Cum să cumpărați o centură

Este ușor să luați centuri de la sine, dar sunt mai mult decât un accesoriu practic. O centură bună completează garderoba dvs. și poate chiar să facă o declarație de modă proprie. Cumpărarea cureaua dreaptă începe cu imaginarea dimensiunii centurii. După aceea, utilizați preferințele dvs. de stil și bugetul la zero în centura din dreapta pentru nevoile dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Determinarea dimensiunii centurii
  1. Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 1
1. Aduceți-vă centura cea mai potrivită de-a lungul călătoriei dvs. de cumpărături. Dacă aveți deja o centură care vă potrivește drept, utilizați-o când sunteți gata să alegeți o altă centură. La magazin, țineți-vă cureaua lângă orice centuri care vă prind ochiul - când găsiți una cu aceeași lungime, veți ști că se va potrivi!
  • Dacă vă gândiți cu adevărat, puneți și perechea de pantaloni că sunteți cei mai interesați de purtarea cu o curea nouă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 2
    2. Adăugați 2-3 în / cm la dimensiunea taliei pantalonilor dacă aveți nevoie de o estimare rapidă. Utilizați această tactică dacă vedeți o centură care vă place să faceți cumpărături și nu aveți o centură bună pentru comparație. Dacă cunoașteți măsurarea taliei (în centimetri) a unei perechi de pantaloni care vă potrivește bine, adăugați 2 centimetri la o măsurare uniformă (cum ar fi 34 de centimetri) și 3 inci la o măsurătoare ciudată (cum ar fi 35 de centimetri). Dacă pantalonii dvs. sunt o talie de 34 de inci, atunci, faceți clic pe o centură cu o etichetă "36 inch".
  • Dacă măsurarea este în centimetri, adăugați 2 cm la un număr par (cum ar fi 86 cm) și 3 cm la un număr impar (cum ar fi 87 cm).
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură 3
    3. Măsurați cele mai bune centuri de potrivire pentru o estimare mai precisă a dimensiunii. Așezați-vă centura veche pe o suprafață plană, cu catarama îndreptată spre stânga. Porniți măsura de bandă la capătul îndepărtat al cataramei și executați-l la orificiul de dimensionare pe care îl utilizați în mod normal pentru a bloca centura. Rotunjiți această măsurătoare la cel mai apropiat număr chiar în centimetri / centimetri și scrieți-l pentru a utiliza când cumpărăturile curea.
  • De exemplu, rotunjiți o măsurătoare de 30.5 inci la 32 de centimetri sau 78.5 cm până la 80 cm.
  • Pentru o centură fără găuri de dimensionare, cum ar fi o centură de țesătură, puneți pe centură (cu pantaloni) și marcați locul în care se îndoaie cu cretă. Scoateți centura și măsurați de la capătul cataramei la marcajul de cretă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 4
    4. Rulați o bandă de măsurare a pânzei prin buclele curelei pentru o mai mare precizie. Puneți o pereche de pantaloni potriviți, încât căutați să se potrivească cu o centură nouă, asigurându-vă că talia este așezată în cazul în care îl purtați în mod normal. Țineți punctul de pornire (0 in / cm) al unei benzi de măsurare a pânzei la butonul Pantaloni din față, apoi alimentați banda de măsurare prin centrele tuturor buclelor curelei. Suprapuneți butonul Pantaloni din față și înregistrați măsurarea în centimetri sau centimetri. Rotunjite până la cel mai apropiat număr de inci sau centimetri.
  • Dacă măsurarea dvs. este de 32.5 inci, magazin pentru o curea de 34 inch. Dacă este 88.5 cm, căutați o centură de 90 cm.
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 5
    5. Utilizați o diagramă de dimensionare, dacă este necesar, pentru a converti măsurătorile la opțiunile de dimensiune. În timp ce multe centuri sunt etichetate pe baza măsurătorilor lor, altele utilizează denumiri precum "mici", "mediu" și "mare."În acest caz, căutați o diagramă de dimensionare în apropierea afișajului curelei magazinului sau cu descrierea online a centurii. Dacă nu găsiți una, utilizați o diagramă generică de dimensionare a centurilor de la o sursă de reputație online.
  • Graficele de dimensionare a benzilor nu sunt universale, dar sunt de obicei destul de asemănătoare. Pentru centurile pentru bărbați, "mici" sunt adesea egale de 32 de centimetri (82 cm), "mediu" este adesea egal cu 34-36 inci (88-92 cm), iar "mare" este adesea egal cu 38-40 inci (98-102 cm). Pentru centurile de femei, "mici" sunt adesea egale de 30 de centimetri (78 cm), "mediu" este adesea egal cu 32 de centimetri (82 cm), iar "mare" este adesea egal cu 34 de centimetri (88 cm).
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 6
    6. Măsurați printr-un producător de centură profesional pentru potrivirea finală. Dacă doriți o centură de calitate premium care să vă potrivească perfect, acesta este calea de parcurs! Având o centură personalizată pentru dvs. nu este ieftină, desigur, dar poate fi o investiție utilă dacă doriți să faceți centura dvs. un punct focal al dulapului dvs.
  • Dacă intenționați să comandați o bandă deschisă online, mergeți la un croitor și să le măsurați talia, astfel încât să obțineți cele mai exacte informații pentru comanda dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Evaluarea stilului și a funcționalității
    1. Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 7
    1. Alegeți pielea (sau piele vegană) dacă doriți o centură multifuncțională. O curea de piele neagră sau brună din piele (sau alternativă din piele) cu aproape orice și poate să se ridice la uzura regulată de ani de zile. Dacă căutați o curea care poate servi în multe scopuri, acesta este materialul care trebuie să meargă.
    • Spre deosebire de centurile din piele vegană de bună calitate, curelele de piele false de calitate slabă sunt puțin probabil să dureze ani de zile. Dar ele sunt o investiție inițială mai ieftină.
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 8
    2. Optați pentru o pânză sau o centură de vinil pentru o vibrație mai casuală și mai colorată. În timp ce pielea este cea mai bună alegere pentru îmbrăcăminte de calibru și pentru funcționalitate durabilă, non-flashy, este, de asemenea, bine să obțineți colorați cu centurile! Curele făcute din panza, plasă și țesături similare nu vor avea dreptate cu un costum, dar vin într-o gamă de culori și, în funcție de calitate - pot fi foarte robuste.
  • Dacă vă place aspectul pânzei, dar robustitatea pieilor, magazin pentru o centură de țesături care are o susținere din piele - în felul ăsta, veți obține cele mai bune din ambele lumi!
  • În timp ce o centură de vinil maro sau neagră va arăta ca o lovitură de piele foarte ieftină, curele de vinil colorate pot adăuga distracție pop-uri de stil la garderoba dvs. casual.
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 9
    3. Cumpărați o centură mai largă pentru un aspect casual și unul mai subțire pentru un aspect formal. "Poliția Belt" nu va veni după dumneavoastră dacă încălcați această regulă, dar curelele formale sunt, de obicei, mai subțiri decât centurile ocazionale. Pantalonii dressii au, de obicei, bucle mici de curea decât pantalonii casual, deci există, de asemenea, un motiv practic pentru a alege o centură formală mai subțire.
  • Curelele formale ale bărbaților sunt de obicei 1-1.5 în (2.5-3.8 cm) lățime.
  • Curelele casual ale bărbaților sunt de obicei 1.5-1.75 în (3.8-4.4 cm) lățime.
  • Curelele de femei sunt de obicei mai subțiri decât centurile pentru bărbați, așa că se așteaptă să scadă în jurul valorii de 0.25 în (0.64 cm) din intervalele enumerate mai sus.
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 10
    4. Alegeți culoarea centurii pe bază de pantofi, de obicei, veți purta cu ea. Aceasta este o considerație mai importantă cu centurile formale și mai puțin vitală atunci când alegeți o centură casuală. Acestea fiind spuse, potrivirea culorii adidaților și a centurii poate face un stil frumos complement la perechea preferată de blugi.
  • Când vine vorba de curele formale, experții în stil recomandă adesea potrivirea părinților. Adică ar trebui să purtați o centură de piele neagră cu pantofi din piele neagră, o curea de piele maro închis, cu pantofi din piele maro închis și o curea de piele maro deschis, cu pantofi de piele maro deschis. Același principiu se aplică dacă preferați să purtați o alternativă din piele.
  • Dacă adăugați o jachetă din piele (sau alternativă), pungă sau alt element la garderoba dvs., încercați să potriviți culoarea cu centura și pantofii.
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 11
    5. Potriviți metalele de pe centură și dulap, în special în cazul uzurii formale. Cum ar fi potrivirea pielii tale, aceasta este o considerație mai importantă atunci când te îmbraci. Scopul de a se potrivi cu culoarea cataramei curelei sau a oricărui alt material metalic de pe centură - cu ceasul, manșetă, catarame, pini, butoane metalice, bijuterii și / sau alte obiecte metalice.
  • Concentrați în principal pe potrivirea elementelor metalice mai mari, mai proeminente, cum ar fi cataramele și cataramele de încălțăminte, sau cataramele cu centură și cercei cu centură.
  • Dacă purtați o bucată specială de bijuterii - cum ar fi un inel de nuntă - tot timpul, nu vă faceți griji că se potrivesc cu o cataramă de culoare aurie de fiecare dată.
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 12
    6. Selectați un tip de cataramă cu centură pe care îl găsiți elegant și ușor de utilizat. Cele mai multe centuri din piele folosesc o cataramă metalică cu o "limbă" care alunecă printr-una din găurile de dimensionare din curea centurii pentru a fixa centura. Acest tip de cataramă este o alegere sigură pentru o centură multifuncțională, dar există și alte opțiuni de luat în considerare. De exemplu:
  • Curelele de canvas au adesea o cataramă glisantă sau o cataramă care se fixează împreună. Poate fi făcut din metal sau plastic.
  • Unele centuri din piele din piele sau vegană au o cataramă împletită, care este fixată de crestături de dimensionare pe partea inferioară a cureaua centurii.
  • Catarame decorative, cum ar fi felul care ar putea veni la minte atunci cand te gandesti la cowboys, poate face o declaratie mare - mai ales daca alegi o catarama foarte mare!
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 13
    7. Să investească într-una sau câteva centuri scumpe sau să cumpere mai multe ieftine. Este într-adevăr de jos la propriile dvs. preferințe aici. Pentru aproximativ același preț, puteți cumpăra 2 sau 3 centuri bine făcute care vor arăta și vor lucra excelent de ani de zile sau poate 10 centuri mai ieftine într-o gamă de culori și stiluri care nu pot dura un an.
  • Dacă doriți doar o centură neagră și o centură brună care va arăta bine, funcționează bine și mergeți cu practic orice costum, probabil că face cel mai mult sens să investească în opțiuni de vârf.
  • Dacă doriți să aveți o mulțime de opțiuni curea de amestec și potrivire în fiecare zi și nu doriți să vă aruncați bugetul în acest proces, cumpărarea curele mai ieftine este probabil calea de a merge. Planificați doar să faceți cumpărături pentru centurile mai frecvent!
  • Imagine intitulată Cumpărați o centură Pasul 14
    8. Testați calitatea oricărei centuri pe care intenționați să o cumpărați. Chiar dacă cumperi o centură ieftină, nu vrei să se prăbușească imediat! Căutați zgârieturi sau lacrimi, verificați dacă cusătura este strânsă și asigurați-vă că mecanismul de flambaj funcționează fără probleme. Cu cât este mai scumpă centura, cu atât mai discriminatorie ar trebui să fii cu privire la măiestrie.
  • Dacă cumpărați o centură din piele, utilizați unghia pentru a face o mică rătăcire pe partea din spate a pieilor. Veți lăsa în urmă o linie slabă dacă pielea este încă moale și suplă. Dacă nu puteți lăsa un semn, pielea a fost uscată și a condus și va sparge mai repede decât mai târziu.
  • Flex și răsuciți o centură de piele de mai multe ori. Pielea ar trebui să ofere puțină rezistență și, cu siguranță, nu ar trebui să se spargă.
  • sfaturi

    Curele care sunt vândute pe lungime (32 inci, 34 inch, 36 inch etc.) sunt măsurate de la capătul cataramei la orificiul de reglare mijlocie (sau la mijlocul zonei așteptate în care centura va fi îndoită). O centură "32 inch" este, prin urmare, de fapt, mai multe centimetri, dacă este măsurată de la capăt la capăt.
  • Este foarte greu să fii încrezător că o centură pe care o cumpărați online se va potrivi după cum era de așteptat. Cureaua poate arăta, de asemenea, diferită în viața reală decât pe ecran. În mod ideal, ar trebui să cumperi de la un comerciant cu amănuntul care oferă o garanție de returnare fără probleme - în acest fel, dacă prima dvs. alegere curea nu se potrivește sau nu se poate bloca cu ușurință cu alta.
  • Nu presupuneți niciodată că o centură este dimensiunea potrivită sau că va arăta bine pentru că arată bine pe suportul de afișare. Luați câteva minute să alunecați pe centură și să vă uitați la o oglindă completă. De asemenea, asigurați-vă că mecanismul de flambaj este robust și ușor de gestionat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar