Cum să curățați cerneala de pe interiorul unui uscător

Când cerneala se blochează pe interiorul unui uscător, poate fi un adevărat hassle. Așa cum nu doriți să uscați hainele într-un uscător de cerneală, există mai multe modalități de curățare. Produsele comerciale pot elimina cu ușurință cerneala dintr-un uscător, cum ar fi frecare alcool și spray de bug. Puteți încerca, de asemenea, produse de uz casnic, cum ar fi poloneză de unghii. Asigurați-vă că ați citit mai întâi instrucțiunile producătorului și deconectați uscătorul înainte de curățare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind produse comerciale
  1. Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 1
1. Ștergeți cerneala cu alcool de frecare. Luați o cârpă moale și lăsați-o cu alcool de frecare. Ștergeți ușor cerneala. Ar trebui să iasă destul de ușor.
  • Dacă există mai mult de o pată de cerneală în uscător, utilizați o cârpă separată pentru fiecare secțiune.
  • Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 2
    2. Utilizați Eraser Magic. Magic Eraser este un radieră vândut de dl. Curat, care ajută la eliminarea petelor încăpățânate de pe diferite suprafețe. Folosind Eraser Magic este simplu. Pur și simplu ameliorați radiatorul și tamponați ușor pe pata de cerneală pentru a elimina pata nedorită.
  • Dacă pata este puțin greu de ieșit, nu ezitați să curățați puțin mai greu să o eliminați.
  • Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 3
    3. Încercați un spray de bug. Sprayul de bug-uri comerciale poate ajuta la eliminarea petelor de cerneală. Brandul oprit funcționează foarte bine la eliminarea petelor de cerneală. Tot ce trebuie să faceți este să pulverizați repellent direct pe pete și să continuați să ștergeți cu ajutorul prosoapelor de hârtie.
  • Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 4
    4. Rulați prosoapele înmuiate prin albire printr-un ciclu uscat. După utilizarea oricărei metode de curățare descrise mai sus, trebuie să executați întotdeauna prosoape îmbibate prin albire printr-un ciclu uscat pentru a vă asigura că orice pete persistente sunt îndepărtate. Înmuiați niște prosoape vechi în înălbire. Strângeți prosoapele, astfel încât să nu picureze umede și să le pună în uscător. Rulați-le printr-un ciclu complet.
  • Dacă încă mai observați petele de cerneală în uscător, executați-le printr-un alt ciclu.
  • Purtați întotdeauna mănuși când manipulați înălbitorul.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind produse de uz casnic
    1. Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 5
    1. Încercați scurtarea legumelor. Lăsați uscătorul să ruleze goale timp de câteva minute. Frotiu de legume simple scurte pe cerneală. Lăsați-o să stea cu câteva minute înainte de a șterge scurtarea. Dacă este de succes, cerneala ar trebui să se desprindă de asemenea.
  • Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 6
    2. Utilizați removerul polonez. Dacă aveți vreun remover polonez, frecați-l în pete cu o cârpă moale sau o cârpă. Dacă aplicați o presiune mică, cerneala ar trebui să se desprindă în cele din urmă.
  • Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 7
    3. Încercați un șampon puternic. Dacă aveți un șampon puternic la îndemână, puteți freca acest lucru în cerneală pentru al scoate. Acest lucru funcționează cel mai bine cu un șampon marcat ca forță completă.
  • Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 8
    4. Rulați prosoapele îmbibate prin uscător. Cu produse de uz casnic, este important să asigure că orice pete sunt complet eliminate. Înmuiați câteva prosoape vechi cu înălbitor. Le-a scos afară pentru a se asigura că nu picură umed și apoi le aruncă în uscător. Rulați un ciclu complet pentru a termina procesul de curățare.
  • Repetați dacă este necesar.
  • Asigurați-vă că purtați mănuși când manipulați înălbitorul.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 9
    1. Consultați producătorul. Înainte de a încerca să tratați petele de cerneală, verificați instrucțiunile de fabricare sau apelați la producător. Doriți să vă asigurați că produsul pe care îl utilizați este sigur pentru uscătorul dvs. De asemenea, producătorul poate avea sfaturi specifice pentru a obține cerneală din marca dvs. de uscător.
  • Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 10
    2. Deconectați uscătorul înainte de curățare. Este periculos să curățați uscătorul când este conectat. Înainte de a aplica orice produs de curățare la tambur, deconectați-vă uscătorul de pe perete. Puteți să-l conectați înainte de a adăuga prosoapele îmbibate de albire pentru a finaliza procesul de curățare.
  • Imaginea intitulată cerneală curată de pe interiorul unui uscător Pasul 11
    3. Aveți grijă să nu frământați cerneala. Utilizați întotdeauna cârpe separate pentru a curăța diferite pete de cerneală în uscător. Dacă pur și simplu ștergeți aceeași cârpă în uscător, acest lucru poate duce la înșurubarea pete.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar