilități care se referă direct la locul de muncă, cum ar fi un test de scriere sau un test de management bazat pe scenarii.
    • Un examen de calculator sau de mai multe opțiuni: Anumite locuri de muncă necesită ca solicitantul să completeze un test bazat pe titlurile, cerințele, abilitățile și cunoștințele legate de locul de muncă necesare pentru a-și îndeplini locul de muncă.Aceste examene sunt dezvoltate, administrate și marcate de stat.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 11
    2. Periați-vă pe abilitățile dvs. de limbă și matematică. Lustruirea acestor abilități vă poate ajuta să vă pregătiți pentru oricare examen pe care îl luați. Actul și ghidurile de studiu SAT pot fi resurse utile în acest sens. Sau ați putea chiar să vă înscrieți într-o clasă la universitatea locală. Acest lucru poate ajuta adesea să împrumute o structură mai tangibilă la rutina dvs. de studiu.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o examinare a serviciului public Pasul 12
    3. Lucrați printr-un ghid de studiu. Există o serie de resurse online care vă pot oferi o idee mai bună despre ce fel de întrebări vor fi pe examen. Multe dintre aceste resurse nu numai că au probleme practice, dar oferă, de asemenea, sfaturi practice atunci când vine vorba de ziua de testare. Mulți oameni au trecut examenul cu succes după ce a folosit acest lucru ca punct de referință.
  • Comentariile examenelor acoperă în mod obișnuit vocabularul, gramatica, organizarea paragrafului, înțelegerea citirii, analogia, logica și raționamentul numeric.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar