Cum de a detecta și de a supraviețui unui apel cu trei căi

Când vă sunați pe prietenul dvs. sau vă sun, aveți vreodată sentimentul că acel apel a fost ciudat de restul? Noul dvs. "prieten" are obiceiul urât al oamenilor cu trei căi, pentru a obține murdărie? Poate că ați devenit deja o victimă a apelurilor în trei direcții? În timp ce sunteți foarte, foarte puțin probabil să muriți, deoarece așa-numitul dvs. prieten îi permite pe cineva să asculte telefonul dvs., dacă vă simțiți ca viața voastră ar putea fi în pericol din cauza acestei situații, citiți acest articol pentru a descoperi cum să detectăm și să evitați a situație foarte dificilă.

Pași

  1. Imaginea intitulată Detectarea și supraviețuirea unui pas de apel cu trei căi
1. Ascultați dialogul prezentat de către apelant. Speakerul este direct care vă promit să vorbiți despre un prieten? Pentru a vă solicita să vorbiți despre cineva, pot folosi "fraze de momeală", sau să pretindă că sunt, de asemenea, supărat pe cineva.
  • Imagine intitulată detectează și supraviețuiește un pas cu trei căi
    2. Evitați utilizarea cuvintelor dure și ofensatoare, fraze sau similare. În cazul în care există o terță parte care ascultă, cuvintele dvs. vor fi răspândite printre cei doi oameni și mai mult.
  • Imaginea intitulată detectează și supraviețuiește unui pas de apel cu trei căi
    3. Tune în auzul dvs., figurativ. Unii oameni uită că există un buton mut sau telefonul lor nu conține una. Există, de asemenea, posibilitatea ca terțul să stea chiar lângă vorbitor, sau vorbitorul are telefonul pe modul difuzor.
  • Imagine intitulată detectează și supraviețuiește unui pas de apel cu trei căi
    4. Direcționați conversația pentru a face o schimbare diferită. Speakerul încă încearcă să aducă persoana?
  • Imagine intitulată detectează și supraviețuiește unui pas cu trei căi
    5. Nu respinge încercările lor de a vă face să vorbiți despre cineva direct. Pentru tot ce știi, chiar ar putea fi un prieten care încearcă să obțină o ureche simpatică. Chiar dacă acest lucru a fost cazul, încă încercați să evitați frazele care v-ar pune doar la nivelul lor.
  • sfaturi

    Nu acceptați niciodată un apel de la un număr necunoscut, în special de la apelanții privați, dacă nu vă așteptați sau dacă vă puteți identifica.
  • Este o idee bună să păstrați gânduri medii și furioase despre alte persoane din mintea voastră, dacă nu vă confruntați cu persoana menționată.
  • Mai probabil decât nu, șansele ca tu să fii hărțuit peste telefon și șansele ca prietenul nostru doar să vă asculte că sunteți foarte diferiți. Șansele sunt că apelul va fi acesta din urmă dintre cele două.
  • Guvernul poate avea anumite privilegii să sezească sau să asculte anumite apeluri dacă se simt implicat o activitate suspectă.
  • Avertizări

    Nu faceți niciodată unul dintre aceste apeluri. Veți primi un reastru B) să nu fiți mai buni decât persoana pe care o comportați și / sau c) să fie predispusă pentru a obține un gust de medicamente proprii într-o zi.
  • Ai auzit această frază o dată și o vei auzi din nou aici- "Dacă nu aveți nimic frumos de spus, nu spuneți nimic."
  • Indiferent dacă sunteți sau nu suspiciul unui apel telefonic, fiind trei sau nu, să vă abțineți de la folosirea cuvintelor care pot fi raportate cu ușurință altcuiva pentru a vă face probleme.
  • Unele telefoane au o caracteristică care vă poate spune dacă conversația dvs. implică doi sau mai mulți membri. Dacă telefonul dvs. poate detecta, terminați apelul, cu excepția cazului în care conversația este casuală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar