Cum de a alege densitatea wig

Dacă sunteți pe piață pentru o nouă perucă, probabil că știți deja că lungimea și culoarea sunt factori importanți în decizia dvs. Ceea ce s-ar putea să nu știi este că densitatea perucei sau cantitatea de păr atașată la capacul perucei, poate schimba serios aspectul general al perucii pe care le alegeți. Citiți prin câteva întrebări frecvente despre densitatea Wig pentru a cumpăra peruca perfectă potrivită pentru nevoile dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 4:
Ce înseamnă procentele pentru densitatea WIG?
  1. Imagine intitulată Cumpărați o perucă Pasul 5
1. Cu cât este mai mică procentul, cu atât este mai mică densitatea. Puteți măsura cât de dense se bazează pe procentajul pe care îl arată pe ambalaj. Densitatea standard a porcului este de aproximativ 130%, dar puteți găsi peruci mult mai mici și mai mari decât atât.
  • 50% până la 90%: densitate foarte scăzută.
  • 100% până la 110%: densitate scăzută.
  • 120% până la 130%: densitatea medie.
  • 150%: Densitate medie la mare.
  • 180% până la 200%: densitate mare.
Întrebarea 2 din 4:
Ce tip de peruci arata cel mai natural?
1. Peruciștile cu densitate scăzută arată cele mai naturale. Perucile în gama de densitate de 100% până la 150% vor arăta cel mai mult părul natural uman pe cap. Dacă intenționați să faceți o perucă de zi cu zi, mergeți la o densitate în această gamă.
  • Dacă aveți păr mai gros, o densitate mai mare ar putea să arate mai naturală asupra dvs. Cu toate acestea, o perucă cu densitate mică până la medie este cea mai bună alegere pentru persoana obișnuită.
Întrebarea 3 din 4:
Care este cea mai bună densitate pentru o perucă?
1. Pericolele medii și mari sunt minunate pentru aspectul Glam. Natura plină, groasă a peruciilor medii și de înaltă densitate înseamnă că sunt foarte bine împerecheate cu o rochie de seară sau cu un balt. S-ar putea să nu pară total natural, dar ele se împerechează bine cu machiaj greu și îmbrăcăminte plină de farmec.
  • 2. Perucile de densitate scăzută sunt mai ușoare și mai confortabile. Părul cântărește foarte mult, iar perucă de înaltă densitate de mare densitate pot deveni grele. Dacă sunteți în căutarea unei peruci pentru a purta zilnic, rămâneți la o densitate scăzută, astfel încât să nu fie prea incomod.
  • Întrebarea 4 din 4:
    Cum aleg peruca potrivita?
    1. Imagine intitulată Cumpărați o perucă Pasul 8
    1. Încercați-l înainte de ao cumpăra. Dacă nu sunteți sigur ce formă, stil sau lungime doriți, încercând-o este cel mai bun pariu. În timp ce există tone de locuri pentru a cumpăra peruci online, se îndreaptă spre un magazin de vânzare cu amănuntul pentru o perucă de amenajare pentru a vedea ce vă place cel mai mult. Un expert WIG vă va ajuta să alegeți cea potrivită pentru nevoile dvs.
    • Peruci de păr uman arată întotdeauna mai natural decât cele sintetice. Dacă cumpărați o perucă pentru utilizarea zilnică, luați în considerare cheltuielile în plus banii și mersul pentru părul uman.

    sfaturi

    Achiziționați peruca de la o sursă de reputație, astfel încât să știți că obțineți cele mai bune. Iwig și Paula Young sunt locuri minunate pentru a începe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar