Cum să amplificați tobe electrice

Tamburile electrice sunt folosite în mod obișnuit pentru practica tamburului liniștită. Cu toate acestea, progresele moderne în tehnologia electrică de tambur au făcut cambele electrice să fie o alegere excelentă pentru performanță. Basistul și chitaristul dvs. sunt, probabil, familiarizați cu utilizarea difuzoarelor și amplificatoarelor, dar dacă sunteți nou la tamburul electric, un sistem de sunet poate fi intimidant. Alegeți o combinație de difuzoare și amplificator pentru a începe. Puteți utiliza un amplificator, fie un sistem PA.Apoi, aranjați echipamentul, conectați totul și testați sunetul. Veți juca solo-uri incredibile de tambur electric în cel mai scurt timp!

Pași

Partea 1 din 3:
Achiziționarea unui sistem de sunet
  1. Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 1
1. Decideți dacă doriți să utilizați un amplificator sau un sistem PA.Puteți amplifica un kit de tambur electric utilizând fie un amplificator, fie un sistem PA.Există argumente pro și contra la ambele opțiuni.
  • Amplificator:Amplificatoarele tind să fie mai accesibile.Ele sunt fabricate în mod specific pentru tobe electrice.Ele sunt capabile să împingă o gamă largă de frecvențe, astfel încât loviturile mici au sunet la fel de bine ca și chimvalele înalte.Un amp este o opțiune bună dacă practicați acasă sau într-o zonă de practică.
  • PA Sistem:Un sistem PA este un pic mai scump.Bassul nu poate suna la fel de bun ca pe un amp (cu excepția cazului în care achiziționați un subwoofer suplimentar).Un sistem PA are un mixer cu mai multe intrări.Acest lucru permite conectarea mai multor instrumente sau microfoane în același timp.De asemenea, puteți conecta un telefon mobil sau laptop la un sistem PA.Un sistem PA poate, de asemenea, să împingă volumul mai tare decât majoritatea amperi electric.De asemenea, puteți conecta atât intrările din stânga cât și din dreapta ale modulului de tambur electric la un pa.Acest lucru vă permite să profitați de diferite opțiuni de panorare.Un sistem PA este o opțiune bună dacă practicați o bandă și / sau efectuarea în locurile mici și mijlocii.
  • Imagine intitulată Amplificați tobe electrice Pasul 2
    2. Luați în considerare cât de mult volum / putere are nevoie de sistemul dvs. de sunet.În general, un sistem de difuzoare care este capabil să împingă mai multă putere, este capabil de volume mai puternice.Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare și sensibilitatea difuzoarelor.Acest lucru este denumit nivelul de presiune a sunetului (SPL).Acest rating explică cât de mult wattage sistemul se transformă în sunet.
  • Un sistem de sunet cu un rating SPL de 100 de decibeli (DB) va necesita un amplificator de cel puțin 100 de wați.Cu toate acestea, un sistem de sunet cu un rating SPL de 112 decibeli va necesita cel puțin 1600 de wați.
  • Luați în considerare nevoile dvs.Probabil că nu veți avea nevoie de atât de multă putere dacă jucați în propria zonă de practică personală.Cu toate acestea, dacă jucați pentru o audiență sau jucați într-o bandă de death metal, probabil că veți avea nevoie de mai multă putere.
  • Imagine intitulată Amplificați tobe electrice Pasul 3
    3. Luați în considerare un difuzor AMP sau un difuzor alimentat. Un difuzor AMP sau alimentat este o unitate autonomă care are difuzor, unul sau două intrări de instrumente, un buton de volum și butoane EQ care vă permit să ajustați frecvențele scăzute, ridicate și mijlocii.Puteți conecta modulul dvs. de tambur electric direct în unitatea de difuzor AMP sau alimentată.Amperi și difuzoarele alimentate costă, în general, oriunde între 100 de dolari - 400 de dolari.Majoritatea producătorilor de kit cu tambur electric fac, de asemenea, amperi care sunt făcute în mod specific pentru produsele lor, dar puteți utiliza și amperi fabricați de la alți producători.
  • Dacă este posibil, mergeți la un magazin de muzică și încercați diferite amperi de tambur electric pentru a vedea ce vă place.Dacă vă puteți aduce kitul de tambur (sau cel puțin o parte din ea) cu dvs., chiar mai bine.Acest lucru vă va permite să fiți probă ce sunet amperi cu kitul dvs. de tambur electric.
  • Este posibil ca amplificatoarele de chitară și bass să nu fie potrivite pentru un kit de tambur electric.Ampiștii de chitară și bass sunt proiectați pentru o anumită gamă de frecvențe.Scăzutele și înălțimile nu pot suna la fel de bine.
  • Amperi de tastatură pot fi potriviți pentru tobe electrice.Acestea sunt concepute pentru a gestiona o gamă largă de frecvențe, care este necesară pentru loviturile scăzute și chimvale mari.
  • Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 4
    4. Luați în considerare un pa cu difuzoare active.Un PA cu difuzoare active constă dintr-un mixer care se conectează la două difuzoare alimentare.Kitul dvs. de tambur electric se va conecta la mixerul PA.Apoi mixerul se conectează la o pereche de difuzoare, care au propriul amplificator încorporat.
  • Imagine intitulată Amplificați tobe electrice Pasul 5
    5. Luați în considerare PA cu un mixer amplificat și difuzoare pasive.Cu acest sistem de sunet difuzor, kitul dvs. de tambur electric se conectează la mixer.Mixerul are un amplificator încorporat care asigură alimentarea difuzoarelor. O pereche de difuzoare pasive (non-powered) se conectează la mixer.
  • Verificați ieșirea de alimentare a mixerului și capacitatea difuzoarelor.Dacă mixerul dvs. alimentat este capabil să împingă 1000 de wați, dar difuzoarele pot manipula doar 500 de wați, vă puteți deteriora difuzoarele.De asemenea, dacă aveți un mixer cu roți mici, acesta va ajunge la niveluri de tăiere mult mai repede decât un mixer cu motor mai mare.Acest lucru poate deteriora difuzoarele cu alimente mai mari, care nu sunt evaluate pentru mixerul respectiv.
  • De asemenea, este important să verificați evaluarea RMS Watt pe un difuzor și să o comparați cu ratingul de vârf Watt.Evaluarea RMS WATT este cât de multă utilizare continuă a puterii pe care un difuzor îl poate ocupa.Ratingul de vârf Watt este puterea maximă a puterii pe care un sistem difuzor se poate ocupa în explozii scurte.Multe companii își publică ratingurile de vârf Watt, deoarece numerele mai mari sunt mai impresionante.Cu toate acestea, un vorbitor care are o evaluare de 150 de ani Watt nu poate fi mai bun decât un vorbitor care are un rating de 75 RMS WATT.
  • Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 6
    6. Luați în considerare un difuzor pasiv cu un sistem extern Amplificator PA.Acest tip de sistem utilizează un mixer ne-amplificat care se conectează la un amplificator extern.O pereche de difuzoare pasive (neextinde) se conectează la amplificator.Aceasta este cea mai complexă configurare și, probabil, nu este necesară pentru majoritatea situațiilor practice private.Cu toate acestea, dacă dețineți un loc de muzică live, aceasta poate fi o opțiune bună pentru sistemul dvs. de sunet permanent.
  • Ca și în cazul unei configurații mixerului alimentat, asigurați-vă că ieșirea de alimentare a amplificatorului se potrivește cu capabilitățile de putere ale difuzoarelor.De asemenea, verificați ratingurile RMS și Vârful Watt ale difuzoarelor.
  • Partea 2 din 3:
    Instalarea sistemului de sunet
    1. Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 7
    1. Aranjați-vă echipamentul. Așezați difuzoarele pe partea stângă și dreaptă a stării sau a zonei de practică. Dacă vă aflați într-o etapă, asigurați-vă că microfoanele sunt plasate în spatele difuzoarelor. Dacă vă aflați într-o zonă de practică și trebuie să auziți difuzoarele, asigurați-vă că microfoanele se confruntă cu difuzoarele.
    • Nu conectați nimic într-o sursă de alimentare până când toate echipamentele sunt conectate prin cabluri.
  • Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 8
    2. Conectați difuzoarele și amplificatoarele în sistemul dvs. PA.Dacă utilizați un sistem PA, utilizați un cablu de ¼ inch sau un cablu XLR pentru a conecta ieșirea mixerului la difuzoare sau la amplificatorul extern.Apoi conectați amplificatorul extern la difuzoare utilizând un alt cablu.Asigurați-vă că totul este oprit în timp ce îl stabiliți.
  • Cele mai multe cricuri de ieșire iau cablurile ¼ inch. Cu toate acestea, unele sisteme PA vă permit să vă conectați la acesta utilizând un cablu XLR.Un cablu XLR poate fi foarte lung și nu pierde calitatea semnalului.Cablurile ¼ inch pot pierde calitatea semnalului după atâtea picioare.
  • Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 9
    3. Găsiți mufa de ieșire a modulului de pe setul de tambur. Localizați modulul de tambur. Acesta este "creierul" kitului de tambur care vă permite să modificați sunetele, să schimbați setările și să porniți și opriți kitul. Uită-te în jurul modulului pentru o portul labled "Ieșire," "Audio Out," sau asemănător.Aici veți conecta kitul de tambur la sistemul AMP sau PA.
  • Nu vă conectați la portul căștilor decât dacă nu există altă opțiune.
  • Dacă modulul dvs. are două ieșiri separate pentru stânga (L) și dreapta (R), conectați-vă la partea stângă pentru sunetul mono.Conectați-vă numai la ieșirea dreaptă (R) dacă doriți să utilizați atât ieșirile din stânga cât și dreapta pentru un sunet stereo.
  • Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 10
    4. Conectați modulul tambur la difuzoarele sau sistemul PA. Utilizați cabluri lungi, ¼ inch sau cabluri XLR. Mai întâi, conectați un capăt al cablului în mufa de ieșire a setului de tambur și celălalt capăt în mufa de intrare a amplificatorului dvs. sau una dintre intrările canalului de pe mixerul PA.
  • Dacă utilizați un difuzor activ, utilizați un cablu ¼ inch pentru a conecta mufa de ieșire a modulului tambur și mufa de intrare a difuzorului sau mixerul direct la difuzor.
  • Unele locații pot avea o cutie de intrare directă pe scenă la care vă puteți conecta.Aceasta este o cutie cu un port de intrare care se conectează direct la mixer.
  • Imagine intitulată Amplify tobe electrice Pasul 11
    5. Puterea pe sistemul Amplificator sau PA.În primul rând, asigurați-vă că volumul principal și câștigul pe mixer sunt întoarse până la capăt.Conectați amplificatorul sau Pa și difuzoarele. Apoi continuați și porniți difuzorul sau amplificatorul extern.
  • Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 12
    6. Testați sunetul.Du-te și jucați tobe.Efectuați ajustări la nivelurile de volum și câștigurile de pe modulul dvs. și sistemul AMP sau PA până când vă aflați la un nivel de volum rezonabil.Asigurați-vă că nivelurile dvs. de câștig sunt destul de scăzute încât sună curate, dar produce încă un sunet ascuțit.
  • Sunetul poate fi ajustat din modulul de tambur, difuzoarele sau amplificatorul.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea sunetului
    1. Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 13
    1. Reglați setările de pe modulul dvs. de tambur. Cele mai multe module de tambur vă permit să controlați diferite tonuri pe care setul de tambur îl creează. Puteți modifica volumul notelor joase și înalte sau puteți schimba timbrul notelor prin seturile de tamburi "Schimbarea". Cicluri prin diferite tipuri de tamburi pentru a imita o varietate de tobe acustice populare. Consultați manualul utilizatorilor pentru modulul dvs. de tambur electric pentru a afla mai multe despre cum să modificați tobe și sunete diferite pe acesta.
    • Dacă ați achiziționat un kit de tambur ieftin, aceste caracteristici nu pot fi disponibile.
    • Dacă încă nu vă place sunetul setului de tambur, luați în considerare actualizarea modulului.Achiziționați o versiune de calitate superioară de la aceeași marcă pentru a înlocui modulul vechi.
  • Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 14
    2
    Utilizați un mixer sau setările EQ pe amp pentru a regla sunetul. Majoritatea amperi au cel puțin 3 butoane EQ etichetate "Scăzut," "Mid," și "Înalt."Acest lucru vă permite să ajustați frecvența tonului.Dacă doriți mai mult bas, întoarceți-l pe jos. Dacă ciclurile sunt prea puternice, întoarceți-vă în jos.Dacă vrei mai mult Snare și Toms, întoarce-te la mijlocul.Un mixer poate avea și mai multe opțiuni între ele "Scăzut", "Mid" și "Înalt."În general, butoanele EQ sau barele de glisare care controlează frecvențele inferioare sunt în stânga, iar frecvențele mai mari sunt pe dreapta.
  • Imagine intitulată Amplifica tobe electrice Pasul 15
    3. Luați în considerare adăugarea de efecte.Puteți îmbunătăți în continuare sunetul folosind efecte.Efecte diferite pot fi încorporate la modul, amplificatorul, mixerul sau adăugat utilizând o placă de efecte care este conectată între modul și amplificator.Unele efecte includ următoarele:
  • Reverb:Reverb este un efect asemănător eco-ului care emulează sunetul jocului în camere de dimensiuni diferite.Emulează sunetul în afara pereților.
  • Întârziere:Întârzierea este un alt efect asemănător eco-ului în care sunetul se repetă după ce este jucat.Puteți ajusta viteza la care repetă, volumul și de câte ori repetă
  • Câştig:Obțineți ajustați volumul unui val de sunet imediat după ce trece prin intrare.Este primul proces pe care un val de sunet trece printr-un mixer.Adăugarea prea multor câștig poate provoca distorsiuni.
  • Deformare:Distorsiunea este orice efect care denaturează sau corupe semnalul audio.Acest lucru este în general folosit pentru a face instrumentul dvs. sunet mai murdar sau mai rugher.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Asigurați-vă că toate echipamentele sunt oprite la conectarea și deconectarea cablurilor. Acest lucru poate ajuta la prevenirea deteriorării componentelor interne ale echipamentului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar