Cum să aruncați un balon ieftin de apă

Baloanele de apă ieftine sunt convenabile pentru a cumpăra, dar ele sunt o provocare de utilizat. Căptușeala pe baloane ieftine tinde să fie mai subțire decât cea a baloanelor de calitate superioară. Astfel, aceste produse sunt în mod deosebit predispuse la popping și rupere când sunt întinse. Va trebui doar să fiți blând: întindeți balonul cu atenție, nu o umpleți tot drumul și luați în considerare utilizarea unui atașament de robinet pentru a reduce tulpina pe gât.

Pași

Partea 1 din 3:
Întinzând balonul
  1. Imagine intitulată Aruncați un balon ieftin de apă 1
1. Cumpărați un pachet de baloane de apă ieftine. Le puteți găsi la farmacii, magazine de aprovizionare, online și la unele supermarketuri. Asigurați-vă că ați cumpărat cât de mulți aveți nevoie. Uită-te cu atenție la preț, dimensiunea și cantitatea de baloane și comparați fiecare pachet la celelalte opțiuni pe care le aveți.
  • Puteți utiliza baloane de partid regulat în locul baloanelor de apă, dar ele nu pot apărea la fel de ușor ca baloane dedicate de luptă cu apă. Baloanele de apă tind să fie mai mici decât baloanele de aer și helium și sunt de obicei făcute dintr-un material mai subțire.
  • Imagine intitulată arunca în sus un balon ieftin de apă 2
    2
    Umfla balonul cu aer să-l întindeți înainte să o umpleți cu apă. Suflați balonul cu plămânii sau utilizați o pompă. Umple balonul astfel încât să fie la fel de mare cu aerul așa cum va fi cu apă. Asigurați-vă că nu vă supraîncălziți, sau riscați să pierdeți balonul înainte de ao conecta până la un robinet. Nu este absolut necesar să întindeți balonul înainte de al umple cu apă, dar acest pas suplimentar poate face balonul mai puțin predispus la popping.
  • Imagine intitulată Aruncați un balon ieftin de apă 3
    3. Întindeți gâtul și deschiderea balonului. Mulți oameni umple în mod tradițional baloane de apă prin întinderea deschiderii în jurul gurii unui robinet. Cu toate acestea, aceste baloane mici, subțiri sunt susceptibile de a rupe când sunt întinse la limita lor direct din pachet. Pentru a întinde gâtul: introduceți două degete în deschiderea balonului pentru a vă da o aderență. Trageți gâtul deschis la aproximativ lățimea robinetului, furtunul sau oricare dintre duza pe care intenționați să o utilizați pentru a umple balonul de apă.
  • Acest pas este mai puțin important dacă utilizați o pâlnie, un atașament de duză sau un dispozitiv de umplere cu balon cu apă. Aceste duze sunt de obicei mult mai subțiri decât robinetul mediu, ceea ce înseamnă că gâtul balon nu trebuie să se întindă atât de mult pentru a se potrivi.
  • Partea 2 din 3:
    Umplerea balonului
    1. Imagine intitulată arunca o balon ieftin de apă 4
    1. Atașați balonul la un robinet sau un furtun. Trageți deschiderea balonului peste firele unui robinet sau furtun ușor accesibil. Utilizați o atașare ușoară a duzei, dacă aveți unul - unele pachete de baloane de apă vin cu o duză de plastic.
    • Aveți grijă când întindeți balonul peste robinet. Dacă nu ați pre-întins gâtul - și chiar dacă aveți - este foarte ușor să rupeți cauciucul când încercați să-l fixați pe ceva.
    • Asigurați-vă că există un loc pentru apă pentru a se scurge dacă afișați orice baloane în timpul procesului de umplere. Chiuvetele, peluzele și zonele în aer liber sunt minunate pentru acest lucru.
  • Imagine intitulată arunca în sus un balon ieftin de apă Pasul 5
    2. Sifon Apa printr-o pâlnie. Trageți balonul peste deschiderea inferioară (ieșire) a pâlniei și asigurați-vă că este strânsă. Pur și simplu turnați apa prin pâlnie (de la un robinet, un furtun, o pană de udare etc.) pentru orice metodă ușoară și aproape proastă. Dacă nu aveți acces la un atașament de robinet cu șurub, acesta este cel mai simplu lucru.
  • Imagine intitulată arunca în sus un balon ieftin de apă Pasul 6
    3. Țineți balonul în loc pentru ao păstra de la alunecare. Utilizați degetul mare și arătătorul pentru a prinde gâtul balonului pe sursa de apă în timp ce vă umpleți. Acesta este un pas important dacă utilizați o pâlnie, o duză sau un robinet obișnuit. Chiar dacă un balon se potrivește cu robinetul fără a se rupe, este comună pentru izbucnirea bruscă a apei pentru a pop, sau a dezlănțui balonul. Țineți gâtul cu balon strâns și nu lăsați să mergeți până nu vă legați balonul.
  • Imagine intitulată Aruncați un balon ieftin de apă 7
    4. Încet și umple cu grijă balonul. Când ați aflat balonul, rotiți robinetul pe jumătate pentru un curent de apă lent la moderat. Urmăriți balonul pe măsură ce îl umpleți și opriți apa înainte de a umple în partea de sus. Lăsați aproximativ un centimetru de spațiul aerian, astfel încât să puteți lega cu ușurință balonul.
  • Puteți folosi apă caldă sau rece - sau, pentru asta, orice alt lichid cu aproximativ aceeași densitate ca apa. Dacă umpleți baloane de apă în timpul verii, poate doriți să utilizați apă rece din motive de răcire.
  • Partea 3 din 3:
    Legarea balonului
    1. Imagine intitulată arunca o balon ieftin de apă 8
    1. Strângeți gâtul și asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a le lega. Prinde fundul gâtului - chiar deasupra liniei de apă - cu degetul mare și primele două degete ale mâinii dvs. non-dominante. Trageți și întindeți gâtul de câteva ori pentru a vă asigura că îl puteți înfășura în jurul primelor două degete ale mâinii dvs. de prindere.
    • Dacă balonul este prea plin pentru a lega, eliberați un pic de apă. Eliberați prinderea pe gât, dar păstrați-vă degetele gata să le strângeți din nou imediat ce ați eliberat suficient spațiu. Înclinați balonul și turnați o cantitate mică de apă într-o chiuvetă, o plantă în ghivece sau o gazon.
  • Imagine intitulată arunca o balon ieftin de apă 9
    2. Nod gâtul balonului. În primul rând, întindeți gâtul cât va merge și împachetați-l complet în jurul primelor două degete ale mâinii dvs. de prindere. Apoi, puneți capătul liber al gâtului între sfaturile celor două degete de prindere. Trageți balonul înnodat departe de degete, până la capătul gâtului, iar balonul dvs. de apă este gata de utilizare!
  • Alternativ, faceți o buclă cu gâtul și trageți capătul prin. Trageți gâtul înfășurat al balonului departe de cele două degete, creând un ușor decalaj, și loviți capătul liber în. Trageți capătul liber al gâtului prin cealaltă parte a decalajului. Într-o mișcare fluidă, trageți întregul gât al balonului departe de cele două degete.
  • Imagine intitulată arunca în sus o balon cu apă ieftină Pasul 10
    3. Creați o bombă de pulverizare a apei. Răsuciți gâtul de 10-15 ori, până când este strâns. Apoi, fixați-o închisă cu un clothepin sau cu un dulap. Scoateți dispozitivul de fixare înainte de a arunca balonul, apoi aruncați-l la țintă. Deoarece nu există nod, balonul ar trebui să se dezvăluie de la jumătatea zborului și să pulverizeze apă peste tot de-a lungul traiectoriei sale. Acest lucru oferă balonului o zonă de impact mai mare în timp ce vă exprimă încă ținta dorită.
  • Această metodă poate veni la îndemână dacă aveți o luptă cu apă cu o mulțime de oameni. Puteți folosi un balon de apă pentru a înmuia mai mulți prieteni, făcând fiecare aruncare mai eficientă.
  • sfaturi

    Faceți acest întreg proces peste chiuvetă sau în exterior.
  • Utilizați o pâlnie pentru comoditate.
  • Asigurați-vă că legați baloanele strâns sau ar putea apărea înainte de a le arunca!
  • Cumpărați pachete de baloane cu apă cu "Filtre de robinete" pentru a le face mai ușor.
  • Cu cât balonul este mai mare, cu atât mai ușor apare! Dacă doriți un balon de apă robustă care nu apare cu ușurință, vizează o cantitate mai mică de apă.
  • Nu depozitați baloanele într-o cutie de carton, deoarece dacă o popi, apa va merge peste tot. Utilizați în schimb un recipient de plastic.
  • Avertizări

    Dacă balonul exploatează, totul ar putea fi umed.
  • Baloanele de apă pot fi arborele de sufocare. Curățați fragmentele baloanelor populare, mai ales dacă vor exista copii mici sau animale în zonă.
  • Feriți-vă: Unii oameni nu pot să se udă!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar