Cum de a lupta cu un bilet de parcare

Încălcările parcărilor sunt infracțiuni stricte de răspundere, ceea ce înseamnă că intenționați sau nu să parchezi ilegal este irelevant. Ele nu sunt, de asemenea, infracțiuni penale, ceea ce înseamnă că nu puteți fi pus în închisoare pentru parcarea într-o zonă de încărcare, dar, de asemenea, nu aveți avantajul de a fi nevinovat până când nu ați dovedit vinovat și nu puteți solicita un proces juridic.De asemenea, este de obicei o povară mai mică de probă. Dacă aveți un bilet de parcare nedrept, vă puteți simți că șansele sunt stivuite împotriva dvs. Poate fi dificil să lupți cu un bilet de parcare, dar nu este imposibil.

Pași

Eșantion de scrisori

Scrisoare de probă care contestă un bilet de parcare

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Scrisoare de eșantionare despre un contor rupt

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 3:
Revizuirea biletului dvs.
  1. Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 1
1. Citiți cu atenție procedura și termenele limită. Biletul dvs. va avea informații care să explice cum să conteste citația și de cât timp ați primit după emiterea citației.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 2
    2. Concurgeți imediat biletul, dacă este posibil. Chiar dacă ați putea avea până la 30 de zile pentru a cere o audiere sau concursul biletului, faceți-o cât mai curând posibil.
  • De exemplu, în Chicago aveți doar șapte zile pentru a concura un bilet de parcare.
  • Dacă există un număr de telefon, puteți apela la concursul biletului listat, continuați și îl sunați imediat, astfel încât să știți că nu veți pierde termenul limită. Dacă nu puteți face acest lucru imediat de la mașina dvs., faceți ceea ce trebuie să faceți pentru a contesta biletul de îndată ce ajungeți acasă.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 3
    3. Observați orice greșeli de pe bilet. Examinați informațiile pe care ofițerul a scris pe bilet înainte de a fi lăsat pe mașina dvs. și asigurați-vă că totul este corect și exactă.
  • Greșeala trebuie să fie un lucru major. De exemplu, dacă conduceți un argint Honda Civic și biletul listează un gândac verde Volkswagen, care nu este în mod clar mașina dvs. Cu toate acestea, dacă ofițerul a scris biletul pentru a "Gray Honda Civic," Probabil că nu este suficient de o diferență de a vă învinge răspunderea pentru încălcare.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 4
    4. Căutați schimbări sau modificări. Deoarece ordonanțele din unele orașe interzic ofițerii să facă o schimbare la un bilet de parcare, orice informație scrisă sau zgâriată ar putea constitui o modificare ilegală.
  • Partea 2 din 3:
    Colectarea de dovezi
    1. Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 5
    1. Faceți fotografii din zona în care ați parcat. Încercați să faceți fotografii înainte de a vă mișca mașina, mai ales dacă aveți o dispută despre dacă spațiul este marcat corespunzător.
    • În mod obișnuit, este o apărare la un bilet de parcare pe care orice semne sau notificări de parcare interzise sau restricționate au fost îndepărtate sau ascunse.
    • De exemplu, dacă un semn este obstrucționat și nu este clar vizibil din poziția mașinii dvs., faceți o imagine care arată clar acest lucru. Dacă bordonul ar fi trebuit să fie vopsit galben într-o zonă fără parcare, iar vopseaua galbenă sa încheiat înainte de spațiul în care ați parcat mașina, faceți o imagine a bordurii și a barei de protecție.
    • Rețineți că, în multe orașe, sarcina probei pentru guvern va fi mult mai mică decât la un proces penal. De exemplu, în Chicago povara de probă a orașului este "preponderența dovezilor." Aceasta înseamnă că luarea în considerare a tuturor circumstanțelor, a fost mai probabil ca faptul că ați încălcat secțiunea Cod Codului menționată în citat.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 6
    Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 6
    2. Luați videoclipul unui contor rupt. Dacă contorul în care ați parcat a fost spart, trebuie să îl arătați în acțiune dacă doriți să luptați cu acel bilet.
  • Dacă este posibil, utilizați telefonul pentru a face un videoclip pe care încercați să îl puneți bani în contor, asigurându-vă că citirea contorului este vizibilă și arată că banii pe care îi puneți în contor nu se înregistrează.
  • Ar trebui să faceți acest lucru cât mai curând posibil, nu ca o ulterioară ulterioară, deoarece un contor rupt poate fi fixat în interimare și pentru a vă pierde dovezile.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 7
    3. Vorbește cu martorii. Dacă aveți un prieten cu dvs. sau dacă un passerby este de acord cu dvs., că nu ați meritat biletul, asigurați-vă că scrieți nume și numere, astfel încât să poată depune mărturie la auzul dvs.
  • De exemplu, dacă un străin de mers pe jos de mențiuni că, de asemenea, a crezut că a fost legal să parchezi unde ai parcurs, întreabă-o dacă ar fi dispus să te ajute să te lupți cu biletul de parcare. Ordonanțele de parcare precizează adesea că este necesară o notificare adecvată a zonelor de parcare sau restricționate, astfel încât persoanele multiple care mărturisesc această notificare nu a fost adecvată ar putea să vă învingă biletul.
  • Partea 3 din 3:
    Concursând biletul
    1. Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 8
    1. Cereți o audiere. O audiere în persoană, dacă este posibil, este preferabilă să vă conteste biletul online sau prin poștă.
    • De multe ori lupta cu un bilet de parcare este o chestiune de a fi dispus să ia timp să treacă prin procedură. Majoritatea oamenilor ar prefera să plătească pur și simplu biletul decât să meargă la un efort extins pentru a lupta, deci dacă ați depus efortul, puteți fi recompensat.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 9
    2. Studiați ordonanțele locale. Descompune ordonanța pe care sunteți citat cu violarea în elemente distincte și analizați parcarea în lumina acestei ordonanțe.
  • Uită-te cu atenție la ceea ce cere statutul și dacă limba din statut permite orice raționament subiectiv. De exemplu, dacă ordonanța ați citat pentru încălcarea include limbajul, cum ar fi "Dacă este posibil" sau "Permis de siguranță," Aveți loc să susțineți că condiția cerută de ordonanță nu a existat în cazul dvs.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 10
    3. Apar la auzul vostru. Rochie în îmbrăcăminte curată, profesională și sosiți pentru auzul dvs. cu câteva minute mai devreme. Cele mai multe audierile nu sunt la fel de formale ca o procedură de judecată, dar ar trebui să le tratați cu același nivel de respect și de decorum.
  • În multe jurisdicții, ofițerul care ți-a scris citația trebuie să apară la auzul tău. Dacă acel ofițer nu apare, biletul va fi respins automat.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de parcare Pasul 11
    4. Prezentați-vă apărarea. Explicați în mod clar și succint față de judecător sau ofițer de ședere De ce nu ar trebui să plătiți biletul de parcare.
  • Fi cinstit și respectuos pentru judecător sau ofițer auditiv și încercați să evitați să obțineți defensiv sau emoțional. Stick la fapte și păstrați comentariile dvs. După declarația dvs. inițială, abțineți de la a vorbi mai mult dincolo de a răspunde la întrebări directe.
  • Dacă ofițerul care a scris biletul dvs. este prezent, nu discutați cu el sau nu îl întrerupeți când vorbește. De obicei, dacă ofițerul vorbește la auzul tău, vei avea ocazia să-i întrebi întrebări.
  • Dacă ați făcut fotografii sau videoclipuri la fața locului, le aveți cu dvs., astfel încât judecătorul sau ofițerul auditiv vă poate examina dovezile. De asemenea, aduceți mai multe copii ale oricăror documente pe care le aveți, cum ar fi citatoarea originală.
  • Dacă aveți martori, puteți să le apelați să vorbească. Orașul poate avea și martori, inclusiv ofițerul care ți-a emis citația.
  • Adăugați o nouă întrebare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar