Cum să beabox

Este de înțeles că mulți indivizi ar dori să beabox, precum și S & B. Acest lucru poate părea o sarcină descurajantă la început, dar Beatboxing nu este atât de diferită de discursul normal uman. Trebuie doar să începeți să dezvoltați un sentiment ritmic și trebuie să subliniați pronunția cu privire la anumite litere și vocale până când puteți vorbi în limba Beatbox. Veți începe mai întâi cu sunete și ritmuri de bază, apoi avansați la modele mai sofisticate pe măsură ce vă îmbunătățiți mai bine și mai bine.

Pași

Partea 1 din 5:
Tehnicile de bază Beatbox
  1. Imagine intitulată BeatBox Pasul 1
1. Înțelegeți că există multe sunete de masterat. Pentru a începe, ar trebui să stăpânești cele trei sunete de bază ale Beatboxing: tamburul clasic kick {b}, hi-hat {t}, și tamburul clasic Snare {p} sau {pf}. Practicați combinarea sunetelor într-un ritm de 8 biți ca acesta: {B T PF T / B T PF T T} sau {B T PF T / B B PF T T}. Asigurați-vă că obțineți dreptul de sincronizare. Începeți încet și construiți viteza mai târziu.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 2
    2. Practicați tamburul clasic kick {b}. Cea mai simplă modalitate de a face tamburul clasic este de a spune scrisoarea "B." Pentru ao face să sune mai tare și mai pumn, trebuie să faceți ceea ce se numește o oscilație de buze. Aici lăsați aerul să vibreze prin buze - un pic ca "suflă o zmeură." Odată ce puteți face acest lucru, faceți o oscilație foarte scurtă a buzei.
  • Faceți sunetul B ca și cum ați spune B din cuvântul fals.
  • De data aceasta, cu buzele închise, lăsați presiunea să se acumuleze.
  • Trebuie să controlați eliberarea buzelor doar suficiente pentru a le lăsa să vibreze pentru o perioadă scurtă de timp.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 3
    3. Apoi, încercați să duplicați hi-pălăria {t}. Face un simplu "Ts" sunet, dar au dinții închiși sau ușor închise. Deplasați vârful limbii înainte în spatele dinților din față pentru un sunet subțire de pălărie și la poziția T tradițională pentru un sunet greu de pălărie.
  • Respirați mai mult pentru a crea sunetul de pălărie deschisă.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 4
    4. Încercați succesiv sau avansat hi-pălării. De asemenea, puteți face pălării succesive, făcând o "TKTKTKTK" sunet, folosind jumătatea spate a limbii pentru a face "K" sunet. Puteți face un sunet deschis Hi-Hat prin desenarea respirației în "Ts" Hi-Hat, deci este mai mult "tssss" Pentru un sunet mai realist de ușă deschisă. Un alt mod de a produce un sunet realist de înaltă pălărie este de a face o "Ts" sunet cu dinții încleștați.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 5
    5. Încercați să rezolvați tamburul clasic {P}. Cea mai simplă modalitate de a face un sunet clasic de snare este de a spune litera "p."Cu toate acestea, făcând un sunet" p "este prea liniștit. Pentru a face mai tare, puteți face mai multe lucruri: primul este de a face o oscilație de buze. Aici împingi aerul din buze, făcându-le să vibreze. Al doilea este locul în care respirați în același timp, făcând un sunet [pH].
  • Pentru a face sunetul "P" mai interesant și mai mult ca, cele mai multe batai se adaugă un al doilea sunet fricativ (continuu) la sunetul inițial "p": PP PSH BK.
  • Variația {pf} este similară cu tamburul de bas, numai tu folosești partea frontală a buzelor în loc de lateral și le strângeți mai mult.
  • Trageți buzele într-un pic, astfel încât buzele voastre să fie ascunse, ca și cum ați avea dinți.
  • Construiți o mică presiune a aerului în spatele buzelor ascunse.
  • Leagăn buzele (nu leagăn literal) și chiar înainte de a se întoarce la poziția lor normală (ne-ascunsă), eliberați aerul cu un sunet "P".
  • Imediat după ce eliberați aerul și scoateți sunetul "P", strângeți buzeul de jos pe dinții de jos pentru a face o "FFF" sunet.
  • Partea 2 din 5:
    Tehnicile intermediare de bataie
    1. Imagine intitulată BeatBox Pasul 6
    1. Practicați până când sunteți pregătiți pentru tehnici intermediare. După mastering cele trei sunete de bază Beatbox, este timpul să se deplaseze pe aceste tehnici intermediare. Acestea ar putea fi puțin mai dificile, dar practica face perfect.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 7
    2. Dezvoltați un sunet bun de bas. Acest lucru se face prin presarea buzelor împreună și prin construirea presiunii cu limba și maxilarul, împingându-vă limba înainte din spatele gurii și închiderea fălcii deschise în același timp. Lăsați-vă buzele spre partea doar pentru o clipă, astfel încât aerul să poată scăpa și ar trebui să facă un sunet de tambur de bas. Doriți să adăugați o presiune cu plămânii, dar nu atât de mult încât aveți un sunet aerisit după aceea.
  • Dacă nu faceți suficient sunet de bas, trebuie să vă relaxați buzele un pic. Dacă sunetul dvs. nu face deloc un sunet de tambur de bas, trebuie să vă strângeți buzele sau să vă asigurați că o faceți în partea laterală a buzelor.
  • O altă modalitate de abordare a acestuia este de a spune "Puh." Apoi, scoateți "Uh" astfel încât tot ce auzi este atacul inițial asupra cuvântului, astfel încât să apară ca un pic de puf. Încercați cel mai greu să nu lăsați niciunul dintre "Uh" sunetul iese și, de asemenea, încercați să nu aveți niciun zgomot de sunet sau zgomot cu ea.
  • Odată ce vă simțiți confortabil cu asta, puteți strânge ușor buzele și puteți forța o cantitate mai mare de aer prin buzele dvs. pentru a face un tambur de sondare mai mare.
  • Imagine intitulată Pasul 8
    3. Explorați alte modalități de a face un sunet de snare. Adu-ți limba în spatele gurii și construi o presiune cu limba sau plămânii. Folosește-ți limba dacă cauți viteza sau folosește plămânii dacă vrei să respiri în același timp în timp ce faci sunetul.
  • Încercați să spuneți "Pff," făcând "F `" opriți doar o milisecundă sau așa după "p." Ridicarea colțurilor gurii și ținându-vă buzele foarte strânse atunci când faceți inițial "p" va ajuta să sune mai realist. De asemenea, puteți utiliza aceeași tehnică pentru a schimba pitch aparent al capcanei.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 9
    4. Adăugați un sunet de snare a mașinii cu tambur la amestec. Primul spune "ish." Apoi, încercați să spuneți "ish" fără a adăuga "SH" La sfârșit, din nou merge doar pentru atacul inițial. Faceți-o foarte staccato (scurt), și ar trebui să obțineți un fel de grunt în spatele gâtului. Împingeți puțin când o spuneți, astfel încât să aibă un atac mare, accentuat.
  • Odată ce vă simțiți confortabil, adăugați "SH" La sfârșit și veți obține un sunet de tip sintetic. De asemenea, puteți lucra la mutarea mormintelor, astfel încât să se simtă ca vine de la vârful gâtului, pentru un sunet mai mare al tamburului, sau astfel încât să se simtă mai mult ca ieșind din partea inferioară a gâtului tău, pentru un tambur inferior sunet.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 10
    5. Adăugați o lovitură de scuipă. Scritul Snare este folosit în cea mai mare parte în bataile de capcană, deoarece este o capcană foarte clară și rapidă. De asemenea, puteți zice, de asemenea, acest sunet, permițând o astfel de muzicalitate la arsenalul dvs. Cu toate acestea, acest sunet este destul de frustrant pentru a învăța așa că aveți răbdare.
  • Există trei variații ale șnurului scuipat: buza superioară, buza de mijloc și buza de fund. Ei nu variază prea mult în sunet și se fac aproape în același mod, dar unii găsesc mai ușor să facă pe alții. Încercați să găsiți care vă convine cel mai mult.
  • Pentru a face partea superioară a lotului IP Snare vă cere să umpleți buza superioară sau de jos cu aer (în funcție de care unul ales). Apoi, împingeți încet aerul afară. Odată ce ați putea face asta, forțați rapid aerul, acesta este scuipa.
  • Imagine intitulată Beatbox Pasul 11
    6. Nu uitați de CHIMBAL CRASH. Acesta este unul dintre sunetele mai ușoare de făcut. Șoaptă (nu spuneți) silaba "chish." Apoi, fă-o din nou, dar de data asta strângeți dinții și luați vocalele afară, plecând de la "ch" drept la "SH" fără o tranziție mică sau deloc și veți avea un cimbal de bază.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 12
    7. Faceți loc pentru Cymbalul inversat. Așezați vârful limbii, astfel încât să atingă locul în care dinții dvs. de sus întâlnesc palatul. Păstrați buzele la o distanță de jumătate de inch, respirați cu forța prin gură. Observați modul în care aerul suflă dincolo de dinți și limbă și face un fel de sunet mic de grămadă. Apoi, respirați din nou în mod forțat, și de data aceasta închide buzele ca respirația dvs. - ar trebui să simtă că au închis, fără a face un sunet de popping.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 13
    8. Nu uitați de a respira! Ai fi surprins de numărul de batai umane care renunță, deoarece uită că plămânii lor au nevoie de oxigen. Poate doriți să începeți prin încorporarea respirației în bătaie.În cele din urmă veți obține o mare parte din capacitate pulmonara De-a lungul practicii dvs.
  • O tehnică intermediară este de a respira în timpul unei capcane a limbii, deoarece necesită cea mai mică cantitate de capacitate pulmonară. Un expert va practica încet respirația în timp ce beaboxing-ul fiecare sunet independent (a se vedea pasul anterior), despărțind astfel respirația lor de la bate, permițând mai multe tipuri de sunete de bas, sunete de sare și chiar unele sunete Hi-Hat pentru a continua fără pauză.
  • Ca o alternativă la exercițiile de respirație, există multe sunete care se pot face respirație în interior, cum ar fi variațiile pe sunetele de caprifoi și de mână.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 14
    9. Dezvoltați-vă tehnica de sunet interioară. Un lucru pe care oamenii de puzzle-uri este modul în care Beatboxers poate batebox de mult timp, fără a respira de fapt. Ei bine, răspunsul este de a face un sunet și de a respira în același timp! Noi numim aceste sunete interioare. Ceea ce este mai mult, cum veți descoperi, unele dintre cele mai bune sunete sunt făcute astfel.
  • Există multe modalități de a face sunete interioare. Aproape orice sunet care poate fi făcut spre exterior poate fi făcut spre interior - deși poate lua o anumită practică pentru ao face bine.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 15
    10. Țineți micul mic. Tehnica microfonului este foarte importantă pentru efectuarea sau dacă doriți doar să îmbunătățiți sunetul realizat de gura. Și există modalități diferite de a ține microfonul. În timp ce poți purta doar micul așa cum ai fi în timp ce cânți, niște bataieri găsesc că punerea micului între inel și degetele mijlocii și apoi prins cu primele două degete deasupra becului și degetul mare la fundul fundului , sunet mai clar.
  • Încercați să nu respirați în mic în timp ce bateți cutia.
  • Mulți bataieri oferă o performanță slabă deoarece dețin incorect microfonul și astfel nu reușesc să maximizeze puterea și claritatea sunetelor pe care le produc.
  • Partea 3 din 5:
    Tehnici avansate de beabox
    1. Imagine intitulată BeatBox Pasul 16
    1. Continuați să practici până când sunteți pregătiți pentru abilități avansate. Odată ce ați dobândit abilități de bază și intermediare, este timpul să învățăm câteva tehnici avansate. Nu vă faceți griji dacă aveți probleme să le luați imediat. Cu practică, veți putea să le faceți toate în cele din urmă.
  • Imagine intitulată Beatbox Pasul 17
    2. Dezvoltați un sunet de tambur al basului (acest lucru este, de asemenea, cunoscut ca o oscilație de buze) (x). Acest lucru trebuie utilizat în locul unui tambur de bas. Este nevoie de aproximativ 1 / 2-1 bate pentru a efectua. Pentru a face un tambur de bas, începeți ca și cum ați fi pe cale să faceți un tambur de bas. Apoi lăsați-vă buzele să se desprindă, astfel încât să iasă când împingeți aerul din trecut, asigurându-vă că focalizați vibrația pe suprafața frontală a buzei. Apoi atingeți vârful limbii în guma interioară a dinților de jos și împingeți-o înainte pentru a efectua tehnica. Diferitele sunete și terenuri pot fi create prin a spune scrisoarea în timp ce respiră ca "s" și "sh".
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 18
    3. Lucrați pe o tehnică Techno Bass (U). Acest lucru se face prin a face un "OOF" sunet, ca și cum tocmai ați fost lovit în stomac. Faceți-o în timp ce țineți gura închisă. Ar trebui să-l puteți simți în piept.
  • Imagine intitulată Beatbox Pasul 19
    4. Adăugați o tehnologie Snare la amestec (g). Acest lucru se face în același mod ca și basul Techno, dar poziționați-vă gura ca și cum ați fi de gând să faceți a "Shh" sunet. Încă veți obține sunetul de bas de dedesubt.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 20
    5. Nu uitați de zgârierea de bază. Acest lucru se face prin inversarea fluxului de aer al oricăreia dintre tehnicile anterioare.O tehnică obișnuită neînțeleasă, zgârierea implică mișcări diferite de limbă și buze, în funcție de instrumentul pe care îl încercați "zgârietură" cu. Pentru a înțelege mai bine, înregistrați-vă că puneți o bătaie. Apoi, folosind un program de muzică, cum ar fi Windows Sound Recorder, ascultați-o în sens invers.
  • Învățarea de a emula acele sunete inversate literal dublează tehnicile cunoscute. De asemenea, încercați să faceți sunetul și apoi înapoi imediat după aceea (ex: un sunet de bas, urmat de inversarea sa în succesiune rapidă, face standardul "zgârietură" zgomot).
  • Crab Scratch:
  • Pune-ți degetul mare. Deschideți-vă mâna și puneți degetele la 90 de grade spre stânga.
  • Faceți-vă buzele strânse. Puneți-vă mâna pe buze cu buzele pe care le-ați lăsat chiar lângă crăparea degetului mare.
  • Suge în aer. Ar trebui să facă un sunet de urzeală ca un DJ.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 21
    6. Lucrați pe perii de jazz. Suflă ușor prin gură în timp ce încearcă să susțină scrisoarea "F." Prin suflare ușor mai greu pe bătăi 2 și 4, veți avea accentele.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 22
    7. Adăugați un Rimshot. Șopti cuvântul "Kaw," Apoi spuneți-o din nou fără a lăsa niciunul dintre "Aw" prin. Apăsați pe "K" un pic mai greu și veți obține un Rimshot.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 23
    8. Utilizați basul de limbă. Bassul limbii este o tehnică foarte versatilă, dar ușor de învățat. O modalitate de a învăța folosind acest lucru este să vă rotiți "rs". Odată ce învățați să vă rotiți "RS", adăugați mai multă presiune pentru a crea sunetul.
  • O altă modalitate de a învăța acest lucru este să vă așezați limba chiar deasupra părții dure deasupra dinților, și respirația - există multe variații la această tehnică, cum ar fi basul dinților, care este un tip de bas de limbă în care vă plasați limba direct pe dvs. dinți.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 24
    9. Adăugați un clic Roll (KKKK). Aceasta este o tehnică foarte dificilă de a face la început, dar odată ce știți cum, puteți să o utilizați oricând. Pentru a începe, poziționați limba astfel încât partea dreaptă (sau stânga, în funcție de preferință), se odihnește de mai sus, în cazul în care dinții dvs. de sus întâlnesc guma. Apoi trageți partea din spate a limbii spre partea din spate a gâtului pentru a face un rulou de clic.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 25
    10. Practicați bâzâitul liniei de bază și beaboxing în același timp. Această tehnică nu este la fel de dificilă ca cântând, dar când începeți doar, este ușor să vă pierdeți. Pentru a începe, trebuie mai întâi să vă dați seama că există două moduri de a zice: unul este de la gât (spuneți "Ahh") și cealaltă este prin nas ("mmmmmm"), care este considerabil mai greu să se obișnuiască, dar în mod incomparabil mai versatil.
  • Cheia pentru umilire și bautboxing în același timp este să începeți cu o linie de bază sau o melodie în minte. Ascultați cârlige rapi, fie că acestea sunt umede sau nu (de exemplu, ascultați Parlamentul Funkadelic "Lanternă" și practică umilirea melodiei, apoi încercați Beatboxing peste partea de sus a lui - James Brown este, de asemenea, mare pentru melodii).
  • Scoo-ți colecția de muzică pentru liniile de bază și melodii la zgomot, apoi încercați să puneți niște bătăi sau bătăile altcuiva peste el. Este necesar să înveți cum să humim o melodie sau de bază din mai multe motive, mai ales dacă intenționați să învățați să începeți să cântați. Aceasta este zona Beatboxing care ia o anumită originalitate!
  • Dacă ați încercat să bateți cutia și să zicem în același timp, probabil că ați pierdut că ați pierdut o parte din competența dvs. cu anumite tehnici de batere (Techno Bass și Techno Snare sunt grav limitate, precum și rola de clic devine , dacă nu total inutilizabil, foarte greu de auzit).Învățați ce funcționează și practică timpul.
  • Dacă vă aflați vreodată într-o bătălie de bataie, nu uitați că în timp ce rezistența și viteza dvs. sunt importante, utilizarea melodiilor noi și interesante și liniile de bază vor câștiga întotdeauna mulțimea.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 26
    11. Va trebui să practici și să practici în interior. Aceasta este o tehnică avansată care nu este folosită pe scară largă în domeniul Beatboxing. Există mai multe resurse disponibile cu privire la modul de a cânta / hum în interior.În scopul Beatboxing, când trebuie să respirați foarte rău, ar putea fi o idee bună să zici în interior. Puteți continua mereu umilind aceeași melodie, dar pitch (nota) se va schimba drastic.
  • Cu practică, puteți corecta această schimbare a acestui teren într-o oarecare măsură, dar mulți experți Beatboxing care folosesc umilirea interioară decid să schimbe melodia atunci când trece de la umpluturi exterioare la umilele interioare.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 27
    12. Adăugarea sunetelor de trompet este o modalitate excelentă de ao amesteca. Hum Falsetto (este înălțat - ca Mickey Mouse). Acum, ridicați partea din spate a limbii pentru a face sunetul mai subțire și mai ascuțit. Adăugați o oscilație liberă, lipici (tambur clasic) în partea din față a fiecărei notă. Apoi închideți ochii, lăsați-l și pretindeți că sunteți Louis Armstrong!
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 28
    13. Practicați cântând și bateboxing în același timp. Cheia este de a alinia sunetele consonante cu sunetele basului și vocalelor cu capcana. Nu vă deranjează adăugarea unei pălării, deoarece chiar și cele mai bune batai au probleme în acest sens.
  • Imagine intitulată Pasul 29
    14. O altă variație avansată este de a crea o măturat de la Dubstep deformat. Acest lucru este cunoscut sub numele de bass gât. Începeți prin pretenția unui flegm clar din gât sau de mârâire ca un animal. Sunetul rezultat va fi zgârcit, astfel încât reglați spatele gurii până când veți obține un pas constant.După ce ați realizat acest lucru, pentru a face sunetele de măturat, schimbați forma gurii dvs. și care va schimba timbrul în timp ce mențineți pasul.
  • Puteți schimba pitch-ul prin schimbarea vibrațiilor în diferite zone ale gâtului. Două variante ale acestui lucru sunt bassline vocală și bass vibrații. Bassline vocală folosește basul gâtului și folosește propria voce în timpul propriului timp. Odată ce găsiți armonia dintre cele două sunete, acesta poate adăuga un strat util pentru a cânta și beabox în același timp.
  • ATENȚIE: A face acest lucru pentru o perioadă extinsă de timp poate provoca inflație temporară. Amintiți-vă să beți o mulțime de apă.
  • Partea 4 din 5:
    Cântând și bataie
    1. Imagine intitulată BeatBox Pasul 30
    1. Cântați și Beabox. Cântând și beaboxing în același timp pot părea o sarcină imposibilă (mai ales la început). Dar este destul de ușor. Mai jos este un eșantion de lucru care vă va ajuta să începeți. Puteți utiliza această tehnică de bază și o adaptați mai târziu la orice melodie.
    • (b) dacă mama (B) (b) (b) de pe (b) (PFF) a știut (B) știa (PFF) ("Dacă mama ta știa doar" de rahzel).
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 31
    2. Ascultați melodiile. Ascultați melodia pe care doriți să o bateți de câteva ori pentru a afla unde merge bătaia. În exemplul de mai sus, bătăile sunt marcate.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 32
    3. Cântați melodia de câteva ori cu cuvinte. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți confortabil cu cântecul.
  • Imagine intitulată Pasul 33
    4. încercați să potriviți bătăile cu versurile. Cele mai multe melodii vor avea bătăile în fața cuvintelor. În acest caz:
  • "Dacă" - De la cuvântul "dacă" În exemplul nostru începe cu o vocală, este ușor să se potrivească în bas, chiar înainte de a spune "Bif." Rețineți totuși că "B" trebuie să fie scăzută și, dacă este necesar, separați bătăile de la cuvintele puțin când începeți pentru prima dată.
  • "Mamă" - Cuvantul "mamă" începe cu un consonant. În acest caz, ați putea renunța la "M" și înlocuiți-o cu "Pff" De când sună destul de aproape când au spus împreună rapid. Sau, ai putea să scapi cuvântul doar puțin, astfel încât bătaia să vină mai întâi, iar liriciul ușor amânat. Dacă alegeți primul, veți sfârși cântând "Pffother." Observați că dinții dvs. de sus contactează buza inferioară, ceea ce creează sunetul M-cum ar fi. Dacă puteți manipula acest lucru, va suna mult mai bine.
  • "Pe" - Pentru bătăile duble "pe," Poți să spui la pitch în timp ce faci "b-b-on," apoi veniți imediat cu "B PFF-ly știa," tot timpul umilind. Pentru "pe," S-ar putea să găsiți că sunetul se rupe dacă faceți al doilea basit bas. Pentru a remedia acest lucru, umezi prin nas. Acest lucru se poate face pur și simplu prin împingerea din spate a limbii până la închiderea împotriva palatului superior moale. Acest zumbă acum iese din nas și nu este întrerupt de ceea ce faci cu gura ta.
  • "S-au cunoscut" - Cuvantul "S-au cunoscut" ecouri și se estompează.
  • Imagine intitulată BeatBox Pasul 34
    5. Adaptați această abilitate. Acești pași pot fi adaptați pentru orice melodie cu o bătaie. Păstrați practicarea, cu cântece diferite și, în curând, veți putea să vă ad-lib mai ușor.
  • Partea 5 din 5:
    Modelele

    MODIFICAT DRUM TAB

    Prima linie este pentru sunetul Snare. Aceasta poate fi o capcană de limbă, o capcană de buze, sau orice alt snare. Apoi este linia Hi-Hat, iar a treia este bassline. O altă linie poate fi adăugată în partea de jos pentru sunetele diverse, care trebuie definite sub fila și se aplică numai acelui model. Iată un exemplu:

    S | ---- | K --- | --- | K --- || ---- | K --- | --- | K --- | H | - | - | | - | - ||--- | ------- | ---- | B | B --- | ---- | B- - | ---- || B ----- | B --- | --- | v | ---- | ---- | ---- | ---- || --w- | - | - | - | W = vocalizat "Ce?"

    Baterile sunt separate prin linii unice, bare prin linii duble.

    Iată o cheie pentru simboluri:

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Bas

    • JB = tambur basskid bass
    • B = tambur de bas puternic
    • b = tambur de bas moale
    • X = tambur de bas
    • U = tamburul basului technoImagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Cursă

    • K = snare limbă (fără plămâni)
    • C = Snare limbă (cu plămâni)
    • P = pff sau buza
    • G = techno snareImagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Ha-Hat

    • T = "Ts" cursă
    • S = "Tssss" Snare deschis
    • t = partea frontală a hoturilor succesive
    • k = partea din spate a hoturilor succesiveImagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Alte

    • Kkkk = faceți clic pe RollImagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Bataie de bază

    Aceasta este bătăile de bază. Toți începătorii ar trebui să înceapă aici și să-și facă drumul.

    S | ---- | K --- | --- | K --- || ---- | K --- | --- | K --- | H | - | - | | - | - ||-T- | - | | - | | |

    B | B --- | ---- | B --- | ---- || B ------ | B --- | --- | |

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Double Hi-Hat

    Acest lucru sună rece și este un exercițiu bun pentru a vă accelera pălării de hi-pălării fără a utiliza sunetele succesive He-Hat.

    S | ---- | K --- | --- | K --- || ---- | K --- | --- | K --- | H | --TTT | - -Tttttttttttttttttttt ||-ttt | --tttttttttttttttttttt |

    B | B --- | ---- | B --- | ---- || B ------ | B --- | --- | |

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Modificat dublu He-Hat

    Acesta este un ritm mai avansat care ar trebui încercat numai dacă puteți face cu succes modelul dublu Hat cu o precizie perfectă. Se oprește ritmul în modelul dublu Hat Hat pentru ao face mai interesant.

    S | ---- | K --- | --- | K --- || ---- | K --- | --- | K --- | H | --TTT | - --- | TT- | | --TTT ||-Tt | ---- | tt-- | --ttt |

    B | B --- | --B- | --B- | ---- || B --- | --B- | --B- | -B- | |

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Beat avansat

    Aceasta este o bătaie foarte avansată. Încercați doar dacă ați stăpânit modelele de mai sus, precum și He-Hat succesiv (TKTKTK).

    S | ---- | K --- | --- | K --- || ---- | K --- |-- | K --- | H | --TK- | tk- | tk-t | -Tkt ||-tk- | -tk- | tkss | --tk |

    B | B - B | --- B | --B- | ---- || B - B - --- B | --B- | --- |

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Techno Beat

    S | ---- | G --- | --- | G --- || ---- | G --- | --- | G --- | H | --TK | -Tk | --Tk | --Tk ||-Tk | --Tk | --tk | --Tk |

    B | U --- | ---- | U --- | --- || U ------ | U --- | --- |

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Tambur și bas Bas Beat Basy

    S | --P- | -P- || S | -P - P | -P ---- P- | H | ---- | ---- | | {3X} | H | --- |-.tk.T-T |

    B | B --- | B --- || B | B-BB- | B--.B --- |

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Beat simplu, dar rece

    Această bătaie are 16 bătăi în ea. Ch4nders o împărțim în 4 bătăi. Sună rece când este mai rapid

    | B T T T | K T T K | T K T B | K T T K |

    1 -------- 2 -------- 3 -------- 4------;

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Mims "De aceea sunt fierbinte" Bate

    Când se spune D, faceți o lovitură rapidă cu două basuri.

    S | - | - | - | - | - | - | H | -T-T | T - T | -T-T | T - T |

    B | B --- | -D- | B --- | -D- | |

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Batetul clasic Hip-Hop

    S | ---- | K --- | --- | K --- | H | -TT- | -T-T | TT-T | -TT |

    B - B - B | --B- | --B- | ---- | |

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Snoop Dogg`s "Aruncați-o ca și cum este fierbinte"

    Pentru linia T, vă faceți clic pe limbă.Numărul trei reprezintă o gură relativ deschisă, pentru un sunet mai mare mai deschis. Una reprezintă o mică gură în formă de "O", pentru o clipă mică, iar 2 este undeva în mijloc.Beat este destul de dificil, și puteți practica să faceți doar basul și capcanele până când vă simțiți gata să adăugați clicurile limbii.În plus, puteți adăuga un "snooop" înalte "snooop" în gât. Ascultați melodia pentru a vedea cum este.

    v | snoooooooooooooot | --3-2-- | 1----- | S | ---- K --- | ----- K --- | B - B - B - B- | --B ----- |

    v | OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPT | --1--2- | 3----- | S | ---- K --- | ---- K --- |

    B | B - B - B- | --B ----- |

    Imagine intitulată BeatBox Pasul 34

    Creați-vă propriile modele

    Nu vă fie frică să utilizați bătăi ciudate. Păcăliți cu locația diferitelor sunete, atâta timp cât curg.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că știți cum să bateți în timp ce expirați și cum să bateți fără expirarea. Acest lucru vă poate ajuta să cântați și să bateți în același timp.
  • Anumite tipuri de Lipgloss pot fi foarte bune pe buze pentru a bate cutie de mult timp fără a fi nevoie să sufere de buze uscate.Este, de asemenea, sănătos pentru ei.
  • Întotdeauna practică cu un tempo consecvent. Aceasta înseamnă că ar trebui să încercați să păstrați aceeași viteză pe tot parcursul unui model.
  • Încercați Beatboxing într-o oglindă pentru a vedea cum arată fața ta când Beatboxing și știți dacă să vă acoperiți ușor fața.
  • Periodic luați o băutură de apă pentru a vă menține gura de la uscare.
  • Încercați să acoperiți gura și nasul pentru a obține un sunet mai puternic sau mai acustic atunci când Beatboxing cu un microfon.
  • Încercați să găsiți împreună alte beaboxers și beabox. Este distractiv și puteți învăța lucruri de la noii dvs. prieteni.
  • Când Beatboxing, o mulțime de oameni încearcă să folosească o voce scăzută. Încercați să utilizați diferite voci pentru a vedea care sună cel mai bine pentru dvs.
  • Ascultați o muzică de către Beatboxers faimoși, cum ar fi Kila Kla, Rahzel, Speir, Roxorloops, Black Mamba, Ben K., Salomie Homie, S & B, Biz Markie, Doug E. Proaspete, Matisyahu, Max B, Blake Lewis (idol american finalist), gorilă cu picioarele de arc sau chiar Bobby Mcferrin (artistul lui "Nu vă faceți griji fericiți" care a creat întregul cântec folosind doar vocea lui numită pe diferite piese pentru a crea multe "instrumente" diferite).
  • Practică ori de câte ori este posibil. Pentru că nu trebuie să ai nimic altceva decât corpul tău, poți practica acasă, la serviciu, la școală, în autobuz, doar oriunde este potrivit. Unul dintre cele mai bune locuri de practică este în baie, deoarece există o bună acustică și bătăile sună mult mai bine.
  • Beatboxing este diferit pentru toată lumea. Dacă nu puteți face un sunet ca și altcineva să încerce, dar poate suna diferit.
  • Dacă începeți Beatboxing sau încercați să faceți o bătaie dificilă, începeți întotdeauna să practicați bătăile cu sunete slabe. În acest fel este mai ușor să faci totul fără probleme în bătaie.După ceva timp veți obține momentul potrivit și apoi vă puteți pune accentul pe luminozitatea și claritatea sunetelor dvs.Acest lucru este mai ușor pe cap, pentru că deja știți când să faceți aceste sunete, chiar dacă acestea erau slabe la început.
  • Avertizări

    De asemenea, veți ieși din respirație, așa că asigurați-vă că știți cum respirați bine.
  • Încercați să vă limitați la început, deoarece mușchii din fața voastră se obișnuiesc să fie exercitați astfel. Dacă vă simțiți rău, opriți-o pentru o vreme.
  • Când începeți mai întâi, veți simți probabil un pic goofy. Dar dacă vă lipiți cu el, veți găsi că veți avea o mulțime de distracție și veți face o muzică minunată în același timp.
  • Gura dvs. probabil nu va fi folosită la presiunea nouă bruscă pe care o puneți pe ea. Maxilarul tău se poate simți la început, iar buzele tale ar putea să-și piardă senzația de pini și acul ca să stai pe jos pentru prea mult timp. Dar dacă nu încercați să vă greu la început și să vă lăsați baibox-ul să vină în mod natural, nu va fi la fel de vizibil
  • Nu beți cafea în timp ce Beatboxing, deoarece cafeaua se usucă atât gâtul, cât și gura. Același lucru este valabil și pentru ceai. Beți doar apă.
  • Asigurați-vă că sunteți bine hidratat înainte de a începe, deoarece o lovitură uscată și basul sunt vizibile. Doar amintiți-vă că veți obține atârna, în cele din urmă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar